Dit is geen gewoon geweld. Het is een psychotische, vrouwenhaterige geweldscultuur. Zo ziet het KWAAD er uit.

Maar het is vrouwendressuur geworden in het linksgroene feministenland Zweden. Er ontstaat een steeds griezeliger beeld van de manier waarop mannen uit de moslimcultuur met Europese vrouwen omgaan. Onlangs nog werd Wilma’s afgesneden hoofd gevonden en een Pakistaan veroordeeld voor doodmishandeling van Aya Bonde Jensen, zodanig dat zelfs haar moeder het lichaam niet kon herkennen.

Dit is geen gewoon vrouwelijk geweld, het is de oorlogsvoering van het beest. Het is de afdruk van een psychotische cultuur, die we door criminele idioten – en door een meerderheid van de vrouwen – opgedrongen krijgen en voortdurend levens kost.

De slachtoffers zijn jonge, onwetende vrouwen, en zowel feministen als politici van het establishment doen alsof het niet bestaat, wat begrijpelijk is, want als ze hun schuld bekennen, brandt de volksmassa hun villa’s in hun luxewijken af.

Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft in zijn artikel schokkende foto’s onthuld van een vrouw die blij mag zijn dat ze het overleefd heeft. De Zweedse vrouw werd door haar Iraakse vriend onderworpen aan meedogenloos geweld. De dader is veroordeeld tot gevangenisstraf maar kan met de huidige wetgeving niet worden uitgezet. In het zeldzame geval wanneer de mainstream de kwestie opmerkt, negeren ze compleet het feit dat de man een “nieuwkomer” is en kiezen ze er in plaats daarvan voor om haar verhaal te gebruiken om “het geweld van Zweedse mannen tegen vrouwen” aan te vallen.

Samhällsnytt meldt dat de dader die Josefin aan de martelingen heeft blootgesteld de 35-jarige Omar Abumghaiseeb uit de Iraakse hoofdstad Bagdad is. Sinds 03-08-2015 is Omar ook een Zweedse staatsburger.

Zweedse vrouw vervolgd - zei dat moslima "mooier zou zijn zonder hijab"

De zaak werd op 12 september verleden jaar belicht toen Josefin in het Söderziekenhuis in Stockholm aankwam met talrijke zichtbare verwondingen aan het gezicht, de ogen, de armen, de rug, de benen, de borsten en afgerukt haar. Josefin legde uit dat de verwondingen het gevolg was van “het vallen van de trap toen ze een doos met zwaar gereedschap droeg”.

Die verklaring geloofde het gezondheidspersoneel niet en zij waarschuwde de politie. Toen de politie in het ziekenhuis aankwam, was ook Josefin’s vriend Omar aanwezig en ook hij stond erop dat ze met een gereedschapskist van de trap was gevallen. De politie dacht niet dat de verklaringen samen gingen en verdacht in plaats daarvan Omar, die met verwondingen aan zijn handen aan het bed zat.

Bevolen om de “gereedschapskist” de schuld te geven

Een verpleegster van het chirurgisch personeel van het Söderziekenhuis, die in contact stond met Josefin, kreeg in verband met de zorgverpleging meer details over haar verwondingen te horen. Josefin vertelde de verpleegster dat het haar vriend Omar was die haar had bevolen om te zeggen dat ze “met een gereedschapskist van de trap was gevallen”.

Het bleek dat de mishandelingen op het lichaam van Josephine niets nieuws was, maar al lange tijd systematisch werd uitgevoerd. Voordat het paar naar het ziekenhuis ging, had Omar Josefin een heel weekend lang blootgesteld aan geweld, waarbij hij onder andere een schoen in haar mond drukte terwijl hij haar sloeg.

Omar: “Ze heeft zichzelf geslagen”

In de politieverhoren is Omar meestal stil of reageert hij niet op opmerkingen. Hij heeft een tolk die in het Engels vertaalt en verdedigt zich onder andere met de bewering dat Josefin “beïnvloed wordt door moslimpelgrims”. Daarna begon ze zichzelf te kwetsen door met koorden en stokken te slaan.

Moslims regeren over de Zweedse vrijheid van meningsuiting - islamkritische demonstratie door politie gecanceld

Bovendien beweert Omar dat Josefin belangstelling heeft voor de terroristische organisatie IS en zich laat inspireren door hun video’s op het internet.

Later in het politieverhoor geeft Omar toe dat hij Josefin met een aluminium pijp heeft geslagen, maar wil verder niet nog meer mishandelingen bekennen.

De Irakees zou Josefin in brand steken

Josefin vertelt de politie ook dat Omar van plan was haar levend te verbranden door benzine over haar lichaam te gieten. Bovendien moest ze Omar laten weten waar ze wilde sterven.

Omar werd in de districtsrechtbank Nacka veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf, voor één geval van bijzonder ernstige mishandeling, vier gevallen van ernstige mishandelingen, mishandeling en ernstige onwettige bedreigingen. Omar (uiteindelijk de belastingbetaler dus) moet Josefin ook 21.000 euro aan schadevergoeding betalen. De migrant kan niet worden uitgezet omdat hij al vier jaar Zweeds staatsburger is.

Waarschuwing; schokkende foto’s.

Het vonnis kan hier worden gedownload:  Nacka TR B 6192-19 Dom 2019-12-03

Afghaan heeft zijn Deense vrouw levensgevaarlijk verwond en van het balkon gegooid

3 REACTIES

  1. Het wordt tijd dat er wordt opgenomen dat wanneer je een strafbaar feit pleegt met gevangenisstraf als gevolg je staatsburgerschap kan worden ingetrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here