© Elvert Barnes (CC BY-SA 2.0)

Alle bewoners en werknemers van de instelling kregen begin januari de eerste dosis Pfizer mRNA toegediend, volgens de Spaanse reguliere media ABC de Sevilla. De meeste bewoners werden kort na de injecties extreem ziek. Aangenomen wordt dat velen Covid-19 hebben opgelopen, ondanks het feit dat ze “ertegen gevaccineerd” waren, meldt thecovidblog.com.

De Andalusische gezondheidsdienst meldde dat sinds januari ten minste 46 bewoners zijn overleden. Ter vergelijking, Onze Lieve Vrouw heeft een maximale capaciteit van 145 bewoners. De Junta de Andalucía (regionale regering) greep begin februari in om het aantal doden te beperken. Maar de mensen bleven sterven. Het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid is nu belast met de bestrijding. Het ministerie zei in een verklaring:

In verband met het dreigende risico voor de volksgezondheid, en in het bijzonder voor de [bewoners] en werknemers van dit centrum, aangezien het huidige protocol voor desinfectie en isolatie van positieve gevallen niet kan worden gegarandeerd.

De situatie blijft nijpend, aangezien ten minste 28 bewoners en 12 personeelsleden vorige week Covid-19-positief werden bevonden. Gezondheidsfunctionarissen hebben als gevolg daarvan alle verdere mRNA-injecties stopgezet. De Federatie van Openbare Diensten bekritiseerde Onze Lieve Vrouw omdat ze niet eerder actie had ondernomen. Volgens de vakbond was de reactie onvoldoende nadat op 18 januari acht mensen waren overleden. Het aantal sterfgevallen was op 28 januari gestegen tot 30.

Spanje is voortdurend in het nieuws in verband met mRNA-prikken. De minister van Volksgezondheid, Salvador Illa, zei in december dat zijn bureau een databank bijhoudt van alle burgers die de mRNA-prik weigeren. Hij zei dat de lijst met alle EU-leden zal worden gedeeld. Een gezondheidswerker in Spanje meldde onlangs ook dat verschillende mRNA-ontvangers in ziekenhuizen in de regio Murcia zijn opgenomen wegens encefalitis.

  Statistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinaties

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

Vorig artikelSterfgevallen, verlamming, invaliditeit: bijwerkingen van vaccins worden nog steeds ontkend
Volgend artikelCoca-Cola’s bizarre eisen aan werknemers: “Wees minder blank”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De populaire frisdrank Coca-Cola is sinds 1935 koosjer

    De populairste frisdrank ter wereld, Coca-Cola (Coke), is in 1886 op de markt gebracht. Pas in 1935 werd de frisdrank als koosjer gecertificeerd, ook voor Pesach (het Joodse Paasfeest). Dit is te danken aan Rabbijn Tobias Geffen, een orthodoxe rabbijn van de Congregatie Shearith Israel van Atlanta. Geffen heeft een onwaarschijnlijke bijdrage geleverd aan het wereldwijde succes van Coca-Cola. Hij zorgde ervoor dat het recept van de drank, dat nog steeds geheim is, werd aangepast zodat ook Joden over de hele wereld Coca-Cola kunnen drinken.

    lees verder >>> https://eten-en-drinken.infonu.nl/dranken-overig/185996-de-populaire-frisdrank-coca-cola-is-sinds-1935-koosjer.html#:~:text=De%20populairste%20frisdrank%20ter%20wereld,Congregatie%20Shearith%20Israel%20van%20Atlanta.

  2. Geeft Rutte en zijn bende een spuitje meteen dubbele portie en test gelijk diverse corona spuiten die ze nu de mensen ongevraagd inspuiten en dan ben ik bereid om langs de weg als ze begraven worden uit te wuiven naar het hier naar maals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in