Een 10-jarig meisje uit Nederland was op bezoek bij haar grootouders in Zweden. Ze waren rond lunchtijd in het centrum van Gotenburg aan het genieten van hun dag. Toen opeens een immigrant het arme meisje aanviel met een mes en haar in de keel en in de maag stak. Het meisje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, schrijft PeterSweden.

De aanvaller, een 36-jarige man uit Iran, riep naar verluidt “allahu akhbar” voor de aanval volgens freelance journalist Joakim Lamotte. Het is bekend geworden dat de man een lange geschiedenis van criminele activiteiten heeft, waaronder diefstal, mishandeling en verschillende berovingen.

Gelukkig kwamen dappere burgers tussenbeide om de man op de grond te worstelen en een burgerarrestatie uit te voeren. U kunt de video hier bekijken.

Zweedse staatsmedia melden dat de aanvaller leed aan psychische problemen. Dus uiteraard geen terreuraanslag. De politie onderzoekt deze aanslag als een “daad van waanzin”.

Luister goed. De man heeft 52 misdaden gepleegd in zijn leven. Toch was hij op straat. Waarom werd hij niet opgesloten? Ik bedoel, kom op!

Nog in januari van dit jaar werd de man veroordeeld voor diefstal en hij zou daarvoor naar de gevangenis gaan. De rechtbank vond echter dat zijn “persoonlijke en sociale” situatie was verbeterd, zodat hij geen gevangenisstraf kreeg. En luister goed. De rechtbank zei dat door hem geen gevangenisstraf te geven, het “ertoe kan bijdragen dat (de 36-jarige) geen nieuwe misdaden meer pleegt”.

  Zweedse artsen roepen op tot vaccinstop na onthulling onderzoeksfraude

Dus door de crimineel geen straf te geven, zal hij geen misdaden meer plegen. Geniale rechters daar!

Hier ziet u de krankzinnigheid van wat er in Zweden gebeurt. Hier is een man met een lange criminele geschiedenis en in plaats van hem naar de gevangenis te sturen, hebben ze medelijden met hem en laten ze hem vrij. Een paar maanden later steekt hij een onschuldig jong meisje neer. Als hij was opgesloten, was zij nu veilig geweest. De rechters die deze man vrijlaten zijn er mede verantwoordelijk voor dat dit meisje is neergestoken.

Dit is niet de eerste keer dat er kinderen worden gedood. Enkele jaren geleden werd een 8-jarig kind gedood bij een handgranaataanval. Iemand gooide een granaat in het raam waar het kind ’s nachts lag te slapen. Er gaat echt iets mis in mijn land.

Zweden heeft momenteel ernstige problemen met criminaliteit. Er zijn 61 no-go zones waar de politie moeite heeft om de openbare orde te handhaven. Het aantal gerapporteerde verkrachtingen gaat door het dak, met maar liefst 42.936 verkrachtingen in de afgelopen 5 jaar.

Mijn diepgaande onderzoek naar de Zweedse verkrachtingscrisis kunt u hier lezen:

De enige manier om een einde te maken aan deze waanzin is deze criminelen voor een zeer, zeer lange tijd op te sluiten.

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Zweden laat deze waanzin toe. Decennia van socialistisch beleid hebben de hersenen van sommige mensen in mijn land volledig doen smelten. Dit is wat links met je doet.

  Weerzinwekkende reuzenspin vernoemd naar Greta

Ze krijgen een stoot dopamine door te doen alsof ze altruïstisch en aardig zijn tegen criminelen, en de criminelen betalen hen terug door meer misdaad te plegen.

Misschien heeft Zweden iemand nodig als de president van El Salvador, die tienduizenden bendeleden heeft opgesloten in megagevangenissen. Het aantal moorden is daardoor drastisch gedaald.

Ik weet zeker dat dat in Zweden ook zou werken.

Hoeveel jonge kinderen moeten er nog worden aangevallen of vermoord voordat de autoriteiten wakker worden en iets doen? Dit moet stoppen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ZWEDEN DOSSIER

Deugvrouw wilde Irakees helpen integreren in Zweden – werd vier uur lang verkrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereld vergaat, riemen vast
Volgend artikelU bent een vieze oude man (of vrouw)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Dit is al jaren aan de orde van de dag in Zweden

  Nu in het nieuws omdat het een Nederlands meisje betreft

  Over niet al te lange tijd wellicht ook bij u in de straat !!

  • Inderdaad Wim COUDENHOVE KALERGI now coming to your town…

   Gelukkig kom ik uit een boerendorp hier weten we wel raad met deze hufters…

  • Jullie moete goed begrijpen dat is hun cultuur en daar houden de linkse bandieten van want dat zijn zij gewend zij waren ook de moordenaars van Pim fortuin en Theo van G. maar dat zijn jullie vergeten gemakt halve, dat een kind verkracht wordt van 10 jaar dat is voor linkse kiezers heel normaal en dat een vrouw vier uur lang verkracht wordt heeft ze zich zelf gezocht wie neemt nou zo een tuig in huis, een huis moet vellig zijn voor de kinderen en omgeving en daar ben je als ouders verantwoordelijk voor maar wat kan je doen tuig blijft tuig en linkse zijn bij uitstek vuil tuig.

  • Ben er qua tijd , heel op tijd , op het juiste moment bij uitgekomen , Gonny riep waar is Hanneke , het eten was klaar , ik naar buiten , om de hoek zag ik een auto de deuren snel dichtklappend , Met erin noord-afrikanen , ze keken om , een minuut later , en ze was weg geweest , mijn overtuiging in ieder geval ,steek er mijn hand voor in het vuur , dat ik duidelijk zag wat er zich afspeelde . Dus in Nederland , Tegenwoordig zijn jonge kinderen valuta

 2. Last mij raden, de Zweedse rechter die hem vrij liet rondlopen is een sterke geëmancipeerde vrouw.

 3. Jammer dat die burgers die hem tegen de grond werkten zo deugdzaam waren. Hij had best een ongelukje kunnen krijgen door in zijn eigen mes te vallen toch?

 4. Met opzet lopen deze zieke mensen vrij rond.
  In de hoop, vanuit de overheid, dat er continu
  Sociale onrust en angst heerst onder de bevolking.
  Angst en onrust is voedsel voor de deep state- overheid..

  • Vóór de corona-waanzin dacht ik dat de machthebbers de mohammedanen zouden gebruiken om onze aandacht af te leiden van de instorting van het financieel systeem. Die instorting is nog steeds niet goed op dreef gekomen, en nu is er de oorlog in Oekraïne om onze aandacht af te leiden, desnoods door de oorlog (nog meer) hierheen te halen. Misschien zullen ze al deze rampen tegelijkertijd op ons loslaten. Er moet echter een financiële bedoeling achter de mohammedaneninvasie zitten, gewoon omdat achter alle grote conflicten een financiële bedoeling schuilgaat.

  • Frans: Dit gaat onder het motto van het New World Schorem; Ordo ab chao: oftewel orde uit chaos.
   Hoe de corrupte (corrupt is Latijns voor verrot) overheid denkt om uit chaos wederom orde te scheppen mag Joost weten. Na mij de zondvloed is het meest waarschijnlijke.

 5. Nee hoor, er is geen sprake van omvolking waarbij de bezetter volledig vrij is en zich tegen het originele volk mag misdragen.

  Ik wil krachttermen gebruiken, eigenlijk nog liever dat volk van de wereld helpen die onze landen komen verzieken.

  En elke die rat die ons verraad en dit allemaal mogelijk maken, ik ben het zat met die tirannie van de overheden. Smerige laffe onderkruipsels….

 6. Gotenburg. Dat is al ruim 10 jaar een no-go zone voor mensen die niet naar de NPO/RTL kijken/luisteren en hun gezonde verstand gebruiken. Het is straks ruw wakker worden voor velen.

 7. Ik las een paar jaar geleden dat blonde vrouwen in Zweden hun haar zwart lieten verven om minder kans te lopen op verkrachting.
  Het hele politieke systeem wordt op zijn kop gezet voor immigranten die soms goed of slecht zijn maar die niet speciaal de ontwikkeling kennen naar een tolerante samenleving of daarvoor de prijs hebben betaald en daarvan iets hebben geleerd. Cultuur is merendeels non-verbaal en ongedocumenteerd. Daar hebben de ambtenaren geen verstand van. Degenen die stemmen voor meer immigranten zijn de immigranten, een gerichte politieke factor. Racisme. De oplossing is misschien niet om ons verder aan te passen aan een cultuur die enkel tot rede gebracht wordt door dreiging of straf.
  Je moet nuchter zijn als criminoloog.

  • Onze softe straffen zijn op maat gemaakt om ons eigen braaf dom klootjesvolk in het gareel te houden, maar daarmee kun je dergelijke immigranten niet onder controle houden. Dat lukt alleen maar met harde straffen die op hun maat gemaakt zijn: doodstraf, geseling, handen afkappen, steniging, enz.
   Onze Westerse samenleving is totaal ontaard. De mainstream media zijn zeker niet de vrienden van de eigen bevolking, maar zetten zich vooral in voor mensen die ongevraagd onze samenleving binnendringen en ons hun derde wereld cultuur opdringen.

  • Zweden heeft ook wel goede dingen , maar het Kalergi Plan hebben ze toch wel heel ver doorgevoerd , zo,n mooi land wordt gewoon kapot gemaakt

 8. Die wijven willen toch allemaal feminist zijn… Mannen zijn toch overbodig, zwartjoekels zijn toch allemaal kansenpareltjes. Laat ze het lekker uitzoeken of moet ik als agressieve macho nu ineens als beschermer optreden….flikker toch op. Dit is wat het volk wil. Ze laten zich van alles afnemen en doen niets. Hier in mijn dorp worden ook ouderen lastig gevallen door een groep zwartkakkers en als ik zeg dat ik het in tien minuten opgelost heb zeiken ze over “eigen rechter spelen” en “zinloos geweld”

  • Mee eens, ze halen zelf die dodelijke testosteron bommen op, omdat ze hun eigen mannen verwijfd en afgericht hebben als schoothondjes. Feministen zijn gewoon mislukte mannen, die denken dat ze alles beter weten en kunnen dan mannen. Laat ze dan hun eigen probleem oplossen wat ze zelf gecreëerd hebben, er zullen nog vele ten ondergaan door dat feministische beleid wat daar in Zweden gehanteerd wordt. Dat het een 10 jarige meisje nu geslachtofferd is doordat feminisme beleid, zal geen verandering door plaats vinden in het feministische beleid. Vooral gezien wat de dader al op zijn kerfstok heeft en dan nog vrij in de gemeenschap rond mag lopen met kans op nog meer slachtoffers.

  • Ja een grote penis hebben ze nodig wan die stoten hun weinige hersenen die ze hebben weer op hun plek wordt gestoken .

 9. Gelukkig waren de omstaanders degelijke deugmensen. Hoe had dit anders geëindigd?
  Een racistische molestering van een arme vluchteling? Dit had zeker niet door de politiek correcte beugel gekund!

  • Niet meer te redden? In de jaren dertig was Berlijn de meest perverse sex stad ter wereld. Alles kon tegen betaling, sex met kinderen eventueel met de moeder erbij, sex met dieren en wat allemaal nog. Maar toen in 1933 was dat ineens voorbij dankzij een zekere A.H. Ja inderdaad, met veel geweld werden deze perverse sexbedrijvers tot een halt geroepen. Succes gegarandeerd

 10. Volgens de msm had de man ‘psychische problemen’ wat het standaard msm eufemisme geworden is voor de man is een devote volgeling van de grote profeet.
  Politici die de derde wereld hier binnen halen, halen hiermee ook alle problemen ut de derde wereld binnen.
  De grootste verantwoordelijken zijn echter de kiezers die voor dergelijke politiek(ers) stemmen.

 11. Weer een Jihad aanslag precies uitgevoerd zoals het in de koran staat – 8.12 en 47.4
  8.12 -…. I will cast terror into the hearts of those who disbelieved, so strike [them] upon the necks and strike from them every fingertip.
  47.4 ….. So when you meet those who disbelieve, strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them, . . .
  En die woke linkse maar beweren dat het een religie van vrede is . . .

 12. Gaan we nu de MSM geloven met verhalen om mogelijk de vlam in de pan te laten slaan ?
  Kan acteerwerk zijn volgens script.

  Wat men vergeet is dat dit een informatie oorlog is.
  Waarom zou iemand , een meisje aanvallen met een mes?
  Wel eens meegemaakt toen u in buitenland was op reis .

  Mijns inziens een Flauwekul verhaal
  Polarisatie, verdeel en Heers.
  Men wil er niet aan; dat eenderde in een nazi netwerk werk acteert.
  Zie de aanjagers van Corona hoax

 13. Wat zijn ze laf he? die mannetjes die vrouwen en kinderen vermoorden / verkrachten stenigen of in de brand steken ; hele hele laffe mannetjes…onwaardige smeerlappen , ophangen die lui!!!! Tegen iemand die hun gelijke is durven ze niet te vechten, lopen ook altijd in groepjes op straat zo laf!! Slaan hun zoons ook als ze onder de 6 zijn met stokken ..echt heel min volk die moslafs !!!!.

 14. NOWAR: De ene groep gebruikt het moslimgeloof als excuus en de ander het opgeklopte slavenverleden. Hoe je het ook wendt of keert: Homo sapiens is geen kuddedier maar een stammendier; maar als je de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in