Twee keer “uitgewezen” maar loopt nog steeds vrij rond in Zweden, nu heeft Fatah een vrouw gewurgd en verkracht op kerkhof

3
Een glimlachende Fatah Ghazi wordt vóór de verkrachting door een bewakingscamera vastgelegd. Hoeveel verkrachtingen hij ook pleegt, hij kan niet worden uitgewezen. Rechts: De plaats delict op het Katarina kerkhof waar het slachtoffer naar verwees. © Politie

Fatah Ghazi, 27 jaar, is twee keer veroordeeld tot deportatie, maar Marokko “weigert” hem te accepteren. De Zweedse jurisprudentie geeft Arabieren die veroordeeld zijn tot uitzetting het recht om vrijgelaten te worden als ze niet direct naar huis kunnen worden gevlogen. Nu gebruikt Fatah de slappe Zweedse rechtsorde om in het land vrij rond te lopen en Zweedse vrouwen te verkrachten. Hij “kan niet” gedeporteerd worden. Het maakt niet uit hoeveel hij er verkracht.

Fatah Ghazi, 27 jaar, is al twee keer eerder veroordeeld tot uitzetting wegens verschillende misdaden. Hij mocht echter in Zweden blijven omdat zijn thuisland Marokko hem zou “weigeren” te ontvangen. Nu is hij opnieuw veroordeeld tot deportatie – deze keer voor het verkrachten van een vrouw op een kerkhof in Stockholm.

De vrouw was uit geweest en had zoveel alcohol gedronken dat ze een black-out had. Ze werd wakker met haar hoofd tussen twee grafstenen terwijl een Marokkaan, Fatah Ghazi, haar met beide handen wurgde, meldt Fria Tider.

Ze probeerde zich te verzetten en schreeuwde “stop!”.

“Als je niet stil bent dan ben je misschien de volgende die onder de grond gaat”, antwoordde de 27-jarige Arabier en verkrachtte haar vaginaal en anaal.

Volgens het vonnis zei de vrouw in de rechtszaal dat ze “hem vroeg haar niet te wurgen omdat ze dacht dat ze zou kunnen sterven, maar als hij haar alleen maar zou verkrachten, zou ze er levend uit kunnen komen”.

De verkrachter werd ’s nachts door bewakingscamera’s geregistreerd en kon later worden gearresteerd en vervolgd. Hij is nu veroordeeld tot 2 jaar en 6 maanden gevangenisstraf voor verkrachting en vandalisme (wegens het gooien van stenen en andere voorwerpen naar een auto).

  Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdowns

Fatah Ghazi is eerder vervolgd voor een aantal andere misdaden en is twee keer veroordeeld tot uitzetting: op 5 juli 2016 in de rechtbank van Göteborg met een verbod om voor 5 juli 2021 naar Zweden terug te keren, en op 29 april 2020 in het Hooggerechtshof Svea met een verbod om voor 20 januari 2025 naar Zweden terug te keren.

Desondanks is hij in staat geweest om in Zweden te blijven en misdaden te blijven plegen.

“Uit de informatie van Fatah Ghazi blijkt dat de uitzettingsbesluiten niet ten uitvoer konden worden gelegd omdat Marokko hem niet ontving en omdat hij ook lange tijd werd vastgehouden. Bovendien blijkt uit zijn informatie dat hij geen enkele band heeft met Zweden wat betreft familie, huisvesting of werk”, schrijft de arrondissementsrechtbank van Stockholm in de nieuwe uitspraak.

In een advies van het Zweedse migratiebureau staat dat Fatah Ghazi op 8 juni 2015 asiel heeft aangevraagd, maar dat de aanvraag is ingetrokken. Ook blijkt dat Fatah Ghazi op 31 oktober 2016 opnieuw asiel heeft aangevraagd, maar dat die aanvraag op 16 december 2016 is afgewezen.

Hij is nu voor de derde keer veroordeeld tot uitzetting. De uitzetting is echter beperkt en voor het geval dat hij deze keer daadwerkelijk zou worden uitgezet, is Ghazi in december 2030 weer welkom in Zweden.

15-jarige Ida gaf Arabieren aan voor verkrachting – nam het recht in eigen hand toen haar aangifte werd afgewezen

Vorig artikelAfD politica haalt vernietigend uit naar Merkel-regime: “Jullie veranderen Berlijn in Bagdhad” 
Volgend artikelFarage: China op weg naar wereldheerschappij met Biden als president
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Als je zo iemand 2,5 jaar geeft plus aftrek, dan interesseert het je geen ene malle moer wie het volgende slachtoffer is.
  Anders hadden ze ‘m wel minstens 30 jaar gegeven.

 2. Hij had geen inkomen.Debajes in Zweden is een luxe oord met betere conditiesdan dat ik in vrijheid heb.

  Wat betreft de marokkaanse aso houding: ik zal een paar simpele oplossingen geven;
  –ontbiedt de Marokkaanse ambassadeur; geef hem 2 dagen om te regelen dat de idioot retour gaat;
  (uiteraard vliegtuig op kosten Marokko) Gebeurt dat niet: dan alle Marokkaans personeel van Ambassade uitwijzen.
  –Daarna nog geen toestemming:alle spullen uit de ambassade publiekelijk verkopen binnen een week.
  –De crimineel zonder documenten op vliegtuig van Air Marocco zetten. dan kan die lekker op vliegveld aldaar blijven. Werkt Air Marocco niet mee, dan ze vertellen dat landingsrechten worden ingetrokken–en doen, per direct. Ticket: uiteraard op kosten Marokko.
  –Werkt dat nog niet: alle bankverkeer naar Marokko stoppen.
  –werkt dat nog niet: alle marokkanen met bedrijf/winkel: alle werkvergunningen intrekken per direct

  Mogelijkheden genoeg. Als je ballen hebt.

 3. En de meest simpele oplossing, ook conform EU wet: gewoon naar de grens brengen (zonder documenten) en byebye, met de groeten aan Adolfina merkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in