TheDigitalArtist / Pixabay

Een christelijke pastor gelooft dat de vergeldingsaanval van Iran op Israël het begin was van de “Gog en Magog oorlog” uit de Bijbel en zei dat hij gaat lobbyen bij het Congres om de spanningen niet te “deëscaleren” en in plaats daarvan de oorlog van Israël te steunen.

Een bericht op X, voorheen Twitter, dat een interview toont van dominee John Hagee, oprichter van de lobbygroep Christians United for Israel (CUFI), werd gedeeld door de onafhankelijke journalist Lee Fang, schrijft Belle Carter.

“Pastor John Hagee zegt deze ochtend dat de raketten van Iran het profetische begin zijn van de ‘Gog en Magog’ oorlog uit de Bijbel (die eindigt met Jezus die terugkeert en Joden die worden gedood of bekeerd),” schreef hij als bijschrift bij de post. “Zegt dat hij naar DC zal reizen om te lobbyen bij wetgevers om niet te ‘deëscaleren’ en Israël te steunen. Vraagt om geld.”

“Profetisch gezien staan we op de rand van de Gog-Magog oorlog die Ezechiël beschrijft in hoofdstuk 38 en 39,” zei Hagee in de video die op zondag werd opgenomen en de volgende dag werd gepost, nadat meer dan 200 Iraanse raketten op Israël werden afgevuurd, waarvan 99 procent werd onderschept en vernietigd door regionale raketafweersystemen.

  Escalatie in het Midden-Oosten: De weg naar de Derde Wereldoorlog

Hij gelooft niet dat er behoefte is aan deëscalatie. In plaats daarvan hield Christians United For Israel (CUFI), de christelijke zionistische organisatie die Hagee in 2006 oprichtte, maandag een “emergency fly-in” om wetgevers in Washington D.C. te bezoeken, waaronder House Speaker Mike Johnson, om “hen te vertellen dat ze moeten stoppen met het schudden van papieren en iets moeten doen om Israël te helpen.” Ondertussen wordt CUFI gefinancierd door miljoenen dollars van de niet-christelijke zionisten Robert Shillman, wijlen Sheldon Adelson (nu zijn vrouw Miriam) en Bernard Marcus. (

Volgens een rapport uit 2023 van het Public Accountability Initiative LittleSis getiteld “The Wealthy Donors Behind Christians United for Israel,” heeft Shillman van Cognex Corporation en Shillman Foundation, die van 2021 tot 2021 $1,4 miljoen heeft bijgedragen aan CUFI, zijn rijkdom opgebouwd als CEO van Cognex, een fabrikant van software en sensoren voor het scannen van machine vision en streepjescodes die worden gebruikt in productieautomatisering. Zijn stichting financiert verschillende rechtse en pro-Israël groepen in de VS, waaronder de Zionist Organization of America.

Aan de andere kant droeg Miriam Adelson van Las Vegas Sands en Adelson Family Foundation in 2020 $1,1 miljoen bij aan CUFI. Wijlen miljardair Sheldon Adelson bouwde een imperium op met de exploitatie van grote casinoresorts over de hele wereld via de Las Vegas Sands Corporation. Zijn vrouw Miriam is naar schatting 32 miljard dollar waard. Hij was een groot voorstander van Israël en zijn stichting heeft honderden miljoenen uitgegeven aan anti-moslim propaganda.

Tot slot heeft Marcus van Home Depot en Marcus Foundation zowel in 2020 als in 2021 $ 60.000 bijgedragen aan CUFI. Marcus is de medeoprichter van Home Depot die de eerste CEO en voorzitter van het bedrijf was tot zijn pensioen in 2002. In de afgelopen 30 jaar hebben Marcus en zijn vrouw meer dan $2 miljard gedoneerd via de Marcus Foundation.

  Fico, bin Salman, Raisi... Wie is de volgende?

Critici zeggen dat Hagee de sukkels in zijn publiek niet nodig heeft om een cent te doneren omdat zijn megadonoren hem volledig hebben gedekt.

Hagee zegt dat hij bij het Congres zal lobbyen om Israëlische aanvallen op Iran te steunen

De pastor is er vast van overtuigd dat de regering van Biden Israël moet steunen. Hij heeft ook herhaaldelijk opgeroepen tot aanvallen op Iran. Hagee vertelde zijn kudde dat hij deze week naar 250 evangelische leiders in Washington gaat om te lobbyen bij leden van het Congres om Israël te steunen in het nu verhitte conflict met Iran. Het land in het Midden-Oosten staat centraal in de profetie over de tweede komst van Christus. Hij heeft ook vaak opgeroepen tot een Amerikaanse aanval op Iran en vergeleek ooit de ondertekening van de nucleaire overeenkomst met Teheran door president Barack Obama in 2015 met een “vinger in het oog van God.”

Hagee zei zondag: “Deze aanval van Iran, dat gisteren meer dan 200 raketten lanceerde, is een eerbetoon aan het zwakke en zielige leiderschap van Joe Biden.” Hij zei verder dat God dit zo gestructureerd heeft dat de deur nu open staat en wij er als een bulldozer doorheen gaan. De 84-jarige Hagee voegde er bizar genoeg aan toe dat als Ronald Regan, die in 2004 overleed, nog steeds president was, “we niet in deze puinhoop zouden zitten.”

Biden, die door Hagee de antichrist werd genoemd, beweerde dat hij de Israëlische premier Benjamin Netanyahu had verteld dat de VS niet zal deelnemen aan een vergeldingsaanval tegen Iran. De president heeft zijn bezorgdheid geuit over een zich uitbreidend conflict in het Midden-Oosten.

  Scott Ritter: Israël faalt met wereldwijde PR-campagne om Hamas te demoniseren

Eerder zei Hagee dat Hitler God’s wil uitvoerde tijdens de Holocaust en dat de Antichrist deels Joods zou zijn. CUFI heeft ook een unieke agenda voor Israël, die weinig te maken heeft met de belangen van Joden, religieus of seculier. CUFI wil dat Joden naar Israël verhuizen om de eindtijd te bespoedigen en de wederkomst van Christus te brengen. Hagee schreef dit allemaal in zijn bestseller Jerusalem Countdown uit 2005. Zoals Abraham Foxman, toenmalig nationaal directeur van de Anti-Defamation League, in 2015 aan de Forward vertelde: “Het is voor hun eigen heil, niet voor het joodse heil; het is zodat ze de wederkomst van de Messias zullen zien. Een campagne van christenen om Joden naar Israël te sturen is moreel aanstootgevend.”

Noch is dit slechts een irrelevant theologisch standpunt; het beïnvloedt het beleid, schreef de krant verder.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Dood aan de christenen!” Christenen in Israël door extreme Joden aangevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArtsen faken ‘hersendode’ diagnoses om te experimenteren op mensen als laboratoriumratten
Volgend artikelEU-elites beloofden een welvarende groene toekomst. Dit kan hun ondergang worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Datzelfde evangelie (revelations) waarschuwd ons voor “valse profeten”
  Deze pastor komt misschien daarvoor in aanmerking…

  • De evangelische christelijke stroming is een amerikaanse uitvinding
   En een corruptie van het oude geloof
   In jaren 70 80 kwam het naar nederland , duidelijk opgelegd
   Via geheime organisaties

   Nu is evangelisch niet meer genoeg, je moet ook zionistisch zijn
   Kerk in usa is totaal gecorrumpeerd, geld machines

 2. Als ik dit soort verhalen lees, schiet er een leven van opgedane kennis aan me voorbij……..en denk ik alleen nog maar ” laat maar zitten”.

  Weer zo’n van Godverlaten luldebehanger met een bijbel in zijn zieke klauwen.

  Je creëert je eigen werkelijkheid. Dat geldt voor ons allemaal……… maar ik wordt wel katmisselijk van dit soort goorlapperij.

 3. Revelations lijkt een tijdcapsule met een waarschuwing voor de toekomstige generaties
  Ik denk dat deze zich momenteel manifesteert.
  Mijn suggestie: zet de Tv uit en verdiep u in deze overlevering, van generatie tot generatie door verteld, en later op schrift gezet door mensen die dat als levenswerk zagen… monniken werk letterlijk
  En nu weer geprojecteerd als verboden schrift….
  Question Everything !

  • Grappig… je sluit af met Question Everything!

   Van naturen zijn wij dat ‘Question Everything’… daarom hebben ze ons geleerd ‘Challenge Everything’.

   Question Everything brengt ons tot de waarheid. Challenge Everything maakt alles tot strijd, waardoor we nooit bij de waarheid komen.

   Er is een fabrikant van computerspelletjes EA, die deze zin als slogan gebruikt. EA maakt ook alle voetbalspellen, dus de zin ‘Challenge Everything’ wordt al 20jr subliminaal in de geesten gepompt. De satanisten hebben ons van Question naar Challenge geprogrammeerd zodat wij met elkaar gaan strijden ipv onze natuur te zijn en vragen te stellen tot we bij de waarheid komen. In een Challenge worden wij elkaars tegenstanders, in een Question gaan we samen op zoek naar antwoorden.

   Dusss… je hebt 1000% gelijk Yahweh… Question Everything!!!

   Centrale les voor alle wakkeren; stop met overtuigen obv informatie en antwoorden… ga luisteren en ga vragen stellen!!! We komen in Challenges door te proberen om de ander te overtuigen, we moeten onze natuur wakker maken door te luisteren en vragen te stellen. Hoe meer we luisteren en vragen, hoe sneller de rest ontwaakt uit hun onnatuurlijke Challenge (strijd) betovering.

 4. Wars & rumors of wars.
  False profets.
  666 = cbdc
  Vaccination = genetische modificatie= overgave aan “fallen angels”
  Tekenen aan de lucht = bluebeam . chemtrails, geo-engineering, HAARP,
  Etc.

 5. Laat ik Pastor John Hagee even uit zijn droom helpen.

  In de Heilige Schrift wordt weliswaar melding gemaakt dat Jezus nog een keer zal terugkomen op aarde, maar NIET als Messias, want die tijd is geweest.
  Nergens staat geschreven dat Hij tussendoor nog een keer de mensheid vereert met een bezoek.
  Hij komt terug op het einde der tijden, ditmaal als RECHTER, met als doel de ‘bokken van de schapen’ te scheiden.

  • Nee hoor eerst komt Jezus terug om zijn mensen op te halen en dat ziet niemand en heet de opname voor de grote verdrukking. En dan nog een opname op de helft van de grote verdrukking na 3,5 jaar. En dan na nog 3,5 jaar komt Jezus zichtbaar terug voor de apocalypse. 1 Thessalonicenzen 4:13-18 voor de 1ste opname. En Mattheus 24:39-41 voor de 2de.

 6. Jezus is liefde, liefde is in ons ipv buiten ons. We zijn vergeten wat liefde is en we denken dat liefde iets buiten ons is… de terugkomst van Jezus is gewoon de terugkomst van de liefde in ons. En zodra de liefde in ons terugkeert, zullen er dingen veranderen. Tot die tijd blijven de mannen die met rust gelaten wilden worden nog rustig, maar er is een grens en dan staat de God in ons op om dit allemaal te beëindigen. De satanisten begrijpen niet wat ze doen en hoe machtig wij zijn als ze ons over de grens duwen. Onderstaand een reactie van iemand op NFN. Dit is de terugkomst van Jezus;

  De meest angstaanjagende kracht voor de dood komt van de mannen die met rust gelaten wilden worden.
  Ze proberen, hun hele leven, hun eigen zaken te regelen en te zorgen voor zichzelf en degenen van wie ze houden. Ze weerstaan elke impuls om terug te vechten, omdat ze weten dat daaruit een onafwendbare en permanente verandering van het leven zal voortkomen.
  Zij weten dat op het moment dat zij terugvechten, de levens zoals ze die hebben geleefd, voorbij zijn.
  Op het moment dat de mannen die met rust gelaten wilden worden, worden gedwongen om terug te vechten, wordt dat een vorm van zelfmoord. Ze vermoorden letterlijk wie zij vroeger waren.
  Dat is de reden waarom deze mannen, die met rust gelaten wilden worden, wanneer ze gedwongen worden geweld te gebruiken, met ongenadige wraak vechten tegen degenen die hun vroegere levens hebben verwoest.
  Ze vechten met rauwe haat en een gedrevenheid die niet kan worden doorgrond door degenen die alleen maar spelletjes spelen van politiek en terreur. Ware terreur zal aan de deur van deze mensen komen, en ze zullen schreeuwen en smeken om genade. Maar het zal aan dovemansoren gericht zijn bij de mannen die gewoon met rust gelaten wilden worden.

 7. De hoogmoed om te denken je met Gods kalender te kunnen bemoeien!
  Als je daar al effect op zou willen (kunnen) hebben is er maar één (1!!) mogelijkheid: evangelisatie, want God heeft een bepaald aantal mensen voor de hemel in gedachten. De bijbel spreekt over een volheid. Maar ook is er tegelijkertijd sprake van dat er een volheid aan zonde moet zijn. Dat maakt dat zelfs evangeliseren mogelijk geen invloed op Gods kalender zal hebben.

  • Boaz,
   Ik ga nu hier iets delen met de reaguurders, ik ben zelf al heel lang geleden uit de NH Kerk gestapt, nog steeds sta ik achter die beslissing, heb al vaker geschreven dat ik respect voor bijna alles, ik heb de 2 films gezien hierop de site gepost van Al Jazeera over de Christelijke Zionisten in de VS, mijn vader had voor de oorlog al zijn vader verloren, mijn oma had 5 kinderen, sommige kinderen o.a. mijn vader moest naar Hardenberg, dat deed de familie lopend omdat er gewoonweg geen eten was, in die gemeenschap wat toen nog bestond uit voornamelijk boerenfamilies, veelal van dezelfde NH Kerk als mijn familie, deze mensen namen mijn vader gedurende de oorlog op in mijn plaatsje en voor mij zijn dit echte Christenen, ik heb hen later verteld dat ik dit NOOIT zal vergeten, echte naastenliefde, zij deden dit voor anderen mensen uit een heel ander gedeelte uit Nederland, zij kenden elkaar niet maar zij deden het, van zulke Christelijke mensen heb ik diep respect, zij ontroeren mij maar die steun voor het zionisme, nee daar heb ik een ander woord voor, ik ga het niet schrijven hier!

   • Christenen voor Israël zijn ziende blind en horende doof en de sinds 07.10.2023 door Israëlische bemoeienis veroorzaakte ruim 33(!).000 doden (inmiddels de 34.000 gepasseerd helaas) in de Gazastrook telt bij deze groep christenen blijkbaar niet. Hier is ronduit sprake van genocide.
    Ze gaan ook volkomen voorbij aan het feit dat de stichting van de ziokhazaarse entiteit aka Israël op 14.05.1948 een illegale actie was met als gevolg veel verdriet voor de oorspronkelijke Arabische bewoners (Naqba).

 8. Domme mensen maken van geestelijke zaken uit domheid materiële zaken en dan gaat het natuurlijk fout. De Weg had nooit geïnstitutionaliseerd moeten zijn geworden in 280. De Weg van de Waarheid, de Liefde is een gebruiksaanwijzing en een routeplanner om in dit leven al verlicht te worden, lijkt mij. Herboren in de Geest. Het materiële wordt dan ingezien als de illusie en de Geest wordt gezien als waarheid. Dat kan men natuurlijk niet zien als geschiedenis of zo.
  Maar de Weg is smal en vol verleidingen. Velen zullen hem proberen te lopen maar velen zullen struikelen voor het beest in de mens dat wakker wordt door de materiële zucht, d.i. de hebzucht; de natuur. Het is daarom dom en eigenlijk lachwekkend om daar een soort ‘dienst’ van te maken. Dan begrijpt men natuurlijk niet wat de bedoeling is van de mystiek in de Bijbel. Maar ja. Domme mensen hebben een te grote mond vaak. En hebzucht verpest werkelijk alles op deze aarde. Daarom moet mystiek gescheiden blijven van het volkse waar baasjes de rol van (mis) leider spelen. Das een geheimpje.

  • Prachtige reactie… dankjewel.

   ‘De Weg van de Waarheid, de Liefde is een gebruiksaanwijzing en een routeplanner om in dit leven al verlicht te worden, lijkt mij.’

   Dat lijkt mij ook… en zoals je zegt is dat het smalle pad. De meesten kiezen het brede pad en verliezen/verloochenen ze zich in de tijdelijke en materiële wereld. Spiritueel gezien bestaat geld niet, egoïstisch gezien plegen we er moorden voor. Achteraf komt het ge-weten dat we in onze harten zijn. In onze harten weten we dingen, maar we negeren ze met het ego (hoofd) en dan komt het later als ge-weten terug, want in ons hart weten we allemaal wat wel of geen liefde is. Het ego in ons is stervende en slaat wild om zich heen. Het ge-weten kunnen we negeren, maar we weten in ons hart allemaal dat de liefde op een dieptepunt is beland. En net als met verslavingen, moeten we eerst erkennen dat de liefde weg is en dat we dat moeten oplossen.

 9. Prachtige reactie… dankjewel.

  ‘De Weg van de Waarheid, de Liefde is een gebruiksaanwijzing en een routeplanner om in dit leven al verlicht te worden, lijkt mij.’

  Dat lijkt mij ook… en zoals je zegt is dat het smalle pad. De meesten kiezen het brede pad en verliezen/verloochenen ze zich in de tijdelijke en materiële wereld. Spiritueel gezien bestaat geld niet, egoïstisch gezien plegen we er moorden voor. Achteraf komt het ge-weten dat we in onze harten zijn. In onze harten weten we dingen, maar we negeren ze met het ego (hoofd) en dan komt het later als ge-weten terug, want in ons hart weten we allemaal wat wel of geen liefde is. Het ego in ons is stervende en slaat wild om zich heen. Het ge-weten kunnen we negeren, maar we weten in ons hart allemaal dat de liefde op een dieptepunt is beland. En net als met verslavingen, moeten we eerst erkennen dat de liefde weg is en dat we dat moeten oplossen.

 10. Ook deze Pastor gaat dus helemaal mee met Problem Reaction Solution

  1.Problem
  Verzin of maak een probleem
  (9/11, Corona, Apen virus, Inval van Hamas,etc..)

  https://twitter.com/LaurenWitzkeDE/status/1713344613409313003?t=8CG5NmS7XiQyWN-j3yBEBw&s=19

  2.Reactie Publiek
  Help overheid.Redt ons van dit probleem

  3.Solution
  De overheid komt met een oplossing voor het probleem dat ze zelf verzonnen hebben met als doel een verborgen agenda
  (Inval Irak om petrodollar te beschermen, Vaccin als genocideinstrument, Uitroeien Hamas om Palestina te anexxeren en een Nieuw Groot Israel te maken…)

  https://youtu.be/gaxbePNTsLI?si=NmgZfPK-UFV5VsNY

  Overigens denk ik niet dat deze Pastor enige inbreng heeft in Gods agenda wat betreft de eindtijdagenda. Paulus zegt dat eerst de AntiChrist moet verschijnen die zijn naam eer zal aandoen…
  Anti in het Koine Grieks betekent namelijk niet alleen tegen Christus maar ook in plaats van Christus.
  Dominee Glashouwer noemde de duivel altijd de grote na-aper van God.
  Zo aapt de AntiChrist alles na wat Jezus deed en nog gaat doen!

  Evangelie versus nepevangelie
  Wonderen versus schijnwonderen
  Zichtbare wederkomst versus een onzichtbare wederkomst
  (Jezus vergelijkt zijn wederkomst met de bliksem. Die kun je met je blote ogen zien en je kunt het tijdstip van een bliksemflits ook niet berekenen…)
  Wederkomst na de Periode van de AntiChrist versus de Wederkoms van Satan tijdens de periode van de AntiChrist

  Even him, whose coming is after the working of Satan with all power and  signs and lying wonders….

  (οὗ ἐστιν ἡ παρουσία κατ᾽ ἐνέργειαν τοῦ Σατανᾶ ἐν πάσῃ δυνάμει καὶ σημείοις καὶ τέρασιν ψεύδους)
  2 Thes 2:9

  Het verheerlijkt lichaam wat Christenen krijgen bij de rapture na de periode van de AntiChrist versus het transhumane lichaam verbonden aan het internet in de periode van de AntiChrist…

  Who shall change our vile body, that it may be fashioned like unto his glorious body, according to the working whereby he is able even to subdue all things unto himself.
  Fil 3:21

  Does Revelation 3:10 Teach a pretrib Rapture?

  https://www.solagroup.org/does-revelation-310-teach-an-any-moment-rapture/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in