© Kojach / Flickr (CC BY 2.0)

Encefalitis is een zeer ernstige ziekte, maar gelukkig zeer zeldzaam. Ik weet dit uit de eerste hand omdat ik in de gezondheidszorg werk, en niet omdat het ergens in de media is verschenen. Het regionale ministerie heeft dit niet bekendgemaakt en zal dit zeker niet doen, omdat zij nog steeds beweren dat zij op zoek zijn naar de oorzaak van de (ten minste) 4 gevallen van ernstige encefalitis die in ziekenhuizen in de regio Murcia zijn opgedoken.

Encefalitis is een zeer ernstige ziekte, maar gelukkig zeer zeldzaam. In de gevallen die zich wel voordoen, is meestal een predisponerende factor aan te wijzen, maar bij deze uitbraak was die slechts bij één van hen aanwezig. Maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijke noemer: ze maakten deel uit van de eerste groep Covid-gevaccineerden in de eerste fase van de verpleeghuizen, schrijft auteur Juan Mariano Pérez Abad op Vega Mediapress.

Ondanks het feit dat encefalitis wordt beschreven als een van de bijwerkingen van dit vaccin, hebben de autoriteiten niet willen uitgaan van een rechtstreeks verband tussen de twee. Daarom wordt de gebeurtenis niet openbaar gemaakt om geen “sociale onrust” te veroorzaken.

Het is paradoxaal om zo voorzichtig te zijn met onze emotionele labiliteit, aangezien ons dagelijks via alle media wordt voorgehouden hoeveel doden er zijn en hoeveel lijkkisten de begrafenisondernemers nodig zullen hebben voor elke golf van elk van de Corona-stammen die ons achtervolgen.

Evenmin heb ik in het nieuws gevallen gehoord zoals dat van de moeder van een vriendin van mijn schoonzuster die voordien gezond was, na de tweede vaccinatie koorts en zware hoofdpijn kreeg en overleed. Als ik dit geval ken, zijn er waarschijnlijk nog veel meer. Dit wordt ook beschreven als een bijwerking van het vaccin, maar onze autoriteiten moeten nog onderzoeken of het vaccin met dergelijke gevallen in verband wordt gebracht om er zeker van te zijn voordat zij ons waarschuwen.

  Virusbron Wuhan stadscentrum op oudejaarsavond volgepakt met mensen en Westerse steden leeg 

En we horen ook niet veel over therapeutische alternatieven voor het vaccin, sommige zo veelbelovend als APLIDIN, dat Spaanse antivirale middel dat al was goedgekeurd voor gebruik bij de mens. In tegenstelling tot het ‘vaccin’ moet dit volledig voldoen aan het langdurige experimentele protocol om te kunnen worden gebruikt bij deze “nieuwe indicatie” voor Covid.

In werkelijkheid is er geen reden om ongerust te zijn of iets te verbergen: alle medicijnen hebben bijwerkingen en vroeg of laat treden die op. Ze staan beschreven in de bijsluiter, en als u ze inneemt, neemt u een risico waarover u bent geïnformeerd. De gevaccineerden die ik ken, hebben niet gevraagd of ze het mochten lezen voordat ze het vaccin inspoten, maar ik begrijp dat ze het als verantwoordelijke volwassenen waarschijnlijk van tevoren op internet hebben opgezocht.

In het geval van dit vaccin is het veel belangrijker om goed op de hoogte te zijn van deze risico’s, omdat dit vaccin, in tegenstelling tot alle andere bekende geneesmiddelen, is vrijgesteld van schadevergoeding voor sterfgevallen en kwetsuren door de fabrikanten die ze produceren en de regeringen die ze goedkeuren.

Wat verontrustend is, is dat de instellingen en de media zo gefocust zijn op bangmakerij over Covid, maar zo terughoudend en voorzichtig zijn als het gaat om de bijwerkingen van vaccins.

Ongetwijfeld is het dit soort occultistische houding die de verspreiding van “samenzweringstheorieën” uitlokt, die in werkelijkheid niets anders zijn dan een poging om een rationele verklaring voor deze situatie te vinden.

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

Vorig artikelCanarische eilanden: “Europa of de dood”, 450 Marokkaanse illegale migranten gaan in hongerstaking
Volgend artikelWHO-adviseur: “Daadwerkelijk onderzoek in Wuhan werd gedaan door Communistisch China”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. heel veel sterkte voor de nabestaande
    maar is alom bekend dat Bill Gates dit bedoelde
    en er teveel mensen op deze aarde.
    dus gooien we er een pandemie in en een vaccinatie er achter heen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in