De Corona-hysterie heeft ervoor gezorgd dat trainingscentra en sportfaciliteiten in heel Duitsland gesloten blijven. Ook gezamenlijke training van voetbal, handbal en andere sportteams is niet mogelijk vanwege het contactverbod.

Maar blijkbaar alleen voor Duitsers. Heel anders gaat het in Elsterwerda in Brandenburg eraan toe, zoals gemeld door de Lausitzer Allgemeine (artikel met betaalmuur): Er staat – vol melancholie en met gepaste afstand tot elkaar – een groep Duitse recreatieve sporters voor hun vermeende gesloten sporthal. Ze bespreken hoe het verder zou kunnen gaan tijdens en na de lockdown. De groep kan hun ogen niet geloven als ineens de lichten binnen gaan branden en de training begint: Maar alleen voor UMA’s – niet-begeleide minderjarige “vluchtelingen”. Tientallen jongeren beoefenen teamsporten, trainen, spelen. Geen afstand, geen mondbescherming, volledig lichaamscontact. De Duitsers moeten echter buiten blijven, aldus Politikstube.

De krankzinnige verklaring van de autoriteiten: Alle jonge migranten wonen samen in één faciliteit. Dit zou zeer wel mogelijk als een “familiegroep” kunnen worden beschouwd en dus zouden ze alles samen kunnen doen – ook sporten.

Corona confronteert Duitse gezinnen met problemen die niet overwonnen kunnen worden: kinderopvang en school gesloten, banen naar de filistijnen, geen geld. Maar als u echter naar ons land komt met het toverwoord “asiel”, hoeft u zich niet bezig te houden met dergelijke zaken en kunt u – dankzij de bureaucratie – zelfs gebruik maken van de momenteel lege sportschool. Ongelooflijk! – Bron: AfD Kompakt.de

3 REACTIES

  1. Maar lieve mensen toch, we moeten een beetje toleranter zijn en die lieve jongens begrijpen.
    Ik zal ze een hondje uit een asiel schenken die ze veel lieffde kunnen geven.

  2. Dit is het gevolg van wat de EU haar lidstaten heeft opgelegd in 2018. Namelijk, de migrantenstroom op gang brengen met voorkeur behandeling bij woning toewijzing en subsidiesering. Nederland moet de komende jaren 8 miljoen migranten opnemen. Dat is praktisch de helft van de huidige bevolking! Het Afrikaniseren en Islamiseren van Europa. Ze willen hiermee de plaatselijke/originele inwoners decimeren/achterstellen. Daar is door de overheden nooit officieel bekend gemaakt. In heel Europa komen steeds meer berichten over mishandelingen/moorden van de plaatselijke bevolking. En dat gaat steeds meer toenemen. In feite worden plaatselijke bewoners aan hun lot overgelaten en staan machteloos tegenover. Tot dat ze het recht in eigen handen nemen. Dan heeft de EU hun doel bereikt. Waar het op uitdraait? Het decimeren van de bevolking door onderlinge moordpartijen! “Burgers” die elkaar vermoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here