Een man die op 11 oktober in zijn huis in Skellefteå werd beroofd, werd door de misdadigers zijn vinger afgesneden. Dit blijkt uit een video die op Facebook wordt gedeeld door freelance journalist Joakim Lamotte.

Politieagenten met inzicht in het onderzoek hebben de scènes beschreven als “afkomstig uit de Godfather-films”. De video laat zien hoe de bende het slachtoffer vernedert met een hondenriem en vervolgens een vinger afsnijdt terwijl ze zichzelf filmen.

WAARSCHUWING VOOR SCHOKKENDE BEELDEN!

Zie 0:47 tijdstip

Backup:

 

Het was laat op zondagavond 11 oktober dat een man in Boliden in zijn huis werd beroofd. Twee mannen werden later gearresteerd op verdenking van zeer ernstige mishandeling en zware overval.

Een van de daders kan men horen zeggen dat hij het slachtoffer ”kommer knulla sönder”, “kapot gaat neuken”, en zweert ook bij “Allah”.

Donderdag heeft de officier van justitie Oskar Lundberg bij het Openbaar Ministerie in Umeå verzocht om de twee daders, die respectievelijk 21 en 23 jaar oud zijn, in arrest te houden op verdenking van zeer ernstige mishandeling en zware overval.

Onveiligheidsgevoel onder de inwoners

De wrede geweldsdaad maakt deel uit van een reeks van vele migrantenmisdrijven die tot nu toe dit jaar in Skellefteå hebben plaatsgevonden en onder de inwoners voor onveiligheidsgevoel zorgt. Uit berichten in de media blijkt dat de gemeente onder andere door schietpartijen op open straat, vechtpartijen en verschillende roofovervallen geteisterd wordt.

“De reden dat ik dit laat zien is dat we niet langer de ogen kunnen sluiten voor het ernstige misdrijf dat steeds meer gaat over het vernederen van de slachtoffers”, schrijft Lamotte over de video.

Zweedse tienerjongens werden door moslimmigranten levend begraven op begraafplaats

Zweedse tienerjongens werden door moslimmigranten levend begraven op begraafplaats

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here