Memes over Kyle Rittenhouse, een Amerikaanse held die zich verdedigde tegen gewelddadige Black Lives Matter hufters die het verdiende om neergeschoten te worden

2
1233

Kyle Rittenhouse is een Amerikaanse held. Zonder hulp van de politie heeft hij in zijn eentje drie gewelddadige BLM-aanvallers uitgeschakeld, die allemaal een strafblad hadden en zich schuldig maakten aan geweldpleging tegen onschuldige mensen. De drie mensen die Rittenhouse neerschoot waren een inbreker, pedofiel en huiselijke geweldpleger. Plus, ze probeerden hem te vermoorden.

De liegende linkse media proberen (uiteraard) deze criminelen als heiligen te schilderen. Maar ze beweren ook dat Jacob Blake, een serie-seksuelegeweldpleger, een heilige is. Er is geen crimineel te zwaar die het zwarte Amerika en de linkse media te veel op het lijf is geschreven, zo blijkt. De BLM verdedigt openlijk “zwarte criminelen” als een hogere waarde in de samenleving dan een blanke, gezagsgetrouwe burger. Nu komen er echt vermakelijke memes op het net tevoorschijn die de heldenmoed van Kyle Rittenhouses in het licht van het linkse geweld verbeelden. Rittenhouse wordt reeds snel een “cultheld” van het echte Amerika, waar de mensen genoeg hebben van de eindeloze linkse rellen, brandstichting en geweld. Bekijk enkele van de beste memes die tot nu toe zijn opgedoken:

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

De chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling

2 REACTIES

 1. Het is diep triest als een 17 jarige op pad moet met een geweer om zijn landgenoten te beschermen tegen plunderaars en terreur, nota bene aangestuurd en gesteund door linkse politici….

  Zijn reactie op de aanval door een groep op zijn persoon is de reactie van een mens in nood. Het feit dat deze situatie kon ontstaan komt doordat er leiden zijn die de meute opstoken, NGO’s financieren om terreur te zaaien is een nieuw laagtepunt in deze wereld.

  Pedofielen en ander tuig is waar linkse straat bendes uit bestaan, en we gaan in de aankomende weken wereld wijd de gevolgen meemaken van een totaal achterlijk soort elite met hun waanideeën.

  Ik kan enkel de hoop uitspreken dat de “elite” word opgejaagd en voor een tribunaal komt van mensen die niet uit hun hand vreten. Daarvoor zal het systeem moeten vallen. De gevolgen zullen zijn dat er zowel linkse gekken gaan moorden als wel geïmporteerde gekken als wel sektarische waanzinnigen.

  Als er ergens nog mensen met enig fatsoen aan de knoppen zitten, op posities van enige macht en toegang tot machtsmiddelen, dan hoop ik dat deze mensen hun eigen landgenoten zullen helpen om deze wereld en wat we koesteren te beschermen.

  Met lege handen zijn we slachtvee.

  Laat hen die voor volk en vrijheid zijn deze beginselen in de praktijk brengen.

  De tijd is bijna hier.

 2. Een stadsbestuur heeft iets gedaan wat niets kost, maar wel rellers thuis houdt.
  Deelneame aan rellen: uitekering stop.

  Personelijk ben ik voor vigilanties, maar wel goed getrainde; bv veteranen.
  Ook keuze wapens is belangrijk.

  Als er een groep op je afkomt, en je schiet er een neer met pistool, dat heeft weinig effect. En nu Soros ze allemaal kogelvrije vesten geeft helemaal niet.
  Om een massa te stoppne heb je riotguns nodig; niet richten op torso maar op benen.
  hagel vervangen door 3mm kogeltjes.

  Tweede optie: eenmaseuce. Dat klingt vreemt, maar er zijn er meer in prive bezit dan in bezit van het leger.

  Maar het wordt tijd dat er een hard en duidelijk voorbeeld wordt gesteld.

  Een zijdelings dingetje: een stadregel, dat demonstraties 2 dagen ooraf gemeld moeten worden, met opgave van plaats.
  ———————————
  maar het belangrijkste; publiceer namen en adressen van Antifa en BLM leden, en hun politieke supporters.
  Doe bij hun hetzelfde als bij de bedrijven in kelosha– beginnend met de leiding.

  Bij terroristen werkt dat prima.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here