Een tienermeisje dat plotseling overleed op een familievakantie in Turkije zou naar verluidt van haar organen “bestolen” zijn.

Foto: Sofiya Lanshakova © Privé

Sofiya Lanshakova, 16, uit Siberië, kreeg een acute blindedarmontsteking tijdens een familievakantie in de provincie Antalya. Zij stierf in ondraaglijke pijn en haar ouders beweren dat zij doelbewust werd gedood om haar organen te verkrijgen om te verkopen, schrijft het Britse dagblad de Daily Star.

Turkije heeft krachtig de bewering ontkend en verklaard dat de organen als onderdeel van de autopsie werden verwijderd en “op verzoek aan de familie werden geleverd”. De Russische autoriteiten – die haar lijk hebben onderzocht – zeggen dat haar baarmoeder en niet-gespecificeerde andere organen uit haar overblijfselen ontbreken.

Russische artsen geven de oorzaak van haar dood aan buikvliesontsteking, een aandoening die niet door de Turkse artsen wordt genoemd. Een volledig forensisch rapport over haar dood wordt begin volgende maand in Rusland verwacht.

Ik denk… dat het moord is. De eerste diagnose was een acute blindedarmontsteking. We hebben het vermoeden dat het voor orgaantransplantatie was, zegt de rouwende vader, Vyacheslav Lanshakov.

Hij zegt dat hij over andere dergelijke gevallen in Turkije had gelezen en beweert dat er een vertraging was bij het terugsturen van haar lichaam naar Rusland.

De Russische autoriteiten hebben geen commentaar gegeven op zijn aantijgingen.

Lanshakov zegt verder dat Sofiya – een kindermodel in haar geboorteland Siberië – in verschillende privé-ziekenhuizen werd behandeld nadat ze ziek was geworden in Mahmutlar terwijl ze op vakantie was. Ze leed aan buikpijn, gevolgd door pijn op de borst.

Ons meisje stierf in vreselijke pijn. We brachten haar om 12.00 uur binnen – en ze stierf rond 20.00 uur.

Hij heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan schriftelijk verzocht de zaak te onderzoeken.

Wat deden de artsen van de Siedra- en Yasham-klinieken negen uur lang?

Hij beweert dat een MRI-scan een enorme vochtophoping in haar buik liet zien, maar dat er geen actie werd ondernomen.

  België: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen

Hebben ze ons kind gedood? vraagt de gebroken vader zich af.

Ze was bang. Ik zat voor de deur van de intensive care en ze schreeuwde hardop: ‘Mama, mama – ik heb vreselijk verdriet’. Rond 19.00 uur kreeg ze een eerste hartstilstand, zegt de moeder.

Dit werd gevolgd door een andere voor ze stierf. De artsen van de tweede kliniek wilden haar naar de hoofdstad Ankara sturen voor behandeling, maar daar was geen tijd voor.

Erogan’s nieuwe shockplan: Albanië moet een asielssluis in de EU worden

Vorig artikelTrump stelt ultimatum aan WHO – dreigt de Amerikaanse financiering volledig te bevriezen
Volgend artikelZo ziet het KWAAD eruit!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. wat in het Hebreeuws staat voor 66, en 66 is in het werk van Aleister Crowley het teken van de gevallen engelen. Ook een X is in feite 2x een V.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in