Een Pakistaanse man, 39 jaar oud, die zijn Deense vrouw tien jaar lang heeft mishandeld voordat hij haar in 2018 vermoordde, werd vorige week door een rechtbank in Roskilde veroordeeld tot gevangenisstraf en zal vervolgens uit Denemarken worden gedeporteerd.

Kamran Khan werd afgelopen vrijdag veroordeeld nadat hij zijn 34-jarige vrouw Aya Bonde Jensen – een ex-schoonheidskoningin – had doodgeslagen in hun huis in oktober 2018.

De 39-jarige Pakistaan werd schuldig bevonden aan het onderwerpen van zijn vrouw aan “ernstig geweld, opsluiting, bewaking en vernedering” gedurende tien jaar voorafgaand aan haar dood. Khan is ook veroordeeld voor systematisch, grove en wrede mishandeling van zijn drie kinderen, zo meldt het Deense dagblad Ekstra Bladet.

Jenson, een etnische Deense uit Falster die eerder was gekroond tot Miss Teen in een lokale schoonheidswedstrijd toen ze 16 was, had eerder gedroomd van een modellencarrière, maar haar leven veranderde in 2002 toen ze trouwde met de Pakistaanse Kamran Khan, een man die ze op de middelbare school had ontmoet.

Toen ze slechts 17 jaar oud was, bekeerde Jenson zich tot de islam en had ze een islamitisch huwelijk met Khan die vijf jaar ouder was. Daarna veranderde haar leven drastisch. Jenson stopte met de middelbare school om huisvrouw te worden en de korte blouses die ze eerder had gedragen, werden vervangen door islamitische fundamentalistische kleding. Khan dwong haar ook het contact met haar moeder te verbreken, aldus VoE.

Tijdens het proces merkte de aanklager Rune Rydik op dat Jenson in een “hulpeloze staat” verkeerde toen ze uiteindelijk in 2018 door Khan werd vermoord. Rydik wees er ook op dat de drie kinderen van het echtpaar vaak gedwongen werden om getuige te zijn van het geweld en de vernedering waaraan hun moeder jarenlang werd onderworpen.

  Tientallen Denen eisen schadevergoeding voor bijwerkingen van COVID-19 vaccinaties

Hoewel het verslag niet vermeldt tot hoeveel tijd gevangenisstraf Khan werd veroordeeld, wordt wel vermeld dat hij uit Denemarken zal worden gedeporteerd nadat hij zijn gevangenisstraf heeft uitgezeten.

Denemarken vestigt instantie om illegale immigranten naar huis te sturen

Vorig artikel“Pedoparadijs” Gambia: Afrikaanse peuters worden voor 2 Pond gekocht en misbruikt 
Volgend artikelZweed schoot agressieve indringer dood – veroordeeld tot gevangenisstraf ondanks noodweerexces
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Geachte redactie/Petra,
  zo zou elk verstandig mens denken, maar wat er in die meisjeskoppies om gaat weten we niet. Overal in Europa, Canada, de verenigde Staten van Amerika en Australie (de ‘westerse wereld’) lijken blanke meisjes zich aangetrokken te voelen tot bruine en zwarte jongens en mannen. Dom dom dom natuurlijk als het gaat om ‘religieuze jongens en mannen’ die de islam aanhangen. Dat is altijd foute boel en eenrichtingsverkeer! ik ben een voorstander om gisteren nog alle religie op deze planeet af te schaffen; het is niets dan ellende… en het is bedacht door de machthebbers om ons dom, onwetend, arm en afhankelijk te houden. Maar terug naar het feit dat te veel blanke meisjes kiezen (danwel gedwongen worden) voor een bruine of zwarte jongen/man, terwijl je wekelijks op TV ziet hoe die huwelijken verlopen; man slaat vrouw, kinderen worden gekidnapt en door oma (van vaders zijde) opgevoed, meisjes/vrouwen moeten verplicht binnen blijven… enzovoorts… en i begrijp het ook niet. De Friezen waarschuwen ons in hun oeroude Oera Linda Boek met WAAK ! WAAK ! WAAK ! Waak over u en uw soortgenoten… en als een Fries meisje of een Friese jongen wilde trouwen met iemand van buitenaf, dan werd zo iemand uit de Friese gebieden gestuurd. Kwam der niet meer in… want de Friezen moesten bloedzuiver blijven van de schepper en Vader van de mens. Dat moeten ook de twaalf stammen Israels! Tien wonen in Europa en in Nederland (Belgie) vinden we de stammen Zebulon en Issachar. Die moeten tot in de eindtijd (dat is nu) zuiver blijven, maar dat zal niet meevallen omdat onze meisjes zo dom en onwetend zijn. En hun ouders te week en te laf… terwijl onze vijanden dagelijks toenemen in aantallen en steeds meer vrijheid krijgen ten koste van de eigen blanke bevolking!

  Groet Evert Jan

 2. Geachte redactie/Petra,
  zo zou elk verstandig mens denken, maar wat er in die meisjeskoppies om gaat weten we niet. Overal in Europa, Canada, de Verenigde Staten van Amerika en Australie (de ‘westerse wereld’) lijken blanke meisjes zich aangetrokken te voelen tot bruine en zwarte jongens en mannen. Dom dom dom natuurlijk als het gaat om ‘religieuze jongens en mannen’ die de islam aanhangen. Dat is altijd foute boel en eenrichtingsverkeer! ik ben een voorstander om gisteren nog alle religie op deze planeet af te schaffen; het is niets dan ellende… en het is bedacht door de machthebbers om ons dom, onwetend, arm en afhankelijk te houden. Maar terug naar het feit dat te veel blanke meisjes kiezen (dan wel gedwongen worden) voor een bruine of zwarte jongen/man, terwijl je wekelijks op TV ziet hoe die huwelijken verlopen; man slaat vrouw, kinderen worden gekidnapt en door oma (van vaders zijde) opgevoed, meisjes/vrouwen moeten verplicht binnen blijven… enzovoorts… en ik begrijp het ook niet. De Friezen waarschuwen ons in hun oeroude Oera Linda Boek met WAAK ! WAAK ! WAAK ! Waak over u en uw soortgenoten… en als een Fries meisje of een Friese jongen wilde trouwen met iemand van buitenaf, dan werd zo iemand uit de Friese gebieden gestuurd. Kwam der niet meer in… want de Friezen moesten bloedzuiver blijven van de schepper en Vader van de mens. Dat moeten ook de twaalf stammen Israels! Tien wonen in Europa en in Nederland (Belgie) vinden we de stammen Zebulon en Issachar. Die moeten tot in de eindtijd (dat is nu) zuiver blijven, maar dat zal niet meevallen omdat onze meisjes zo dom en onwetend zijn. En hun ouders te week en te laf… terwijl onze vijanden dagelijks toenemen in aantallen en steeds meer vrijheid krijgen ten koste van de eigen blanke bevolking!

  Groet Evert Jan

 3. het is triest dat vrouwen maar een product. zijn dat ze voor vele mannen zeker met het geloof van de islam zo onder drukt worden. maar nog veel erger is is dat de westerse overheid dit toe staat . zelf maar blijft binnen halen .ik ben blij dat mijn leven voor het grootste deel geleefd is . en dat ik het niet meer hoeft te zien hoe de wereld zich vernietigd maar arme meisje en vrouwen arme anders denkende arme homo’s met de slam is de vernietiging in gezet met dank aan de elite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in