Een Koerdische asielzoeker is aangeklaagd voor moord op zijn vriendin, de 17-jarige Wilma Andersson, die zes maanden geleden werd vermist. Haar lichaam is in vele stukken gehakt, waarvan sommige nog niet zijn gevonden. Wilma’s hoofd werd gevonden in een koffer in de flat van de asielzoeker.

De 23-jarige Koerd, wiens naam niet bekend is gemaakt, kwam in 2006 als vluchteling naar Zweden.

De politie gelooft nu dat Wilma op de avond van 14 november is vermoord, schrijft een rapportage van Expressen. Buren getuigden dat ze destijds geschreeuw uit het appartement van de asielzoeker hoorden. Een aantal automobilisten belde later de politie om hen te informeren dat ze de asielzoeker langs een nabijgelegen snelweg hadden zien lopen en zich vreemd gedroeg.

De daarop reagerende politie hield hem die nacht op de snelweg aan om hem te ondervragen over zijn activiteiten. De agenten meldden dat de Koerd in een shocktoestand leek te verkeren. Hij vertelde hen dat hij daar liep als gevolg van een gevecht en dat hij vervolgens een trein had gemist, schrijft VoE.

Na Wilma’s verdwijning lanceerde de politie een massale zoektocht om haar te vinden, waarbij veel vrijwilligers en de politie betrokken waren. Hoewel de lichaamsdelen waarvan werd vastgesteld dat ze van Wilma waren, werden gelokaliseerd, kondigde de politie pas twee weken later aan dat ze een ontdekking hadden gedaan die uitsloot dat ze haar levend zouden vinden. Die ontdekking was haar hoofd.

Wilma’s hoofd werd in aluminiumfolie en tape verpakt in een koffer in het appartement van de asielzoeker gevonden, naast een knuffeldier.

  Kinderverkrachter slaat ondanks lijfstraf van de ouders toch weer toe

Toen de politie de asielzoeker confronteerde met hun vondst, was hij 27 minuten stil voordat hij vroeg om naar het toilet te gaan. Toen hij de foto’s zag, zei hij alleen maar: “Het is wreed”.

De asielzoeker had consequent “geen commentaar” gegeven op vragen van de politie over de moord, totdat hij uiteindelijk op 15 april begon te antwoorden. Hij heeft consequent zijn onschuld volgehouden sinds hij voor het eerst werd gearresteerd op verdenking van de moord op 22 november.

Naast het hoofd hebben forensische specialisten ook Wilma’s DNA ontdekt op verschillende messen in het huis van de Koerd. De asielzoeker vertelde de rechercheurs dat hij de messen van Wilma’s moeder cadeau had gekregen. In zijn woonkamer werden ook sporen van Wilma’s bloed gevonden.

Bovendien ontdekte de politie dat de migrant in de zomer van 2018 een sms’je naar Wilma had gestuurd waarin hij zei dat hij haar in stukken wilde snijden. Verschillende getuigen hebben ook verklaard dat de twee vaak ruzie maakten en beweren dat hij Wilma al voor haar dood mishandelde.

Op de vraag naar Wilma’s hoofd antwoordde de migrant dat hij haar hoofd niet zou hebben gehouden als hij haar had vermoord en beweerde dat het een indicatie was van hoeveel hij van haar had gehouden.

Jullie vergeten dat dit een meisje is waar ik van hield en mijn leven perfect mee heb geleefd. Als ik mijn vriendin had vermoord, had ik haar hoofd niet bewaard, antwoordde de vriend toen hij aangeklaagd werd voor de onthoofding van Wilma en ontkent de misdaad.

De advocaat van de migrant beweert dat iemand die een wrok tegen hem koestert het bewijsmateriaal heeft geplaatst in een poging hem voor de moord te framen.

  Zweedse politie bereidt zich voor op terroristische moslimaanvallen - versterkt met zware wapens

Criminaliteit gepleegd door asielzoekers is in Zweden een ernstig probleem geworden en de criminaliteitscijfers schieten omhoog. Afgelopen zomer schreef de bekende Zweedse misdaadschrijfster en columniste Eva-Lisa Dezmin een redactioneel artikel waarin zij de premier van het land, de sociaal-democraat Stefan Löfven, op de vingers tikt vanwege zijn medeplichtigheid aan het ruïneren van Zweden en hem aanmaant ontslag te nemen.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

Vorig artikelKijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”
Volgend artikelWat een groot toeval: meer dan 400.000 asielzoekers in Duitsland zijn op 1 januari jarig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hij zal wel een “foei”gesprek krijgen.

    Awel: hem wacht een cariere in het slagersvak. Of als ziekenfonds dokter

  2. Weet je nog hoe je in NL niks mocht zeggen over die “gastarbeiders” die door Joop den Uyl et al naar binnen werden geharkt? Want dat mocht niet van dat “tolerante” NL waar iedereen welkom is. De vuile hypocrisie van het hele gebeuren, echt, ik maak me er nog woedend om. Dit gesleep met primitievelingen begon al in de jaren 60, zgn om ze het “vuile werk” in NL te laten doen. Maar die gasten waren ook niet dom, en vingen al gauw kinderbijslag voor 20 kinderen of meer in hun eigen land, wat NL ze met veel tolerantie gaf. Ondertussen moest iedereen zijn smoel houden over het gedrag van die viezerikken, ook naar vrouwen en jonge meisjes toe. Dus het is niks nieuws, het is gewoon het vervolg van wat je toen al opgedrongen werd. Maar dan nog erger.

    Ik sprak een Marokkanse man in Brussel. Hij liet me foto’s zien van King Hoessein en Netanyahu en legde uit dat er een deal was om de aggressievelingen uit zijn land naar west-europa te slepen om op die manier de sociale infrastructuur kapot te maken. Uit de mond van een Marokkaan lijkt me dit geen “complot” te zijn. Er zullen zeker ook financiële redenen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in