Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft wederom een nieuwe video in handen gekregen die wrede scènes laat zien waarin een migrantenbende een meisje vernedert dat gedwongen wordt om de schoenen van haar kwelgeesten te kussen en te zeggen dat ze een hond is terwijl de bende op haar spuugt en lacht. Waarschuwing voor sterke beelden!

Het incident vond plaats in een parkeergarage in Partille net buiten Göteborg en het is onduidelijk wanneer de aanval plaatsvond.

De video die op Instagram en Snapchat circuleert laat zien hoe het meisje vernederd wordt terwijl de bende het incident documenteert en meerdere malen in geamuseerd gelach uitbarst.

Gedwongen om schoenen te kussen en te zeggen: “Ik ben een hond”

De bende schopt het meisje tegen het hoofd, een aantal van hen in het gezicht. Verder is te zien hoe ze aan het haar van het meisje trekken, in haar gezicht spugen en haar dwingen te zeggen “ik ben een hond”.

– Kijk me nu aan en je moet “sorry” zeggen.
– Sorry.
– Kus mijn voeten. [Lacht]
– De andere ook.
– Die van mijn ook.
– Mijne dan. [Schopt het meisje in het gezicht]
– En nu zeg je “Ik ben een hond”, zeg “Ik ben een arrogante hond”.
– Bitch. [Spuugt op het meisje]
– Kleine hoer
– Ey Wallah [Zweer bij Allah, red.]

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

  Yasir is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf - vermoordde zijn eigen moeder met 31 messteken
Vorig artikelGroot deel Amerikaanse kiezers gelooft dat Biden heeft gewonnen dankzij vervalste verkiezingen
Volgend artikelTrump heeft gewonnen, ongeacht de verkiezingsuitslag… want Trumpisme is nu hier om te blijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Als Rutte tegen het volk zegt doe een mondkapje op, doet 90% braaf wat de grote leider hun zegt. En van dat soort mensen verwacht jij dat ze in opstand komen tegen moslims? Dream on.

  1. wat zal ik graag eventjes alleen willen zijn met die vuile vieze ratjes, maar daar zal wel weer een groen linkse geitenwollen sok er niet mee eens zijn , hoop dat het een van hun nageslachtjes hetzelfde overkomt en dan niet gaan piepen hoor , het hele gezin terug sturen naar land van herkomst er word misbruik gemaakt van onze geitenwollen sokken slappe wetsdienaars advocaten en milde straffen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in