Vóór het COVID-vaccin was haar zoon een gezonde atleet – nu kan hij “amper lopen”, zegt zijn moeder

1
3164

Een dag nadat Everest Romney het COVID-vaccin van Pfizer-BioNTech had gekregen, werd hij ziek. Vijf dagen na zijn vaccinatie werd de 17-jarige in het ziekenhuis opgenomen toen artsen twee bloedstolsels in zijn hersenen ontdekten.

De moeder van Everest, Cherie Romney, vertelt Robert F. Kennedy Jr. van de Children’s Health Defense dat haar zoon, een basketbalspeler op de Corner Canyon High School in Draper, Utah, een zeer gezond atletisch kind was dat midden in het rekruteringsseizoen zat voor zijn schoolbasketbalteam.

Nu kan de tiener nauwelijks lopen.

Binnen 24 uur na het krijgen van het vaccin begon Everest een “exorbitante hoeveelheid” pijn en zwelling in zijn nek te ervaren die aan dezelfde kant ontstond als waar hij het vaccin had gekregen. Cherie bracht haar zoon naar de kinderarts, die vaststelde dat de tiener een spier verrekt had en hem in een nekbrace plaatste.

De dokter was “nogal afwijzend”, zegt Cherie. “We werden naar huis gestuurd”.

Maar binnen 24 uur na het bezoek van de dokter kreeg Everest “een van de ergste migraine-aanvallen die hij ooit heeft gehad”. Die hield enkele dagen aan, voordat Cherie haar zoon naar de eerste hulp bracht.

Everest, die sindsdien is ontslagen en in stabiele toestand verkeert, werd gediagnosticeerd met twee gevallen van cerebrale veneuze sinustrombose, een zeldzaam type bloedstolsel dat voorkomt dat bloed uit de hersenen wordt afgevoerd.

Cherie’s man, die het Moderna-vaccin kreeg, had een soortgelijke ernstige bijwerking. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen met een longinfarct en verloor ongeveer een kwart van zijn longen, voorgoed, zegt Cherie. Een röntgenfoto toonde aan dat hij meer dan 100 bloedstolsels in zijn longen had, zegt ze. Hij is sindsdien ook ontslagen en is in stabiele toestand.

Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ik kan het niet met mijn geweten verenigen om door te gaan met vaccineren"

Cherie vertelt Kennedy dat ze niet anti-vaccin is, maar ze moedigt anderen aan om de voordelen af te wegen tegen de mogelijke risico’s wanneer ze beslissen of ze het COVID-vaccin willen krijgen of niet.

Cherie zegt:

Ik denk dat sommige mensen geneigd zijn om te denken dat ik een enorm anti-vaccin ben of om mijn boodschap te verwerpen. Het is gewoon zo dat we alle informatie moeten verzamelen. Misschien weet je op dit moment niet genoeg. Het kan zijn dat we het nu niet veilig distribueren, vooral als ze het aan kinderen distribueren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdwetenschapper Pfizer waarschuwt dat er “iets heel ergs aan de hand is”Volg Frontnieuws op Telegram

1 REACTIE

  1. Ach, mensen willen zoooooo graag geloven dat zij “er bij horen, en de rest is fout, dus ik ben goed” ook al ligt de man in het ziekenhuis na inspuiting, en de zoon ook bijna dood na inspuiting. En toch maar blijven rechtvaardigen dat de gifspuit essentieel goed is; de gifspuit-expert geworden voor het volgende domme schaap dat hun pad kruist. Dat ze er toch maar allemaal aan meedoen, of ze er nou dood bij neervallen, maakt niet uit. 😉 Dit is de mentaliteit waar de psychopaten hun kracht uitputten en de hele domme massa mee regeren. Zieke zooi…maar je kan het niet tegenhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here