Duits-Zwitserse grens bij Konstanz / Maksym Kozlenko / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Zwitserland gaat een referendum houden over het probleem van de massa-immigratie, waardoor de bevolking van het land tot het jaar 2050 beperkt zou worden tot slechts 10 miljoen inwoners.

Zwitserland staat zijn burgers toe om referenda te organiseren als ze binnen 18 maanden 100.000 handtekeningen verzamelen.

Thegatewaypundit bericht:

Als gevolg daarvan heeft de conservatieve Zwitserse Volkspartij (SVP) deze week 114.600 handtekeningen ingediend bij de Bondskanselarij in de hoofdstad Bern, wat betekent dat er een referendum zal worden gehouden.

“Massa-immigratie zet haar hectische koers voort … met verwoestende gevolgen voor ons kleine land,” zei de partij in een verklaring. [Het aannemen van dit initiatief] is dringend nodig om ons unieke landschap, onze hoge levenskwaliteit, onze bovengemiddelde welvaart en voor een veilige, vrije toekomst voor ons en onze kinderen te beschermen.”

Hoewel de precieze vraag onduidelijk is, geeft het voorstel de Zwitsers de kans om voor een voorstel te stemmen dat “de permanente bevolking van Zwitserland niet meer dan 10 miljoen mensen mag zijn voor het jaar 2050.” De huidige bevolking is iets minder dan negen miljoen mensen.

Mocht de bevolking de 9,5 miljoen overschrijden, dan moet de regering “maatregelen nemen, in het bijzonder op het gebied van asiel en gezinshereniging, met het oog op naleving.” Als dit niet lukt, dan zou het land uit een overeenkomst met de Europese Unie stappen, waarvan het geen lid is, die vrij verkeer over het continent toestaat.

De leider van de partij, Marcel Dettling, maakte duidelijk dat gecontroleerde immigratie de weg vooruit is. “Vandaag komen er te veel buitenlanders aan, en niet de juiste. We hebben gecontroleerde immigratie nodig die ons land en onze bevolking ten goede komt,” zei hij na het indienen van de handtekeningen.

  IKEA catalogus wordt bekritiseerd voor het discrimineren van blanken: "Demoralisatie van het Zweedse volk"

Zwitserland wordt algemeen erkend als een van de meest welvarende landen ter wereld, bekend om zijn sterke economie, politieke stabiliteit en hoge levensstandaard. Het land staat ook hoog op de wereldranglijst van geluk en welzijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoleculair geneeskundige Dr. Nehls: “De wereld stort in zombiemodus”
Volgend artikelOnwerkelijk: Ze hebben geheim geo-engineering project onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Goed initiatief, alle gelukszoekers eruit en je zit zo op 8 miljoen.
  Gewoon op het vliegtuig zetten naar ……… Nederland, plaats genoeg hier.
  Gewoon nog even wat boeren wegpesten en klaar is Kees.

  • ach zolang je meer als een vierkante meter heb om op te staan is het toch oké of toch niet?
   nederland waar een klein land groot in kan zijn.

  • yep, wou dat we dat voor Nederland ook deden, kijk eens naar Africa, daar past de EU wel 3x in, verdeel het binnen Africa e.d. beter en zend lieden terug.

 2. de uber-GARDEN die de rest van de eu-garden geforceerd naar de bliksem helpt gaan met een TSUNAMI van mensen die hier nooit thuis zullen zijn, slechts ontwrichtend voor de mensen die hier altijd al thuis zijn, maar dat ontzegd wordt door het CLOWN-CRIMINEEL-gespuis in D.C./Brussel/Den haag

 3. “CM-voorzitter Van Gorp: ‘Wie levensmoe is, moet uit het leven kunnen stappen'”. Alzo sprak de voorzitter van een CHRISTELIJKE mutualiteit. Verschillende van de vrouwen die die kerel versleten heeft zijn hem meer dan moe. Ook euthanaseren ?

 4. En dát zouden méér mensen moeten doen…….. ook in NL.

  Maar……..referenda zijn in NL weer afgeschaft.

  Weet u nog door wie…?

 5. Gewoon blijven doordrammen tot NL ook het referendum heeft. Dan kun je de nietsnutten in Den-Haag gewoon overstemmen. Zo hoort het in een echte democratie.

  • Top‼️ Ik woon in 🇨🇭 en het directe democratische stelsel is bindend . Dat wil hier zeggen dat wanneer het volk stemt er binnen 14 dagen geëffectueerd moet worden.
   Hier geen “ff met Brussel overleggen “- gelukkig ‼️

 6. Ooit wilde Van Mierlo, de oprichter van D66 dat ook. Belangrijke beslissingen dmv referenda bij het volk neerleggen. Ook wilde hij dat burgemeesters door het volk gekozen werden ipv een plek voor uitgerangeerde politici.
  De referenda zijn door Ollongron, ook D66 (maar nu D666666666) , om zeep geholpen.
  Van Mierlo zou zich in zijn graf nog omdraaien als hij wist wat er van zijn idealen geworden is.

  • Vrijmetselaar & sloper van landgoed Amelisweerd (bij Utrecht) Henk Zeevalking (1922 – 2005) is bij D’66 geparachuteerd om namens de duistere krachten achter de schermen Van Mierlo’s rebellenclub in de gaten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in