Een klokkenluider heeft in een video-interview met advocate Viviane Fischer en advocate Dr. Reiner Füllmich van de Corona-Commissie schokkende inzichten gedeeld over de vaccinatiepraktijken in een Berlijns verpleeghuis. Daar kregen op 3 januari 2021 31 bewoners van een dementieafdeling het BioNTech/Pfizer vaccin toegediend – met verwoestende resultaten.

De eerste dode viel al na zes dagen. Ongeveer twee weken na de eerste vaccinatie waren nog eens vijf bewoners overleden. Na vier weken waren er in totaal acht sterfgevallen. En dit ondanks het feit dat de bejaarden vooraf allemaal in goede fysieke conditie waren. Een van de doden was bijvoorbeeld een voormalige operazanger die de dag voor de inenting piano zou hebben gespeeld. De man was ook anderszins zeer actief, ging zelfs regelmatig joggen.

Gedwongen vaccinatie indien nodig

Volgens de informatie van de klokkenluider was het vaccinatieproces zelf allesbehalve humaan: zo werd een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette door het verplegend personeel vastgehouden, en dus met fysiek geweld gedwongen – zonder gerechtelijk bevel. Bovendien waren er om een of andere onverklaarbare reden Duitse soldaten aanwezig, wat de bejaarden, die de oorlog zelf hadden meegemaakt, duidelijk intimideerde.

Volgens de klokkenluider vond de toediening van de tweede vaccinatiedosis op 24 januari zonder waarschuwing plaats waar de te vaccineren bewoners juist waren gedecimeerd. Opnieuw werd fysiek geweld gebruikt om het verzet van een weerspannige vrouw te breken – maar opnieuw zonder gerechtelijk bevel. De klokkenluider meldt iets soortgelijks over de uitstrijkjes voor PCR-tests: iedereen die zich verzet, wordt vastgehouden.

Snelle verslechtering van de gezondheid

  Georges Soros: Het Coronavirus, een existentiële crisis

Op de dag van de eerste vaccinatie vertoonden vier van de bewoners plotseling ongewone symptomen, ze waren zo moe dat ze tijdens het eten aan tafel in slaap vielen. Ze vertoonden een slechte zuurstofverzadiging in het bloed. Naarmate de ziekte vorderde, traden ademnood, koorts, oedeem, huiduitslag, een geelgrijze verkleuring van de huid, en spiertrillingen in het bovenlichaam en de armen op. Er werden ook karakterveranderingen vastgesteld, en de senioren reageerden plotseling niet meer. Na toediening van de tweede dosis verslechterde de toestand van sommige bewoners verder.

Bewoners die voor de vaccinatie negatief testten op SARS-CoV-2, werden daarna plotseling positief. Covid-19 symptomen deden zich niet voor.

Gebrek aan verduidelijking

De klokkenluider verklaart dat verouderde informatiebladen werden gebruikt om de verzorgers en familieleden van de oudjes te informeren over de vaccinatie: de noodzakelijke verwijzing naar de EU-goedkeuring van het vaccin, die slechts onder voorwaarden werd verleend, evenals de redenen ervoor (met name de wetenschappelijke gegevens over het vaccin dat nog moet worden verbeterd ontbraken).

Strafrechtelijke klacht

Het bejaardentehuis in kwestie, de AGAPLESION Bethanien Havelgarten in Berlijn-Spandau, heeft ondanks verzoeken hiertoe geen verklaring gepubliceerd. Advocate Viviane Fischer heeft op 3 februari een strafklacht ingediend bij het Openbaar Ministerie. Bovendien heeft zij de politie, het hoofd van het Paul Ehrlich Instituut (Prof. Klaus Cichutek), dat verantwoordelijk is voor de registratie van de neveneffecten van de vaccinatie, en de senator van Gezondheid van Berlijn (Dilek Kalayci), de gezondheidsdienst en afdeling administratie van de senaat, die verantwoordelijk is voor de zorg, op de hoogte gebracht van de gebeurtenissen.

  Duitsland waarschuwt voor "ergste hongersnood sinds de Tweede Wereldoorlog"

Voorts heeft Fischer het Openbaar Ministerie verzocht het lijk veilig te stellen van de bejaarde burger die op dat tijdstip als laatste was overleden. Zij wees er ook op dat voor de dood van het achtste slachtoffer gevreesd moest worden.

Openbaar Ministerie en politie ondernemen geen actie

Maar bij navraag per telefoon op 8 februari bleek dat de zaak niet te vinden was in het register van het Openbaar Ministerie. In de tijd van Corona kon zoiets wel zes weken duren, werd er gezegd.

Ook de politie werd niet actief: op 9 februari werd daar gezegd dat onderzoek in dergelijke gevallen alleen werd ingesteld als een arts bij de afgifte van de overlijdensakte een niet-natuurlijke doodsoorzaak verklaarde.

Advocate Dr. Fuellmich ziet dit als een schending van het legaliteitsbeginsel en van de verplichting om strafbare feiten te vervolgen. Bovendien dreigde gevaar voor de bejaarden wier gezondheidstoestand na de tweede vaccinatiedosis verslechterde: de politie, de gezondheidsdiensten en de senaat-administratie waren verplicht gevaar voor de bevolking af te wenden. Indien zij zich daar niet aan hielden, kan dat volgens advocate Fischer worden beoordeeld als actieve hulp door niet vermijding van lichamelijk letsel.

Het gebruik van het vaccin stoppen

De advocaten zijn van mening dat de regering dringend actie moet ondernemen vanwege het waarschijnlijke oorzakelijke verband tussen vaccinatie en plotselinge clustersterfte: onder bepaalde omstandigheden zou het gebruik van het vaccin voorlopig moeten worden opgeschort totdat een volledig en transparant onderzoek heeft plaatsgevonden.

De mRNA-vaccins, waaronder dat van BioNTech/Pfizer, zijn wereldwijd zwaar onder vuur komen te liggen vanwege het gebrek aan tests. Berichten zoals die van de klokkenluider uit het bejaarrdenhuis in Berlijn stapelen zich op – in Noorwegen is men daarom inmiddels afgestapt van de Coronavaccinatie van oude, kwetsbare mensen. Intussen is bij het EMA een aanvraag tot intrekking van de goedkeuring van het vaccin ingediend.

  Ook Zweden beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars - Coronapas voor reizen, sport en restaurantbezoek

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Noorwegen: 23 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin

Vorig artikelLatijns-Amerika: Pfizer eist afschaffing van nationale wetten in geheime clausules
Volgend artikelHier komt dystopie: het dreigende onheil van de Great Reset samenzwering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Jullie doen wel je best om alles uit de derde rijkstijd zwaet te maken, die hielden van hun volk en zouden het nooit vernietigen! Nee dit communistische dwangsysteem zoals in de DDR zal velen een trauma geven!

  • Idd. Dát is nu het verschil tussen Nationalisme en Communistisch Globalisme. Communisme is nooit verdwenen. Na W.O.2 heeft zich via de politieke weg voortgezet. Bestudeer het handvst van de V.N. maar eens. Die komt voor 95% overeen met de “grondwet” van de Sovjet-Unie. Het is 1 OVER 12!

   Deze vernederlandsche schapen laten zich vrijwillig door mooie woorden en beloften naar de slachtbank leiden door de inenting van een DNA manipulerende GENTHERAPIE. (Dat overigens nog tot medio 2023 in EXPERIMENTELE FASE IS). Diegene die NIET overlijden worden een product van de fabrikant die hen heeft ingeënt. (Uitspraak supreme court V.S. in 2014 (GMO’s) en via allerlei “handelsverdragen” ook “geldig” in Europa!

   Hugo de Jonge en Rutte zijn volgens de Neurenbergse oorlogsmidadigers. GEÏNFORMEERDE VRIJWILLIGE TOESTEMMING is totaal iets anders dan wat ons nu wordt verteld en wat wordt vergeleken met “een frikadel” SCHANDE!

 2. Bedoeling van de Linkse honden: voorbereiding herpopulatie; dus het afmaken van bejaarden en gehandicapten en niet actieve mannen.

  Voor de oorlog werden in DE 840.000 gehandicaptenen ongewenste kinderen en babies afgemaakt. Door dikters en verpleegsters.
  Niemand protesteerde, niemand werd vervolgd na 1945.

  Geachiedenis herhaalt zich.

  Veilige echte vaccins worden geboycot, de moord vaccins worden gebruikt.
  Alles met toestemming van de linksen enop idee van o.a. Rutte en Obersturmbahnführer Adolfina Merkel en consorten.

  Zonder ECHTE revolutie is er over twee jaar honger in NL

 3. Als dit echt waar is! Ik zit hier gewoon met tranen in mijn ogen en met gemengede gevoelens.
  1. Als eerste, hoe kunnen ze dit de mensheid weer aandoen?
  2. De Bijbel komt volledig tot zijn recht, met de woorden in 2Petrus 3:10 Maar Jehovah´s dag komt als een dief, en op die dag zal de hemel met gedreun vergaan. De elementen zullen gloeiend heet worden en ontbonden worden, en de aarde en de werken daarop zullen blootgelegd worden. Het wordt mij steeds duidelijker! Dat er iets blootgelegd moet worden. Aangezien hun werken verderfelijk zijn, echt verschrikkelijk
  3. Want ik kan echt niet begrijpen dat ze zwakke mensen dit aandoen! Echt heel verdrietig wordt ik hier van

 4. ROBERTO LENINGSBEDRIJF> We bieden de volgende soorten leningen aan alle landen: DUBAI, ZUID-AFRIKA, BOTSWANA, ZAMBIA, LESOTHO, VK, VS, CANADA, SWAZILAND, ENZ. LENING

  Van $ 2.000,00 tot $ 50.000.000,00

  * Schuldenconsolidatielening
  * huis, lening
  * Zakelijke lening
  *Persoonlijke lening
  *Hypotheek
  * Autofinanciering
  * Commerciële leningen
  * Investeringen Leningen
  1. Blacklisted kan van toepassing zijn
  2. Geen kredietcontrole
  3. Schuldbeoordeling of gerechtelijk bevel kan van toepassing zijn.

  Dit bedrijf is een geregistreerd en geautoriseerd leningbedrijf en we bieden leningen aan alle op de zwarte lijst geplaatste burgers, geen kredietcontrole Leningaanbieding met een rentetarief van 2% NU TOEPASSEN Met uw ID-nummer, volledige namen, bedrag van de lening
  met uw gsm-nummer !!!.

  Met vriendelijke groet.
  De heer Roberto Kenneth (leningbeheerder)
  WhatsApp (+1(313)636-6776)
  E-MAIL (robertokennety@gmail.com)

 5. Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatie

  Deze krankzinnige bijna opgelegde vaccinatie campagnes gaan verder dan het nazi-project Aktion T4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in