Genvaccin met nanodeeltjes: steeds meer mensen maken zich zorgen

2
© Mike Finn (CC BY 2.0)

Kort na de jaarwisseling wordt het startsein gegeven. Dan moeten zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd tegen “Corona” gevaccineerd worden in vaccinatiecentra die geen vrije dag zullen kennen. De ministers van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaten dringen erop aan dat er prioriteit wordt gegeven aan politieagenten. Het door Pfizer en BioNTech ontwikkelde vaccin “BNT162b2” is een zogenaamd mRNA-vaccin dat in een spoedprocedure is ontwikkeld en met een voorwaardelijke goedkeuring op de markt wordt gebracht, en fundamenteel verschilt van alle tot nu toe gebruikte vaccins. De voorwaardelijke goedkeuring is een jaar geldig en maakt het mogelijk om te beginnen met vaccinaties voordat de volledige klinische studie is afgerond.

Na vaccinatie: eigen lichaam produceert eiwitten van een vreemd organisme

Het vaccin bevat de genetische informatie voor een eiwit dat op het oppervlak van Sars-CoV-2 zit en zich vasthecht aan de gastheercellen van de gevaccineerde persoon. Deze genetische informatie dient als een blauwdruk waarmee de cellen van de gevaccineerde zelf het virale eiwit, product van een vreemd organisme, moeten produceren. Vervolgens wordt het immuunsysteem verondersteld de vreemde eiwitten, maar geproduceerd door het eigen lichaam, als “niet lichaamseigen” te herkennen en antistoffen te vormen, evenals T-geheugencellen, die deze eiwitten vernietigen en tegen “Corona” immuniseren. Om dit te laten werken, moet het mRNA in het vaccin verpakt zijn in lipide nanodeeltjes. Na toediening van het vaccin versmelt het lipide omhulsel met het celmembraan en komt het mRNA vrij, meldt pi-news.net.

Massaal genetisch experiment met onzekere uitkomst

De beoogde “vaccinatie” van de bevolking is dus niets anders dan een massaal genetisch experiment “gekruid” met nanodeeltjes, waarvan de effecten op het organisme ook nog niet definitief zijn opgehelderd.

  Gezondheidszorgmedewerker sterft 4 dagen na tweede Pfizer-vaccin, overlijden in onderzoek

In de klinische tests die tot dusver met het nieuwe vaccin zijn uitgevoerd, ondervonden de 43.538 proefpersonen geen ernstige bijwerkingen, zo meldden de mainstream media een paar dagen geleden.

Op woensdag meldde Frontnieuws echter dat verschillende gevaccineerde mensen in Groot-Brittannië een allergische reactie op het vaccin hadden ervaren. Zo’n reactie kan zo ver gaan tot anafylactische shock, die levensbedreigend is.

Bovendien worden sommige neveneffecten vaak pas na lange tijd ontdekt. In Zweden ontwikkelden ten minste 500 patiënten de ongeneeslijke slaapziekte narcolepsie nadat ze in 2009/2010 tegen de Mexicaanse griep met het vaccin “Pandemrix” waren ingeënt, waar de Zweedse regering op had aangedrongen. Er waren ook 81 verdachte gevallen in Duitsland. Het verband met de vaccinatie werd pas jaren later vastgelegd.

Er zijn doktors die vrezen dat mRNA-vaccins auto-immuunprocessen kunnen veroorzaken, en het is niet duidelijk of de snelheid van bepaalde soorten kanker niet zal toenemen.

Swissmedic weigert tot nu toe goedkeuring te verlenen

“We kunnen nog geen goedkeuring geven”, zei Claus Bolte, hoofd van het Zwitserse Geneesmiddelenagentschap Swissmedic, tijdens een persconferentie op 1 december over de vaccins tegen het Coronavirus. Snelle toegang is belangrijk, zei hij, maar niet ten koste van de zorgvuldigheid. Op basis van de tussentijdse resultaten van de verschillende fabrikanten kan nog geen risico-voordeelbeslissing worden genomen, vervolgde Bolte. Gegevens over veiligheid, effectiviteit en kwaliteit ontbreken nog.

In dit verband is het belangrijk te weten dat het Zwitserse Geneesmiddelenagentschap onafhankelijk is van die van de Europese Unie. Het is vreemd dat de Zwitsers de gegevenssituatie voor een goedkeuring van het vaccin tot nu toe als onvoldoende beschouwen, terwijl hier binnenkort al met de vaccinaties zal worden begonnen.

  Duitse minister van Binnenlandse Zaken: Burgers moeten noodrantsoenen gaan aanleggen

Professor Hockertz waarschuwt tegen het vaccin

De opmerkingen van professor Stefan Hockertz over het Coronavaccin tijdens de 30e vergadering van het zogeheten Corona-comité zijn ook zeer informatief (zie video). Hockertz was van 2003 tot eind 2004 directeur en hoogleraar van het Instituut voor Experimentele en Klinische Toxicologie aan het Universitair Medisch Centrum Hamburg Eppendorf. Zijn opmerkingen aan de “Corona-commissie” culmineren in de verklaring:

We doen menselijke experimenten zonder dat we de veiligheid van het product kennen.

De lezer wordt sterk aangeraden om de video te bekijken voordat hij besluit zich te laten vaccineren.

Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij”

Vorig artikelRassenoorlog uitgebroken op het eiland Nieuw-Caledonië
Volgend artikelTrump’s advocaat: “Dit is de rechtszaak die alles zal beslissen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het is puur theoretisch waar alles op gebaseerd is.
  We nemen aan dat er iets bestaat, wat we nog niet gevonden hebben. Geloof ons nou maar.
  En als we dan een bepaald gekweekte eiwit in je lijf spuiten, dan herkent jou lichaam wel wat wij bedoelen.
  Waarvan we het ook niet zeker weten wat er dan gebeurt omdat we het nog moeten isoleren om te bewijzen of we gelijk hebben.
  Maar mochten we ooit nog iets vinden dan hopen we dat dit werkt.
  En anders heb je pech gehad. Maar we hebben dan wel ons best gedaan waarvan wij aannemen dat er iets bestaat.
  We hebben geen flauw idee wat er vervolgens gaat gebeuren, maar daar zijn we heel zorgvuldig in.
  Wat we wel weten is dat wij er een leuke stuiver aan over houden, maar meer ook niet.

  Hoe krijg je het verzonnen om het de mensen wijs te maken.
  Het lijkt wel een spannende sciene fiction serie die ze bedacht hebben.
  Zo iets zou het goed doen op netflix of zo iets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in