Experimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en maken 5 mensen compleet blind

4
© javi_indy / Freepik 

De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft kritische veiligheidsgegevens verzameld over de vaccins van Pfizer/BioNTech en Oxford/AstraZeneca, en het laatste rapport schetst geen fraai beeld. De eerste dosis van het experimentele Pfizer/BioNTech-vaccin is in de armen van 5,4 miljoen burgers gebracht, en 500.000 van deze mensen hebben een tweede dosis gekregen. Tot 24 januari zijn er bijna 50.000 meldingen geweest van vaccinatie kwetsuren voor dit specifieke vaccin, waaronder de plotselinge dood van honderdzeven Britse burgers.

Minstens 1 op 333 mensen in het VK lijdt aan ernstige bijwerkingen van het vaccin

Nog eens 1,5 miljoen doses van het vaccin van Oxford University/AstraZeneca zijn in de armen van Britse burgers gespoten, wat nog eens 21.032 ongewenste voorvallen heeft opgeleverd. Deze bijwerkingen werden tot 24 januari 2021 geregistreerd in het Yellow Card Scheme van de Medicines and Health Products Regulatory Agency, en omvatten niet alle relevante, actuele letsels. Het huidige percentage vaccin kwetsuren (dat wordt gemeld) is 1 op 333 mensen. Dit percentage is waarschijnlijk veel hoger omdat mensen vaak aarzelen en/of zich schamen om vaccinatieletsel te melden; veel mensen zien vaccinatie als een 100 procent veilige en effectieve oplossing en durven er niet aan te twijfelen. Veel artsen weigeren te accepteren dat vaccinatieschade reëel is.

De bijwerkingen zijn ook geen kleine problemen die in een dag opgelost zijn. Deze bijwerkingen kunnen levensbedreigend zijn en leiden tot beroertes, hartontstekingen, spierverlammingen, blindheid en anafylaxie shocks. Voordat de experimentele mRNA-vaccins werden vrijgegeven, sloten farmaceutische bedrijven contracten met alle grote regeringen ter wereld, om de rechtsstaat te ondermijnen en hun bedrijf te vrijwaren van verantwoordelijkheid voor alle onvermijdelijke vaccin kwetsuren waarvan zij wisten dat ze zouden optreden.

  Laatste officiële Public Health gegevens bewijzen dat de Covid-19 vaccins het risico op infectie, ziekenhuisopname en dood door Covid-19 VERHOGEN

De meest schokkende berichten zijn oogaandoeningen. Bij ten minste 634 mensen werd na de vaccinatie oogaandoeningen vastgesteld. Een persoon verloor het centrale gezichtsvermogen, een andere persoon verloor gezichtsscherpte, eenendertig mensen rapporteerden een verminderd gezichtsvermogen en vijf mensen werden totaal blind! De Pfizer/BioNTech vaccinatie heeft negenenzestig incidenten van Bells Palsy veroorzaakt, een aandoening die de spieren aan één kant van het gezicht verlamt.

De regering blijft het ongebreidelde aantal doden en letsels door vaccins bagatelliseren

De experimentele vaccins hebben ook de neiging om auto-immuunaanvallen uit te lokken in het hart- en vaatstelsel. Eenentwintig mensen kregen een cerebrovasculair accident (beroerte) na het inenten van het vaccin. Er waren andere ernstige cardiovasculaire voorvallen, waaronder hersenstaminfarct, herseninfarct, cerebrale slagaderafsluiting, cerebrale bloeding, intracraniële bloeding, acute ischemische beroerte, en subarachnoïdale bloeding.

Volgens de regelgevende instanties mogen zwangere vrouwen niet worden ingeënt met deze experimentele injecties. Volgens de fabrikanten is er een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Er zijn geen studies naar de reproductietoxiciteit bij dieren uitgevoerd en daarom wordt het vaccin niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Uit het Yellow Card-rapportagesysteem blijkt echter dat sommige zwangere vrouwen dit screeningproces hebben omzeild en dat vier zwangere vrouwen een spontane abortus kregen na de vaccinatie van Pfizer en twee hetzelfde lot ondergingen na de vaccinatie van AstraZeneca.

In plaats van dit massale vaccinexperiment een halt toe te roepen, blijven de regelgevende instanties deze kwetsuren bagatelliseren en wijten aan de “hogere leeftijd” van de patiënt of aan “onderliggende aandoeningen”. De Britse regering, die de vaccinbedrijven verdedigt:

  Trudeau gaat compleet nazi: Canadese politie klopt op de deuren van Canadezen die op Facebook hun steun betuigden aan Trucker's For Freedom 

“Een groot deel van de mensen die tot nu toe in de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, zijn hoogbejaard, van wie velen ook reeds bestaande medische aandoeningen hebben. Oudere leeftijd en chronische onderliggende ziekten maken het waarschijnlijker dat zich toevallige ongewenste voorvallen zullen voordoen, vooral gezien de miljoenen mensen die gevaccineerd zijn. Daarom is het belangrijk dat we deze meldingen zorgvuldig bestuderen om mogelijke bijwerkingen te onderscheiden van kwetsuren die ook zonder vaccinatie zouden zijn opgetreden”.

Ironisch genoeg werd maanden geleden, toen oudere mensen met onderliggende aandoeningen in ziekenhuizen overleden, hun doodsoorzaak automatisch gecategoriseerd als “Covid-19”. Deze sociopathische medische fraude is nog nooit zo afschuwelijk, weerzinwekkend en genocidaal geweest.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen Covid-vaccin

Vorig artikelZwarten zeggen nee tegen het vaccin
Volgend artikelSceptische man leert zijn les en belandt in ziekenhuis na ‘Gorillalijm uitdaging’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. “The most shocking reports are eye disorders. At least 634 people were diagnosed with eye disorders after vaccination. One person lost central vision, another person lost visual acuity, thirty-one people report impaired vision, and five people went blind! The Pfizer/BioNTech has caused sixty-nine incidents of Bells Palsy, a condition that paralyzes muscles on one side of the face.”

    De oogaandoeningen stroken met het produkt van Pfizer/BioNTech comirnaty. Dit goedje richt zich op het verdoven van de epifyse (de pijnappelklier). Waarom de pijnappelklier het doelwit is van de spuit die er voor moet zorgen om de covid te bestrijden, lijkt bijzonder vreemd. Maar het zou wel kloppen als je weet wat er verder op de planning ligt in de komende 20 jaar of zo: de krijtlaag om de Aarde heen, die weer te maken heeft met iets dat veroorzaakt wordt door de destructieve consequenties van bepaalde activiteiten die ook nooit transparant zijn sinds hun actieve aanvang in 2005, welke destructie dan weer toe-gesmoesd wordt aan de zgn “global warming” en het “feller branden” van de zon (ja, plotsklaps he, in minder dan 20 jaar tijd gaat die haard in ene feller branden…), en welke bezigheden niet te stuiten zijn omdat er gigantisch veel geld mee gemoeid is en er een helse industrie op draait, waar Onze Lieve Bill ook mee gemoeid is.

    Bill Gates of Hell gaat jou nu redden van de toekomstige Krijthemel die jou straks berooft van het natuurlijke licht en de energie waardoor je kan leven (je kan het de “goddelijke energie” noemen, als dat je aanspreekt, maar het is een energie die natuurkundig te detecteren is, zonder gelovige ethos). Onze Lieve Bill zorgt er nu voor dat jouw receptor (de epifyse in je hersenen) voor deze energie goed verdoofd is, zodat hij de input kan vervangen door die vanuit zijn satellietenvloot om de Aarde heen. Dan komt alles vanzelf weer goed. Maar je moet er wel je door-God-gegeven DNA voor veranderen, en het bezit worden van de roofdieren. Zo verkoop je je ziel aan de duivel, en wordt je het leven als versufte blinde mol vergemakkelijkt.

    En die domoren, die zgn “anti-vaxxers” die de reddings-spuit maar weigeren, die zullen het wel leren als ze straks onder de duistere Krijthemel op het strand liggen. Die gaan vreselijk balen! Maar jij bent gered. En dit is de toekomst via het programma dat nu draait.

    (https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/#comment-4050)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in