Protesten over Covid-19-restricties zullen aanvoelen als “een kinderverjaardagsfeestje” vergeleken met wat in het verschiet ligt, zegt een hoge veiligheidsfunctionaris, bericht RT.

Duitsland zou dit najaar te maken kunnen krijgen met massale onlusten en protesten over de energiecrisis zouden door extremisten gekaapt kunnen worden, heeft een regionaal hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst van het land gezegd.

Stephan Kramer, die aan het hoofd staat van de BfV in de deelstaat Thüringen, zei dat Duitsland voorbereid moet zijn op de mogelijkheid dat “legitieme” protesten over de energiecrisis en de economische crisis “door extremisten geïnfiltreerd” zouden kunnen worden.

Hij zei woensdag tegen de omroep ZDF dat er demonstraties te verwachten zijn over “gastekorten, energieproblemen, bevoorradingsproblemen, een mogelijke recessie, werkloosheid, maar ook de groeiende armoede tot in de middenklasse toe.”

“Extremisten” die de protesten zouden kunnen kapen zijn onder meer de zogenaamde “Querdenkers” (Dwarsdenkers) die tijdens de pandemie tegen de coronabeperkingen in opstand kwamen, en rechtse activisten die de laatste maanden de gemoederen op de sociale media al flink hebben verhit, zei Kramer.

Als dergelijke scenario’s werkelijkheid worden, “zullen wij waarschijnlijk geconfronteerd worden met massale protesten en rellen,” waarschuwde de ambtenaar.

Door Covid-19 en de economische gevolgen van de EU-sancties tegen Rusland wegens het conflict in Oekraïne, “hebben wij te maken met een sterk geëmotioneerde, agressieve, toekomstpessimistische stemming in de samenleving, waarvan het vertrouwen in de staat, zijn instellingen en politieke actoren met grote twijfels is omgeven,” legde hij uit.

“Deze zeer geëmotioneerde en explosieve stemming zou gemakkelijk kunnen escaleren,” zei de veiligheidschef, en hij voegde eraan toe dat, als dat gebeurt, de botsingen die Duitsland tijdens de pandemie heeft gezien, in vergelijking daarmee “waarschijnlijk meer zullen aanvoelen als een kinderverjaardagsfeestje”.

Volgens de ambtenaar zou een doeltreffend crisisbeheer en samenwerking tussen de politieke krachten aan alle kanten van het spectrum nodig zijn om te voorkomen wat hij een “hete herfst” noemde.

  1 mei in Duitsland: ANTIFA-activisten slaan ZDF-televisieteam het ziekenhuis in - Groene Jeugd juicht

Maar de belangrijkste factor om onrust te voorkomen en de sociale vrede te bewaren zou het herstel van het vertrouwen van de Duitsers in de autoriteiten moeten zijn, voegde hij eraan toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Hoe de komende wereldwijde hongersnood in Rusland wordt gemeldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichrist
Volgend artikelPrijsexplosies: Duitse supermarkten bevestigen antidiefstal-apparatuur aan basisvoedingsmiddelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Nou er zijn nog wel een paar wetten “van de laatste keer” om alles in het gareel te houden.
  Het grote verschil is wel dat de leider toen zeg maar 2 landen de afgrond in sleepte maar nu hebben we een Duitse keizer in Brussel die de hele Europese unie het ravijn induwt
  Gelukkig dat we tijdens de plandemie de mensen al getraind hebben om te volgen en niet te vragen samen met een paar kleinere wetswijzigingen.
  Ook interessant te lezen dat de terroristen die mensen zijn die de niet in de leugens trapten en niet aan bet grootste medische experiment wouden deelnemen.

  • Wij moeten idioten zoals Frans Timmermans uit schakelen want hij is een grote speler in de nazie gedachten hij is ook de man die heel veel geld uit onze staatskast heeft gestolen waar later wapens van zijn gekocht en waar hele volkeren in Afrika zijn afgeslacht , hij is gewoon een valse nicht.

 2. Het was natuurlijk te verwachten dat er een keer een opstand komt, misschien ook wel passend in het straatje van de regeringen. Mijn inziens hebben ze het gepland, mensen steeds verder in het nauw drijven lijdt uiteindelijk tot weerstand. Wat me stoort is het gebruik van woorden zoals extremisten en terroristen. Allemaal om de schuld van zich af te schuiven. Het zijn de regeringen die deze crisis gefabriceerd hebben en door hun onkunde of moedwillige daden de westerse wereld in het verderf storten. Vreedzame protesten en argumenten zijn steeds gedemoniseerd, logisch dat er een verharding komt in protest.

 3. De protesten zullen te laat komen. De Duitsers zullen te weten komen of ermee geconfronteerd worden onder welke voorwaarden de eerste hereniging van de bezette West-Duitse bezette gebieden tot Bondsrepubliek toegestaan werd. Het staat zelfs in hun grondwet wie er de baas is in Duitsland.
  En de hereniging van BDR en DDR kwam ook met een prijs: de invoering van de €uro om de Franse staatskas te spekken.
  De Engelsen voorspelden indertijd, begin jaren 1990, dat de Duitse oost-west hereniging tot een nieuwe oorlog in Europa kon leiden. De Britten zijn net op tijd weg uit de EU.
  Protesteren heeft geen enkele zin voor de Duitsers. Als zij zich bij Rusland aansluiten is het inderdaad weer oorlog in Europa.

 4. Het zou een goed idee zijn om ons met Rusland te verzoenen. Een machtig land wat vriendschap nog hoog in het vaandel heeft. We zullen dan wel moeten leren respectvol om te gaan met elkaar en het boetekleed aantrekken voor jarenlange treiterijen tegen deze Natie

 5. Het is diep triest dat ook in Duitsland in de Regering WEF lieden zitten die alles uitvoeren wat Klaus Schwaab en Soros en de EU en Amerika en de Navo willen. Deze spygoten willen ja Duitsland en heel Europa van de kaart vegen. Die Ursela von der Leiden van de EU is de smerigste en gevaarlijkste randdebiel die er rondloopt. Deze arogante trut is uit de Duitse Regering geschopt en zit nu in de EU. Deze corrupte spygo’s zijn ook met “” Soro’s de aanstichter “” de oorlog begonnen tegen Rusland om dat deze niet mee werkte aan hun WEF chit en hun land niet weg geeft aan deze corrupte organisatie’s.
  Zij werken allemaal samen om Rusland te kleineren hahaha wat een randdebielen allemaal, ze zullen het nooit winnen van Rusland en China. Ik denk dat er een dag komt dat al dit tuug word opgeruimd.

 6. Het vertrouwen in de autoriteiten herstellen gaat NOOIT meer lukken. Een hele nieuwe club moet er komen die geen enkele maar dan geen enkele band heeft met het oude regime en directe alle Woke waanzin (Klimaat nonsens, gender nonsens, oorlogszucht etc etc) direct van tafel veegt. Per direct referenda en belasting verlagingen invoert en nog veel meer. Doet zo’n nieuwe club dat niet dan is het vertrouwen ook direct weer weg.
  Deze huidige tot op het bot corrupte elite clubjes gaan NOOIT meer vertrouwen krijgen. Ze mogen blij zijn als ze de komende onrusten gaan overleven.

 7. Hoop op grote onlusten.
  Dan klapt EU misschien; dan klappen we uit de euro
  Dan worden de linkse landverraders eruit getrapt

 8. Als ze boel laten klappen vergeet dan niet dat wij dan ook zwaar “te lul” zijn. En die maandjes voedselvoorraad gaat dan ook niet meer helpen. Dat wordt een jarenlange periode van bitterheid, armoede, hongersnood en meer van die ellende. Er is maar 1 grote Meester die dat nog kan afwenden.

 9. Kijk de elite zullen er geen last van hebben maar het klootjes volk zullen aan de giftspuit en honger en kou sterven, helaas er is geen ontkomen meer aan en als het daar gaat gebeuren dan hou ik mijn hart vast voor heel de wereld.
  Jullie mogen denken wat jullie willen de vrijheid hebben jullie op gegeven door achter Hugo en Rutte aan te lopen uit angst maar het feest gaat nu echt beginnen en ja ik ben bang maar niet voor de elite maar wel voor het dom volk leren zij dan nooit van de tweede wereld oorlog.

 10. Dat wat de duitsers extremisten noemen, zijn de normalen.
  Ze hebben alweer dezelfde “waardering” als in de jaren dertig.

  Hoop op een vroege en zeer strenge winter…..

 11. Als je in de Duitse stad Aken loopt dan zie je de armoede van de gewone Duitsers zoals ze erbij lopen en zie je overal echte Duitsers zogenaamde daklozen en pfand flasche zoekers en om een aalmoes bedelen……… Echter kom je asielzoekers tegen dan zie dat die goed gekleed en veel sierraden om zich heen hebben hangen met daarom heen veel kinderen die ze geproduceerd hebben tijdens hun asiel aanvraag en dus nu mogen blijven omdat ze zielige arme figuren zijn,volgens de Duitse overheid en alle steun krijgen van Klaus S. en de kanselier die in dienst is/zijn van nazie Brussel….. Een opstand tegen het regime zou fataal kunnen zijn omdat de regering dit met alle middelen dan wil neerslaan zodat hun plannen dan kunnen doorgaan om een nieuwe ras te kweken in Duitsland……… Duidt dit niet op de jaren 30 van de vorige eeuw!??????????

  • @Marcel Zaar
   Ik woon in Keulen en reis regelmatig door Duitsland. Wat je schrijft kan ik alleen maar bevestigen. Het is helemaal scheef gegroeid. Duitse daklozen en ouderen met een veel te klein pensioen zoeken flessen en blikjes, en asielzoekers zien er op en top uit en kijken arrogant neer op flessen verzamelaars.
   Dit loopt helemaal uit de hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in