Cmichel67 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

17 april 2024 betekende een keerpunt in Japan toen mensen die te lijden hadden onder de bijwerkingen van het COVID-vaccin een collectieve rechtszaak tegen de overheid aanspanden. De Japanse burgerjournaliste Lizzy, die videoclips (BRON) en verslagen van de conferentie maakte, beschreef dit als een belangrijk keerpunt omdat veel reguliere media eindelijk aandacht aan de kwestie besteedden. Een belangrijk keerpunt, omdat veel mainstream media eindelijk de kwestie aansnijden, schrijft Aussie17.

Deze verschuiving in het momentum van het narratief kwam kort na een massale demonstratie op 13 april 2024, waaraan tienduizenden Japanse burgers deelnamen, die hun stem lieten horen tegen de WHO, tegen vaccinatieregelgeving en tegen de voortdurende verwaarlozing en onderdrukking van mensen met vaccinletsel.

Nabestaanden van mensen die stierven als gevolg van de vaccinatie richten hun rechtszaak op het feit dat de risico’s van het vaccin onvoldoende werden gecommuniceerd. De advocaat die de aanklagers vertegenwoordigt, zei: “De overheid moet het bestaan van ernstige verwondingen door vaccins erkennen, haar oprechte excuses aanbieden aan de slachtoffers, hun families en het publiek, en zorgen voor een adequate compensatie voor de geleden schade.

Een belangrijk moment tijdens de persconferentie was de aangrijpende getuigenis van een moeder die wordt aangeduid als eiser nummer 7 in de rechtszaak. Ze vertelde over het tragische verlies van haar 19-jarige zoon na de toediening van experimentele gentherapie als onderdeel van het COVID-vaccin-mandaat.

“Mijn zoon moest zich voor de derde keer laten vaccineren voor zijn werk. Hij was bang omdat de eerste twee vaccinaties hem al erg ziek hadden gemaakt,” zegt de moeder met pijnlijke stem. Haar stem trilt als ze vertelt hoe haar zoon, die gedwongen werd door zijn werkgever en zich aan de voorschriften hield, zich gedwongen voelde om te gehoorzamen. “Omdat hij zich liet vaccineren in het belang van zijn bedrijf en voor zijn eigen bescherming, verloor hij zijn leven op 19-jarige leeftijd,” klaagt ze. Haar woorden zijn vol verdriet en de ruwheid van haar stem weerspiegelt de diepte van haar verlies.

Het verdriet en de wanhoop die ze voelt zijn voelbaar. “…er is het feit dat mijn zoon, die slechts 19 jaar oud was, eerder is overleden dan zijn ouders. De pracht van het leven van mijn zoon en zijn plotselinge vertrek lijken ronduit wreed. Hoe moet je als ouder die zo’n verlies moet verwerken de rituelen en het afscheid doorstaan?” zegt ze met een overtuiging die de angsten weerspiegelt van talloze anderen die in een soortgelijke, verwoestende situatie terecht zijn gekomen.

  18.928 DODEN 1,8 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Het verhaal van deze moeder gaat verder dan alleen maar een opsomming van de gebeurtenissen; het dient als een scherpe berisping van de systeemfouten en morele tekortkomingen die de wereldwijde COVID-19 vaccinatiecampagne hebben gekenmerkt. Haar aangrijpende verhaal verwoordt het diepe gevoel van verlies, geschonden vertrouwen en pure onverschilligheid voor het welzijn van individuen dat het gevolg is van deze inspanningen. Haar woorden zijn niet alleen een verslag van haar verdriet, maar ook een duidelijke kritiek op de systemische tekortkomingen die tot de vroegtijdige dood van haar zoon hebben geleid.

Verplichte vaccinatie, gepromoot door zowel regeringen als grote farmaceutische bedrijven, is onder vuur komen te liggen vanwege de misleidende garanties. “Hij was blij dat de bijwerkingen na de derde dosis het laagst waren. Hij zei dat hij de dag voor zijn hartstilstand gewoon zou gaan slapen. Maar dat is precies wat er gebeurde,” legde de moeder uit. Deze verklaring weerspiegelt de wijdverspreide teleurstelling van veel mensen die vertrouwden op de verzekering dat de vaccins “veilig en effectief” waren – een boodschap die maar al te gemakkelijk werd overgenomen door gezondheidswerkers en verspreid door gezondheidsautoriteiten die geacht werden waakzaam te zijn, maar die uiteindelijk de mensen die op hen vertrouwden in de steek lieten.

De acties van farmaceutische bedrijven bij het manipuleren van klinische gegevens, de onderdrukking van afwijkende meningen binnen de medische gemeenschap en het standvastig vasthouden aan een vals “veilig en effectief” narratief ondanks het groeiende aantal slachtoffers moeten nu kritisch worden geanalyseerd. “Alsjeblieft, dit is de waarheid. Het is geen leugen of verzonnen verhaal. Kijk niet weg van de realiteit. Waarom wordt er niet gestopt met vaccineren? Hoe lang wordt deze situatie nog genegeerd? Ik hoop dat zo weinig mogelijk mensen het lijden hoeven te doorstaan dat wij elke dag moeten doorstaan,” pleit de moeder, die vraagt om erkend te worden voor haar waarheid. Haar pijn weerspiegelt die van anderen die hun eigen lijdensweg afleggen en op zoek zijn naar antwoorden op soortgelijke vragen.

  De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongeren

De terughoudendheid van de regering, de doofpotaffaire van de farmaceutische industrie en de conformiteit van de medische professie hebben niet alleen bijgedragen aan een gezondheidscrisis, maar ook aan een vertrouwenscrisis – vertrouwen in onze instellingen, in de wetenschap en in het systeem van sociale zorg en verantwoordelijkheid. Het is tijd voor verandering. Het is tijd om te luisteren, te handelen en ervoor te zorgen dat er niet nog meer kaarsen hoeven te worden aangestoken voor levens die te vroeg verloren zijn gegaan.

Ik neem voorlopig afscheid.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Covid-19 Vaccins zijn massavernietigingswapens – en kunnen het menselijk ras uitroeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVN-rapport verklaart dat ‘kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen’
Volgend artikelArts keert op zijn schreden terug en biedt publiekelijk zijn excuses aan voor het pushen van Covid-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. De meelopers moeten vallen voordat ze wakker worden. Hopelijk gaat er snel iets van waarheid door de leugens heen schijnen, want de mensheid en al het leven op aarde (de 99%) worden tegengewerkt door 0,001% en hun 0,09% slaven in politiek/wetenschap/ONDERwijs/handhavers etc.

  Burgemeesters en wethouders werken ijverig om alles in hun gemeentes te vernietigen en de omvolking en klimaatleugens naar de hoogste niveaus te pushen. We zijn in oorlog en 80% beseft nog steeds niet wat er op het spel staat.

  • Alles moet verder verrot voordat de schaapjes wakker willen zijn…
   Ik schat het in op 85% ….met andere woorden ; 15% zijn wakker…
   en de rest niet , dus ….; we kunnen zware tijden tegemoet zien…
   Het zal een ware opgaaf zijn om deze info door te geven aan onze
   medemens , maar we gaan door !
   Ik kom regelmatig mensen tegen met dezelfde kennis , en dat is een verademing !
   Dus blijf kalm en verspreid je boodschap ver en wijd , het vergt niet veel moeite,
   en kost niet veel tijd….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in