Dramatische stijging van sterfgevallen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen

Het aantal sterfgevallen in de afgelopen twee maanden is bijna overal minstens even hoog als in de 12 maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 ervan is het meer dan zes keer zo hoog.

1
Foto ter illustratie

Op 26 december 2020 werd de eerste bejaarde in Duitsland, de 101-jarige verpleeghuisbewoner Edith Kwoizalla, ingeënt tegen het Coronavirus. Een speciale evaluatie van de Robert Koch Instituut-gegevens brengt een schokkend feit aan het licht: sinds het begin van de “Corona-bescherming vaccinaties” is het aantal sterfgevallen onder bejaarden dramatisch gestegen.

Wij leven in een tijdperk waarin beslissingen wetenschappelijk gefundeerd moeten zijn en meer kennis dan ooit tevoren voor iedereen in Europa gemakkelijk toegankelijk is. Ook over de “Coronapandemie” worden wereldwijd gegevens verzameld en geëvalueerd. In Duitsland is het Robert Koch Instituut (RKI) de verantwoordelijke federale autoriteit en het eerste aanspreekpunt voor gegevens van welke aard ook over de pandemie. Slechts een zeer kleine selectie van de verzamelde gegevens kan gemakkelijk door iedereen in het RKI-dashboard worden ingezien en geraadpleegd. Helaas blijft de selectie van gevisualiseerde gegevens daar beperkt tot de cumulatieve aanduiding van infectiecurven of kaarten waarin districten bloedrood gekleurd zijn op basis van willekeurig vastgestelde incidentiewaarden. De bedoeling hierachter is duidelijk: de paniek hoog houden, bericht Corona-blog.net.

Wat de vaccinatie betreft, is het Federaal Instituut voor Vaccins en Biomedische Producten (Paul Ehrlich Instituut, PEI) het eerste aanspreekpunt. Ook deze straalt niet de transparantie of de wetenschappelijkheid uit die men van een dergelijk federaal instituut zou verwachten. Dit blijkt uit de regelmatige evaluatie van de PEI-veiligheidsrapporten op ons kantoor. Vooral het voortdurend bagatelliseren van de doodsoorzaak van mensen die in verband met de vaccinatie zijn overleden en het systematisch verhinderen van autopsie bij dergelijke sterfgevallen laten een bittere nasmaak na.

Het aantal mensen dat in de afgelopen twee maanden is overleden, is bijna overal minstens even hoog als in de twaalf maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 van deze districten is het meer dan zes keer zo hoog.

De discrepantie tussen enerzijds een enorme hoeveelheid gegevens en anderzijds een gebrekkige evaluatie en verwerking door officiële instanties in Duitsland was voor Martin Adam reden genoeg om de RKI-gegevens zelf ter hand te nemen.

  Burgeroorlog in Duitsland: Linkse extremisten en criminele migranten verwoesten ganse district

Positief is te vermelden dat de gegevens van het RKI in beginsel voor iedereen vrij toegankelijk zijn en kunnen worden geraadpleegd via een zogeheten “Application Programming Interface (API)“. Aangezien dit “aftappen” veel technische kennis vereist, kan niet zomaar iedereen “zomaar” de gegevens aftappen en “snel” een willekeurige analyse maken – de hindernis daarvoor is vrij groot.

Martin Adam is daar echter wel in geslaagd. Hij heeft een programma geschreven waarmee hij toegang heeft tot de gegevens van het RKI en heeft een speciale evaluatie uitgevoerd voor mensen in de leeftijdsgroep van 80 jaar en ouder – dat wil zeggen voor senioren. Met andere woorden, precies de groep die het eerst werd en wordt gevaccineerd. Er kwam heel wat know-how bij kijken: aangezien het RKI niet expliciet de overlijdensdatum vermeldt, heeft hij die moeizaam uit de ruwe gegevens gehaald. Vervolgens vergeleek hij het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep over bijna het hele jaar 2020, van 01 januari 2020 tot en met 27 december 2020, met het aantal sterfgevallen in de periode van 28 december 2020 tot en met 24 februari 2021.

De resultaten zijn meer dan opzienbarend:

Het aantal mensen dat in de afgelopen twee maanden is overleden, is bijna overal minstens even hoog als in de twaalf maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 van die districten is het meer dan zes keer zo hoog.

De volgende grafiek illustreert dit voor de 22 districten waar het sterftecijfer in minder dan 2 maanden meer dan 6 keer hoger ligt dan in (bijna) heel 2020:

  Het Coronavirus is dodelijk voor de globalisering
Vergelijk Covid-19 sterfgevallen in de leeftijdscategorie 80+ vóór en sinds het begin van het vaccineren (geselecteerde districten)

Dit zijn de 51 districten met een sterftecijfer dat meer dan vier keer zo hoog is:

Vergelijk Covid-19 sterfgevallen in de leeftijdscategorie 80+ vóór en sinds het begin van het vaccineren (geselecteerde districten)

Deze cijfers en grafieken zouden voor iedereen meer dan alarmerend moeten zijn. Een dergelijke evaluatie kan natuurlijk geen “causaliteit” (oorzaken) aan de sterfgevallen geven – daarvoor zouden eenvoudigweg lijkschouwingen door neutrale artsen nodig zijn, die thans echter systematisch worden verhinderd.

Maar wat statistisch onbetwistbaar is: er is een sterke correlatie tussen het aantal “Corona-vaccinaties” en de sterfte van bejaarden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Arts ontwikkelt eigen Coronavaccin – Openbaar Ministerie stelt onderzoek tegen hem in

Vorig artikelFarmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 
Volgend artikelFacebook veroordeeld tot schadevergoeding van honderden miljoenen – verzamelde biometrische gegevens zonder toestemming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in