Foto ter illustratie

Frontnieuws heeft eerder verslag gedaan van de twee moslimmigranten die in verzekering werden gesteld wegens het verkrachten, martelen en beroven van twee minderjarige jongens op een begraafplaats in Solna tijdens het weekend. Nu is er nieuwe informatie van het dagblad Aftonbladet waaruit blijkt dat de slachtoffers gedeeltelijk levend werden begraven in een open graf op de begraafplaats.

Volgens dezelfde krant zouden de twee jongens willekeurig gekozen slachtoffers zijn aan wie de twee daders probeerden drugs te verkopen. Toen de jongens weigerden om drugs te kopen, werden ze gedwongen om naar het kerkhof te gaan waar ze de hele nacht werden gemarteld.

Op een gegeven moment in de nacht werden de jongens, volgens informatie in de krant, gedwongen zich uit te kleden om vervolgens in leeg graf te worden begraven. Het is al bekend dat de jongens zijn verkracht.

De marteling, met onder meer messteken in de benen, werd gestopt door een voorbijganger die op zondagochtend om 08:39 uur de politie waarschuwde. Tegen die tijd waren de jongens al bijna tien uur lang het slachtoffer van geweld, bedreigingen en marteling. De politie arresteerde de eerste dader, de 18-jarige, al om 08:46 uur. Om 09:02 uur werd de andere dader, de 21-jarige, gearresteerd.

Frontnieuws heeft al eerder gemeld dat de 21-jarige een immigrant uit Iran is die al meerdere malen eerder voor een misdaad is veroordeeld. In juli nog werd hij veroordeeld voor brandstichting. De andere dader is de nakomeling van immigranten uit Tunesië die ook al eerder voor misdaden is veroordeeld. Beide mannen zitten nu in hechtenis voor de martelnacht van dit weekend op de begraafplaats in Solna.

Iraniër en Tunesiër verkrachten, martelen en beroven twee Zweedse minderjarige jongens op begraafplaats

  Deugzweed verontschuldigde zich in naam van het hele Zweedse volk bij alle immigranten: "We hebben gefaald om voor jullie te zorgen"
Vorig artikelRecord: “Onbegeleide Syrische vluchteling” heeft de belastingbetaler tot nu toe meer dan 5 miljoen euro gekost
Volgend artikelSpaanse burgers verenigen zich om migrantenkrakers te verjagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. In de telegraaf staat het artikel nu ook, maar dan worden de ethnische achtergronden niet genoemd zodat het lijkt alsof Lars en Ole de zachtaardige Petr en Anders hebben verkracht en levend begraven…l

    Die vuile Zweedse tuigzooi toch….en die politie maar op de knieën overal de clown uithangen. Het lijkt Nederland wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in