FENIXX KLASSIEKEN

De 26-jarige asielzoeker Regen Ghebrmrim uit Eritrea werd door de Skaraborg districtsrechtbank veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf en deportatie voor een verkrachting die hij had begaan in het appartement van zijn slachtoffer. In hoger beroep heeft het Hooggerechtshof van Göta het besluit tot uitwijzing nietig verklaard. In de motivering staat dat de verkrachting niet ernstig genoeg is om tot deportatie over te gaan.

De gewelddadige verkrachting werd gepleegd in de woning van de verkrachte vrouw in Falköping. Ghebrmrim kon na zijn misdaad worden aangehouden, de buren hoorden de wanhopige kreten om hulp van de vrouw en alarmeerden de politie. De verkrachting was afschuwelijk wreed. Onder andere heeft Ghebrmrim zijn gehele vuist en een fles in de vagina van de vrouw geduwd. Ondanks dit is het Hooggerechtshof van mening dat de misdaad niet ernstig genoeg is om te rubriceren voor deportatie.

De afwijzing van de deportatie-uitspraak is gedeeltelijk gebaseerd op advies van de Immigratiedienst die in een verklaring beweerde dat er een belemmering bestaat om Ghebrmrim te deporteren. Deze belemmering is niet, zoals gewoonlijk het geval is, de omstandigheden in het land van herkomst of de persoonlijke gesteldheid van de asielzoeker. In plaats daarvan verklaart de Zweedse Immigratiedienst dat de vreemdelingenwet bepaalt dat het strafbare feit waar Ghebrmrim voor veroordeeld is een deportatie niet toelaat.

Om voor deportatie in sprake te komen moet volgens de Immigratiedienst en het Hooggerechtshof de misdaad “zeer ernstig” zijn, en een “veeljarige gevangenisstraf” als veroordeling hebben. 2,5 jaar gevangenisstraf voor een beestachtige verkrachting met sadistisch geweld is niet genoeg.

19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

Het is onduidelijk of de uitspraak een juridisch precedent zal scheppen, zodat in de toekomst in Zweden geen buitenlander die voor een verkrachting is veroordeeld nog kan worden gedeporteerd.

Wat wel duidelijk is dat de Zweedse feministenbeweging de nieuwe veroordeling niet zal bekritiseren, zoals gewoonlijk zal zwijgen omdat de dader behoort tot een “kwetsbare groep”, en aandacht geven aan deze zaak de immigratie-kritische partij Zweden Democraten in de kaart kan spelen.

Vonnis: Skaraborgs tingsrätt, B 434-16 / Göta hovrätt, B 1344-16

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

6 REACTIES

 1. Dus volgens het hooggerechtshof van Zweden was de verkrachting niet ernstig genoeg om tot deportatie over te gaan.
  De vraag is dan: wanneer is het volgens de rechters van het hooggerechtshof van Zweden wél ernstig genoeg.
  Het antwoord is: NOOIT, want de dader was gekleurd en het slachtoffer blank. Zo werkt dat in een links feministische land.

 2. Het is duidelijk dat de ethnoeuropese zweedse vrouwen het beoogde slachtooffer zijn van de geïmporteerde imbecielen die deze verkrachtingen vrijwel straffeloos mogen uitvoeren. Wie zitten hierachter? Wie heeft de zweedse vrouwen wijsgemaakt dat ze feministies moeten zijn? De stam van satanist Barbara Lerner. Die heeft de zweedse vrouwen opzettelij kin deze doodlopende valkuil gelokt. Weinig vrouwen zijn meer symbolisch voor de schoonheid van het ethnoeuropese ras dan de mooie, blonde nederlandse, duitse en zweedse vrouwen. Dus wij zijn het doel: onze ethnoeuropese mannen worden emotioneel gecastreerd en afgebeeld als losers zodat ze denken dat ze geen man meer mogen zijn. Wij vrouwen worden tegen onszelf opgezet, we mogen geen huisvrouw meer zijn, geen moeder (niet meer te betalen en we moeten werken dus ook geen tijd) en we moeten het volgens de reclames (allemaal van de stam) doen met negers. Wij mogen geen blanke babies meer produceren. DAT is hun doel. Daarom wordt een gruwelijke verkrachting door een woestijn-imbeciel niet bestraft. Integendeel. WIJ, ethnoeuropese vrouwen en onze mannen worden bestraft. De stam van Barbara Lerner wil ons uitroeien.

 3. Geloof mij op alles wat mij lief is!
  Vieze vuile kankerlijers!
  Ik zal hetzelfde bij die viezerikken doen, alleen trap in mijn rechtervoet dwars door zijn reet en zal de fles met benzine vullen over ze heen gieten en aansteken met mijn sigaret.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here