Massale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”

5

Honderden moslims nemen deel aan een gewelddadig oproer in Malmö nadat Deense nationalisten vrijdag de koran in Rosengård in brand hadden gestoken.

Zoals Frontnieuws reeds eerder vermeld heeft, vond deze vrijdagmiddag de koranverbanding door de Deense Stram Kurs plaats in het park van het moslimgetto Rosengård, ondanks de weigering van de politie om toestemming te geven voor de actie.

Hier brandt de koran in moslimgetto Rosengård – Rasmus Paludan’s partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand

Later op de avond braken er als gevolg van het incident gewelddadige rellen uit in het district, meldt Fria Tider. Er zijn onder andere autobanden en afval in brand gestoken op het kruispunt van Amiralsgatan en Scheelegatan / Västra Kattarpsvägen.

Ook hulp- en ambulancediensten zijn het slachtoffer van moslimgeweld. Volgens de politie is de situatie volledig uit de hand gelopen. Er zijn stenen naar de politie gegooid.

De moslims schreeuwen slogans en “Allahu Akbar!”

“De situatie is geëscaleerd en de politie gaat een gewelddadige opstand tegemoet. Een grote menigte heeft zich vanuit de Amiralsgatan verspreid, terwijl men het vuur op het kruispunt probeert te blussen. De situatie is zeer onaangenaam in het gebied en er worden voorwerpen naar het politiepersoneel gegooid. Verschillende auto’s zijn bij verschillende gelegenheden in brand gestoken. De politie weet op dit moment niet of de branden verband houden met de aanhoudende onrust”, schrijft de politie om 21:00 uur ’s avonds op haar website.

  Zweedse procureur: Buitenlandse clans frauderen 50 procent van alle betaalde sociale vergoedingen

Volgens SVT zijn politiepatrouilles naar de “demonstranten” gereden in verband met een aanval op de politie.

“Het probleem is geëscaleerd. Ze hebben een brand gesticht die ze vervolgens hebben aangevuld met autobanden en afval. We voelden ons gedwongen de brand te blussen en de menigte te verspreiden, toen stuitten we op weerstand”, zegt politiewoordvoerder Rickard Lundqvist tegen SVT.

Het is onduidelijk waarom de moslimwoede gericht is op de politie die weigerde toestemming te geven voor de koranverbranding en de vrijheid van meningsuiting-activisten van Stram Kurs arresteerde die nog steeds demonstraties uitvoerden.

De prijs van Zweden’s zelfhaat is burgeroorlog

Vorig artikelMainstream media hullen zich wederom in stilzwijgen: Blanke studente en vader door zwarte doodgeschoten in hun voortuin
Volgend artikelAmerikaanse Democratische senator Wiener introduceert een wetsvoorstel om volwassen mannen die seks hebben met minderjarige jongens te decriminaliseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Lijkt me dat als de winter inzet ze daar geen stroom nodig hebben, met al die “warmte” van de religie van vrede en liefde……

  Ik zag gisteren op het fietspad ook een aangefikte Koran….of was dat morgen….mer Cojona raak je de tijd kwijt…

 2. Hier ziet U de werkelijke reden waarom Zweden de “lockdown” niet heeft doorgevoerd. Tal van gebieden ontsnappen immers aan het wettelijke gezag. Als men dan in deze gebieden de “lockdown” moet doen eerbiedigen, dan is het direct de burgeroorlog. Treedt men niet op in deze gebieden, dan komt de ware toestand van het land open en bloot op tafel te liggen… namelijk een land dat de facto is overgenomen door de invasielegers.

 3. wij hebben in dit land echt echt echt dringend behoefte aan een rechtse regering die korte metten maakt
  met criminele, ik herhaal criminele islamitische jongeren en ander allochtone tuig die onze cultuur verafschuwen en bespugen.
  Cynisch genoeg leven we in een rechtsstaat waar wet – en regelgeving door dit ” kleine ” percentage met de voeten wordt getreden, en als daar tegen wordt opgetreden staat links Nederland op zijn kop en wordt onmiddellijk het argument ” etnisch profileren ” uit de kast gehaald.
  Dit is helaas de zielige linkse waarheid waarmee wij moeten leven.
  drs .e.s rijsdijk

 4. Zweden is al jaren verloren land. Wat ik veel erger vind, is dat het hier ook gebeurt en ook steeds erger wordt. Nu is het toevallig deze aanleiding, maar had deze er niet geweest dan had er wel een ander gekomen. Bij het minst of geringste ontploft bij deze gasten het gehele kruitvat, daar zit niet eens een lont in! Voorlopig zijn we er goed mee in de aap gelogeerd!

 5. Deporteer dat tuig, te samen met de linkse politici die dat krapuul binnen gelaten hebben, en nog binnen laten!!Executeer die politici als land- en volksverraders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in