Oorspronkelijk waren er zeven moslimmannen gearresteerd wegens ontvoering van een vrouw en onder bedreiging van een vuurwapen in de kelder van een koffiehuis in Helsingborg, Zweden, haar verkrachtten. Nu zijn twee van hen veroordeeld, beide staatloze asielzoekers uit Syrië. Een van hen had al eerder een uitzettingsbevel gekregen, maar werd desondanks getolereerd om als “papierloze vluchteling” in Zweden te blijven.

De 28-jarige Khaled Azez Hegrs en 23-jarige Tareq Bakkar, die beiden een Arabische tolk nodig hebben, zijn veroordeeld voor ontvoering en grove verkrachting van een vrouw in de kelder van het koffiehuis Vattenpipan (De Waterpijp) in Helsingborg.

De vrouw werd in Malmö door vier mannen in een auto gedwongen en daarna ontvoerd naar een koffiehuis op de Södergatan in Helsingborg, waar meer mannen wachtten om haar te verkrachten.

Toen de auto daar aankwam werd de vrouw met geweld in een kelder meegenomen. Khaled sleurde de vrouw aan haar haren naar beneden, duwde haar op een sofa, en hield met zijn lichaamsgewicht haar armen en benen in bedwang terwijl hij haar kleren uittrok. Onder vuurwapenbedreiging dwong hij haar tot orale, vaginale en anale seks.

Daarna verklaarde hij de vrouw dat de zes andere Arabieren haar ook zouden verkrachten, zei het slachtoffer tijdens het verhoor.

Aansluitend werd ze ook door Tareq verkracht, die haar bij de armen greep, op haar rug naar beneden trok en haar benen open duwde.

De vrouw vertelde dat zes van de zeven mannen haar om de beurt verkrachtte. Ze is ook een keer door twee personen tegelijk verkracht.

  Niet-moslims moeten buiten blijven - Duitsland krijgt een moslimzwembad

Maar volgens de officier van justitie was er van de vijf mannen die oorspronkelijk in hechtenis waren geen “voldoende bewijsmateriaal dat de correcte toepassing voor een veroordeling vereist “, en daarom werden alleen de andere twee veroordeeld: Khaled en Tareq.

Volgens gegevens van de Reclassering die Fria Tyder onder ogen heeft gezien is Khaled staatloos, en beweert te zijn gevlucht uit Koeweit omdat de overheid en veiligheidsdiensten van het land zijn liefdesrelatie met een vrouw niet accepteerden. Hij kwam in 2010 naar Zweden en is bij alle instanties zijn asielaanvraag geweigerd. Ondanks dit mocht hij in Zweden blijven, omdat hij “papierloos” was.

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Tareq is ook staatloos, maar heeft sinds augustus 2014 een permanente verblijfsvergunning. Hij komt uit Syrië en woont met zijn moeder en een vriend van de familie in een appartement. Tareq krijgt van de Sociale Dienst elke maand ongeveer 800 euro bijdrage, omdat hij de gratis Zweedse taallessen van SFI (Zweeds Voor Immigranten) volgt.

Beiden zijn veroordeeld tot de minimumstraf van vier jaar gevangenisstraf voor grove verkrachting. Ze zijn ook tot uitwijzing veroordeeld. Maar Malmö rechtbank merkt daarbij op dat er een  “handhaving hindernis” is voor de uitzetting van Tareq naar Syrië, en gaat verder:

“In dit geval is er een handhaving hindernis met betrekking tot de huidige politieke situatie, en er zijn goede redenen om  aan te nemen dat het beletsel niet is verdwenen wanneer de handhaving van het verwijderingsbesluit plaatsvindt. Dergelijke omstandigheden zijn een hindernis voor de deportatie van Tareq Bakkar”.

Vorig artikelDuitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”
Volgend artikelMoeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Tja, je zou kunnen zeggen dat steeds meer Zweden de gevolgen ondervinden van de socialistische (immigratie) politiek waarvoor ze zelf gestemd hebben en blijkbaar zelfs gewoon blijven verder stemmen.
    Hoe dom kan een volk zijn om zo haar eigen veiligheid, welvaart en way of life te verkwanselen?
    “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

  2. De regering van Zweden stuurt aan op dat de oorspronkelijke bewoners zo boos zullen worden , door verschillende maatstaven te hanteren , vrijheid voor buitenlandse verkrachters , niets geven om degenen die verkracht worden ,,,,,,, om uit eindelijk , een staat van beleg af te kondigen , waarin geen een grondwet gerespecteerd hoeft te worden , ze kunnen doen wat ze willen ,,,,, wat is ,,, de great reset , u zult niets bezitten , niets te zeggen hebben , cash geld word afgeschaft , zodat ze elke betaling kunnen volgen ,,,,, Zijn wij gewend geraakt dat anderen alles voor ons bepalen , terwijl zij van ONS leven , en doen wat ze ONS verbieden

  3. In Zweden zijn ze wat ZOT!!!!! Wie of welk volk laat er nu op zo’n krapuleuze manier met zijn KLOTEN RAMMELEN!!!!!????????
    Gooi die vreemde luizen in de pels ERUIT!!!!!!!!!

  4. Hoeveel van zulk soort verhalen kan ik nog lezen voordat er georganiseerde tegenstand komt tegen deze zwijnen die we betalen voor alles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in