Na vijftien maanden van ijverig lezen, bestuderen, observeren en onderzoeken, ben ik tot enkele conclusies gekomen over wat COVID-19 wordt genoemd. Ik wil benadrukken dat ik dit werk obsessief heb gedaan omdat het zo belangrijk leek, schrijft Edward Curtin.

Ik heb informatie en argumenten geraadpleegd uit alle media, bedrijfsleven en alternatief, academisch, medisch, boeken, enz. Ik heb overlegd met wetenschappers over de hele wereld. Ik heb de websites gelezen van de CDC, de Wereldgezondheidsorganisatie, en van overheids- en niet-overheidsorganisaties op gebied van de gezondheidszorg.

Met andere woorden, ik heb geen middel onbeproefd gelaten, ondanks de openlijke of verkapte politieke voorkeur van de bronnen. Ik heb dit gedaan als socioloog en schrijver, niet als arts, hoewel veel van mijn bronnen artsen en medische studies zijn geweest.

Mijn beknopte conclusies volgen zonder links naar bronnen, aangezien ik niet probeer iemand ergens van te overtuigen, maar alleen publiekelijk wil verklaren wat ik heb geconcludeerd.

Het leven is kort. Ik ga het nu zeggen…

Ik weet dat grote aantallen mensen zijn gehypnotiseerd door angst, bedreigingen en steekpenningen om de corporatieve mainstream media’s versie van COVID-19 te accepteren. Ik heb geconcludeerd dat vele miljoenen zich in een trance-toestand bewegen en dit niet weten. Zij zijn in deze toestand gebracht door een goed georganiseerde, zeer geraffineerde propagandacampagne die heeft geput uit de menselijke angst voor dood en ziekte.

Degenen die hierachter zitten hebben ongetwijfeld de hoge frequentie van hypochondrie bij de bevolking bestudeerd, alsmede de angst voor een onzichtbaar “virus” in samenlevingen waar het geloof in God en het spirituele onzichtbare is vervangen door geloof in de wetenschap. Hun publiek goed kennende, hebben zij een campagne van angst en verwarring bedacht om gehoorzaamheid af te dwingen.

Ik weet het niet, maar ik vermoed dat degenen die zo gehypnotiseerd zijn, vooral leden zijn van de midden- tot hogere klasse, zij die zoveel geloof in het systeem hebben geïnvesteerd. Dit omvat ook de hoogopgeleiden.

Ik weet dat het in lockdown dwingen van honderden miljoenen gezonde mensen, het aandringen op het dragen van nutteloze mondkapjes, de opdracht om menselijke contacten te vermijden, het vernietigen van het economische leven van gewone mensen, enorm lijden heeft veroorzaakt dat bedoeld was om mensen een lesje te leren over wie de touwtjes in handen heeft en dat zij hun begrip van menselijke relaties beter konden herzien om zich aan te passen aan de nieuwe digitale onwerkelijkheid die de producenten van deze maskerade in de plaats proberen te stellen van de menselijke werkelijkheid van vlees en bloed, van aangezicht tot aangezicht.

  Shedding onschuld

Ik weet dat de PCR-test die is uitgevonden door Kary Mullis niet kan testen op het vermeende virus of op enig ander virus en dat daarom alle aantallen gevallen en sterfgevallen op niets zijn gebaseerd. Ze zijn in een massale goocheltruc uit de lucht gegrepen.

Ik weet dat de overtuiging dat zij op deze manier konden testen begon met het onwetenschappelijke PCR Corona-protocol dat in januari 2020 door Christian Drosten in Duitsland werd gecreëerd en dat dit wereldwijd de standaardmethode werd om op SARS-CoV-2 te testen. Ik ben er zeker van dat dit vooraf gepland was en deel uitmaakte van een samenzwering op hoog niveau. Dit protocol stelde de cyclusdrempel (amplificatie) vast op 45, wat alleen kon leiden tot vals-positieve resultaten. Deze werden dan gevallen genoemd: een daad van grootschalig fraude.

Ik weet niet of het vermeende virus ooit is geïsoleerd in de zin van gezuiverd of losgemaakt van al het andere, afgezien van het feit dat het in een laboratorium is gekweekt. Daarom weet ik niet of het virus bestaat.

Ik weet dat de experimentele mRNA-“vaccins” die aan iedereen worden opgedrongen, geen traditionele vaccins zijn, maar gevaarlijke experimenten waarvan de gevolgen op lange termijn onbekend zijn. En ik weet dat Moderna zegt dat haar boodschapper-RNA (mRNA) niet-vaccin “vaccin” functioneert “als een besturingssysteem op een computer” en dat Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccin technologie, zegt dat de lipide nanodeeltjes van de injecties zich door het hele lichaam verplaatsen en in grote hoeveelheden neerslaan in meerdere organen waar het spike-eiwit, omdat het biologisch actief is, enorme schade kan aanrichten en dat de gezondheidsautoriteit FDA dit heeft geweten.

Bovendien weet ik dat tienduizenden mensen nadelige gevolgen van deze injecties hebben ondervonden en dat vele duizenden eraan zijn overleden en dat deze cijfers sterk worden onderschat als gevolg van de rapportagesystemen. Ik weet dat met dit aantal slachtoffers in het verleden deze experimentele injecties al lang zouden zijn stopgezet of nooit zouden zijn gestart. Dat dit niet is gebeurd, overtuigt mij ervan dat er een radicaal kwaadaardige agenda aan de gang is waarvan het doel is schade te berokkenen, en niet gezondheid, omdat de verantwoordelijken weten wat ik weet en nog veel meer.

  "Het is alleen maar..." - Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven

Ik weet niet waar dit vermeende virus vandaan komt, als het al bestaat.

Ik weet dat er vanaf het begin van deze crisis over de hele wereld een gezamenlijke inspanning is geleverd om de toegang tot bewezen effectieve behandelingen zoals hydroxychloroquine, steroïden en ivermectine in een geplande poging om zoveel mogelijk mensen te vaccineren te ontzeggen. Dit alleen al onthult een agenda die niet gericht is op gezondheid, maar op het ertoe brengen van zoveel mogelijk mensen om zich te onderwerpen aan vaccinatie en controle. Sociale controle is de naam van dit dodelijke spel.

Ik weet dat degenen die deze vaccins pushen – het Wereld Economisch Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, enz. – een lange geschiedenis hebben van het drastisch willen verminderen van de wereldbevolking en dat hun promotie van eugenetica onder verschillende namen zeer bekend is. Ik ben ervan overtuigd dat de totaal ongeteste mRNA-type “gentherapie” de sleutel is tot hun plan voor bevolkingsvermindering.

Ik weet niet of zij zullen slagen.

Ik weet dat we ze weerstand moeten bieden.

Ik weet niet waarom zoveel goede mensen dit kwaad niet kunnen doorzien. Ik kan het alleen maar toeschrijven aan het feit dat zij verleid zijn door een massale hypnotiserende propagandacampagne die een beroep heeft gedaan op hun diepste angsten en ertoe zal leiden dat die angsten bewaarheid worden omdat zij dachten dat zij vrij waren. Het is een grote tragedie.

Ik weet dat alle statistieken over gevallen en sterfgevallen “als gevolg van” COVID-19 zijn gemanipuleerd om een neppandemie te creëren. Een van de duidelijkste bewijzen hiervan is het plotselinge verdwijnen van de griep en de sterfgevallen door griep. Alleen iemand in staat van trance zou de absurde logica begrijpen van het argument dat dit het gevolg was van het dragen van mondkapjes, terwijl tegelijkertijd het door de lucht gedragen COVID-19 zich als een lopend vuurtje verspreidde, totdat dat in januari 2021, toen een miniem aantal mensen was gevaccineerd, abrupt stopte.

  De corruptie achter COVID

Ik weet dat er in dit alles nauwelijks sprake is geweest van oversterfte.

Ik weet niet waar het allemaal zal eindigen, maar hoop tegen beter weten in dat de groeiende oppositie tegen deze fraude zal aanzwellen en het zal verslaan, ondanks de georganiseerde censuur die aan de gang is tegen afwijkende meningen. Ik weet dat wanneer georganiseerde censuur op deze schaal plaatsvindt, degenen die erachter zitten bang zijn voor de openbaring van de waarheid. Een eenvoudig begrip van de geschiedenis bevestigt dit.

Ik weet dat het tijdelijke uitstel dat de autoriteiten hun onderdanen hebben verleend, zal worden gevolgd door verdere beperkingen van de fundamentele vrijheden, de coronavirus lockdowns zullen waarschijnlijk terugkeren, de “vaccin”-boosters zullen worden gepromoot en het aandringen van het World Economic Forum op een Great Reset met een Vierde Industriële Revolutie zal leiden tot het huwelijk van kunstmatige intelligentie, cyborgs, digitale technologie en biologie waarbij de VS en andere landen zullen blijven afglijden naar een nieuwe vorm van fascistische controle tenzij mensen over de hele wereld opstaan en zich in groten getale verzetten. Ik ben bemoedigd door tekenen dat dit verzet groeit.

Tenslotte weet ik dat als de autoritaire krachten deze strijd winnen, iemand een boek zal schrijven met een titel als die van Milton Mayer’s klassieker, They Thought They Were Free. Het zal gecensureerd worden. Misschien zal het eerst gedeeld worden via samizdat.

Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn

We zijn in een spirituele oorlog om de ziel van de wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdwetenschapper Pfizer waarschuwt dat er “iets heel ergs aan de hand is”Volg Frontnieuws op Telegramsp;

Vorig artikelUitvinder van mRNA-vaccin geïnterviewd over gevaren van COVID-19 injectie
Volgend artikelHet fabriceren van de Nieuwe Normaal “Werkelijkheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. We weten allemaal niet waar en vooral wanneer dit allemaal zal eindigen.
  Wel dat het stront vervelend begint te worden inmiddels.
  Ik hou me er zo min mogelijk ermee bezig, althans, dat probeer ik, maar wordt er 24 per dag mee geconfronteerd.
  Op elke site, op elke tv en radio zender, overal waar ik mij verplaats, alles om mij heen.
  En waar het zal eindigen? Niemand weet het.

  • Ik word er ook kotzziek van. Het domineert je leven. Ook al ros ik zoveel mogelijk rond op mijn scootertje maar de covid shit houdt niet op. Als een etterende pusbuil om je heen. Wanneer houdt het op. Als de mismaakte babies geboren worden? Dan nog zullen ze de gifspuit bejubelen en er voor in de rij gaan staan. En Hugo koopt weer nieuwe puntschoenen.

 2. En je kan wel op al die misdaden die ze plegen schrijven dat we ze voor een tribunaal slepen waar ze hun straf niet zullen ontlopen.
  Alleen, helemaal niemand is daar mee bezig.
  En wie zouden hier dan wel niet in moeten zitten. Daar gaan we al niet uitkomen onderling.
  En dan moeten ze ook nog de bevoegd zijn om een straf te mogen uitspreken waar we bijna allemaal mee eens zijn.
  Dus hoe gaan we dit dan ooit oprichten? Met wie?
  Dan zullen toch eerst de meeste regeringen moeten verdwijnen voordat daar sprake van is.
  Zien jullie het gebeuren? Ik niet.

  • Vergeet dat maar zij zullen zo vrij zijn als een vogeltje en nog sterker zijn zullen op handen gedragen gaan worden, laat ons eerlijk zijn de schaapjes zullen nooit hun kortzichtigheid willen toegeven en zullen die corona onzin tot hun dood blijven geloven.
   Het gevaar zit niet in de injectie maar in de mensheid en dat kunnen wij allemaal terug zien in de vele oorlogen die zijn geweest en nog op ons continent plaats vinden, men noemt dat ook zelf bescherming mee lopen met de grote massa dan kan ons niks gebeuren, het zijn juist deze mensen die als eerste het loodje zullen leggen, kanonnen voer de elite en de macht hebbers zitten dan weer ergens op deze planeet onder gedoken het volk is dom en dat zal ook altijd zo blijven.

  • Veel van hen zullen er al Niet meer zijn.. ikzelf misschien ook niet maar nooit opgeven zo weten we dat we hun ook geinjecteerd hebben.. met een soort Schuld gevoel dat ook bij hun in hun bloed zit.. ikzelf ben VV..Vax-Vrij.. helaas m’n Zoon niet (27)…

 3. Dit is wel een mooie samenvatting dat als goed referentiemateriaal kan dienen. Zijn slotzin is zeer goed geschreven. Maar ik ben het wel met Bert eens. Helaas….

  • Het klinkt allemaal behoorlijk negatief wat ik schrijf. Dat weet ik.
   Maar je moet ook wel een beetje realistisch blijven in deze tijd, en je niet gek laten maken met wat we van plan zijn. OOIT.
   Dromen hebben we allemaal.
   Maar nou nog de uitvoering.

   • We hebben het recht op dit eenmalig bestaan. Waarom zouden onze medemensen dat kapot mogen maken? En waarom zouden andere medemensen daaraan meedoen. Het is heel vreemd en totaal onbegrijpelijk wat er om ons heen gebeurt. Ik hoop dat het tijdperk van de Verlichting nog steeds zal komen, ondanks al de zieke idioten die nu alleen maar geld aan het binnen harken zijn ten koste vd massa.

 4. Goed artikel, helemaal waar en het Goede Nieuws, wat er nog niet staat, is: het loopt onze hemelse Vader nooit uit de hand.
  Hij begon deze schepping met de mensheid er op en zal voltooien wat Hij begon.In de Bijbel staat het hele plan, van begin tot eind en in die eindfase zitten we, moeilijk, zoals bij een bevalling, maar de geboorte van Zijn Koninkrijk, van Zijn komst in de gestalte van Yeshua ha Mashiach is al die moeite waard.
  Voor degenen, die Hem hebben aanvaard en Zijn principes en leefstijl (Tora praktijk) volgen is het dan een eeuwig leven met Hem, voor alle anderen een eeuwige duisternis.
  Geen aards tribunaal nodig, er volgt een oordeel van JHWH, wat rechtvaardig, goed en genadig is.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

   • @ Zonder Reden – Het precieze moment is niemand bekend behalve de enige ware en levende God. Er zijn er velen die de Bijbel en inherente boeken – werkelijk – bestuderen. Een Hugo de Jonge (o.a.) behoort niet tot die mensen! Hij is geen christen; hij is een infiltrant! Ik geef toe – als jongeling in het geloof = loven omwille van weten – dat de bestudering van Gods Woord geen heel gemakkelijke opgave is en enige doorzettingskracht vraagt. Persoonlijk vind ik Ken Johnson een interessante persoon om te volgen en ook zijn boeken zijn – imo – de moeite waard. Misschien zelf ook eens een kijkje nemen? Het word je namelijk niet in de schoot geworpen en we moeten er zelf wel iets voor doen! Ik kwam daar door het simpelweg verzamelen van wereldse puzzelstukjes! De taal mag voor jou in elk geval geen enkel probleem vormen:

    https://www.youtube.com/watch?v=m0oHh2aH9MI

    Mijn motto – zoekende naar waarheden – werd: ‘All Rabit Holes lead to God.’

    Er zijn vele goden en één God.

    An Every Day Learning Student. 😉

    • “Het precieze moment is niemand bekend”
     Wat hebben we er aan dan? Dat betekent dat we achterover kunnen leunen, de gifspuit nemen, ons alles laten welgevallen, geen verantwoorderlijkheid meer nemen voor ons eigen leven, of voor dat van anderen, ons te barsten vreten zuipen roken etc, medemens vermoorden, doen waar we zin in hebben, de aarde plunderen naar hartelust, diertjes doden, etc. Want de verlosser komt. Ik vind het wel mooi en poetisch wat jullie zeggen over God etc, en ik kan me zeer zeker zelf vinden in de spiritualiteit, maar er is een REDEN waarom ik besta. En dat is om een LEVEN te leiden. En dat leven is me gegund door God, als ik het dan zo maar mag zeggen. En het is het recht van niemand om mij dat leven kapot te maken, dus ik moet er wat aan doen om dat te voorkomen. Als ik dus nu geen verantwoordelijkheid neem voor dat god-gegunde leven, en maar ga zitten wachten op de verlosser, dan leid ik dat leven ook niet. Dan ben ik gewoon een waardeloze klootzak net zoals de psychopaten omdat ik maar op een verlosser zit te wachten en zelf niks doe.

     Het probleem is er zijn slechte mensen, en er zijn goede mensen. Je moet er zelf wat aan doen om de balans te behouden. Als je gaat zitten wachten op de verlosser, dan zijn de slechte mensen blij want die gaan lekker hun gang, en de goede mensen doen geen fuk om zich te weren en doen dus eigenlijk mee met de slechte mensen, en zo gaat alles naar de verdommenis.

     Wat God is, en hoe je er over wilt denken, of hoe je het wilt ervaren, dat is een heel ander verhaal. Kan ook bijzonder interessant zijn zelfs. En ik ben er zeker van dat geen mens in staat zal zijn om God te verwoesten. Kan niet. Maar ga niet zitten wachten op de eoa verlosser, terwijl je zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen god-gegunde leven! Want DAT verwacht God van je, en niet dat je gaat zitten wachten op een verlosser. Snappie…?

     • @Zonder Reden – oeps, flink geraaskal en slecht gelezen. Ik zeg niets meer.

      Snappie…?

      Ik wel, maar jij niet. Doei !!! Verloren moeite. Haha.

      • Nou, raaskallen kan je inderdaad. Maar dat hoor je me niet zeggen over je. En hou toch eens op met dat serpent-achtige gebijt elke keer als we het weer eens proberen met je! Of ga Bert weer belagen. Wat is je probleem toch? Zeg inderdaad maar niets meer! Beter.

       • Er zijn er wel meer die compleet aan het radicaliseren gaan in hun godsdienstwaanzin.
        En als je het er niet mee eens bent, dan ben je verloren moeite.
        Net zo fanatiek als een mossel in het uitdragen.

     • Begin zelf met actie; Bijvoorbeeld een vereniging tegen de verdrukking oid, en probeer zo veel mogelijk niet gevaccineerden lid te krijgen, waarmee dan het voeren van procedures makkelijker, goedkoper en doeltreffender wordt. Òf sluit je aan bij Viruswaarheid, en met de steun van vele gevaccineerden kan werkelijk veel bereikt worden. De elementen winnen ook niet in een enkele keer, maar storm na strorm, worden duinen, dijken en zelfs hele bergen uiteindelijk geërodeerd en gesloopt.

  • Hoi Ben, weet je, ik lees jouw tekst met de woorden van JP Balkenende in zijn periode in mijn achterhoofd:” Eerst het zuur en dan het zoet.”
   Schijnbaar moeten we eerst door deze zwartste ellende heen om dan te gaan genieten van..?.

   Het lijkt alsof er weer gewacht moet worden op een of de verlosser en in mijn ogen is het zoveel belangrijker om zelf op te staan.. Dat opstaan wordt al een hele toer met hele volksstammen die in hun doodsangst-toestand zijn gemanoeuvreerd en bovendien zeer vijandig staan ten opzichte van hen die in alle nuchterheid de situatie kunnen beschouwen en dit uitdragen.

   • Ik plaats hier met liefde een reactie van ene JesusWon:

    “My people are destroyed for lack of knowledge:” (Hosea 4:6).

    The Apostle Paul by the Spirit of God said, “This is not a wrestling match against a human opponent. We are wrestling with rulers, authorities, the powers who govern this world of darkness, and spiritual forces that control evil in the heavenly world.” (Ephesians 6:12) GWT

    “And Jesus healed many that were sick of divers diseases, and cast out many devils; and suffered not the devils to speak, because they knew him” (Mark 1:34)

    And this is exactly what True Born Again Believers and Disciples of Jesus Christ are supposed to be doing in this fallen world….
    “And Jesus said unto them…In my name shall they cast out devils;” (Mark 16:17)

    Bron: https://www.infowars.com/posts/smartest-man-in-america-breaks-down-global-elites-vaccine-sterilization-agenda/

    Via: https://www.frontnieuws.com/slimste-man-van-amerika-ontrafelt-de-vaccin-sterilisatie-agenda-van-de-globale-elite/

    Ter informatie: Denemarken kent de eerste Deense vluchtelingen familie die zich bezighield met het uitdrijven van demons. Ik wil de familienaam hier niet plaatsen, maar heb respect voor deze verspreiders van God’s Woord. Ze konden vluchten naar de USA.

    Satan wenst zoveel als mogelijk zielen te stelen.

    “Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan; Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden.”

    https://www.yssa.nl/nl/whatjesusdid/1182/mattheus-7-13-14.html

    ‘Grenzen, beperkingen, regels en oordelen – dat zijn de “vervloekte woorden” van de moderne samenleving. De wereld om ons heen reageert: “Wij houden er niet van, we willen ze niet. We gaan iedereen bekritiseren die erin gelooft.” Dus bijna niemand praat over deze woorden.

    Wanneer iemand het wel doet, is er een onmiddellijke reactie van kritiek. Maar waar het uiteindelijk om gaat is gewoon dit: als we op onze eigen weg zijn, de weg van onze eigen keuze, eindigen wij bijna altijd in oorlog met anderen of maken een puinhoop van dingen. De meeste mensen lopen op die grote brede weg zonder er zelfs ooit over na te denken. Maar, zonder zekere waarden, geen echt besef van goed en kwaad en geen begrip van onze behoefte aan bevrijding, is de bestemming van de brede weg altijd een ramp.’

    Geen idee of deze reactie hier mag blijven staan, want niet echt helder wat nou precies die verboden interreligieuze discussie is – to be honest. Steeds wanneer ik die opmerking tegenkom, is de reactie al verdwenen. So, I have to check it out myself.

    Dus ehrm, beter hierop niet reageren, maar zelfstudie doen wanneer er ergens een belletje ging rinkelen?

  • Voor mij mag deze verlossing komen en dat de goede mensen eindelijk gezien worden, maar ik vrees dat we helaas alleen staan.

 5. @zonder reden en@Bert….
  Niet moedeloos worden, het zal uiteindelijk toch neerkomen op een opstand tegen de gevestigde (wan)orde, zodra BPOC 2020 de getuigenissen van me,ers en politiemensen openbaart, komen de emoties pas echt los en zou er een begin van revolte kunnen ontstaan….wel meedoen dan….

  • Ook die openbaring van allerlei getuigenissen gaat niks veranderen.
   Ze hadden er allang mee op kunnen ophouden en weigeren om onschuldige mensen kort en klein te slaan.
   Hebben ze niet gedaan.
   Er waren er wel veel die het verschrikkelijk vonden dat ze dat MOESTEN doen, dus ze deden het toch.
   Die gasten zitten vast aan hun gezin, huis, afbetalingen…….
   Anders was het al gebeurt. Want ze blijken wel een geweten te hebben.
   Waarom deden ze het dan? Rammen op bejaarden die op een kleedje in het gras zitten.

   • Ja, je zegt het precies zoals het is. Ze weten gvd wat ze aan het doen zijn, wat het iemand gaat veroorzaken, en toch doen. Gebrek aan zelf-respect? Het lijkt wel of ze allemaal onder een communistische dictatuur zitten, waar iedereen gedwongen meedeed aan het om zeep helpen van een ander, op straffe van.

  • Voorspelling: Alle 80 agenten worden na deze onthulling via BPOC2020 direct op non-actief gezet, ontslagen, geintimideerd en belachelijk gemaakt. Perfecte kans van het establishment om een voorbeeld te stellen en het corps te zuiveren van mensen met een geweten. Daarna durft niemand in het corps nog iets te zeggen. De reguliere media schenkt hier totaal geen aandacht aan en Grapperhaus gaat over tot de orde van de dag.

   • Oh Ja?? Ik hoop van ganser harte dat je gelijk gaat krijgen! Ik zie die Grappermaker ook niet veel doen. Op die bruiloft liepen ze toch ook allemaal gezellig met elkaar rond zonder het muilkorfje? Waarom ging hij toen niet over tot de orde van de dag?
    En wie zijn “alle 80 agenten”? En welke “onthulling”? En waarom moeten ze “belachelijk gemaakt worden” – heeft dat nut? Laten we ons niet vastklampen aan strohalmpjes….

   • Jean, ja dat zijn wij als volk schuld want het grootste deel van de bevolking heult met de macht en elite zij zorgen dat wij allemaal slaafjes gaan worden als wij het al niet zijn.

 6. Heel goed artikel! Ik moet nog even een paar uurtjes wachten met het te delen op de tijdlijn van mijn smoelenboek, aangezien ik drie dagen achter de tralies ben verdwenen ivm het delen van verdraaid goede informatie van Frontnieuws..

  Oja, ik heb de afgelopen dagen weer een aantal zeer goede artikelen hier gezien, dus..op naar de volgende “factcheckers actie” van die lui.

  • huh??? sinds wanneer verdwijnen mensen “achter de tralies” voor het delen van “verdraaid goede informatie van Frontnieuws”?

   Ik ben wel benieuwd naar wat meer detail!

 7. Ik weet niet waarom zoveel goede mensen dit kwaad niet kunnen doorzien.

  Antwoord: Velen willen dat helemaal niet uit ordinair eigen belang “ik wil wel kunnen reizen hoor! En als ik dat weer mag door braaf te doen wat men van mij verlangt, nou dan doe ik dat maar”, zo klonk iemands antwoord toen ik hem naar zijn waarom vroeg.

 8. De Duits-Amerikaans advocaat dr. R. Fuellmich is met deze zaak bezig en er is al een aanklacht ingediend voor zover ik weet. Hij heeft ook en met succes processen gevoerd tegen Die Deutsche Bank en Volkswagen..

 9. Daarstraks familiebijeenkomstje gehad en het was plezierig. Natuurlijk komt het gesprek automatisch op dit flutvirus en de onwetendheid van de mensen. Ik vroeg ‘hoeveel % kans denken jullie dat jullie hebben om te sterven aan covid; antwoord 50% . Héél geduldig heb ik alle cijfers uitgelegd nl 0.05% IFR en wat voor een pedoclub die zgn elite in feite is. Dus vandaag al zeker 2 personen overtuigd om géén doodspuit te gaan halen. Indien we dat allemaal zouden kunnen staat zotte vetkwab marcske met zijn kl*ten in zijn vettige pollen 🙂

  • En zodra jij daar weg was, gaf er eentje toe dat ie maar gezegd hebt dat ie overtuigd was van jou verhaal.
   Dan was ie tenminste van dat gezeur af over die gif prik, waar ie al een afspraak voor gemaakt had.
   Zo een gedachte krijg ik altijd als iemand zomaar ineens overtuigd is.
   Alsof jij de eerste bent die ze hier over horen. Wat natuurlijk onmogelijk is.
   Maar misschien denk ik wel het slechtste van sommige mensen.

 10. Het gaat om het fundamenteel veranderen van de menselijke structuur, om ze te binden aan computers, via satellieten. De mens als robot die aangestuurd kan worden. Er is niks meer te doen voor de jongens met het geld, dus dan maar god spelen. Het gaat niet eens om uitmoorden, dat zijn de neven effecten van de experimenten. Het gaat om het “kunnen doen” om de mens te veranderen. Wat is nou machtiger dan dat: de mens veranderen? Dan ben je toch machtiger dan god? en daar gaat het ze om. Plus ze proberen ook al heel lang het eeuwige leven te zoeken. Het is allemaal enorme bullshit, maar als je heel veel geld hebt, en iedereen zit in je zak en brult mee met je, dan krijg je van alles gedaan. Het stomme schapenvolk vindt alles maar prachtig en noemt het vooruitgang. Dus. Daar zijn we nu. Bij de vooruitgang: gifspuiten met DNA-veranderende rotzooi, nanotechnologie om te traceren, satellieten om aan te sturen, chemische rotzooi in het luchtruim, valse frequenties op Aarde, ruimteschepen die door het luchtruim knallen. Hierdoor ontstaan klimaat storingen, agressie in de mens, verwarring in de mens, en nog veel meer. Alles wat je dagelijks te horen krijgt: moordpartijen, waanzin, haat, etc. Dit alles te danken aan de militair-industriele machthebbers en de media machthebbers. Wat een vooruitgang… Hopelijk is het snel voorbij en hoeven we niet lang gebukt te gaan onder de idioterie van de massa en hun despoten.

 11. Super. Dan wordt de verantwoordelijkheid van alles op de space aliens gegooid. Daar valt de debielenkudde ook mooi voor.

  • Aliens bemoeien zich niet met ons, anders waren wij er al niet meer.
   De goden, dat waren aliens.
   Maar hoe moet je nou een ufo herkennen als je zelf niet meer dan een handkar hebt.
   Dus hebben ze die maar goden genoemd vanwege de kennis en techniek waar ze hier niets van begrepen.
   Ze hebben wel regelmatig ons DNA aangepast, anders waren we niet zo slim geworden.

 12. P.s. Er staat dat er “nog meer onderzoek gedaan moet worden “. Telefoontje plegen? Ufo landingsbaan maken? Met vlaggetje zwaaien? Waarom pas nu meer onderzoek? Dat hele space alien en ufo gedoe is net zulke grote larie als de gifspuit. Trap er in en haal gelijk een gifspuit. Of twee. Of drie.

 13. Men mag geloven wat hij wil geloven. Daarom kunnen mensen zich niet organiseren zoals bijv de Military dat wel kan. De ene gelooft dit, de andere gelooft dat. Ik ben wel blij dat er eindelijk een verklaring is voor het ontstaan van het ongelooflijke stupide mensdier dat alleen maar ellende veroorzaakt op Aarde en voor elkaar. De space alien heeft er duidelijk niet goed over nagedacht. Maar kan nog komen. En de gifspuit zal alvast wel helpen. Zuur, maar waar.

  • Alsof mensen die wel allemaal in het hetzelfde fantasie vriendje geloven zich wel kunnen organiseren.
   Als dat zo was, dan was dat mossel probleem zo de wereld uit.

 14. Dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat iedereen in wat anders gelooft, en daardoor kun je je niet goed organiseren (om voldoende verzet te bieden aan een tegenstander). De US Mil organiseert zich heel goed, omdat ze allemaal in hetzelfde (moeten) geloven. En de despoten ook. Als voorbeeld: iemand gelooft niet in de gifspuit, maar wel dat hij dan weer kan vliegen dus hij gaat er maar in geloven. Een ander gelooft 100% in de gifspuit. Een ander gelooft er 100% niet in. Een ander gelooft een beetje in de gifspuit, maar er is heel veel druk dus gelooft hij er maar in. Etc. Wat blijft er over om een groep dusdanig goed te organiseren dat de gifspuit van de aardbol verdwijnt? Niks.

  • Ik heb in een verleden regelmatig buurthuizen en jongeren centrums bezet tegen sluiting.
   Op dat moment ben je met een ploeg waarin iedereen hetzelfde voor ogen heb.
   Althans, dat lijkt zo. Geen sluiting, open houden die tent.
   Na een paar dagen, een week, begint de aandacht al te verslappen en druipen ze 1 voor 1 af.
   Een paar blijven er altijd wel over, maar dat is te weinig.
   En weer een mislukking erbij waar je tijd in gestopt hebt.
   En inmiddels is bijna zo goed als alles voor goed gesloten.
   Want van een echte actie is het nooit gekomen. Ja heel even.

   • Vrijwillig mensen helpen wordt nooit in dank afgenomen. Gelukkig waren je muzikanten wel dankbaar (die gelovigen voor wie je de gitaren repareerde). Naast het gebrek aan eenheid en organisatie is er ook het gebrek aan doorzettingsvermogen. Mensen denken dat een ander het wel oplapt voor ze. Zo gaat het altijd. Net zoals men denkt dat Fuelmich het eea wel gaat redden met zijn tribunaal, dat maar niet op poten komt, en ondertussen laten ze zich inspuiten. Onbetaald een eenheid vormen, ho maar. En verder kunnen mensen het toch nooit eens zijn, dus worden ze betaald om instructies uit te voeren, voor een bedrijf of zo. En dan doen ze wel mee.

  • Mijn vertrouwen dat je hier ooit iets krijgt georganiseerd is naar een nul punt gezakt.
   Ook regelmatig geprobeerd iets tegen de huurverhoging te doen door buren mee te krijgen.
   Van al die actie is er nog nooit 1 geslaagd.
   Je krijgt ze niet mee. Ja, heel even. Tot er verwacht wordt dat ze zich dan ook kenbaar maken.
   En dan is het afgelopen. Maar de volgende keer zijn ze er bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in