Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

7
4980
Achtergrondfoto © Steven Lek / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Frankrijk, Zweden, Duitsland en andere Europese landen zijn op weg om verkrachting door immigranten te legaliseren omdat het “hun cultuur” is.

Hoe verbijsterend dit ook mag lijken, het recente aantal verkrachters dat zware straffen ontloopt suggereert dat er al een precedent in werking is om verkrachting door immigranten te decriminaliseren omdat ze de westerse wetten omtrent verkrachting “cultureel niet begrijpen” en het woord NEE ook niet.

In het kort; verkrachtingen door immigranten worden gebagatelliseerd als “cultureel onbegrip” en op die manier krijgen de slachtoffers nooit gerechtigheid, wat er in feite op neer komt dat legalisering van verkrachting eigenlijk al een feit is.

Bijvoorbeeld, een Duitse rechter ontsloeg een Turkse drugsdealer van verkrachting ondanks dat die elk woord van het 23-jarige slachtoffer geloofde, omdat volgens de rechter wat het slachtoffer “als een verkrachting ervoer”, inclusief dat haar hoofd tussen twee bedpoten in geramd werd, in Turkije “cultureel”gezien wordt als een beetje “wilde” seks.

De aanklager gaf toe dat het voor het slachtoffer als een schok overkwam, volgens de Märkische Allegemeine, aan de andere kant was er geen veroordeling mogelijk omdat er geen bewijsbare intentie was van verkrachting door de dader.

De Turkse man beweerde dat hij helemaal geen verkrachting zou kunnen plegen omdat hij een moeder en een zuster heeft.

“Het linkse narratief heeft oorspronkelijke Duitsers zo geïndoctrineerd dat hun multiculturele respect en bureaucratisch conformisme zelfs in staat is om wat zonder twijfel verkrachting is om te draaien tot een beledigende culturele vraag, een vraag waarop zowel de rechtsprekende autoriteit als de verkrachtte vrouw JA op antwoordden. Al was het bewijs duidelijk, er was geen onenigheid over, maar het werd afgedaan als een etnisch misverstand”, zoals Damian Black van Return of Kings opmerkt.

Afrikanen: "Binnenkort zullen we jullie vervangen door onze kinderen"

Dit beperkt zich niet tot Duitsland alleen. Zoals Frontnieuws berichtte, kreeg een moslim in Zweden geen gevangenisstraf nadat hij een tiener anaal verkracht had omdat hij “NEE niet kon begrijpen”, volgens het hooggerechtshof in Zweden.

Abdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren

Bovenstaande links zijn snel even een paar voorbeelden die men ziet als u op de ‘Rape’ tag onderaan dit artikel drukt. Die lijst zou een heel eind uitgebreid kunnen worden als Frontnieuws nog beschikking zou hebben tot alle oude artikelen van Fenixx.org en Fenixx.news, die plotsklaps zonder opgaaf van redenen door meningnazi’s verraden en geëlimineerd zijn.

Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam – aanklager: “Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk”

7 REACTIES

  1. Dus dan blijft er alleen nog over om het recht in eigen handen te nemen , aangezien die klojo`s geen nee begrijpen , begrijpen ze wel oog om oog , tand om tand !!

  2. Ik vind het eigenlijk wel logisch dat verkrachting door “asielzoekers en/of “vluchtelingen” NIET langer bestraft moet worden, die “mensen” hebben de meest verschrikkelijke dingen meegemaakt; dus kun je ze hun “pleziertje” niet ontnemen ! Ook het vermoorden van andersdenken moet NIET meer bestraft worden, behoort óók tot hun cultuur. Ik ga binnenkort een wedstrijd organiseren, speciaal voor “asielzoekers en/of vluchtelingen”, waar de eerste prijs is bestemd voor de man die de “beste verkrachting” pleegt, dus………véél gegil van het slachtoffer en er moet veel bloed vloeien ! (allemaal heel cynisch bedoelt)
    De “overheden” die hierover durven spreken zijn dood- en doodziek !!!!!!

  3. Als men weet wat er in de Koran en de Talmud staat over dit onderwerp, dan is het initiatief van de EUSSR geen verrassing. Verkrachting dient hier in de eerste plaats om de autochtone bevolking te vernederen. En ondertussen wordt er dan ook nog eer bewezen aan het standbeeld van de onbekende verkrachter in Berlijn. Waar zitten hier de “feministen” ?.

  4. Rechters die zo iets vrijstellen moeten ter dood veroordeeld worden. Vuurpeleton en daarna vermalen en uigebaggerd worden in de zee ermee. Dux kom terug :'(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here