Dit is geen gewoon geweld. Het is een psychotische, vrouwenhaterige geweldscultuur. Zo ziet het KWAAD er uit.

Maar het is vrouwendressuur geworden in het linksgroene feministenland Zweden. Er ontstaat een steeds griezeliger beeld van de manier waarop mannen uit de moslimcultuur met Europese vrouwen omgaan. Onlangs nog werd Wilma’s afgesneden hoofd gevonden en een Pakistaan veroordeeld voor doodmishandeling van Aya Bonde Jensen, zodanig dat zelfs haar moeder het lichaam niet kon herkennen.

Dit is geen gewoon vrouwelijk geweld, het is de oorlogsvoering van het beest. Het is de afdruk van een psychotische cultuur, die we door criminele idioten – en door een meerderheid van de vrouwen – opgedrongen krijgen en voortdurend levens kost.

De slachtoffers zijn jonge, onwetende vrouwen, en zowel feministen als politici van het establishment doen alsof het niet bestaat, wat begrijpelijk is, want als ze hun schuld bekennen, brandt de volksmassa hun villa’s in hun luxewijken af.

Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft in zijn artikel schokkende foto’s onthuld van een vrouw die blij mag zijn dat ze het overleefd heeft. De Zweedse vrouw werd door haar Iraakse vriend onderworpen aan meedogenloos geweld. De dader is veroordeeld tot gevangenisstraf maar kan met de huidige wetgeving niet worden uitgezet. In het zeldzame geval wanneer de mainstream de kwestie opmerkt, negeren ze compleet het feit dat de man een “nieuwkomer” is en kiezen ze er in plaats daarvan voor om haar verhaal te gebruiken om “het geweld van Zweedse mannen tegen vrouwen” aan te vallen.

Samhällsnytt meldt dat de dader die Josefin aan de martelingen heeft blootgesteld de 35-jarige Omar Abumghaiseeb uit de Iraakse hoofdstad Bagdad is. Sinds 03-08-2015 is Omar ook een Zweedse staatsburger.

  Feministisch Zweden: veroordeeld voor verkrachting na vrijwillige seks

De zaak werd op 12 september verleden jaar belicht toen Josefin in het Söderziekenhuis in Stockholm aankwam met talrijke zichtbare verwondingen aan het gezicht, de ogen, de armen, de rug, de benen, de borsten en afgerukt haar. Josefin legde uit dat de verwondingen het gevolg was van “het vallen van de trap toen ze een doos met zwaar gereedschap droeg”.

Die verklaring geloofde het gezondheidspersoneel niet en zij waarschuwde de politie. Toen de politie in het ziekenhuis aankwam, was ook Josefin’s vriend Omar aanwezig en ook hij stond erop dat ze met een gereedschapskist van de trap was gevallen. De politie dacht niet dat de verklaringen samen gingen en verdacht in plaats daarvan Omar, die met verwondingen aan zijn handen aan het bed zat.

Bevolen om de “gereedschapskist” de schuld te geven

Een verpleegster van het chirurgisch personeel van het Söderziekenhuis, die in contact stond met Josefin, kreeg in verband met de zorgverpleging meer details over haar verwondingen te horen. Josefin vertelde de verpleegster dat het haar vriend Omar was die haar had bevolen om te zeggen dat ze “met een gereedschapskist van de trap was gevallen”.

Het bleek dat de mishandelingen op het lichaam van Josephine niets nieuws was, maar al lange tijd systematisch werd uitgevoerd. Voordat het paar naar het ziekenhuis ging, had Omar Josefin een heel weekend lang blootgesteld aan geweld, waarbij hij onder andere een schoen in haar mond drukte terwijl hij haar sloeg.

Omar: “Ze heeft zichzelf geslagen”

In de politieverhoren is Omar meestal stil of reageert hij niet op opmerkingen. Hij heeft een tolk die in het Engels vertaalt en verdedigt zich onder andere met de bewering dat Josefin “beïnvloed wordt door moslimpelgrims”. Daarna begon ze zichzelf te kwetsen door met koorden en stokken te slaan.

  Zweedse premier geeft toe dat "multiculturalisme heeft gefaald" nu de Zweden een minderheid in eigen land worden

Bovendien beweert Omar dat Josefin belangstelling heeft voor de terroristische organisatie IS en zich laat inspireren door hun video’s op het internet.

Later in het politieverhoor geeft Omar toe dat hij Josefin met een aluminium pijp heeft geslagen, maar wil verder niet nog meer mishandelingen bekennen.

De Irakees zou Josefin in brand steken

Josefin vertelt de politie ook dat Omar van plan was haar levend te verbranden door benzine over haar lichaam te gieten. Bovendien moest ze Omar laten weten waar ze wilde sterven.

Omar werd in de districtsrechtbank Nacka veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf, voor één geval van bijzonder ernstige mishandeling, vier gevallen van ernstige mishandelingen, mishandeling en ernstige onwettige bedreigingen. Omar (uiteindelijk de belastingbetaler dus) moet Josefin ook 21.000 euro aan schadevergoeding betalen. De migrant kan niet worden uitgezet omdat hij al vier jaar Zweeds staatsburger is.

Waarschuwing; schokkende foto’s.

Het vonnis kan hier worden gedownload:  Nacka TR B 6192-19 Dom 2019-12-03

Afghaan heeft zijn Deense vrouw levensgevaarlijk verwond en van het balkon gegooid

Vorig artikelDochter werd ziek tijdens vakantie in Turkije – in ziekenhuis haar organen “gestolen”
Volgend artikelHaatobject Orbán: De mislukte poging om een dictatuur te verzinnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het wordt tijd dat er wordt opgenomen dat wanneer je een strafbaar feit pleegt met gevangenisstraf als gevolg je staatsburgerschap kan worden ingetrokken.

 2. Hoe tragisch
  Steeds weer als ik zoiets lees over mishandelde en vermoorde vrouwen en meisjes verscheurt het mijn hart en diep van binnen schreeuw ik het uit: “WAAROM?”
  Gelukkig heeft deze vrouw het kunnen navertellen.
  Ik begrijp gewoonweg niet waarom de politiek dit laat gebeuren
  Volgens mij zit er een machtige organisatir zoals de Bilderberg group of en de Illuminatie n dergelijk achter, een zgn.:”DEEP STATE REGERING”, het kan welhaas niet anders.
  Als er in de politiek iets fout loopt ga er dan maar van uit dat het gepland is, zei Abraham Lincoln ooit, en dat klopt.
  Er zijn in de politiek in de achterkamers afspraken gemaakt, die als de burgers het ten oren komt er heel wat losgemaakt wordt en bovengenoemde organisaties waarschijnlijk niet erg veel langer geaccepteerd zullen worden, want ik meen mij te herinneren dat politici niet werkelijk een betere wereld mogen nastreven en elk jaar voor een nieuw conflict moeten zorgen en de al bestaande conflicten op zijn beloop laten en al dan niet in stand houden om het de burger niet te makkelijk te maken maar ze te laten lijden en worstelen.
  Het schijnt dat dit tot de algemene protocollen behoort en zijn opgesteld door de werkelijk machthebbers op de deze wereld, een elitair clubje en afstammelingen van een oud en machtige galactische beschaving genaamd “de ALPHA DRACONIANS, en dat zij er alom bekend staan dat zij overal in de ruimte dood en verderf zaaien.
  Mischien is hierom ook een verband met de vaccinaties en ons dna dat hoogstwaarschijnlijk efmateriaal is van een gezworen vijand van hun genaamd:” de PLEIADEN”, en met onze vernietiging elke weerstand in de kiem willen smoren.

 3. Eigen schuld dikke bult , Het woke feminisme is in de plaats gekomen van de traditionele versie ervan ,De opeenvolgende LINKSE regeringen hebben dit op hun geweten ! Straffen voor alle weerstand tegen linkse doctrines en po-co wetten en de gehersenspoelde kudde loopt mee en omarmt het import profitariaat met open armen ,Dit krijg je door een achterlijke psychopaat in huis te nemen ,moest dit mijn dochter zijn de dader vonden ze nooit meer terug , die zou dan “terug gekeerd ” naar zijn zandbak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in