Dr. Sherri Tenpenny heeft tien werkingsmechanismen in kaart gebracht van hoe het mRNA-vaccin mensen gaat doden. Zij zegt: “Wanneer je het mRNA injecteert, begint het boodschapper-RNA te coderen voor het spike-eiwit… de NIH vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken”, bericht Forbiddenknowledgetv.net.

“Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt”.

“Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft”.

“Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

“En dan, met dit document dat ik gisteravond las, van dit anti-spike-eiwit, valt het de astrocyten en de oligodendrocyten aan, dat zijn twee verschillende soorten cellen in je hersenen. Twee verschillende soorten van het centrale zenuwstelsel [cellen]. Het valt het binnenste mitochondria membraan aan, in twee verschillende mechanismen en het valt het neurofilament eiwit aan, wat de motorische zenuwen zijn, die plotseling – we hebben die mensen gezien [met sterke tremoren], het is omdat het spike-eiwit antilichaam hun motorische neuronen en hun centrale zenuwstelsel aantast”.

  Ierland stelt begrafenissen uit omdat "mysterieuze" piek van 20% oversterfte mortuaria onder druk zet

“En dan is het belangrijkste symptoom nummer één dat mensen hebben nadat ze dit vaccin hebben gekregen, slopende vermoeidheid, dat ze in het grootste deel van hun dagelijkse leven niet eens kunnen functioneren. Wel, het is omdat het spike-eiwit antilichaam de mitochondriën aanvalt en het GAD 65 aanvalt, het intracellulaire antigeen in je mitochondriën en het kan ook je alvleesklier aanvallen”.

“Als je diabeet bent, zal het je diabetes verergeren. Als je geen diabetes hebt, kan het ervoor zorgen dat je diabetes krijgt, het stiff-person syndroom, cerebellaire ataxie, dat is waar je naar kijkt [massale tremoren]; mensen die niet kunnen lopen”.

“In het experiment dat ze deden, namen ze verschillende weefsel-antigenen, zoals huid en longen en al die andere dingen, en lieten het serum met het antilichaam er overheen vallen. 27 van de 55 weefseltypen reageerden negatief op het spike-antilichaam”.

“In het meest recente VAERS-rapport, dat deze week is verschenen, zijn al 181 sterfgevallen gemeld [inmiddels duizenden, red.]. Als je ze doorleest, kun je zien wat deze antilichamen doen, je kunt het zien in het VAERS-rapport, wat er met deze mensen is gebeurd en het zijn de anti-spike antilichamen die hen aanvallen. Daarom vielen de meeste sterfgevallen ongeveer 19 dagen na de injectie, omdat het een tijdje duurt voordat de antilichaamsrespons zich ontwikkelt. Het gebeurt niet zomaar”.

“Tenzij je een anafylactische reactie hebt – waarschijnlijk op de polyethyleenglycol – [waarin de mNRA verpakt is, red.] tenzij je er onmiddellijk op reageert, zal de vertraagde reactie beginnen – het duurt een tijdje – ik sprak met een aantal epidemiologen in Europa en zij zeiden dat het ongeveer 48 weken duurt voordat je echt de meest ingrijpende effecten van auto-immuunziekte ziet”.

  Vaccinpaspoorten - laboratoriumratten loyaliteitskaarten

“Toen ik de eerste vier werkingsmechanismen vond, zei ik tegen een paar vrienden van me: ‘Dit is een perfect ontworpen moordmachine'”.

“Perfect ontworpen, omdat – het andere ding is met dat replicerende ding, want met het vaccin, ga je mutanten zien [van Covid-19]. Dus nu hebben we het allemaal over de mutanten. Het enige wat ze niet vragen aan deze mensen, die gediagnosticeerd zijn met deze gemuteerde stam, is: ‘Heeft u een van de niet-goedgekeurde vaccins gehad?” Niemand voegt dat samen'”.

“Dus, ja, 48 weken – dus het is ergens tussen 48 weken, dus het is ongeveer een jaar en 6 tot 7 maanden en een paar jaar in de toekomst”.

“Dus, zoals je het had over het meisje met meningitis vaccin? Dit gaat nog erger worden. Dus mensen moeten hier serieuze spirituele beslissingen over nemen… Ga je zeggen, ‘Oh, ik wil het vaccin krijgen zodat ik in een vliegtuig kan stappen,’ of ‘Zodat ik uit eten kan gaan,’ of ‘Ik mijn baan kan houden”. Dat wordt een beetje moeilijker. Of ‘Zodat ik door kan gaan op de beroepsschool’, dat wordt een beetje moeilijker.

“Mensen zullen hier echt moeilijke spirituele beslissingen over moeten gaan nemen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins

Vorig artikel65 studies tonen aan dat mondkapjes fysieke, psychologische en sociale schade veroorzaken
Volgend artikelInmiddels 8.430 DODEN 354.177 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dus het wordt ook lekker moeilijk om na 48 weken nog eens de bewijslast op tafel te gooien. Zo’n killer is zeker handig. De nazi’s draaien zich om in hun graf.

 2. Hoe het in Nederland gebeurt weet ik niet, maar hier in België worden de ‘experimentele vaccins’ gezet in grote vaccinatiecentra en niet door de huisarts.
  Zoek en bewijs na 48 weken maar eens wie in dat vaccinatiecentrum dat vaccin juist toegediend heeft en dat dit vaccin zou verantwoordelijk zijn voor de ziektesymptomen en/of doodsoorzaak. Veel succes..!

 3. Beste Mensen

  Bij monde van de Computer Gigant Toekomst voorspeller Paragnost èèn van de Maker van deze Vergiften genaamd Hilly Billy Geits is in den beginne van de Zogenaamde Co-yo-yo-na Cloyo-na Corona verkondigd
  De volgende Oorlog word een Biologische Oorlog
  Met Andere woorden Hij heeft de Grootste vinger in de Pap van deze Massa moorden

  Is het dan nog steeds geen tijd geworden om Hem op te Pakken
  Alles te ontnemen
  Met de Billen bloot in het gevang tussen en met Criminele Body Bilders op een kamer op te sluiten ??

  Denk er maar heel goed over na

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in