Opnieuw heeft een arts heeft zich uitgesproken over de COVID-19 vaccinatie. Deze keer is het een kinderarts die de voordelen van vaccinatie ten zeerste in twijfel trekt. Zij windt er geen doekjes om en citeert de uitspraak van mevrouw Merkel: “De pandemie zal pas ophouden als de hele wereld is ingeënt”, bericht Corona-blog.net.

Dezer dagen stapelen de berichten zich op van artsen zoals Dr. Matthias Parpart, die zeggen dat zij absoluut niet zullen vaccineren, maar wij ontvangen ook berichten dat 23.000 vaccinatie-artsen die de “vaccinatiecampagne” hebben verlaten.

Dr. Schröder en Dr. Weiffenbach zien nu meer gevaar in de bijwerkingen dan in de voordelen van vaccinatie. Ook de Stuttgartse arts Björn Kahoun richt zich tot zijn gevaccineerde patiënten met een dringende oproep op Facebook. Ook een kinderarts spreekt zich op haar website in duidelijke bewoordingen uit over vaccinatie van kinderen. Zij heeft haar beroepsvereniging, de BVKJ, verlaten omdat deze de vaccinatie van kinderen en adolescenten aanbeveelt, waar zij als kinderarts niet achter kan staan. Ze gaat ook in op de discriminatie van de ongevaccineerden. Maar het is het beste om de hele tekst te lezen, die zij op haar website publiceert, want het is de moeite waard:

Lieve ouders,

Ik heb besloten om in mijn praktijk geen kinderen en adolescenten tegen SarsCov2 te vaccineren, hoewel het STIKO na weken van politieke druk een aanbeveling heeft gedaan om 12-17-jarigen te vaccineren.

Dit is een zware beslissing voor mij, vooral omdat ik tot nu toe heb gevaccineerd volgens de aanbevelingen van de STIKO en de STIKO heb vertrouwd wat betreft hun deskundigheid en onafhankelijkheid.

  Afghaan die reeds 21 jaar geleden gedeporteerd moest worden, verkracht 83-jarige Duitse vrouw

Het leidende beginsel “in de eerste plaats geen schade berokkenen” geldt voor elke medische handeling. Het potentiële voordeel van een medische maatregel of zelfs een vaccinatie moet dus groter zijn dan het potentiële risico.

Het voordeel van de Covid-vaccinatie voor oudere patiënten met bepaalde reeds bestaande aandoeningen is naar alle waarschijnlijkheid groter dan hun risico.

Voor kinderen en jongeren is de evenredigheid van de afweging van risico’s en voordelen naar mijn mening echter niet gegeven.

De huidige Covid-19 vaccins zijn nieuwe vaccins die in een paar maanden tijd zijn ontwikkeld en vervolgens een voorwaardelijke goedkeuring, een zogenaamde noodtoestemming, hebben gekregen in het kader van een “pandemische noodsituatie”.

Met de beste wil van de wereld zie ik deze noodsituatie niet bij jonge patiënten en vooral niet bij kinderen.

Bepaalde zeer strenge goedkeuringsvereisten waaraan vroeger voor vaccins moest worden voldaan, zijn niet van toepassing op de nieuwe vaccins. Zo kunnen bijvoorbeeld geen uitspraken worden gedaan over bijwerkingen op lange termijn (waaronder auto-immuunziekten, kanker en mogelijke effecten op de vruchtbaarheid).

Bovendien lijdt het geen twijfel dat het vaccin geen kudde-immuniteit kan opleveren en dat gevaccineerden wel degelijk Covid-19 kunnen oplopen en vervolgens het virus met dezelfde viruslast kunnen doorgeven. We zien dit momenteel in landen met een hoge vaccinatiegraad (Israël, Groot-Brittannië, de VS, Gibraltar, enz.), waar het aantal gevallen werkelijk explosief toeneemt.

De bijwerkingen van vaccinaties, vooral bij jonge mensen, zijn aanzienlijk en ik ben er niet zeker van of in individuele gevallen de behandelende arts denkt aan een bijwerking van de vaccinatie en deze vervolgens ook meldt aan het Paul Ehrlich Instituut, zoals verplicht is.

  Speciaal VN-rapporteur Melzer roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld in Amsterdam op zich te melden

In al mijn jaren als praktiserend kinderarts heb ik zeker meer dan 25.000 doses “gevaccineerd” en heb ik slechts zeer, zeer zelden ongewone bijwerkingen aan het PEI hoeven te melden.

Het profiel van de Covid-19 vaccins verschilt echter van dat van de traditionele vaccinaties, zowel wat de intensiteit als wat de frequentie en de ernst van de bijwerkingen betreft.

De inenting van “de hele wereld” (citaat: “De pandemie zal pas ophouden als de hele wereld is ingeënt”) is niets anders dan een wereldwijd menselijk experiment, dat ik hier met alle medische en menselijke overtuiging afwijs.

Kinderen hebben vijf keer meer kans om zonder enige symptomen COVID-19 te doorgaan, en ze hebben daarna een langdurige, stabiele immuniteit. Na vaccinatie verdwijnt de vaccinbescherming betrekkelijk snel; steriele immuniteit is door vaccins nooit bereikt.

En last but not least, een persoonlijke opmerking:

Ik zou het in Duitsland onmogelijk hebben geacht dat politici ooit direct of indirect de ongevaccineerden zouden dwingen zich te laten vaccineren. Dit is in omgekeerde richting bijzonder ernstig, want als de STIKO deze vaccinatie voor 12-17-jarigen aanbeveelt (om de politiek tegemoet te komen), heeft de politiek op haar beurt een legitimatie om de ongevaccineerde 12-17-jarigen uit te sluiten van deelname aan het maatschappelijk leven of hun deelname te beperken, of de toch al moeilijke situatie van de kinderen te verergeren door meer intimidatie en uitsluiting.

Ik heb derhalve per 31.12.2021 mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging van kinderartsen en jeugdartsen opgezegd.

De discriminatie van ongevaccineerden heeft een omvang bereikt die voor mij nauwelijks aanvaardbaar is.

  Justin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na "vaccin"

Met vriendelijke groet, Dr. Stefanie Krohne-Reichert

Kinderarts en jeugdpraktijk

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Delta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken niet



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIerse dokter: De injecties doden mensen! We moeten dit stoppen! Haar medische licentie werd geschorst
Volgend artikelChirurg waarschuwt voor dreigende overbelasting van het medisch systeem door vaccinatie bijwerkingen “In de herfst zullen we een zeer zware belasting voor het medische systeem zien”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Dit is een arts met “ballen” en er komen er meer gelukkig maar ongelukkig genoeg voor de geprikten die sneeky Duitse en Engelse overheid hebben nu prijsopgaven aangevraagd voor het bouwen van grote opvang gebouwen om al die overleden geprikten eind van dit jaar(winter) te bergen want vlgs mij hebben ze geen capaciteit om dit te doen we zullen dit beleven. Ik ben benieuwd wat de NL’ers gaan doen als ze er achter komen dat ze belazerd zijn met die zgn “vaccins” 1 probleem wat ze hebben wat erin ging komt er anders uit???????

  2. Voor dit soort artsen kan ik nou waarderingen hebben.
    Gewoon nooit aan beginnen. Daar red je levens mee.
    Alleen jammer dat ze nog steeds gelooft in dat hele covid verhaal en daar nog niet door heen geprikt heeft.

  3. Hallelujah. Beter een paar dan helemaal niemand die open en eerlijk blijft in het vak van Arts. Ze hebben immers allemaal de eed moeten afleggen. Om mensen te helpen en niemand te schaden. Waren er maar meer zo moedig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in