FENIXX KLASSIEKEN

Een vrouw besloot om een groep moslimmannen thuis uit te nodigen bij haar gezin. Met als resultaat dat haar 14-jarige dochter in haar slaapkamer door een 25-jarige Arabische man werd verkracht. Maar de verkrachter “mag” niet worden uitgewezen.

Foto: Een vluchtelingenkind dat eerder bij het gezin woonde, drong er bij de Arabier op aan “van de gelegenheid gebruik te maken” om de misbruikte 14-jarige opnieuw te verkrachten, aldus het vonnis van de districtsrechtbank van Västmanland.

De vrouw woont met haar kinderen in een voorstad in Västmanland. In het huis woonde voorheen ook een zogeheten onbegeleide vluchtelingkind.

Verleden jaar november kwam het vluchtelingkind samen met zijn broer en drie andere mannen in de leeftijd van 20-25 jaar de familie bezoeken. Ze bleven twee nachten logeren, na de laatste nacht heeft de vrouw de politie in kennis gesteld dat haar 14-jarige dochter was verkracht door één van de mannen, een 25-jarige man uit Syrië.

De moeder: “Ze zijn alleen maar een beetje aan het knuffelen”

Nadat de man het 14-jarige meisjes had dronken gevoerd, verkrachtte hij haar op haar slaapkamer. Het meisjes was min of meer bewusteloos van de alcohol en heeft slechts vage herinneringen van de verkrachting, maar ze herinnert zich dat ze de Arabier heeft gesmeekt om te stoppen toen hij bezig was met haar te verkrachten, aldus het Zweedse nieuwsorgaan Fria Tider.

De moeder, die op dat moment lag te slapen, werd wakker toen het zusje van het meisje haar slaapkamer binnenstormde en alarm sloeg over wat er gaande was. Maar de moeder weigerde het in eerste instantie te geloven, maar toen ze zag dat één van de vluchtelingkinderen op Facebook schreef over de verkrachting ging ze naar de slaapkamer van het meisje en hoorde “een smakkend geluid”. Ze zei echter tegen het vluchtelingkind dat ze “alleen maar een beetje aan het knuffelen zijn”, volgens het arrest.

Hier brandt de koran in moslimgetto Rosengård - Rasmus Paludan's partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand

Maar toen ging de deur open van de kamer, die volgens de moeder naar “zweet en alcohol rook”, en kuierde de 25-jarige eruit. In de kamer lag haar dochter op bed, naakt en buiten bewustzijn.

“Omdat van de gelegenheid gebruik maken het beste is”

Toen de Arabier na het verkrachten van het meisje in de woonkamer kwam, moedigde het vluchtelingkind, wat voorheen bij de familie had gewoond, de Arabier aan om terug de slaapkamer in te gaan om haar nog een keer te verkrachten “omdat van de gelegenheid gebruik maken het beste is”. Dat zei ten minste de broer van het vluchtelingkind tegen de moeder, volgens de rechtsstukken.

Zelf beweert de 25-jarige dat hij geen seks met het meisje heeft gehad. De DNA-sporen in de vorm van sperma verklaarde hij door zijn opwinding eerder die dag toen de meisjes in korte shirts aan het dansen waren terwijl hij op de bank zat. Hij houdt staande dat hij daarna zijn geslachtsdeel heeft afgeveegd aan een paar slipjes van het meisje – een verklaring die de rechtbank echter volledig afwijst.

“Mag niet worden uitgewezen”

De officier van justitie heeft niet geëist dat de 25-jarige terug naar de Arabische wereld wordt gedeporteerd.

“Dat hangt in elke zaak van de omstandigheden af. Er was een negatief advies van de immigratiedienst en gebaseerd op deze raadgeving heeft het O.M. besloten een dergelijk verzoek niet in te dienen, en ik ben het volkomen eens met deze beslissing”, zegt officier van justitie Frieda Gummesson.

Werkte elke tweede dag als taxichauffeur – verkrachte vrouwelijke klant in auto

Gummesson verwijst naar de zogenaamde handhavingshinder.

Weinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin - vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houden

“Men mag personen eenvoudigweg niet uitwijzen naar bepaalde landen waar we ze niet naar toe mogen deporteren. Dan worden ze niet gedeporteerd”, zegt ze.

Volgens een rapport van de immigratiedienst is de 25-jarige tijdens de asielchaos in de herfst 2015 van Syrië naar Zweden gekomen. Hem is een tijdelijke verblijfsvergunning verleend tot 23 december 2019, en beweert dat hij een vrouw en dochter heeft in Irak.

6 REACTIES

  1. Dat is héél normaal in de moslimwereld hoor; als dank voor een gezellig verblijf neemt de gast áltijd één of meer vrouwen/meisjes te grazen om z’n grote dankbaarheid te tonen uiteraard.

  2. hoe zouden die vrouwen in zo,n harem zich voelen elke keer gepakt te worden door hun man?wat een sadisten zijn het toch!

  3. Die moeder is ziek. Zelfs als ze “maar knuffelen”, wie vindt het nu goed dat dat gebeurt bij hun 14 jarige dochter???

    Er klopt niets van dit verhaal in de meest gruwelijke zin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here