FENIXX KLASSIEKEN

Verleden jaar vond in de Schotse stad Glasgow in een wooncomplex een verschrikkelijk drama plaats waarover weinig Duitse media berichten: Na een escalerende ruzie duwde de moslim een vrouw uit het raam en hield haar vanaf de elfde verdieping van een flatgebouw alleen nog maar bij haar haar haren vast. Na de wanhopige strijd van de vrouw om te overleven, die de moordenaar minutenlang vanuit het veilige appartement volgde, liet de man de hulpeloze vrouw los – ze stortte meer dan 30 meter naar haar dood. Volgens de Daily Record is de overleden vrouw de 30-jarige Alem Shimeni uit Eritrea.

Scotland Yard: Afschuwelijk doodstrijd voor de ogen van getuigen

Foto: Dooddrama in Glasgow: een vrouw bungelt uit het raam van een hooggebouw – ze wordt door de Afrikaanse dader alleen vastgehouden aan het haar na een “ruzie”. Daarna valt ze.

De moordenaar probeerde te ontsnappen. Het handelt zich hier ook om een Afrikaanse nieuwkomer en het mag dan ook geen wonder heten dat de Schotten langzamerhand de deuren voor asielzoekers sluiten. Een buurtbewoner, die door het geschreeuw van Shimeni’s geschreeuw op het incident geattendeerd werd, beschreef volgens het politierapport de situatie als volgt: “Ik hoorde hysterisch gekrijs en ging naar het raam. Ik zag een vrouw die bij haar haren werd vastgehouden. Zij viel niet onmiddellijk neer omdat zij wanhopig probeerde om de vensterbank vast te houden”, zegt hij. Voordat hij de politie op de hoogte bracht nam de ooggetuige een foto die de kwelling van de Afrikaanse vrouw laat zien.

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

Na de val bewoog de vrouw zich niet meer. “Het was verschrikkelijk om te zien”.

Kort na het drama ontvluchtte de Afrikaanse dader het gebouw. Buren – inclusief de getuige die de foto nam – overweldigden hem. Zij hielden de verdachte, die over een muur struikelde en zichzelf verwondde, vast totdat de gealarmeerde politie arriveerde. Het politieonderzoek is aan de gang om de omstandigheden rond Shimeni’s dood op te helderen, schrijft PI-News.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

“We hebben een prachtige vrouw verloren”, zegt Joseph Ghebreyesus van de Eritrese Orthodoxe Kerk. Shimeni was lid van het koor. Haar lichaam wordt overgebracht naar haar thuisland. Het verband tussen Shimeni en de verdachte is onduidelijk. Een “relationele handeling” ligt voor de hand.

De ooggetuige over de dader: “He was chanting and, I think, praying”.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here