Rijkspolitiechef Anders Thornberg, fotofuck Frontnieuws

De Zweedse politie waarschuwt nu op haar website voor de buitensporige ontwikkeling van geweld in Zweden. Volgens de autoriteit zijn er de laatste tijd verschillende ernstige misdaden en grove gewelddaden geweest. De situatie is volgens de politie “extreem ernstig”. Wat er nu in het land gebeurt heeft “grote gevolgen voor de samenleving”, zo wordt gezegd.

Vandaag is de Zweedse politie met een waarschuwing op haar website naar buiten gekomen waarin zij erop wijst dat er de laatste tijd in Zweden een aantal groot ernstige misdaden en grove gewelddaden zijn geweest.

Niet in het minst waar er een connectie is naar criminele migrantenbendes waarbij verschillende mensen zijn vermoord en anderen ernstig gewond zijn geraakt.

“De maatschappij moet een voet tussen de deur zetten om de trend te doorbreken”, schrijft de politie deze zaterdagmiddag.

“We hebben een moeilijke operationele situatie voor de politie in Zweden. Nu is het zaak dat de samenleving haar krachten bundelt achter de politie. We zullen de georganiseerde misdaad blijven bestrijden met alle middelen die we tot onze beschikking hebben. Andere goede krachten in de samenleving, alles van gemeentelijke ambtenaren en maatschappelijke organisaties tot wetshandhavingsinstanties en niet in de laatste plaats het grote publiek, moeten zich ook richten op het aanpakken van de huidige situatie”, zegt rijkspolitiechef Anders Thornberg.

De politie wijst erop dat alleen in Stockholm in de afgelopen week twee mensen zijn vermoord en dat in Göteborg criminele groepen hebben geprobeerd om “hun macht te demonstreren” door het controleren van voertuigen die in en uit bepaalde stadsdelen zijn gegaan.

Criminelen zetten wegversperringen op in Zweden en controleren passagiers

“Eerder in augustus werd een onschuldig 12-jarig meisje vermoord in een criminele afrekening en er vinden ook in andere delen van het land conflicten plaats in diverse criminele netwerken met andere meedogenloze misdaden. Vrijdagavond vonden er ook gewelddadige rellen plaats in Malmö, waarbij verschillende politieagenten gewond raakten. In andere delen van het land houdt men demonstraties zonder vergunning, wat de orde verstoort en middelen van de politie wegneemt. Het heeft een grote impact op de maatschappij en op het werk van de politie”, schrijft de autoriteit.

  Zweedse politieagenten moeten worden opgeleid om "respect te tonen" voor immigranten

Massale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”

“De politie moet ervoor zorgen dat de criminelen worden gearresteerd en kunnen worden vervolgd. De criminelen moeten van onze straten en pleinen verdwijnen, zodat er geen meedogenloze misdaden meer worden gepleegd. Om dit mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat de rest van de samenleving kracht verzamelt, zodat het niet erger wordt en meer jonge mannen worden gerekruteerd voor criminaliteit. We geven gemeenschappelijk prioriteit aan onze beperkte middelen in heel Zweden om ze te gebruiken voor onze belangrijkste missie. Onze missie is om heel Zweden veilig te houden.”

Zweedse politie “machteloos” tegen migrantenbendes – 5.000 criminelen met vuurwapens

Volgens de rijkspolitiechef zijn er al lange tijd verschillende maatregelen genomen om te proberen de negatieve ontwikkeling te doorbreken met ernstige gewelddaden. Dit werk gaat door, vooral in de grote steden, om de bendeconflicten te doorbreken.

Zweedse tienerjongens werden door moslimmigranten levend begraven op begraafplaats

“Wanneer de samenleving de zware criminelen onder druk zet, bestaat het risico op een escalatie, iets wat nu duidelijk zichtbaar is”, schrijft de politie.

“Het dagelijks leven waarmee veel politieagenten worden geconfronteerd als ze nu naar hun werk gaan, is verontrustend en zeer vermoeiend. We werken intensief, de klok rond, ondanks dat het ernstige geweld voortduurt. De politie is er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. We geven niet op en deinzen niet terug, maar de situatie is op dit moment erg stressvol”, concludeert Anders Thornberg.

Zweedse politie durft niet alleen naar de metro te gaan – krijgt “speciaal beschermingspersoneel”

Vorig artikel1984 is geen grap – de totale bewaking: Microchip-implantaten gaan ons leven bepalen
Volgend artikelMemes over Kyle Rittenhouse, een Amerikaanse held die zich verdedigde tegen gewelddadige Black Lives Matter hufters die het verdiende om neergeschoten te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zweden én de zweedse politici zijn HUFTERS, die dat stelletje Moslims niet aanpakken!!!
  De politie heeft vuurwapens!! Wel…schiet erop los!!!
  Dat is de enige taal die dat stelletje idiote moslims verstaan!!! nl. GEWELD!!!!
  Zij dreigen er altijd mee iedereen te vermoorden die niet moslim-idioot is.
  Welnu, pleeg geweld op hen!!!!! Laat ze bloeden!! Vermoord niet alleen hen, maar ook hun kinderen!!
  Zo zullen ze leren dat wij ons ook kunnen verdedigen!
  Vermoord de Islam!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in