Foto Credit: Expose-news.com

Tijdens een debat in het parlement merkte Neale Hanvey, parlementslid voor Kirkcaldy en Cowdenbeath, op dat mRNA-injecties besmet bleken te zijn met plasmide DNA en het kankerverwekkende SV40 bevatten.

“Het verlies aan vertrouwen in grote farmaceutische bedrijven is aanzienlijk,” zei hij, “Ik zal nooit meer een mRNA-vaccin accepteren, en ik ben verre van de enige,” bericht Rhoda Wilson.

Op donderdag debatteerde het Britse Lagerhuis over een motie die was ingediend door parlementslid Andrew Bridgen om het Covid Onderzoek zo snel mogelijk module 4 te laten openen over de veiligheid en werkzaamheid van de experimentele covid-19 injecties.

Tijdens het debat hield de heer Hanvey een toespraak. Zijn toespraak, inclusief verschillende interventies, eindigde na 30 minuten. Tegen het einde van zijn toespraak stelde hij de kwestie van DNA-besmetting van mRNA-injecties aan de orde.

Hanvey citeerde een artikel dat op 23 september 2023 werd gepubliceerd door The Spectator Australia en vertelde hoe genomicawetenschapper Kevin McKernan per ongeluk ontdekte dat flesjes mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna Covid besmet waren met kleine fragmenten plasmide DNA. McKernan’s onthullingen werden al snel #PlasmidGate genoemd toen andere wetenschappers zijn bevindingen bevestigden.

Voor geïnteresseerden hebben we hier een kopie van het artikel in The Spectator Australia bijgevoegd.

De heer Hanvey volgde zijn opmerking over besmetting met plasmide DNA onmiddellijk op door te wijzen op de bezorgdheid van professor Angus Dalgleish:

Professor Angus Dalgleish merkte op dat de contaminant, simian virus 40, is: “een sequentie die wordt ‘gebruikt om DNA in de kern te sturen, vooral in gentherapieën’ en dat dit ‘iets is waarvan regelgevende instanties over de hele wereld specifiek hebben gezegd dat het niet mogelijk is met de mRNA-vaccins’. Deze SV40-promotors staan ook bekend als oncogeen” – oftewel genetisch materiaal dat kanker veroorzaakt.

Professor Dalgleish merkt verder op: “Om het bot te zeggen betekent dit dat het helemaal geen vaccins zijn, maar een … Genetisch Gemodificeerd Organisme dat onderworpen had moeten worden aan totaal andere regelgevende voorwaarden en zeker niet geclassificeerd had moeten worden als vaccins.”

Oncologen over de hele wereld hebben contact opgenomen met Professor Dalgleish met de consensus dat dit mogelijk terugval veroorzaakt bij melanoom, lymfoom, leukemie en nierkanker, vertelde de heer Hanvey aan het Huis.

  80% van de mensen die in Canada aan COVID-19 sterven, zijn volledig geprikt

[Prof. Dalgleish] besluit met de volgende waarschuwing: “Het adviseren van boostervaccins, zoals nu het geval is, is niet meer en niet minder dan medische incompetentie; hiermee doorgaan” – met het door hem aangehaalde bewijs – “is medische nalatigheid waar een gevangenisstraf op kan staan.”

Dhr. Hanvey citeerde uit een artikel van Prof. Dalgleish uit september 2023. Zoals de heer Hanvey opmerkte, sloot hij dat artikel af door te zeggen: “Geen mitsen en maren meer. Alle mRNA-vaccins moeten nu gestopt en verboden worden.”

De heer Hanvey vroeg Maria Caulfield, parlementslid voor Lewes en parlementair staatssecretaris van Volksgezondheid en Sociale Zorg: “Worden grote farmaceutische bedrijven vrijgesteld van aansprakelijkheid en zo ja, waarom?”

Aan het begin van zijn toespraak zei de heer Harvey dat hij en zijn gezin twee vaccins en een booster hadden gekregen, net als vele anderen in de zaal.

“Het verlies aan vertrouwen in de grote farmaceutische bedrijven is aanzienlijk,” zei hij, “Ik zal nooit meer een mRNA-vaccin accepteren, en ik ben verre van de enige.”

Hoewel Caulfield een vrij lange reactie gaf op het debat als geheel, ging ze niet in op de vraag van de heer Hanvey over de aansprakelijkheid van grote farmaceutische bedrijven.

Hieronder staat een kort fragment uit de toespraak van de heer Hanvey. U kunt het volledige tweeënhalf uur durende debat HIER bekijken en een transcriptie in Hansard HIER lezen. In de video op Parliament.TV begint de toespraak van de heer Hanvey bij tijdstip 15:59. In Hansard begint zijn toespraak HIER en de tekst met betrekking tot de clip hieronder begint rond kolom 531.

  Wij weinigen, wij gelukkigen, wij band of brothers

Parlementslid Neale Hanvey, Lagerhuis, Covid-19: Response and Excess Deaths besproken op donderdag 18 april 2024 (6 min)


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wereldwijde kankercijfers exploderen na “vaccins” en worden in de doofpot gestoptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe tweede vergeldingsronde tussen Israël en Iran is net begonnen
Volgend artikelArtsen faken ‘hersendode’ diagnoses om te experimenteren op mensen als laboratoriumratten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. heer Hanvey zegt alle vaccins mRNA moeten gestopt worden.
  weet de heer Hanvey dan niet dat ze het vergif in alle medicijnen inbrengen?
  ze duwen het al in eten dus de schop moet door de hele farma en medicijnfabrieken tot alles weer schoon is , anders is het dweilen met de kraan open.

 2. Bedrijven gaan voor winstmaximalisatie en bedrijven worden gerund door mensen.
  Neoliberalisering met haar vrije markt, kleinere overheden (minder middelen voor controle en toezicht waardoor schikkingen met malafide bedrijven en bestuurders goedkoper zijn dan lange strafzaken en gerechtigheid) en privatisering van gezondheidszorg, onderwijs, veiligheid, voedsel, energie hebben de wereld aan de rand van de afgrond gebracht.
  Het slechtste in de mensen komt naar boven.
  Bestuurders die aannemelijk kunnen maken dat ze niet wisten wat voor praktijken in hun bedrijf speelden ontspringen de dans.
  Moet veranderen : ze hadden het moeten weten of beter moeten opletten. Dus ook zij zijn de sjaakö
  Bedrijfsbestuurders moesten meer verdienen want nog meer winstmaximalisatie.
  Flauwekul natuurlijk.
  Basisgoederen moeten in de handen van de overheid terug, politici moeten meer verdienen om corruptie tegen te gaan.
  Politieke onschendbaarheid moet verdwijnen. Wie slecht doet die slecht ontmoet. Je neemt je verantwoording maar.
  Gladde alen en bedrijfspoedels zoals Rutte willen we niet meer. Opdonderen.

  Het is te gek voor woorden dat de oorlogsindustrie, de gezondheidszorg, onderwijs in de handen ligt van ratten die verdienen met oorlog, met ziekte, met talloze diploma’s waardoor onze kinderen van jongs af aan onder druk staan.

  Verander de boel en gooi de ratten de deur uit voordat het helemaal te laat is.

 3. NOOIT GOED GEKEURD MAAR DOEN HET TOCH OP 445 MILJOEN MENSEN.

  Eiko von der Leyen is de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in “cel-gebaseerde vaccins” en gentherapieën en dat zichzelf beschouwt als “de Uber van de cel- en gen-therapieruimte“, schrijft Anti-empire.com. Hij bekleedt deze functie sinds september 2020 en is sinds 2019 lid van de wetenschappelijke adviesraad. Hij is getrouwd met de door de Atlantische Raad gedecoreerde Ursula von der Leyen, een derderangs politica en mislukte Duitse minister van defensie die in achterkamertjes is opgeklommen…… tot de meest invloedrijke ambtenaar van de EU.

  Ursula zegt dat het tijd is om te praten over het verplicht stellen van Covid-injecties in de 445-miljoen Europese Unie: De overgrote meerderheid van de vaccins die in de EU worden toegediend zijn mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Tot 2020 waren mRNA-vaccins nog nooit goedgekeurd…… voor gebruik bij mensen.

  De wijdverspreide injectie van mRNA-cocktails in zoveel armen sinds eind 2020 is geprezen als het klaarstomen van de mensheid om gentherapieën in de toekomst te accepteren. Zo ziet ware liefde eruit, mensen. Wat een ondersteunende vrouw! Voor huwelijksgeluk en een gelukkig leven, zoek een bruid die zo behulpzaam is als Ursula……. mRNA-vaccins nog nooit goedgekeurd……..

 4. Ursula von der Leyen is feitelijk familie van koningin Elizabeth II. Het huis Saksen-Coburg en Gotha (Saksen-Coburg-Gotha) is een van oorsprong Duitse dynastie waarvan leden over verschillende Europese landen heersten. De dynastie ontstond uit het hertogelijke huis Saksen-Coburg-Saalfeld (uit het huis Wettin), dat in 1826 het dubbelhertogdom Saksen-Coburg en Gotha in bezit kreeg.

  Telgen uit dit geslacht kregen in de 19e eeuw verschillende andere landen in handen. In 1917 veranderde koning George V de naam van het Britse koningshuis in Windsor. De Britten zijn hierdoor vergeten dat ze heimelijk door een Duits koningshuis geregeerd worden (net als Nederland).

  Het slavernij verleden van Von der Leyen = Je herhaalt altijd het verleden in het heden URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN…….., GREAT RESET-NWO https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/

  What is the agenda behind this. Is ANY of our history true?
  How to do we know if it is true or not.
  https://youtu.be/0Jdw6oFCWSs?si=D4dz-tM6gLvh7gbY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in