Zweedse politie “machteloos” tegen migrantenbendes – 5.000 criminelen met vuurwapens

2
Zweedse politieofficieren in ceremoniële uniformen terwijl ze de bruiloft van Victoria, de kroonprinses van Zweden, en Daniel bewaken © Poxnar / Wikimedia (Public Domain)

De Zweedse politie staat “bijna machteloos” tegenover de groei van bendeleden in Zweden, schrijft het dagblad SvD. Duizenden bendeleden zijn bereid om elkaar neer te schieten, aldus de politie.

In het artikel van SvD wordt de ontwikkeling van de criminaliteit in Zweden afgeschilderd als bijna hopeloos. De politie is “bijna machteloos”, zegt men in verband met de groei van de criminele migrantenbendes.

De bendes voeren een systematische rekrutering van jongeren uit in migrantengetto’s in het land, aldus de politie.

Svenska Dagbladet schrijft dat het gaat om een “massale toename” van jongeren die worden doorgesluisd naar bendecriminaliteit. Daar maken ze dan een “carrière”, zoals het wordt genoemd, en de wapenvoorraden zouden oneindig zijn.

Dit leidt dan tot het schietpartij na schietpartij.

Alleen al in de afgelopen weken zijn er verschillende mensen doodgeschoten, onder andere bij een executie op Lidingö in Stockholm, meldt Fria Tider.

“We hebben 5.000 leden in criminele netwerken in kwetsbare gebieden [eufemisme voor migrantengetto’s, red.] die bereid zijn om anderen neer te schieten, dat is het basisprobleem”, zegt Mats Löfving van de afdeling Nationale Operaties van de politie (NOA), aan SvD.

Het nieuwe spannende Zweden: Migrantenfamilie hangt lammetje aan parkboom en slachten het 

  Deense politici voetballen met de koran op het Grote Plein in Malmö, Zweden - gearresteerd door de politie
Vorig artikelCNN bespot voor zijn Orwelliaanse hoofdtitel
Volgend artikelMoslims regeren over de Zweedse vrijheid van meningsuiting – islamkritische demonstratie door politie gecanceld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is wat óns te wachten staat !
    Neem voorzorgmaatregelen, dus schaf iets ter verdediging van uzelf én/of uw familieleden aan.
    Ik heb dat geruime tijd geleden al gedaan en ga beslist niet zónder zo’n ding de stad in of mij anderszins in een drukke omgeving bewegen. Ik moet u zeggen : het heeft mij én m’n gezinsleden rúst gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in