WeAreCEU / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De Hongaarse premier Viktor Orban sprak onlangs op een symposium over de plannen van de elites voor Europa. Deze plannen zijn allesbehalve geheim, ze liggen openlijk op tafel. Hij citeerde uit een artikel dat George Soros in 2015 schreef voor zijn media-nivelleringsproject Project Syndicate. Soros is een van de drijvende krachten achter de bevolkingsuitwisseling in Europa – en hij doet dit niet achter gesloten deuren. Volledig voorbijgaand aan de wensen van de bevolking en de zogenaamde democratie, worden zijn richtlijnen vandaag de dag nog steeds uitgevoerd, schrijft Report24.

Soros schreef in dit artikel:

En om uiteindelijk meer dan een miljoen asielzoekers en migranten per jaar op te nemen, moet de EU de particuliere sector – NGO’s, kerkelijke groeperingen en bedrijven – mobiliseren om als sponsors op te treden. Hiervoor zijn niet alleen voldoende financiële middelen nodig, maar ook mensen en computers om te bemiddelen tussen migranten en sponsors.

In deze brief heeft Soros een zespuntenplan opgesteld voor hoe hij de massale migratie naar Europa ziet.

Ten eerste moet de EU minstens een miljoen “asielzoekers” per jaar opnemen. In ruil daarvoor moet de EU 15.000 euro per asielzoeker per jaar geven. Dit bedrag is een omkoopsom voor de EU-landen die meedoen aan massamigratie. Om het bedrag bij elkaar te krijgen, moeten er nog meer schulden worden gemaakt – met andere woorden, de volkeren van de EU moeten nog meer in knechtschap worden gedreven.

Ten tweede moet de EU Jordanië, Libanon en Turkije financieren, die onderdak bieden aan vier miljoen vluchtelingen. Hiervoor is 20 miljard nodig, waarvan 8 tot 10 miljard van de EU moet komen.

  Islamisering van België: N-VA politicus gewelddadig aangevallen en gewond

Ten derde moet de EU haar asielsysteem standaardiseren.

Ten vierde moet de EU de reisroutes van “asielzoekers” veiligstellen. Met andere woorden, migranten moeten zo veilig en gemakkelijk mogelijk het land binnen kunnen komen.

Ten vijfde moet de EU het voortouw nemen bij het opstellen van wereldwijde normen voor de omgang met asielzoekers.

We citeerden punt zes aan het begin, dat gaat over de betrokkenheid van bedrijven, kerken en ngo’s – zij moeten optreden als sponsors en in het algemeen actief worden.

Viktor Orban, waarschijnlijk de staatsman die het meest gehaat wordt door de elites van de Europese Unie, wees er in zijn toespraak in Brussel op dat dit plan van Soros al sinds 2015 wordt uitgevoerd – zonder rekening te houden met de democratie en de wil van het volk.

De toespraak vond plaats tijdens een evenement dat wereldwijd opzien baarde. De moslimburgemeester van Brussel, Emir Kir, meende de Europese democratische principes te kunnen negeren en verbood de bijeenkomst zonder meer. Een rechtbank maakte deze onwettige procedure ongedaan. Zelfs systeempolitici zoals de huidige Belgische premier toonden zich geschokt en bekritiseerden het onaanvaardbare en ongrondwettelijke verbod.

In de toespraak die Orban uiteindelijk kon houden, wees hij erop dat de ongecontroleerde massale instroom van moslims in Europa volgens hem een probleem was. Want “we hebben een christelijke traditie op dit continent”.

Meer details over de toespraak van Viktor Orban in het Duits kun je hier lezen op dailynewsshungary.com.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”Volg Frontnieuws op Telegram

  Opnieuw massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Portugal – Maar niet in Marokko (Video’s)

Lees meer over:

Vorig artikelVN-agentschap: Russische economie overtreft verwachtingen
Volgend artikelEen $250 miljoen war game en zijn schokkende uitkomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Moet……. moet ……moet…….15000€ per asielzoeker………moet!

  Het enige wat we ‘moeten’ is uit die smeerlapperij van die EU stappen…….. tribunalen oprichten voor het staatstuig van het WEF en WHO.

  Dat tuig is afhankelijk van óns, en niet andersom.

  Oplazeren met dat schorum. Je eigen verantwoordelijkheid nemen……. voor je gezondheid, je gedachtengoed, je kwaliteit van leven……..in feite je hele bestaan op deze aardbol. Daar heb je geen overheid voor nodig.

  • Daar denkt de overheid zelf anders over.

   Wij kleine kindertjes kunnen niet zonder een sterke overheid vindt de overheid zelf. Ook vindt de overheid dat ze het gedrag van de kindertjes maar moeten sturen, niet goedschiks dan maar kwaadschiks met accijnzen en belastingen die dan weer ten goede komt van de zelfde overheid die daar weer hele mooie dingen voor kan doen zoals de maatschappij veiliger maken met camera’s en vaccinaties, vooral dat laatste laat zien hoeveel liefde de overheid heeft voor haar kindertjes.

   Ook geeft de overheid in slechte tijden tijden kinderen geld, soms in de vorm van toeslagen, doet de overheid allemaal uit liefde voor haar kindertjes, de enige prijs is dan er 2000 worden weggehaald bij ouders die nooit meer terug komen. Maar dat was een foutje en de overheid en de overheid mag ook wel eens een foutje maken toch? Of wat dacht je van die lieve overheid die ons 1,5 meter van elkaar liet lopen, in lock down zette en alle zielige bedrijven geld gaf. Die daardoor kapot gingen omdat ze het geld niet meer terug konden betalen omdat hun bedrijf kapot was gemaakt door de zelfde lock downs. Maar ach, die waren net zo erg als de oplichtende toeslagouders. De overheid kan de kindertjes niet vertrouwen, dat ziet de overheid ook wel in.

   God wat snak ik naar AI die die hele ambtenarenkliek gaat opblazen. Het Gore nutteloze tuig naar huis trapt met de vaccinatie in hun pens en hun gestolen pensioen. Hoe eerder Ai de overheid sloopt ( en dat gaat gebeuren) hoe liever het mij is.

  • en als je dan ook nog kijkt naar die foto van die kwal in namaak-kazuifel…….priesterlijke lappendragers…….zó vol van zichzelf…..

   Je zou er om kunnen lachen als het niet zo triest en misselijkmakend zou zijn……..maar goed, het laat zien dat ze in hun heiligheid aan het geloven zijn gegaan.

   Voor mij ziet hij er uit als een pedofiele dorpspriester.

 2. https://www.frontnieuws.com/eu-commissie-keurt-migratiepact-goed-met-de-bijnaam-soros-plan-zal-resulteren-in-een-massale-golf-van-migranten-die-de-eu-grenzen-bestormen/#comment-272352

  Dit soort persoonlijk verraad begon met gesprekken over de Joden, niet met mij maar onderling tussen mensen die elkaar via mij kenden. Een zoon van een rozenkruiser en freelance docent filosofie aan de UVA gaf me tegelijk een heel manuscript over Soros. Baudet studeerde daar rechten.

  Zoals altijd is er een context, de international school for humanities die nu centraal staat, geopolitiek, Eurazië, Soros, alsmede de liberalisering van het onderwijs, die onder andere de oorlog in Oekraïne triggerde.

  De zwarte broederschap.

  • https://www.frontnieuws.com/eu-commissie-keurt-migratiepact-goed-met-de-bijnaam-soros-plan-zal-resulteren-in-een-massale-golf-van-migranten-die-de-eu-grenzen-bestormen/#comment-272342

   Ik kende in Amsterdam trouwens iemand die bizarre verhalen had dat ze hem wilden vergiftigen, een verdachte was iemand met een sinaasappel of zo. Hijzelf was (de nazaat van) een maharadja die ik redelijk goed kende, een erudiet en goed opgeleid iemand. Maar hij had een beetje een vreemde kant, hij vertrouwde de Nederlanders geen moment, omgekeerd werd hij trouwens ook niet vertrouwd door hen. In die tijd werd zelfs ik voor zoiets absurds door een heel team van de politie opgepakt en verwijderd uit de mensa van de Universiteit van Amsterdam, onder auspiciën van de manager Lex Gaal die ‘een anoniem telefoontje’ had gehad, vlak nadat een paar Surinamers die daar wachtlopen met een of ander kutverhaal kwamen over de chique hoeren in Den Haag. Een jaar of wat later kwam ik op het Waterlooplein de Marokkaanse jongen tegen die daar aan de koffiecorner werkte. Hij kwam net uit de gevangenis, hij bekende dat hij van tal van studentes had genaaid waar hij geld van had geleend (of gestolen), totdat de ouders verbanden begonnen te leggen. Multicultureel Nederland.

  • De rozenkruiser was ook Joods, hoewel hij daar niet mee te koop liep. Hij vertelde me dat zijn zoon naast me woonde, toen begreep ik het verband. Bizar genoeg had hij eens verkering gehad in mijn geboortedorp met de dochter van een politieman (mijn vader was daar politie geweest, maar hij was het niet), en die mensen waardeerden blijkbaar maagdelijkheid waardoor hij haar maar had laten gaan, hij was hierover openhartig. Op dat moment viel het kwartje dat hij Joods was. Hij vertelde me ook over de Papyrus Berlin, een Egyptisch manuscript (waarin o.a. een zwangerschapstest voorkwam) die handelt over de farao Achnaton, de stichter van het monotheïsme. Ik moest kort daarna mijn stek verlaten. Wederom was ik verraden.

  • Volgens Freud die zelf Joods was (in zijn laatste boek bij aanvang van de Tweede Wereldoorlog toen hij naar Londen was gevlucht) was Mozes een Egyptenaar; Mozes is Egyptisch voor zoon zegt hij. Uit die tijd van de 18e dynastie stammen ook de Amarna brieven, een correspondentie van kleine heersers in het gebied van Kanaän, dat toen onder Egyptische opperheerschappij stond, met de farao. Mozes kwam pas later, maar wordt soms verward met dezelfde dynastie.
   Deze lokale koningen beklaagden zich over de instroom van (Joodse) immigranten uit Egypte, de zgn. Habiru (Hebreeën?). Achnaton wordt ook wel in verband gebracht met Jozef uit de Bijbel. Jozef werd volgens het Oude Testament door zijn broers als slaaf verkocht aan Egypte en bracht het tot de hoogste positie aan het hof. Yuya uit de 18e dynastie is aannemelijk gemaakt als diezelfde Jozef, mogelijk was Achnaton aan moederszijde aan hem gerelateerd.

  • Jozef was de droomuitlegger van de farao. Hij was degene die zeven jaren van overvloed met daarna zeven jaren schaarste voorspelde, met het advies om een graanvoorraad aan te leggen.
   Waarschijnlijk was de betreffende farao Thutmose IV die bekend werd als de dromer. Hij liet de Grote Sfinx van Giza restaureren met een toevoeging van de droomstele. De stele vertelt de droom die Thutmosis IV zegt gehad te hebben.

 3. Als dit openbaar is en overheden voeren dit zonder morren uit weet je dat er sprake moet zijn van omkoping. Je maakt mij niet wijs dat iedereen hier, zonder omkoping, hierin mee zou gaan. Beter bewijs is er niet.

 4. Pieter Omtzigt (Nieuw Sociaal Contact) wil graag per jaar 50.000 asielzoekers per jaar binnenlaten in het nieuw te vormen regeerakkoord, een stad zó groot als bijvoorbeeld Waalwijk.

 5. Sowieso : waar rottigheid is, is Soros Foundations.
  Dat netwerk is gigantisch, en zit overal in.
  Van VN t/m bedrivjen. Van media t/m ngo’s. Van Justitie t/m “antifa”.
  Van ‘denk tanks’ t/m “EuroParlement”.
  Van V.S. t/m “Oekraine” en Georgie.

 6. Informatie, desinformatie?

  De gezondheid van Klaus Schwab gaat achteruit na arrestatie

  Oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, wordt in kritieke toestand opgenomen in het Naval Hospital Guantanamo Bay, en artsen vragen zich af of de maniakale megalomaan lang genoeg zal leven om terecht te staan ​​voor misdaden tegen de menselijkheid.

  Zoals eerder gemeld heeft Delta Force afgelopen vrijdag een inval gedaan in het Zwitserse fort van Schwab, waarbij 21 zwaarbewapende particuliere bewakers omkwamen voordat Schwab vastgebonden aan een Adrenochroom-pomp naast zijn bed werd aangetroffen.

  Bronnen willen Real Raw News niet vertellen hoe White Hats Schwab uit Zwitserland heeft geëxfiltreerd, onder verwijzing naar de operationele veiligheid, maar het lopende onderzoek van Real Raw News suggereert dat leden van de Zwitserse Federale Inlichtingendienst (FIS) die Schwab verachten een rol speelden in de extractie.

  Ongeacht de methode arriveerde Schwab woensdagmiddag bij GITMO en werd onmiddellijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, vertelde een GITMO-bron aan RRN.

  Schwabs gezondheid, zei hij, begon halverwege de vlucht te verslechteren; Geboeid aan zijn vliegtuigstoel huiverde en hoestte hij ongecontroleerd, heftig, en smeekte om zijn ‘medicijn’. Tegen de tijd dat de vlucht op dezelfde breedtegraad als South Carolina lag, zweette Schwab hevig, plaste in zichzelf en hakte bloederig slijm op, alsof zijn keel gevuld was met gebroken glas.

  Een arts aan boord van de vlucht raadde aan om uit te wijken naar Raleigh-Duram in North Carolina, maar de piloten wezen dit voorstel af, omdat ze onveranderlijke orders hadden om Schwab onverwijld naar GITMO te brengen. De dokter zei dat hij niet kon garanderen dat Schwab lang genoeg zou leven om Guantanamo Bay te bereiken.

  Hoewel Schwab de reis overleefde, moesten de medici hem uit het vliegtuig tillen omdat hij alle mobiliteit en het vermogen om samenhangende zinnen uit te spreken kwijt was.

  In het ziekenhuis stelden artsen de diagnose acuut nierfalen bij hem vast en gaven hem dialyse. Uit bloedonderzoek bleek dat Schwab niet was gevaccineerd en dat zijn aantal witte bloedcellen opmerkelijk hoog was. Bovendien stelden ze vast dat Schwab leed aan een acute ontwenning van adrenochroom.

  De bijwerkingen van adrenochroomontwenning variëren van patiënt tot patiënt, maar lijken op opioïden- en ethanalontwenning, vooral omdat het favoriete medicijn van de Deep State – overgeheveld uit de bijnieren van doodsbange kinderen – een samensmelting is van bijniervloeistof en synthetische opiaten. Eerder onderzochte partijen in beslag genomen Adrenochroom bleken oxycodon of fentanyl te bevatten. Zelfs één dosis kan bij gebruikers een invaliderende vorm van afhankelijkheid veroorzaken; de algehele gezondheid, de duur van het drugsgebruik en de zuiverheid van het verfijnde Adrenochroom bepalen de bijwerkingen van een verslaafde, die binnen enkele uren na abrupt stoppen kunnen optreden. Systemisch orgaanfalen is een zeldzame en fatale reactie.

  “Het is onduidelijk hoe lang Schwab Adrenochrome gebruikte, maar het kunnen tientallen jaren zijn geweest. Het zou mij niet verbazen als hij een draagbare pomp droeg, zoals die verborgen insulinepompen, zodat hij zichzelf in het openbaar kon toedienen. Zijn toestand is kritiek maar stabiel en hij wordt voorlopig bewusteloos gehouden. Als zijn andere organen het begeven, zal hij het tribunaal misschien niet meer meemaken. Onnodig te zeggen dat niemand hier een nier doneert aan die kwaadaardige klootzak,’ zei onze bron. (zei onze bron)

  Hoor en wederhoor 1 bron is geen bron OMG wat een wereld.

  • Dat die verzakte gehaktbal stevig aan de adenochroom zou zitten………het zou mij niets verbazen……..en ik hoop dat hij snel kapot gaat, cq uit dit universum verwijderd wordt.

   Er is een plek waar de ziel van dat soort helhonden terecht komt. Een dik vlies waar ze niet uit kunnen breken. Krioelend, krijsend, gillend………en nee, die worden daar niet meer zomaar vrijgelaten.

   Ik heb naar dat vlies staan kijken, en een ergere nachtmerrie kun je jezelf niet voorstellen.

   • Misschien kan voor deze letterlijk over lijken gaande adrenochroomverslaafde en over de ruggen van anderen miljardair geworden George Soros de DUMB (Deep Underground Militairy Base) in Dulce (New Mexico) worden heropend.
    Dan kan hij met eigen ogen ervaren hoe tot voor kort buitenaardse entiteiten (o.a. greys) i.s.m. compleet gestoorde lieden de meest bizarre ‘medische experimenten’ uitvoerden waarbij vergeleken de door Josef Mengele c.s. uitgevoerde experimenten in o.a. Auschwitz kinderspel zijn.

    • Ron Swart april 24, 2024 Bij 11:46

     Ja de professionele, politiek geëngageerde leugenaars zeiden dat de DUMBS met beton volgestort waren, onzin natuurlijk ook weer een kei van een leugen voor best en goodwill, jou Ron hoef ik niet te vertellen wat William (Bill) Cooper in zij boek: Behold a Pale Horse geschreven heeft.

     • DUMB’s zijn zo groot als steden, die stort je onmogelijk vol met beton. Ik heb wel eens beelden gezien van vrachtwagens die de DUMB’s bevooraden, die vrachtwagens reden door tunnels waar 4 vrachtwagens op elkaar in passen dan kwamen ze bij de laad/los plek en dat was zo ongeveer een heel stadion onder de grond. Daar heb je hele zware explosieven, bunkerbommen voor nodig en dan blaas je ws alleen de grote ingang op.

      • Onder het in 1995 geopende Denver International Airport schijnt een DUMB te zijn (geweest). In ieder geval heeft het stelsel van start- en landingsbanen de vorm van een swastika (hakenkruis).

 7. Zolang we ons laten verdelen is geld het middel om wat voor elkaar te krijgen.. we gaan die macht echt niet krijgen, dus moeten we die macht nemen.. geweld lost niks op, dat proberen we al duizenden jaren, zeggen dat we elkaar moeten liefhebben werkt ook niet want veel te veel mensen zijn domweg egoïstisch.. zeg gewoon NEE, en blijf dat zeggen.. gaan ze dat accepteren? Natuurlijk niet, maar wij ook niet! Hou het bij NEE, en dat zal zwaar zijn als ze met geweld komen, of je gevangen willen zetten, je huis leeghalen, je bankrekening overnemen enzovoorts.. is geweld dan een optie? Kan, maar weet waar je aan begint, weet wat je gaat losmaken in jezelf en je tegenstander.. dit gevecht is niet fysiek te winnen tenzij we eensgezind zijn, in vrede, in liefde want dat is waar ze begonnen zijn met slopen: onze moraal! Heb je nog hoop voor de toekomst? Zie je nog hoe mooi deze wereld is met alle prachtige natuur en liefdevolle mensen? Zie je nog de blijdschap en vrede waar je zelf ooit mee vervuld was, of waar je tenminste op hoopte het ooit te vinden? Als je dat allemaal niet meer ziet dan heeft hun plan op jou gewerkt!! De angst heeft z’n werk gedaan. De angst voor de dood zit diep geworteld in heel veel mensen en dat maakt ze makkelijk uit balans te brengen helaas, en ik weet wat ik zeg want ik heb mijn vreugde en liefde voor Jezus, mezelf en anderen ook laten roven door angst! Ik was me er niet eens van bewust, tot ik merkte dat ik alleen nog maar het kwaad aan het bestuderen was, en ik ook alleen nog maar kwaad om me heen zag en voelde.. de bijbel zegt:”overwin het kwade door het goede”.. wat is dan het goede? Het kwade ken ik inmiddels wel, ik heb beide in me. God de Vader is goed, Jezus de Zoon is goed, de Heilige Geest is goed, de bijbel is goed, punt. We leven in een geestelijke strijd maar de meeste mensen geloven niet meer in het geestelijke, ze leven liever uit het vlees: lust, begeerte, overspel, genderontkenning, geld, carrière, huisje boompje beestje, aanzien.. alles behalve God. Is de Maker niet meer dan Zijn maaksel? Denk je dat het de bedoeling is dat wij, als Zijn maaksel, onszelf tot God verheffen, of andere mensen, of beelden, of religie, of nihilisme of satan? Kijk wat er wereldwijd gebeurt.. satan word inmiddels openlijk aanbeden en vele mensen zien het gebeuren en nemen hem niet serieus, maar ze volgen hem wel… lgbtqhdy parades waar volledig misleide genderontkenners verkleed gaan als demonen, als satan en zelfs als Jezus, om vervolgens een show op te voeren waar de satan Jezus doodprikt met zijn drietand.. en mensen maar lachen en juichen, dansen en springen, compleet in vervoering.. terwijl ze openlijk de satan aanbidden en Jezus belachelijk maken..
  Neem de opening van de Gothardtunnel, dat was een puur, satanisch ritueel, satansaanbidding heet dat, en mensen hebben niet eens door dat het gebeurt terwijl ze ernaar kijken!
  Er zijn 2 stemmen die ons allemaal roepen.. de ene stem belooft de hemel en is altijd verleidelijk en sneaky en geeft je de hel, de andere belooft je de hemel, de waarheid en onvoorwaardelijke liefde, en is nagenoeg alleen te horen in de stilte, in de rust en met een oprecht zoekend hart.. we leven in continue prikkels, zoek de stilte en kom tot de ontdekking dat ook jij die zachte, liefdevolle stem hoort, ontmoet je Maker en ontdek hoe waanzinnig mooi je gemaakt bent! De kroon op Zijn schepping! En ontdek dat Zijn Zoon de weg naar Hem is, dat je met Jezus zelf kunt praten❤️🙌🙌
  En voor de haters.. die haat is eenzijdig, ik hou van je omdat ik zie wie je werkelijk bent, alleen zie je dat zelf (nog) niet. Zoek Mij in de stilte, Ik zal je antwoorden

  • Ik kom daar ook op uit, Nino.
   Ook ik probeer de woorden van Jezus te begrijpen als Hij uitlegt dat de geest, het bewustzijn noem ik het maar even, van God is. En aangezien God eeuwig leeft, zouden wij, door te beseffen dat het om de geest, het bewustzijn dus, gaat, óók eeuwig leven hebben. Dat wil zeggen: als wij boven de natuur, het materiële, uitstijgen en ons dan niet meer door lusten laten lijden, maar door het goede, het wijze, het gene dat écht gelukkig maakt; de geest, het verstand dus. Het verstand dat wijs kan worden en kan begrijpen dat het in het leven gaat om geluk. En het geluk zit al in de mens, het is alleen overdekt met ‘zonden’. Zonden staan voor fouten die de Wet van God overtreden. De Wet van de geest, het geluk, het bewustzijn dat alles voortreffelijk is. Dus het overtreden van een geestelijke Wet zorgt erg als vanzelf voor de het bewustzijn vermindert en de wet van karma ons zo in de materie, het tegenovergestelde van bewustzijn houdt. Jezus gaf de geestelijke wet, die bijna omgekeerd is aan de materiële weg. Hij zegt dat als je bestolen bent, de dief nog wat extra’s moet meegeven, Hij zegt dat je kwaad niet met kwaad moet vergelden, want dan wordt het kwaad alleen maar groter, dat kan een kind begrijpen.

   Nu is het zo dat de materialisten de wereld in de macht willen hebben en naar hún hand willen zetten. Deze mensen zijn eigenlijk bezien vanuit de geestelijke uitleg op dieren. Zij willen het geluk kopen en zij willen de wereld maken zoals zij die leuk vinden. En die wereld lijkt dus precies op hoe het níet moet. Men zou juist de geest, het bewustzijn, de wijsheid, liefde moeten najagen, maar ze jagen het ego na. Het ego dat door de wereldse zaken in beslag genomen wordt. Laat het nu net zo zijn dat de érgste van dat soort, de psychopaten, de sociopaten, de familiezieken en dergelijke, de baas spelen. Dat was nu net precies wat Jezus ook zag: de zogenaamde priesters waren helemaal niet zo goddelijk als ze zich voordeden.

   Maar, aangezien deze leer óf voor zeer wijze mensen hout snijdt, of voor zeer lieve mensen fijn is, zijn er niet veel die de smalle poort kunnen nemen. Want de weg is breed, de poort is smal. Ook al is de Weg van Jezus zéér simpel. Het enige dat mensen tegenhoudt van wijsheid is dat verdomde ego dat bezeten is met verkeerde gedachtes. Die mensen zijn overtuigd dat zij het goed zien. Dat is het punt. Men ziet de Weg van Jezus niet omdat eigen overtuigingen in de weg staan, plus het gegeven dat De Weg naar mijn inzien misbruikt is door de diverse kerken, die van de Levende Leer een zwak aftreksel gemaakt hebben en ook nog misbruikt als zijnde een machtsmiddel.

   Ach, ik weet het allemaal ook niet precies, maar ik weet wel dat het geluk in het bewustzijn ligt. Het verstand is zeer belangrijk en een zegen. Ik ben ook nog zoekende, maar ik meen te weten dat het gaat om de Geest (bewustzijn dus). Wat dat precies is, weet ik ook niet, maar dat lijkt me wel. Ik lees nu het Kleine Evangelie door Tolstoj en ik geniet van de herkenning. Maar toch heb ik bij zijn uitleg ook weer zo mij bedenkingen. Maar in ieder geval weet ik dit zeker: het gaat om geluk. En geluk is véél meer geestelijk dan materiëel. Die materie IS ook geen probleem, maar de domme mensen maken dat problematisch door die oorlogen, koningen, keizers, pauzen, baasjes, enzovoorts. Ziekmakende fabrieken van domme egoïsten die denken dat ze van een heel apart ras zijn is zoooo dom bijvoorbeeld. Dus de domheid regeert en dat is uiterst irritant. Tot zo ver. Ik heb nog veel meer te vertellen, maar dit is wat ik nu zo even overweeg als aanvulling op jou.

   • Het is oud,daar ligt het probleem. Iets wat 2000 jaar geleden is geschreven is moeilijk de moderniseren in zijn context.
    Één ding is waar.jij bent gewaarzijn, prescense, directheid in alles.
    Het enige wat jou waarheidsmeter is, is jou zijnsheid.
    Het is wwaar de spitit in ontstaat wanneer creatiedrang geboren word uit directheid, prescence. Gewaarzijn dat creatiedrang en intellect als sturing heeft.
    Dat is alw at er in dit leven is.
    Creatiedrang en en een liefdevolle gewilligheid in vreugde sturing te geven aan bouwtseentjes oneindig in alle rekbaarheden …..

  • Oh, en Nino.

   Jezus is op zich niet belangrijk, zegt Hij zelf, dacht ik. Het gaat dus niet om Jezus zélf, maar om Zijn voorbeeld en Zijn woorden, meen ik begrepen te hebben. Jezus mag men niet adoreren, vind ik. Dat is ook weer fout, meen ik. Ik meen dat te lezen in jou stukje.

   Jezus is de Weg (maar niet Hij!, zijn manier van DOEN is de weg.)
   Jezus is de Waarheid. Hij spreekt de Waarheid van de wereld.
   Jezus is het Leven omdat zijn woorden, toegepast, Leven met een hoofdletter geven, met als extra het Eeuwige leven. (Maar dat laatste weet ik persoonlijk niet.)

   Wat ik wel zie is dat Zijn woorden inderdaad Levende woorden zijn omdat zij mensen tot Leven (geestelijk en materieel) brengen. De Wet van de Liefde IS de weg van Geluk. Voor alles en iedereen.

   • @Nino en Antisoof…

    Ik ben het eens met jullie reacties.
    https://youtu.be/4zkrRfTjyzc?feature=shared

    Liefde is een werkwoord en het enige werk op deze aarde zou liefde moeten zijn, maar dat zijn we vergeten en daardoor zijn we angstig en daardoor zijn we egoïstisch geworden… en na duizenden jaren in een neerwaartse spiraal zijn we nu op het aller egoïstische punt in het menselijke bestaan uitgekomen. Op dit dieptepunt van de menselijke soort, sterft het ego en daarna volgt de wederopstanding van het bewustZIJN (liefde) en daarna komt de wederopbouw die de elites proberen te kapen omdat de elites weten dat ze alles gaan verliezen als wij uit onze ego’s komen. Zodra onze ego’s sterven zullen we als Jezus worden en weigeren om uit angst te leven, te denken of te gehoorzamen. We zullen liever sterven dan dat we de liefde moeten verloochenen, net zoals Jezus… liefde als heilig werkwoord (be)leven.

 8. WEF roept op tot ’24-uurs monitoring’ van het publiek

  Het World Economic Forum (WEF) dringt aan op ‘24-uurs monitoring’ van het grote publiek met behulp van ‘biometrische sensoren – op of zelfs in hun lichaam’.

  Details van het plan werden onthuld door Yuval Noah Harari, senior adviseur van het WEF en oprichter Klaus Schwab.

  Volgens Harari, een zelfbenoemde ‘transhumanist’ die gezien wordt als de architect achter de anti-menselijke agenda van het WEF , zal het 24/7 volgen van het publiek de globalisten helpen om hen ‘veel betere gezondheidszorg’ te bieden.

  Harari beweert dat de technologie Big Tech-bedrijven, waaronder Facebook en Google, toegang zal geven tot de 24-uursstroom van gegevens.

  Alarmerend genoeg suggereerde Harari ook dat de Chinese Communistische Partij “voortdurend in de gaten zou houden wat er gebeurt” in de lichamen van het grote publiek.

  https://slaynews.com/news/wef-calls-24-hour-monitoring-public/

 9. Ik zeg altijd maar het stinkt naar soros als er iets te maken heeft met zulke dingen.
  Weet je waar die lompe ouwe fossiele k.tjood niet aan gedacht heeft. Dat als hij binnenkort de pijp uitgaat zijn zieke geest van een kopie van een zoon een open target is. Die zal uiteindelijk moeten onderduiken om niet opgejaagd te worden als wild.
  Met de oudste clan van rockefellers en rotchild en die van wef uit de weg is soros de volgende in rij wiens kaarsje op is. En daarna komt alles op losse schroeven te staan voor alle mongolen die zich onder de neocons scharen.

  • Soros bestuurt alle politiek, ONDERwijs, justitie.

   Rockefeller bestuurt alle grondstoffen.

   Rothschild bestuurt alle geld/centrale banken.

   Samen hebben ze alles en iedereen onder controle. Er zijn wat grote onbekende elites boven deze 3 en er zijn de nodige miljardajrs onder ze. En wie ze niet onder controle krijgen, die kopen ze of vermoorden ze. Hun hiërarchie is duidelijk aan het worden en alleen de mensen/wezens die boven deze kopstukken staan zijn (nu) nog onzichtbaar. Die zullen wel zichtbaar worden zodra de uitvoerders elkaar gaan afvallen om hun hachies te redden zodra ze realiseren dat ze deze oorlog tegen de mensheid niet gaan winnen.

 10. Mabel Wisse Smit, weduwe van pedofiel prins Friso, heeft goede zaken gedaan, o.a. dankzij Soros. Aan de oprichting van Adyen hield ze ruim €130 miljoen over. Ze gaf geboorte aan 3 kinderen, die gezellig op schoot bij grootmoeder Beatrix hebben gezeten.
  Eind jaren ‘80 had ze geile neuqseks met Klaas Bruinsma.

  ‘t Is me d’r eentje, hoor, meisje Mabel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in