De Corona-hysterie heeft ervoor gezorgd dat trainingscentra en sportfaciliteiten in heel Duitsland gesloten blijven. Ook gezamenlijke training van voetbal, handbal en andere sportteams is niet mogelijk vanwege het contactverbod.

Maar blijkbaar alleen voor Duitsers. Heel anders gaat het in Elsterwerda in Brandenburg eraan toe, zoals gemeld door de Lausitzer Allgemeine (artikel met betaalmuur): Er staat – vol melancholie en met gepaste afstand tot elkaar – een groep Duitse recreatieve sporters voor hun vermeende gesloten sporthal. Ze bespreken hoe het verder zou kunnen gaan tijdens en na de lockdown. De groep kan hun ogen niet geloven als ineens de lichten binnen gaan branden en de training begint: Maar alleen voor UMA’s – niet-begeleide minderjarige “vluchtelingen”. Tientallen jongeren beoefenen teamsporten, trainen, spelen. Geen afstand, geen mondbescherming, volledig lichaamscontact. De Duitsers moeten echter buiten blijven, aldus Politikstube.

De krankzinnige verklaring van de autoriteiten: Alle jonge migranten wonen samen in één faciliteit. Dit zou zeer wel mogelijk als een “familiegroep” kunnen worden beschouwd en dus zouden ze alles samen kunnen doen – ook sporten.

Corona confronteert Duitse gezinnen met problemen die niet overwonnen kunnen worden: kinderopvang en school gesloten, banen naar de filistijnen, geen geld. Maar als u echter naar ons land komt met het toverwoord “asiel”, hoeft u zich niet bezig te houden met dergelijke zaken en kunt u – dankzij de bureaucratie – zelfs gebruik maken van de momenteel lege sportschool. Ongelooflijk! – Bron: AfD Kompakt.de

  Brisante studie onthult: Alle Corona-maatregelen waren volledig ineffectief
Vorig artikelDuitse Linke partij wil illegalen ondersteunen: 1500 Euro “Corona-hulp” voor elke illegale
Volgend artikelAsielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Maar lieve mensen toch, we moeten een beetje toleranter zijn en die lieve jongens begrijpen.
    Ik zal ze een hondje uit een asiel schenken die ze veel lieffde kunnen geven.

  2. Dit is het gevolg van wat de EU haar lidstaten heeft opgelegd in 2018. Namelijk, de migrantenstroom op gang brengen met voorkeur behandeling bij woning toewijzing en subsidiesering. Nederland moet de komende jaren 8 miljoen migranten opnemen. Dat is praktisch de helft van de huidige bevolking! Het Afrikaniseren en Islamiseren van Europa. Ze willen hiermee de plaatselijke/originele inwoners decimeren/achterstellen. Daar is door de overheden nooit officieel bekend gemaakt. In heel Europa komen steeds meer berichten over mishandelingen/moorden van de plaatselijke bevolking. En dat gaat steeds meer toenemen. In feite worden plaatselijke bewoners aan hun lot overgelaten en staan machteloos tegenover. Tot dat ze het recht in eigen handen nemen. Dan heeft de EU hun doel bereikt. Waar het op uitdraait? Het decimeren van de bevolking door onderlinge moordpartijen! “Burgers” die elkaar vermoorden.

  3. Het punt ligt heel ergens anders, dan de autochtonen kunnen bedenken. Alle immigranten legaal of illegaal maakt niets uit, zij komen het land binnen als mens. En daarom gelden voor die immigranten alle mensenrechten. Al die coronamaatregelen zijn in strijd met de mensenrechten, dus behoeven de immigranten niet aan coronamaatregelen te houden. Alle autochtonen zijn bij hun verplichte geboorte aangifte, niet als mens geregistreerd maar hun placenta. En als hij/zij niet voor zijn/haar 7e jaar gemeld heeft dat hij/zij nog leeft, dan worden zij dood en verloren op zee verklaard. Jij als mens van vlees en bloed zijn dan eigendom geworden van de staat en tot betaalslaaf gedegradeerd. Dan kan de staat letterlijk alles doen met de autochtonenbevolking. Dan gelden er geen mensenrechten meer voor hen, want zij zijn immers allang dood verklaart door de staat. Nu met de corona gelden die maatregelen alleen voor de autochtonen. Vandaar dat de omvolking in een steeds snellere fase komt, nu met de vaccinatie vele autochtonen letterlijk opgeruimd worden en plaats maken voor de nieuwe Europeaan. Er is een wereldwijde blanken uitroeiingsproject d.m.v. de coronavaccins, want de blanken krijgen de schuld van alles, omdat ze te kritische en te zelfstandig zijn en daarom moeilijker te beheersen zijn, dan andere volken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in