© Freepik

Eerder deze maand publiceerde het Witte Huis zijn nieuwe “Pandemic Preparedness” doelstellingen.

Ze zijn verre van de enigen die zich hiermee bezighouden. In maart vroeg Sky News zich af: “‘Volgende pandemie ligt om de hoek’, waarschuwt expert – maar zou lockdown ooit nog gebeuren?” schrijft Kit Knightly.

Op 3 april vroeg de Financial Times zich iets soortgelijks af: “De volgende pandemie komt eraan. Zullen we er klaar voor zijn?”

Nog geen uur geleden nodigde de Daily Mail ons uit in “de dodelijkste grot ter wereld die de volgende pandemie zou kunnen veroorzaken”.

Nog maar twee dagen geleden schreef een professionele paniekzaaier voor CNN:

“De volgende pandemiedreiging vereist nu actie!!!”

Oké, ik heb de uitroeptekens toegevoegd, maar ze zijn heel erg geïmpliceerd in de oorspronkelijke tekst.

Dus, terwijl Iran en Israël met hun sabels rammelen op de voorpagina’s, dacht ik dat we een kijkje moesten nemen op de rustigere achterpagina’s om te zien wat we kunnen leren, en ons helpen te voorspellen hoe “de volgende pandemie” zich zal ontvouwen.

WAT IS “DE VOLGENDE PANDEMIE”?

Ik bedoel… ik denk dat het voor zichzelf spreekt.

Maar serieus, het is degene die ze hebben voorspeld vanaf het moment dat Covid begon. Eerst zouden het de apenpokken zijn – sorry monkey pox – maar dat mislukte.

Natuurlijk bedoelen we met “pandemie” eigenlijk “psy-op”, want niets aan de volgende pandemie zal echter zijn dan de vorige pandemie. Sterker nog, gezien de sprongen voorwaarts in AI-technologie, zou het de volgende keer aanzienlijk minder echt kunnen zijn.

We kennen nog geen details, maar er is genoeg vage berichtgeving om al wat gissingen te doen.

WELKE ZIEKTE ZULLEN ZE GEBRUIKEN?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag. We hadden het al over apenpokken, maar dat lijkt niet meer waarschijnlijk.

Op dit moment hebben ze het vooral over “ziekte X” – een term die in bepaalde delen wat paniek veroorzaakte toen hij voor het eerst op het toneel verscheen – maar dat is niet een of andere superziekte met een topgeheime gain of function, het is letterlijk een plaatshoudersnaam.

En het is een plaatshoudersnaam die voorlopig zijn werk doet.

Ze hebben immers nog niet echt een echte naam nodig, net zo min als ze een echte ziekte nodig hebben, ze hebben alleen het idee van een ziekte nodig om boven de hoofden van de mensen te houden terwijl ze de wettelijke regels van hun op gezondheid gebaseerde tirannie opstellen.

Sterker nog, de vaagheid die “Ziekte X” biedt is nuttig, omdat het de wetgeving ook vaag houdt.

Dat gezegd hebbende, zullen ze waarschijnlijk op een gegeven moment een echte ziekte willen en/of moeten produceren.

Als het zover is, zal het vrijwel zeker een andere ademhalingsziekte zijn, omdat die gemakkelijk te “faken” zijn met behulp van reeds bestaande endemische ziekten en hun uniforme symptomen.

De belangrijkste kandidaat is de vogelgriep, die nu al twee jaar langzaam in het nieuws komt en onlangs veel aandacht heeft gekregen omdat de griep van koeien op mensen zou zijn overgegaan.

  Duitsland stopt nu ook vaccinaties AstraZeneca

De VN meldt dat “pandemiedeskundigen” “bezorgd zijn over de verspreiding van vogelgriep naar mensen”. Gisteren nog waarschuwde Jeremy Farrar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat “[de] dreiging van vogelgriep die zich verspreidt naar mensen een grote zorg is.”

Dit leidde tot sensationele koppen zoals deze van de Daily Star:

“Nieuwe pandemie ‘verwacht’ als mens-op-mens vogelgriep van ‘grote zorg’ voor WHO”

Vogelgriep is een handige keuze omdat het hen in staat stelt om tegelijkertijd hun gezondheidstirannie en hun voedseltransitie door te drukken. Ze kunnen beweren dat zuivel, rundvlees, kip en eieren “gevaarlijk” zijn geworden als excuus om ze te rantsoeneren of in ieder geval schaarste te forceren terwijl ze de prijzen opdrijven.

Ze zullen dan het idee pushen dat veganisme en/of in het laboratorium gekweekt vlees “pandemieën voorkomt”. Iets wat ze al sinds minstens 2021 beweren.

De Daily Mail meldde een paar uur geleden:

“H5N1-stam van vogelgriep voor het eerst aangetroffen in MELK in ‘zeer hoge concentraties’, waarschuwt Wereldgezondheidsorganisatie”

Het nadeel van vogelgriep is dat het moeilijk is om de invalshoek van klimaatverandering in het narratief te verwerken, dus misschien gaan ze voor iets anders.

WANNEER ZAL HET GEBEUREN?

Waarschijnlijk pas in de winter, ik denk op zijn vroegst in januari 2025, om twee redenen:

 1. Het moet griepseizoen zijn, zodat ze normale seizoensgebonden sterfgevallen in hun “pandemie”-narratief kunnen verwerken.
 2. Ik denk dat ze willen wachten tot het “grote verkiezingsjaar” voorbij is, zodat er nieuwe regeringen aan de macht zijn.

Dat tweede punt is niet zomaar een voorgevoel, maar gebaseerd op het artikel van Sky dat ik hierboven noemde. Het vraagt “zou lockdown ooit weer gebeuren?”, en een “expert” antwoordt [nadruk toegevoegd]:

“…als er weer een lockdown nodig zou zijn, zou de huidige Tory-regering ofwel schandalen over hun eigen overtreding van de regels moeten minimaliseren – of volledig van regering moeten veranderen om het publiek aan boord te houden. Als we een nieuwe regering zouden hebben, zouden mensen veel meer vertrouwen in hen hebben, omdat ze minder snel zouden zeggen: “Het is dezelfde bende als voorheen – waarom zouden we het nog een keer doen?”

Wat volgens mij juist is.

Dat zou ook de golf van plotselinge politieke ontslagen verklaren – waaronder Covid-sterren Angela Merkel en Jacinda Ardern – die de wereld overspoelden in de nasleep van Covid. Ze waren zich er toen van bewust, en zijn zich er nu nog steeds van bewust, dat hun spelers op waren en dat ze een nieuwe selectie nodig hadden voordat ze terugkwamen voor de tweede ronde.

Dus eerst verkiezingen – met alle onzin van dien – en dan misschien de “volgende pandemie”.

HOE ZAL DIE VERSCHILLEN VAN “COVID”?

Het is onwaarschijnlijk dat een toekomstige pandemie-psy-op het covid-patroon stap-voor-stap zal volgen, ten eerste heeft het Covid-narratief zichzelf uitgeput voordat het alles bereikt heeft waarvoor het bedoeld was.

Je kunt er zeker van zijn dat er in de vier jaar daarna werkgroepen en onderzoekers zijn geweest die de pandemiedata hebben doorgespit om uit te zoeken wat er fout ging en hoe ze het de volgende keer kunnen oplossen.

  Tienduizenden COVID-19 'vaccin' gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeert

Er lijken drie terugkerende thema’s te zijn.

 1. Vaccins geen lockdowns Er wordt meer aandacht besteed aan het veiligstellen van vaccins dan aan lockdowns. Sterker nog, een deel van het hele “verdorie, lockdowns waren schadelijk, wie had dat gedacht” gedoe gaat over het creëren van de dynamiek dat we “de volgende keer” er alles aan moeten doen om lockdowns te voorkomen.

Lockdowns worden een bedreiging in plaats van een feit.

“We MOETEN vaccins verplichten, want de economie kan zich niet nog een lockdown veroorloven.”

“Neem het vaccin, je wilt toch niet nog een lockdown?”

Dus komen er meer testen, meer maskers en meer vaccinatiemandaten… en/of quarantainekampen voor de ongevaccineerden. En als er dan toch lockdowns komen, krijgen de “anti-vaxxers” daar natuurlijk de schuld van.

 1. Snelheid snelheid snelheid. De belangrijkste tekortkoming van het Covid-narratief was dat het op hol sloeg. Tegen de tijd dat de vaccins begin 2021 op de markt kwamen, begon de pandemievermoeidheid al toe te slaan. En tegen de tijd dat de derde boosters en de vierde golven de krantenkoppen haalden, kon het niemand meer wat schelen.

De propaganda blitzkrieg van begin 2020 was misschien wel de grootste en meest wijdverspreide misinformatiecampagne aller tijden – en het was bijna overweldigend effectief. Maar het vertraagde, stagneerde, stopte en verdween.

De volgende keer, weten ze nu, moeten ze sneller zijn. Bill Gates zei het al tijdens de veiligheidsconferentie in München in 2022. Ze moeten de ziekte de kop indrukken, het aantal doden verhogen en vaccins inbrengen voordat de mensen beseffen wat er is gebeurd.

Vandaar het “100 dagen vaccins” plan. Zoals de altijd betrouwbaar hysterische Devi Shridar schrijft voor de Guardian:

“De meeste regeringen werken aan de 100 dagen uitdaging: dat is, hoe een virus dat zich verspreidt in te dammen terwijl een wetenschappelijk antwoord, zoals een vaccin, diagnose of behandeling, kan worden goedgekeurd, gefabriceerd en geleverd aan het publiek.”

De “100 dagen missie” is het geesteskind van CEPI, de door Gates en de WHO gesteunde NGO. Het belangrijkste doel is om het mogelijk te maken om nieuwe vaccins te produceren voor voorheen onbekende ziekteverwekkers in 100 dagen.

In de VS is het doel 130 dagen vanaf de ontdekking van de ziekteverwekker tot vaccinatie in het hele land.

Het spreekt voor zich dat echte, betrouwbare, “veilige en effectieve” vaccins niet in 100 dagen geproduceerd kunnen worden. Wat ze ook maken, verkopen en je dwingen te injecteren in die tijd… het zal geen vaccin zijn.

 1. Vrije meningsuiting is gevaarlijk. De langzame ontwikkeling van het narratief na 2020 kan de agenda van de gezondheidstirannie hebben gehinderd, maar het waren de onafhankelijke media die het echt pijn deden. Het geïmproviseerde netwerk van dissidente experts, onafhankelijke onderzoekers en bewegingen in de sociale media verspreidden “desinformatie” sneller dan de machthebbers het konden controleren op feiten.
  De volgende grens die overschreden wordt, is het ontzeggen van medische behandeling aan de ongevaccineerden

Sindsdien is er voortdurend berichtgeving geweest over de gevaren van “misinformatie en desinformatie”, waaronder prominent op de meest recente DAVOS-top eerder dit jaar, waar het werd bestempeld als een van de “drie grootste gevaren” voor de planeet.

Vorige week publiceerde een Britse parlementaire commissie “aanbevelingen” met als kop:

“De regering moet lessen trekken uit de pandemie om de communicatie te verbeteren en misinformatie tegen te gaan.

Nog maar een paar dagen geleden werd Gordon Brown geciteerd in het nieuws met de “waarschuwing” dat:

“‘nepnieuws’ de voorbereidingen op de volgende pandemie in gevaar brengt.”

Wat sterk impliceert dat ze in actie zullen komen om dit “nepnieuws” tegen te gaan voordat de “volgende pandemie” begint.

WILDE VOORSPELLING: De multipolaire invalshoek. Welke vorm de “volgende pandemie” ook aanneemt, ze zullen waarschijnlijk de monolithische berichtgeving van 2020 vermijden, waar totale wereldwijde overeenstemming met “de boodschap” een van de echte verklikkerlichten van misleiding was. Bereid je er de volgende keer op voor dat landen als India, China en Rusland hun eigen pandemische strategie smeden – met de nadruk op een nieuwe behandeling of technologie die het Westen weigert goed te keuren.

Er zijn nog geen bronnen die dit ondersteunen. Het is gewoon een onderbuikgevoel.

Dus wat voorspel ik officieel voor de “volgende pandemie”?

 1. Het zal niet worden gelanceerd tot na de grote verkiezingen dit jaar, omdat ze nieuwe politieke gezichten willen die niet bezoedeld zijn door Covid.
 2. Het zal waarschijnlijk vogelgriep of een andere ziekte van de luchtwegen zijn, die in de winter wordt gelanceerd om het echte griepseizoen weer te kapen.
 3. De gekozen ziekte zal passen in een of meer reeds bestaande agenda’s – ofwel invloed hebben op voedsel of afkomstig zijn van een of andere geforceerde “klimaatverandering” connectie of beide.
 4. Ze zullen sneller te werk gaan en binnen 100 dagen “vaccins” produceren om te voorkomen dat mensen het bedrog doorhebben, zoals ze deden met Covid.
 5. Ze zullen proberen om lockdowns te vermijden, maar ze zullen ze wel gebruiken als dreigement om de vaccinmandaten strenger af te dwingen.
 6. Ze zullen harder optreden tegen “mis- en desinformatie” voordat ze het nieuwe narratief lanceren.
 7. De volgende pandemie zal een multipolariteitshoek hebben om een valse binaire situatie te creëren.

Zo zie ik het. Bookmark deze post gerust voor toekomstige referentie.

Zelfs als ik de details verkeerd heb ingeschat, staat het buiten kijf dat ze van plan zijn om ergens in de nabije toekomst een nieuwe pandemie uit te rollen. Een covid vervolg dat leert van fouten uit het verleden.

Hoewel het in sommige opzichten waarschijnlijk erger zal zijn dan Covid was – is het goede nieuws dat we er deze keer klaar voor kunnen zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO ‘één stap verwijderd’ van het sturen van troepen naar Oekraïne – Orban
Volgend artikel‘Geen migratie, geen gender, geen oorlog’ – Hongarije’s Viktor Orbán lanceert campagne in het EU-parlement tegen ‘falend’ leiderschap in Brussel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Simpel: direct als mijn werkgever er weer in meegaat zoals met covid: 100% ziekmelding en dat hou ik gemakkelijk 2 jaar vol, dan gewoon met iets vervroegd pensioen, ga niet meedoen met die WIA zooi, te veel hoepeltjes. Ben er meer dan klaar mee.

 2. mijn idee is dat er tegen de winter een oorlog uitbreekt dan valt er niets meer te spuiten of wat ook.
  we moeten een oorlog door zien te komen.

 3. Ohh ja, als laatste punt vergeet je te vertellen dat Koopmans de mogelijkheid van het overslaan van vogelgriep op de mens al klaar heeft staan. Ze hoeft alleen de achterdeur van het lab in R.dam open te zetten.

 4. Het ligt er nu al dik bovenop dat de volgende ‘ pandemie’ uit een laboratorium gaat komen.
  Ze praten al een poosje over de ‘ ziekte X ‘
  Het zijn geen helderzienden die dat rond vertellen.
  Nagenoeg is alles al in kannen en kruiken ( en reageerbuisjes)

  Het enige onzekere is of de massa er nu weer met aangeprate angst in de val trapt.
  Iedereen is met zijn/haar persoonlijke gevecht bezig;
  De Nederlander die toch wel op vakantie wil.
  De Nederlandse jeugd die moet knokken voor een woning die zeer waarschijnlijk aan zijn/haar neus voorbij gaat omdat die woning toegewezen gaat worden aan een niet Nederlander.
  De Nederlandse oudjes in een verzorgingstehuis die scharel billen hebben gekregen van hun niet verschoonde poepluier.
  De boeren die het levenswerk van hun opa door de vingers zien glippen.
  De verpleging die op de toppen van hun tenen lopen vanwege de bezuinigingen.
  De agenten die tegen hun geweten in burgers terroriseren uit behoud van hun baan.
  De thuiswonenden AOWers die met versleten truien in hun stoel zitten omdat ze hun gasrekening anders niet meer kunnen betalen.
  De groter wordende dakloze massa die verjaagd worden vanwege het slechte aanzien van de stad.
  De poppetjes die slechts voor hun inkomen in de 2e kamer willen blijven zitten.
  Een wannabe demissionaire minister president die ons heeft uitverkocht uit pure eigenbelang.
  Enz.enz.enz.
  Wij vechten allemaal ons eigen gevecht tegen elkaar en iedereen, terwijl achter de schermen de ware oorzaken en bedreigingen naar het uiteindelijke doel gaat.
  We kijken naar afleidingen die voor onze ogen plaatsvinden en zien de gigantische grote storm niet op ons afkomen

  Wat gaan we doen als er weer een verzonnen lockdown komt?
  Wat gaan we doen als je niet meer mag werken zonder een RMNA prik?
  Wat gaan we doen als wij geen digitale ID willen en de daaraan gekoppelde bankrekening bevroren wordt?
  Wat gaan we doen als onze kinderen op school een prik krijgen zonder medeweten van de ouders?
  Wat gaan we doen als we uit voorzorg tegen prikken, de kinderen thuishouden waarna ze uit huis worden geplaatst onder het mom van volksgezondheid of slecht ouderschap?

  Ik hoef geen antwoorden te krijgen hier op FN.
  Maar denk er eens serieus over na.
  Waar ligt voor een ieder de grens wat men toelaat?
  Wanneer gaan we voor onszelf opkomen tegen de echte bedreiging?

  Wie was het ook al weer die eens schreef;
  ” de wereld is een gevaarlijke plek om te leven.
  Niet omdat er mensen zijn die slechte bedoelingen hebben, maar omdat er mensen zijn die er niets tegen doen.” (met woorden van gelijke strekking)

  Verwacht van overheden geen begrip of tegemoetkoming.
  Zij zijn immers de oorzaak van vele problemen.

  • Tja wat gaan we doen Tigron. Ik zou zeggen, barst maar en doe niet mee. Maar als ik ouder was van een kind en ze zouden dit flikken:

   Wat gaan we doen als onze kinderen op school een prik krijgen zonder medeweten van de ouders?
   Wat gaan we doen als we uit voorzorg tegen prikken, de kinderen thuishouden waarna ze uit huis worden geplaatst onder het mom van volksgezondheid of slecht ouderschap?

   Dan zou ik zeggen, ik ga jagen op de daders. Dus dat lijkt me voorlopig een brug te ver voor ze. Maar je weet maar nooit.

   • “Hunt down the perpetrators?”
    Bij deze weten de geheime staatsdiensten dan dat jij een gevaar bent, ze kennen je IP adres en dus ook je naam en waar je woont. Proficiat.

 5. En…. het pluimvee kunnen vaccineren met die mRNA troep, zodat mensen bij het eten van kip en eieren het toch binnen krijgen… Daar hoor je nog steeds niemand over…

  • mRNA zit van nature in grote hoeveelheden in alle levende organismen. We eten deze organismen sinds het ontstaan van de mensheid. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand ziek is geworden van het eten van kip omdat daar nu eenmaal mRNA in zit. Ik zie in principe geen verschil met kunstmatig ingebracht mRNA zoals bij de covid vaccins.

   • Precies Reknir. Je hebt groot gelijk. Het eten van een kip ( ik had liever het voorbeeld frikandel genomen) is doodgewoon gelijk aan een kunstmatige goedje met uitgebreide bijsluiter in je lichaam te laten spuiten door een GGD “ hoog opgeleide “ voormalige serveerster.

    De Jongen zei hèt ook dus het is waar. Goede reactie Reknir.

 6. H5N1. Een infectie die in de eerste plaats kinderen, tieners, adolescenten en jongvolwassenen velt. Naast de bekende “imunogecompromiteerden” die zelfs van een nieuwe verkoudheid als covid het loodje legden. Terwijl voor volwassenen van tientallen griepseizoen het wel een stevige Griep met hoofdletter is waar we flink ziek van zullen zijn. Wat H5N1 zal doen met al die jaar na jaar tegen seizoensgriep gevaccineerden valt af te wachten, dat weet niemand.
  Als er al zo lelijk uitgehaald werd over een nieuw verkoudheidsvirusje, maak je borst maar nat voor wat er gaat gebeuren bij een nieuw griepvirus. Lockdown Chinese stijl. Einde oorlog wegens meer zieke soldaten in het lazaret dan parate manschappen aan het front, zoals in 1918. Toch één postief feit.
  Maar als kinderen sterven kan je alles verwachten, zeker daar bij H5N1 een snel vaccin onmogelijk is.

 7. Ik denk aan een ander scenario, men gaat met een paar atoombommen die gewoon nep zijn gooien en daarna mensen met nepjodium tabletten of injecties massaal vergiftigen, velen sterven aan kanker, maar dat kunnen ze op radioactieve straling steken, maar in werkelijkheid zijn de tabletten de boosdoener.

 8. Een gedachte..
  Ik ben met mkultra en monarch mindcontrol aan het stoeien.. dit gebeurt al ontzettend lang! Het is lang verborgen gehouden maar word steeds openlijker toegepast. Ik denk bijvoorbeeld aan area51, wat ooit door het gewone volk ontdekt is en sindsdien word bijna iedereen bezig gehouden met ufo’s en buitenaards leven wat ze daar zouden bewaken.. zou kunnen, al denk ik zelf dat het gewoon weer een afleiding is van wat daar voornamelijk gebeurt.. massale mindcontrol op baby’s en kleine kinderen, organenhandel, adrenochrome, wapens, snufmovies, kinderporno enzovoorts. Dan al die zogenaamde dumb’s (deep underground militairy base).. ik ben ervan overtuigd dat alles ondergronds met elkaar verbonden is en dat dit de werkelijke reden achter alle shit is in de wereld. Oorlogen voor dikke winsten, landjepik, en natuurlijk diverse bronnen als olie en gas, locatie.. wat dacht je van oorlog voor de harvest van kinderen waar niemand meer naar omkijkt! Waarom is dan mijn vraag.. los van alles wat ik hierboven al genoemd heb, waarom? Kom ik weer uit bij de mindcontrol.. kijk naar alle predictive programming in dystopische films, in veel films en series laten ze een zombie achtig scenario, met wat voor oorzaak dan ook.. mindcontrol..zombies..nanorobots in je lijf.. dissociatieve identiteit stoornis oftewel Dis, veroorzaakt door trauma, meerdere persoonlijkheden.. mensen die met een vage blik in hun ogen spontaan doodvallen.. mensen die volledig bezeten zijn.. het gebeurt allemaal openlijk en word vaak afgedaan als: had die persoon maar niet de spuit moeten nemen of moeten luisteren.. wat nou als al die mensen al onder mindcontrol zijn? Kijk naar de signalen, kijk naar de ogen, kijk naar de absolute onbereikbaarheid, kijk naar hoe je vrienden en familie ineens heel andere mensen zijn, al die lhbtqhsoehkdvbnos figuren die complete onzin als waarheid verkopen met de grootste overtuiging, blind voor de waarheid als je hem aanbied, kijk naar alle acteurs van de laatste jaren en hoe waanzinnig goed velen in hun rollen opgaan, enzovoorts. Hoe krijg je iemand wakker die zelf geen besef heeft dat hij of zij in 1 of meerdere alter ego’s leeft? Dat duurt jaren, als het al lukt om iemand terug te krijgen naar herinneringen aan zulk heftig trauma, dat die persoon niet anders kon dan een alter aanmaken en de getraumatiseerde oorspronkelijke persoon volledig te blokkeren. Dat geeft een hele andere kijk op alles wat er gebeurt, alle zogenaamde “daders” die publiekelijk geslachtofferd worden, puur als afleiding om degenen die dit allemaal veroorzaken buiten beeld te houden. Kijk naar p diddy bijvoorbeeld.. vreselijk alles wat hij heeft uitgevreten met jonge opkomende artiesten.. hoe is hij ooit als jonge opkomende artiest geïnitieerd in dit wereldje denk je? Op precies dezelfde manier!! Dit is een repeating cycle van slachtoffer naar dader en heel unholywood is daar op gebouwd! Heel de wereld is daarop gebouwd! Ik zou niet weten hoe, maar het word tijd dat dit ondergrondse netwerk volledig en openlijk aan het licht komt, in al z’n gruwelijkheid, zodat niemand meer kan ontkennen wat er gebeurt, zodat alle slachtoffers serieus genomen gaan worden en vooral zodat we gaan zien dat iedereen slachtoffer is van een systeem wat al zo oud is als de mensheid zelf! De kennis van goed doet liefhebben en in vrede leven, de kennis van kwaad leid tot de shitshow die we vandaag de dag zien.. en wat die kennis betreft, we aint seen nothing yet! Als de volledige beerput opengaat en werkelijk alle werken van de duisternis aan het licht komen, dan zullen veel mensen jankend op hun knieën vallen door de onmenselijke daden die verricht worden, op in het bijzonder kinderen.
  Jezus zei:”Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet; want voor zodanigen is het Koninkrijk Gods”.. beeld zelf maar in wat God in petto heeft voor de mensen die kinderen wat aandoen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in