Dr. Michael Dyktais hoofd van het Adipositaszentrums Hof en hoofdarts in algemene, viscerale en thoracale chirurgie. Zelf redder in nood van een slachtoffer van de COVID-19 “vaccinatie”, richt zich tot het publiek om de aandacht te vestigen op het dreigende gevaar van overbelasting van het medische systeem als gevolg van de mogelijke bijwerkingen van de COVID-19 vaccinatie. Bovendien roept hij op om medisch personeel niet onder druk te zetten om te vaccineren: “Ze zullen uiteindelijk geen artsen of verpleegkundigen meer kunnen vinden om hen te behandelen”, schrijft Report24.news.

De video staat ook op het  Bitchute-kanaal

De voordracht in Nederlandse bewoording:

Lieve medeburgers, lieve vrienden!

Mijn naam is Michael Dykta. Ik ben specialist en hoofdarts voor viscerale chirurgie, d.w.z. chirurgie van de inwendige organen, in een middelgroot ziekenhuis in Beieren.

Ik wil u hier een kleine boodschap brengen van een ziekenhuisarts. Wij artsen hebben er altijd op vertrouwd dat de medicijnen die we gebruiken goed bestudeerd zijn. In de regel moeten geneesmiddelen, voordat zij op de markt worden gebracht, vijf tot acht jaar lang worden getest in dierproeven, celproeven en gecontroleerde studies, voordat zij een brede goedkeuring krijgen, en zelfs dan is er nooit een werking zonder bijwerking. Een sterke werking zal altijd een bijwerking veroorzaken, en daarom wil ik nu ingaan op de kwestie van de bijwerkingen.

Ik maak me namelijk zorgen over het feit dat we dit nieuwe medicijn op zoveel mensen… ja, ik wil eigenlijk bijna zeggen: testen. Als we ervan uitgaan dat we in Duitsland al vijftig miljoen, bijna vijftig miljoen mensen hebben gevaccineerd en dat we op de lange termijn maar één procent bijwerkingen zouden krijgen, dan zou dat neerkomen op 500.000 mensen. Ik weet niet hoe we dat in de ziekenhuizen voor elkaar zouden krijgen. Temeer daar ook het medisch en verplegend personeel dringend wordt verzocht deze vaccinatie te aanvaarden.

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Als deze bijwerkingen, die kunnen optreden, zich zouden voordoen, zou ons medisch systeem snel ernstig overbelast raken.

Wat we nu al zien zijn ongewone tromboses. Hoewel het aantal ons nog niet ongerust hoeft te maken, denk ik dat het aantal ongemelde gevallen veel hoger zal liggen omdat wij niet actief onderzoeken verrichten. Dit betekent dat op dit moment, wanneer oma Herta ziek wordt of overlijdt in een bejaardentehuis, zij haar bijwerkingen zelf moet melden via de website van het Paul Ehrlich Instituut, wat zeker niet in veel gevallen zal gebeuren.

In vergelijking met een passieve onderzoeksstudie kan men dus uitgaan van een duister cijfer van bijwerkingen van 1:100.

Maar als we in de herfst een antilichaam- amplificatiesyndroom krijgen, wat betekent dat de infecties terugkomen met nieuw opduikende, gemuteerde Coronavarianten, dan zullen we een zeer zware belasting voor het medische systeem zien, wat mij grote zorgen baart. Want het is nog helemaal niet duidelijk hoe deze vaccinatie zich op de lange termijn zal gedragen of zal beschermen.

Een Cambridge MIT studie heeft ook gekeken naar verschillende mogelijke bijwerkingen. Daaronder kunnen auto-immuunziekten, kankers enzovoort zijn. De reden is eenvoudig: het vaccin blijft niet op de injectieplaats in de spier, maar bereikt alle organen en kan daarom mogelijk schade toebrengen aan vele organen en bijwerkingen veroorzaken.

Ik vraag u om geen uiting van solidariteit te betonen. Vaccinatie kan uw keel niet steriliseren en kan dus niet voorkomen dat u coronavirussen of gemuteerde virussen blijft doorgeven. Vaccinatie zal daar niet toe in staat zijn. Daarom moet iedereen zijn eigen afweging van risico’s en voordelen maken, en ik zou ook willen vragen dat we niet iedereen, en vooral niet iedereen in de gezondheidssector, opdringen om zich te laten vaccineren.

  Duitsland: Ongewone toename van spoedgevallen door zenuw- en cardiovasculaire aandoeningen

Want als er veel bijwerkingen zijn, zult u anders uiteindelijk geen artsen of verplegend personeel kunnen vinden om u te behandelen.

Met deze tot nadenken stemmende boodschap wil ik het hierbij laten en u bedanken voor uw geduld en het allerbeste wensen voor de toekomst. Tot ziens.

De video is ook te zien op de website “Wissenschaft steht auf” (Wetenschap staat op).

Dr. Dykta in het Corona Ausschuss (Corona Commissie)

In de 56e zitting van de Corona Ausschuss “Mit höllischen Latwergen” (Met helse Latwergen) beschrijft dokter Dykta in detail de medische omstandigheden van die 30-jarige vrouw die in maart 2021, 15 dagen na haar eerste COVID-19 vaccinatie, door hem werd geopereerd als gevolg van een darmspoedgeval. Mevrouw Klüglein had een volledige poortadertrombose opgelopen en haar leven was in acuut gevaar – Dr. Dykta noemt het succes van deze operatie en het overleven van mevrouw Klüglein een “meesterwerk”. Het grootste deel van haar dunne darm moest worden verwijderd, zodat zij voor de rest van haar leven aanzienlijke beperkingen zal moeten aanvaarden. Dr. Dykta en de patholoog Dr. Arne Burkhardt benadrukken dat zij in al de jaren en decennia van hun medisch werk nog nooit een dergelijke gebeurtenis hebben meegemaakt bij een 30-jarige persoon zonder eerdere ziekten of risicofactoren. Na afweging van alle waarschijnlijkheden, frequentie van voorkomen en mogelijke oorzaken, heeft de kliniek in de ontslagbrief officieel de COVID-19 vaccinatie als oorzaak van de ziekte van mevrouw Klüglein vastgesteld.

Mevrouw Küglein had buitengewoon veel geluk – zij bevond zich in het verzorgingsgebied van een hooggekwalificeerde en gespecialiseerde kliniek die in staat is dergelijke ingewikkelde operaties en behandelingen uit te voeren. Dit is niet mogelijk in een gemiddeld ziekenhuis, zelfs niet in Duitsland.

  Duitse politievrouwen moeten terechtstaan na wegrennen tijdens schietincident

Degenen die de COVID-19 vaccinatie nemen om in het buitenland op vakantie te kunnen gaan, moeten in het bijzonder met deze omstandigheid rekening houden.

Dr. Fuellmich is het eens met Dr. Dykta:

“Aangezien er immers een vrij concrete mogelijkheid bestaat dat tussen 30 en 50 procent van de gevaccineerden, ongeacht het vaccin, een vorm van trombose zal krijgen – soms heb je geluk en gebeurt er niets, lost het op. Maar soms heb je pech, zoals mevrouw Klüglein. Of nog pechvoller, zoals de mensen die eindigen met cerebrale veneuze trombose. Kan men alleen maar hopen, omdat het wereldwijd steeds duidelijker wordt dat dit een van de meest massale “bijwerkingen” van deze zogenaamde vaccinaties is, dat de mensen die hierdoor worden getroffen, die denken: “Ik ga liever op vakantie” of “Mijn werkgever zet me onder druk” – dat deze mensen het duidelijk is dat dit de beslissing tussen leven en dood kan zijn. Namelijk het besluit ‘ik ga op vakantie’ en dat was het dan. De laatste vakantie. Zo duidelijk moet je het zeggen.”

Verdere informatie

Over de studie die in de video genoemd wordt:

Aangezien Dr. Dykta de studie van Cambridge MIT niet met name noemt, kunnen wij op dit moment alleen maar gissen.

Hij verwijst wellicht naar het volgende document (gepubliceerd in oktober 2020, bijgewerkt in juni 2021):

Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse kinderarts vaccineert niet, omdat de bijwerkingen aanzienlijk zijn bij kinderen – ze gaat ook in op de discriminatie van ongevaccineerden
Volgend artikelWereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het “mondkapje van de toekomst”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het gehele gezondheidssysteem ook in NL dondert in elkaar, indien al het medisch personeel in Ziekenhuizen, thuiszorg etc. verplicht gevaccineerd moet worden!

  2. Het is toch veilig volgens een demissionair (weggestuurde) minister.
    De jeugd moet er nu aan geloven.
    Medisch personeel wat enige deskundigheid wordt toegekend zou toch beter moeten weten wat veilig betekent als onbenullige figuren dit voor hun eigen voordeel propageren. Waarom prikken ze en waarom nemen ze die troep zelf?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in