Varkensvlees en verscheurde koran – Zweedse politie: “We nemen dit zeer ernstig”

2

Iemand heeft wat lijkt op varkensgehakt op een verscheurde koran buiten een Arabische kruidenierswinkel in Ronneby gelegd. De politie zegt dat ze het incident “zeer ernstig” nemen en rubriceert de “misdaad” als “haatzaaien tegen een etnische bevolkingsgroep”, meldt het lokale staatsmedium SVT Blekinge.

Er heeft een opnieuw zogenaamde “opruiing tot haat of onverdraagzaamheid jegens een etnische bevolkingsgroep” plaatsgevonden op een moslimplek in Ronneby in Blekinge.

Onlangs is er een conflict uitgebroken tussen de moslims en de Zweden in de stad, omdat de moslims het oude Brunnspark mogen gebruiken voor hun vrijdagsgebed.

Moslims begonnen onlangs rellen in de stad en probeerden de kerk af te branden. De rellen werden voorafgegaan door het plaatsen van verscheurde korans en varkensvlees voor een moslimlokaal.

Nu zou iemand opnieuw varkensvlees en een verscheurde koran buiten voor de deur van een moslimwinkel in de stad hebben gelegd.

Getuige Akram Abo Hamidi beweert twee mannen en twee vrouwen op de plaats delict te hebben gezien. Op de koran stond dat “het einde van de islam nabij is”.

“Gezien de situatie in Ronneby is dit een misdaad die we zeer ernstig nemen en die zorgvuldig moet worden onderzocht”, zegt politiewoordvoerder Thomas Johansson tegen SVT.

“Wacht maar we zullen insjallah Zweden binnenkort overnemen”

  De prijs van Zweden's zelfhaat is burgeroorlog
Vorig artikelFranse rechter benoemt de immigranten sociale fraude met een totaal van 50 miljard euro
Volgend artikelJoe Biden: “I lost that line”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hoeveel kerken heeft de islam niet afgebrand/gesloopt/aangevallen/vernield? Hoeveelbijbels hebben zij niet als WC papier gebruikt? Hoeveel kerken en beelden worden er niet dagelijks aangevallen?

    Ze moeten niet mekkeren; ze horen niet in Europa, en van de Islam MOGEN zij zelfs niet in Europa zijn; behalve voor het voorbereiden/uitvoeren van een invasie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in