© Steve Rainwater / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Gezondheidsfunctionarissen in Greater Manchester hebben bevestigd dat de meerderheid van de Covid-patiënten dat met het virus in het ziekenhuis is opgenomen het experimentele Covid-vaccin hebben gehad.

Naar verluidt worden in het ziekenhuis 41 mensen behandeld voor het Coronavirus, waaronder acht mensen op de intensive care afdeling die aan ernstige symptomen lijden.

Dit is een toename ten opzichte van de vermeende 33 Covid-patiënten in het ziekenhuis op zondagochtend 23 mei.

Bolton heeft de hoogste besmettingspercentages van het land, met meer dan 1200 positieve tests in de week die eindigde op 20 mei, wat een besmettingsgraad geeft van 450,7 gevallen per 100.000 mensen. Ter vergelijking: het gemiddelde voor Engeland bedraagt slechts 22,4 gevallen per 100.000, maar vergeet niet dat dit alleen positieve testresultaten zijn met een PCR-test met hoge cyclus, die nooit gebruikt zou mogen worden om op virussen te testen.

Deze toename van het aantal gevallen werd veroorzaakt door de vermeende beter overdraagbare B.1.617.2-stam van het virus, die vaak de “Indiase variant” wordt genoemd.

Gezondheidsfunctionarissen van Greater Manchester hebben bevestigd dat de meeste Covid-patiënten in het ziekenhuis reeds het experimentele Covid-vaccin hebben gekregen.

Andy Ennis, chief operating officer van het ziekenhuis, heeft de inwoners van Bolton gewaarschuwd dat het aantal mensen dat de spoedeisende hulp bezoekt gewoonlijk toeneemt tijdens de feestdagen en heeft mensen gevraagd indien mogelijk niet te komen.

“Het Royal Bolton Hospital is erg druk op het moment”, zei hij.

“Mensen komen met allerlei problemen naar onze spoedeisende hulpafdeling en het personeel werkt heel hard om ervoor te zorgen dat ze zo snel en efficiënt mogelijk de behandeling krijgen die ze nodig hebben”. 

Het ziekenhuis neemt nu maatregelen om ervoor te zorgen dat het in staat zal zijn om de verwachte vraag in het komende weekend te verwerken, aldus Ennis.

Bronnen:
Dailyexpose.co.uk
Manchestereveningnews.co.uk

Bolton heeft, net als vele andere delen van Greater Manchester, het beleid aangenomen om zoveel mogelijk mensen te vaccineren.

  STUDIE: Lelijke mensen zijn meer geneigd om COVID-maskers te blijven dragen

Men kan zich afvragen ons af of dit de echte reden is waarom het Royal Bolton Hospital naar verluidt overbevolkt is met Covid-patiënten?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwembad gebiedt zwemmers onder water uit te ademen, niet naar anderen te kijken of met anderen te pratenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Killer-vaccin” – Canadese militair beschuldigd van muiterij
Volgend artikelAlarmerende ongevallencijfers voor mRNA-vaccins rechtvaardigen dringende maatregelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Bolton: broeinest van mossels. ….mossels halen spuitjes want zo gezond zijn die wezens niet, he tis dan ook de reden dat regeringen zo paniekeren omdat hun geïmporteerde mossels die ons moeten vervangen niet goed tegen de griep kunnen en luchthapperig raken…. Ben benieuwd als de pest terug komt, wij erfelijk gezegend met het pest gen door onze voorouders, en hunnie nul weerstand…dat word pas lache…laat de ratten maar komen….

  Inenten en net doen of Het nut heeft is natuurlijk de boel be-flessen, maar het geeft macht aan regeringen die geen enkel nuttig stukje beleid meer hebben en wiens departementen autonoom werken en beslissen….ministers moeten voor simpele antwoorden zelf 0800 bij hun eigen departement bellen….humor toch?

  We leven nu in Micky Mouse land, met nep geld, nep regeringen en een nep democratie….eigenlijk is alles nep. Enkel niet de ellende die deze elite eikels veroorzaken…dat is bloed serieus en kei echt.

  Echt vet tijd voor een verandering….we hebben een bloedkermis nodig…

 2. Geweld is nóóit te rechtvaardigen en het is diep treurig wat er om ons heen gebeurd. Cynisme is liefdeloos. De mensen zijn de weg kwijt, blinden laten zich door blinden leiden. We kunnen alleen bidden dat God ons zal beschermen.

  • Persoonlijk ken ik verschillende situaties waarin geweld zowel rechtvaardig is als gerechtvaardigd, maar ik heb dan ook respect voor het leven met dat van mezelf en de mijnen als primair punt van aandacht. Als dat geweld betekend tegen anderen om zelf niet onder te gaan dan komt er geweld.

   Als je tegen geweld bent dan is dat je goed recht, maar ik kies ervoor geweld met een overdaad aan geweld te stoppen. Kwestie van zelfbehoud. Je ouders deden het, je voorouders ook, om die reden ben jij hier vandaag. Door geweld mag jij een voetafdruk nalaten op deze aarde, hoe groot die is kun jij zelf bepalen. Ik hoor van veganisten dat ze zichzelf hebben laten steriliseren om hun voetafdruk op deze planeet te minimaliseren. Volgens mij is het je eigen bestaan ontkennen maar als je die denkwijze bij de mossels kunt implementeren dan graag….

   Geweld is de basis van leven. Sorry.

 3. Zo een bandje hebben ze hier het eerste half jaar afgespeeld bij de huisartsen post hier.
  Indien niet noodzakelijk of levensbedreigend, val ons dan aub niet lastig en zoek het verder lekker zelf uit.
  En nog steeds proberen ze het uit je hoofd te praten als je ze belt ergens over om langs te komen.
  De angst wordt er hier nog steeds ingehouden onder al die huisartsen hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in