FENIXX KLASSIEKEN

Oorspronkelijk waren er zeven moslimmannen gearresteerd wegens ontvoering van een vrouw en onder bedreiging van een vuurwapen in de kelder van een koffiehuis in Helsingborg, Zweden, haar verkrachtten. Nu zijn twee van hen veroordeeld, beide staatloze asielzoekers uit Syrië. Een van hen had al eerder een uitzettingsbevel gekregen, maar werd desondanks getolereerd om als “papierloze vluchteling” in Zweden te blijven.

De 28-jarige Khaled Azez Hegrs en 23-jarige Tareq Bakkar, die beiden een Arabische tolk nodig hebben, zijn veroordeeld voor ontvoering en grove verkrachting van een vrouw in de kelder van het koffiehuis Vattenpipan (De Waterpijp) in Helsingborg.

De vrouw werd in Malmö door vier mannen in een auto gedwongen en daarna ontvoerd naar een koffiehuis op de Södergatan in Helsingborg, waar meer mannen wachtten om haar te verkrachten.

Toen de auto daar aankwam werd de vrouw met geweld in een kelder meegenomen. Khaled sleurde de vrouw aan haar haren naar beneden, duwde haar op een sofa, en hield met zijn lichaamsgewicht haar armen en benen in bedwang terwijl hij haar kleren uittrok. Onder vuurwapenbedreiging dwong hij haar tot orale, vaginale en anale seks.

Daarna verklaarde hij de vrouw dat de zes andere Arabieren haar ook zouden verkrachten, zei het slachtoffer tijdens het verhoor.

Aansluitend werd ze ook door Tareq verkracht, die haar bij de armen greep, op haar rug naar beneden trok en haar benen open duwde.

De vrouw vertelde dat zes van de zeven mannen haar om de beurt verkrachtte. Ze is ook een keer door twee personen tegelijk verkracht.

Duitsland: Afghaan (23) verkrachtte 11-jarige - vrijgelaten uit voorlopige hechtenis - en verkrachtte 13-jarige

Maar volgens de officier van justitie was er van de vijf mannen die oorspronkelijk in hechtenis waren geen “voldoende bewijsmateriaal dat de correcte toepassing voor een veroordeling vereist “, en daarom werden alleen de andere twee veroordeeld: Khaled en Tareq.

Volgens gegevens van de Reclassering die Fria Tyder onder ogen heeft gezien is Khaled staatloos, en beweert te zijn gevlucht uit Koeweit omdat de overheid en veiligheidsdiensten van het land zijn liefdesrelatie met een vrouw niet accepteerden. Hij kwam in 2010 naar Zweden en is bij alle instanties zijn asielaanvraag geweigerd. Ondanks dit mocht hij in Zweden blijven, omdat hij “papierloos” was.

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Tareq is ook staatloos, maar heeft sinds augustus 2014 een permanente verblijfsvergunning. Hij komt uit Syrië en woont met zijn moeder en een vriend van de familie in een appartement. Tareq krijgt van de Sociale Dienst elke maand ongeveer 800 euro bijdrage, omdat hij de gratis Zweedse taallessen van SFI (Zweeds Voor Immigranten) volgt.

Beiden zijn veroordeeld tot de minimumstraf van vier jaar gevangenisstraf voor grove verkrachting. Ze zijn ook tot uitwijzing veroordeeld. Maar Malmö rechtbank merkt daarbij op dat er een  “handhaving hindernis” is voor de uitzetting van Tareq naar Syrië, en gaat verder:

“In dit geval is er een handhaving hindernis met betrekking tot de huidige politieke situatie, en er zijn goede redenen om  aan te nemen dat het beletsel niet is verdwenen wanneer de handhaving van het verwijderingsbesluit plaatsvindt. Dergelijke omstandigheden zijn een hindernis voor de deportatie van Tareq Bakkar”.

2 REACTIES

  1. Tja, je zou kunnen zeggen dat steeds meer Zweden de gevolgen ondervinden van de socialistische (immigratie) politiek waarvoor ze zelf gestemd hebben en blijkbaar zelfs gewoon blijven verder stemmen.
    Hoe dom kan een volk zijn om zo haar eigen veiligheid, welvaart en way of life te verkwanselen?
    “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here