Het World Economic Forum heeft weer een dystopische film gemaakt, deze keer over het mondkapje. Er is een mondkapje ontwikkeld dat mensen direct op Corona test terwijl ze het dragen. Een ingebouwde sensor analyseert de druppeltjes in uw adem en geeft u binnen 90 minuten een resultaat.

Volgens het World Economic Forum is de test even “accuraat” als PCR-tests die in laboratoria worden gebruikt. En je hoeft niet langer vervelende stokjes in je neus te steken.

Verwerken in kleding

Het mondkapje is ontwikkeld door het Wyss-instituut van de Harvard universiteit en is gebaseerd op een nieuwe biosensortechnologie. De sensor reageert op de aanwezigheid van bepaalde moleculen, zoals het “genetisch materiaal in coronavirusdeeltjes.”

Volgens de uitvinders kunnen deze maskers helpen bij het indammen van plaatselijke uitbraken van covid. De technologie kan ook na de pandemie worden gebruikt door de sensor bijvoorbeeld in kleding te integreren. De sensoren kunnen de resultaten naar uw smartphone sturen.

De reacties op de video zijn bijna uitsluitend negatief. Een commentator schrijft: “Niemand is onder de indruk van je dystopische onzin”.

Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, zei in 2016 in een interview dat we over 10 jaar dit soort “wearables” in onze kleren zullen dragen. De volgende stap: een chip in je hoofd of onder je huid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragenVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuw Normaal Newspeak #1: "Kudde-immuniteit"
Vorig artikelChirurg waarschuwt voor dreigende overbelasting van het medisch systeem door vaccinatie bijwerkingen “In de herfst zullen we een zeer zware belasting voor het medische systeem zien”
Volgend artikelDe video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit Frankrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Als het net zo effectief is als de pcr-tests, dan is het dus waardeloos!!! En puur met het oog op winstbejacht uitgevonden. En natuurlijk zullen velen er weer massaal instinken, want het is immers beter dan zo’n teststaaf in je neus.
  #MarkMyWords

 2. “Er zal ongetwijfeld een chemische stof in verwerkt zijn dat bij gebruik, dus inademing door deze verbeterde slimme mondkapjes, het ‘paard van Troje’ laat vrijkomen” dacht ik als eerste toen ik dit artikel onder ogen kreeg.
  Het heeft ook eigenlijk geen enkel zin om te reageren als lezer van dit type media, sites en artikelen want het is eigenlijk voor alle wakkeren klip en klaar dat de domheid van de meeste medemensen nog groter is dan ooit voor mogelijk te houden was.

  We need a big resist!

 3. M.a.w covid verdwijnt nooit, zoals de griep nooit is verdwenen ondanks de jaarlijkse niet werkende griepprikken.
  Maar de schapen denken nu dat covid wel verdwijnt als zij zich jaarlijks laten prikken met de experimentele gifspuit.

  • Een aantal jaren geleden wilde ik de Randstad uit vanwege chemtrails, die ik nog altijd chemtrails noem aangezien dat precies aangeeft wat ze zijn: chemische besproeiing vanuit militaire – en daarna alle soorten vliegtuigen. Men noemde het ook chemtrails en in Nederland – ik meen Delft – was een afdeling chemtrail-onderzoek/ontwikkeling/what ever. Daarna gaf men er de naam aerosols aan – een term die ook door Dane Wigington wordt gehanteerd, maar ik wijk af van m’n verhaal. Vanwege chemtrails dus en even later vanwege het opstarten van de 5G installaties; eveneens vanwege de ‘vluchtelingen’ tsunami en in de huidige situatie zitten de grenzen een soort van dicht alhoewel over de weg niet overal een prikbewijs getoond hoeft te worden, maar wel een testbewijs. Ik laat mijn portie aan Fikkie en wens een ieder – behalve alle fascistische klootzakken – die een mooi plekje op de wereld kan vinden waar het nog gezond en veilig en vredig leven is veel geluk en vrede toe. Ik zie mijzelf niet meer wegkomen uit de chaos en wacht het af. Sterven zullen we uiteindelijk allemaal … en verder zeg ik niets.

 4. Dat wordt wat als mensen daar mee rond lopen en naar de winkel zijn geweest.
  Kom je thuis gaat het alrm af.
  Wordt meteen zo een winkel aangeklaagd als een verspreiding bron.
  Gevolg, sluiting.
  En mensen gaan mekaar beschuldigen dat ze zogezegd ziek zijn geworden door iemand waar ze geweest zijn.
  Maar dat zal dan ook wel de bedoeling zijn van dit.

 5. Er zijn daadwerkelijk mensen die dit soort dingen verzinnen he, ik kan me zo niet voorstellen wat er in de hoofden van deze mafkezen omgaat. Net als al die richtlijnen en regels die verzonnen worden, er zijn mensen blijkbaar dag en nacht mee bezig. Ik vind dat raar en eng.

 6. Een test voor een NOOIT geisoleerd virus bestaat niet.
  Een virus is trouwens niet wat ze ons voorschotelen dat het is. Het is niet iets dat van buiten komt, maar dat zich in het lichaam aanmaakt, maar daar is duidelijkere en vooral correctere informatie over te vinden dan de mijne, bij onafhankelijke wetenschappers.

 7. Het paard van troye. Daar kan ik daadwerkelijk in geloven. Het is toch immers duidelijk dat die tests ook een kiem dragen die in aanraking met de lichaamstemperatuur actief worden. En als het door Klaus Shwab wordt gepromoot dan is het echt niet iets betrouwbaar. Hij heeft immers gezegd dat het erger gaat worden dan de 2e wereldoorlog. Ik ben 1 keer getest. Alweer ruim een jaar geleden. En sindsdien heb ik steeds weer een oog ontsteking die precies boven het neusgat zit waar de test is gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze smart stuff enkel ontwikkeld wordt voor de angst hazen en dat juist deze mensen eraan gaan geloven. Hard en zekerheid heb ik natuurlijk niet. Maar ik vertrouw niets meer van de zgn goedbedoelde maaksels van het clubje van Klaus Bill Melinda Fauci en de Rockefellers. Ik weet dat jullie ook op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in Australië. Het wordt een gekkehuis. Ik kan alleen maar hopen dat Nederland toch nog een beetje verstand hebben. Maar ik hou m’n hart vast. Heel veel sterkte iedereen.

 8. Alemaal massaal stoppen met deze onzin, geen idiote maskers opzetten, geen twijfelachtige vaccinaties nemen, niet aan avondklokken en lockdowns meedoen, dan is heel die corana waanzin, morgen afgelopen! Wie durft? Dan zullen steeds meer het gaan nadoen, als ze zien dat er niks gebeurd alleen bruikbare idioten zullen het nooit begrijpen! Als meer dan 25 a 30%, weigeren mee te doen aan deze onzin, dan kunnen ze al niets meer ondernemen, zo’ n 6 a 7 miljoen , mensen, kunnen ze niks meer ondernemen, geen boetes, geen gevangenis enz.het zijn er dan teveel om te bestraffen! Als de mensen zien dat er niets meer zgebeurd, zullen steeds meer schapen over de dam komen en zijn we weer vrij!

 9. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt?
  Nog gekker moet het niet meer worden!
  Ik zag deze week nog een foto voorbij komen van een vergadering van Biden met de militaire staf. Harris was er ook bij. Iedereen droeg op die foto een zwart mondkapje. Iedereen, behalve Biden!
  Nou ja……denk ik dan…..
  Die demente, seniele oude gek is toch niet meer te redden.
  Het geeft echter wel te denken, wanneer de rest van de wereld de mondkapjes al lang naar de vuilnisbak heeft verbannen en er openlijk, nota bene deze week nog in de New York Times, wordt toegegeven dat deze mondkapjes eerder ziekte bevorderend werken, als dat er ook maar enige beschermende werking van uit gaat.
  Als je dan die foto zag, met Amerikaanse generaals die nu nog mondkapjes dragen, dan vraag ik me af of dat elastiekje achter de oren misschien bedoeld is om het laatste restje verstand bij elkaar te houden?

 10. @ Paul Peters: “…. dat elastiekje achter de oren misschien bedoeld is om het laatste restje verstand bij elkaar te houden” Was goed voor een lachsalvo. Hoe kom je erop 🙂
  @ Allen hiervoor: Fantasie is eindeloos, zo blijkt weer. Je zal wel weer mondkapjes met en zonder gifzooi hebben. Ach en Biden geen mondkapje, te oud, dement, seniel? Of is het zijn vervanger die daar staat.
  Nanodeeltjes zitten overal in. Jaren geleden al kleding met nano partikels. Dan wordt het niet snel vuil. Maar toen al gedacht: wat doet dat als je het op je huid krijgt of inademt?
  Ogentroost, ook goed bij hooikoortsklachten. Planten/kruiden hebben in verschillende vormen een werking. En kunnen door de inhoudstoffen ook gebruikt worden bij meerdere klachten.
  Misschien slim om NU goede boeken daarover aan te schaffen en wellicht ook te reppen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in