Pixabay

Artsen in Amerika zijn betrapt op het gebruik van dubieuze ‘hersendode’ diagnoses om mensen te behandelen als proefkonijnen en te experimenteren op patiënten als laboratoriumratten.

Artsen van de Universiteit van Alabama in Birmingham en het NYU Langone Transplantatie Instituut in New York City rapporteerden eerder deze maand met succes genetisch gemodificeerde varkensnieren te hebben geïmplanteerd in twee zogenaamd “hersendode” mannen, bericht Thepeoplesvoice.

LifeSitenews.com meldt : De patiënt in New York, een 57-jarige man, heeft al meer dan een maand een ononderbroken nierfunctie, de langste tijd dat een genetisch gemodificeerde varkensnier succesvol heeft gefunctioneerd bij een mens. Het team is van plan om de nierfunctie van de patiënt tot half september te observeren. In die periode krijgt hij cardiopulmonaire ondersteuning in een kritieke zorgomgeving.

In Alabama werden bij een 52-jarige man met “hersendood” en nierfalen zijn nieren verwijderd en werd een varkensnier geïmplanteerd die tien genetische aanpassingen had ondergaan. In tegenstelling tot de resultaten van vorig jaar (waarbij de xenograft nier die in de “hersendode” persoon werd geplaatst niet goed functioneerde), meldden Dr. Jayme E. Locke en haar team dat de xenograft nier dit keer goed functioneerde gedurende de volledige onderzoeksperiode van zeven dagen, waarbij dagelijks nierbiopten werden genomen.

“Deze xenograften maakten niet alleen urine aan, maar ruimden ook… giftige stoffen op en behielden een normale nierfunctie en stabiliteit in dit model gedurende zeven dagen”, aldus Locke. “En na afloop van het onderzoek werkten de nieren nog steeds[…]”.

Medisch ethici zijn minder onder de indruk. Joel Zivot, M.D., M.A., J.M. schreef in een opiniestuk voor MedPage Today:

  GROOTS: Zweden gaat TEGEN cashloze agenda

In het algemeen is de juistheid of onjuistheid van dit soort procedures het gevolg van een reeks morele keuzes, die tot nu toe niet gerapporteerd en onderzocht zijn, en de problemen van hersendood, menselijke experimenten, toestemming, rantsoenering en dierenrechten omvatten.

Hij wijst erop dat het concept van “hersendood” mensen heeft veranderd in grondstoffen, handelswaar die gebruikt kan worden voor de waardevolle vitale organen die ze bezitten. De meeste mensen krijgen geen enkele vorm van geïnformeerde toestemming wanneer ze belangeloos een donorkaart tekenen bij het Departement van Motorvoertuigen en hebben geen idee dat ze als “dood” kunnen worden beschouwd terwijl ze nog steeds ademen en een kloppend hart hebben. Of dat artsen zich op dit moment niet houden aan de wettelijke definitie van dood door neurologische criteria volgens de Uniform Determination of Death Act (of UDDA, waarvan alle 50 staten een of andere vorm in de wet hebben opgenomen).

Hoewel de UDDA “stopzetting van alle functies van de volledige hersenen, inclusief de hersenstam” vereist voor een diagnose van “hersendood”, volgen artsen nu over het algemeen de richtlijnen van de American Academy of Neurology uit 2010, die alleen documentatie van coma, een bedtest van hersenstamreflexen en een apneu-test vereisen. Er zijn geen andere speciale onderzoeken van “de volledige hersenen” nodig.

Volgens Dr. Zivot,

De dood is de permanente afwezigheid van tekenen van leven. Permanentie blijft een probleem in het geval van ‘hersendood’ omdat we de duurzaamheid van de staat van dood niet kunnen weten totdat het zichzelf duurzaam bewijst. Er zijn fouten gemaakt bij het vaststellen van de dood… Het vaststellen van hersendood blijft onzeker. Het is denkbaar dat een klein restje hersenfunctie aan detectie ontsnapt. Naarmate functionele beeldvorming van de hersenen vordert, zullen we waarschijnlijk hersenactiviteit ontdekken waarvan we dachten dat die afwezig was. Hoe comfortabel voelen we ons met de mogelijkheid dat er nog diepe hersenfuncties aanwezig zijn bij mensen die we hersendood noemen?

In 2008 publiceerde de President’s Council on Bioethics een witboek, “Controverses in de bepaling van de dood”. Op dat moment rechtvaardigden ze het voortzetten van de neurologische standaard voor “hersendood” vanwege sterke morele overtuigingen over het respect dat verschuldigd is aan de nieuwe “doden”. Hoewel ze de noodzaak erkenden om deze “lichamen” voor een korte tijd in leven te houden om het oogsten van organen te vergemakkelijken, betreurden ze de onnodige angst van families wiens geliefden beademd en onderhouden moesten blijven worden na zo’n diagnose.

  Grachten, Nepnieuws, Schurken

Maar de twee “hersendode” mannen die hierboven zijn besproken, krijgen dat respect niet. Ze worden aan de beademing gehouden als gastheren voor xenografisch onderzoek totdat het experiment wordt beëindigd en ze worden opgeofferd voor pathologisch onderzoek. En het is zeer onwaarschijnlijk dat deze mannen de kans hebben gekregen om in te stemmen met deze behandeling. Zivot schrijft:

De huidige richtlijnen bevatten geen taal voor dergelijke postmortale wensen. Individuen kunnen zich voor hun dood opgeven als orgaandonor, maar iemands hele hersendode lichaam doneren om een xenograft-transplantatie te ontvangen is zonder duidelijk precedent… Hersendood, als criterium voor de dood, moet voortdurend weerspiegelen wat er bekend is en rechtvaardigen waarom de mogelijkheid van een verkeerde hersendood-diagnose opzij gezet kan worden als er een xenograft-experiment, of welk experiment dan ook, op het spel staat.

Het best mogelijke resultaat zou zijn dat misschien sommige van deze “hersendode” mensen die nu gebruikt worden als gastheren voor xenograften, neurologische verbetering zouden laten zien gedurende de tijd dat ze top-klinische zorg krijgen als medische proefpersonen. De diagnose “hersendood” is meestal een zichzelf vervullende voorspelling, waarbij deze ongelukkige mensen ofwel snel orgaandonoren worden ofwel hun medische ondersteuning wordt ingetrokken. Maar steeds meer mensen, zoals Zack DunlapJahi McMathTaylor HaleTrenton McKinley en anderen, bewijzen het ongelijk van artsen over hun diagnose “hersendood”. Deze “hersendood”-overlevenden bewijzen dat deze diagnose verkeerd gesteld kan worden en dat het ethisch ongerechtvaardigd is om deze mensen te gebruiken voor medische experimenten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klokkenluider zegt dat Oekraïne organen van kinderen oogst, bevestigt Russische militaire rapportenVolg Frontnieuws op Telegram

  CIA gedachtencontrole: Schutter uit Maine begon "stemmen te horen" nadat hij een mysterieus gehoorapparaat had gekregen

Lees meer over:

Vorig artikelIk zal nooit meer een mRNA-vaccin accepteren, zegt parlementslid
Volgend artikelEvangelische zionisten proberen de Apocalyps te “versnellen” omdat ze denken dat dit Jezus zal terugbrengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De term hersendood is verzonnen om organen te oogsten bij donoren. Alleen uit levende mensen kunnen bruikbare organen worden gehaald. Mensen die “hersendood” worden verklaard leven nog en krijgen spierverslappers voor de organen verwijderd worden, zodat ze niet bewegen door de ondraaglijke pijn. Ze voelen dus alles, maar kunnen het niet aangeven. Bloed en orgaan handel is crimineel en er wordt miljarden aan verdiend.

  • En dan maar hopen dat je niet in ziekenhuis sterft ( of zeggen dat je bent gestorven tegen je nabestaanden omdat je hersendood bent ) God mag weten wat ze met je uitvreten.
   Als artsen beweren dat ik hersendood ben hoop ik dat iemand genade heeft en voor de zekerheid ook nog een spijker van 20 cm door mijn hart jaagt. Dan is het zeker dat ik dood ben.

 2. Het Monster van Frankenstein was óók niet erg gelukkig .
  Arme mensen!
  Trap die smerige Mengele’s van deze aardbol af alsjeblieft………en graag de rest van dat schorum uit die helse hoerenkast van dat WEF er achteraan.
  Je zou verdomme naar de brandstapel terug gaan verlangen. Kan er niks méér van maken.

  • Precies Inhetmeer, de Mengele praktijken zijn nooit gestopt, evenals Mengele zelf! De glimp van wat wij als volk weten over deze praktijken, begint meer en meer een zonsopgang te worden.. al willen veel mensen het gewoonweg niet weten en steken hun kop in het met chemtrails vervuilde zand..
   Deze dame is slachtoffer geweest binnen de allerhoogste kringen in usa. Zij heeft Mengele aan het werk gezien op een militaire basis, zij heeft gezien (en zelf ervaren!) hoe kinderen en babies gemarteld en misbruikt werden, (over)levend in kooien,gefolterd, onder stroom gezet, gesneden en geslagen, bruut verkracht opgejaagd en vermoord. Anderen, zoals ook zij, worden niet vermoord maar getraind, dat wil zeggen: ze creëren door trauma meerdere alter ego’s en die trainen ze om op commando het kind over te nemen en in die alter opdrachten uit te voeren.. ik heb maanden terug al aan frontnieuws gevraagd om dit filmpje te posten, maar tot op heden geen gehoor helaas. Vandaar dat ik het blijf posten hier, omdat dit het meest openbarende verhaal is op persoonlijk niveau, en op dader niveau! Ze noemt veel namen en legt de volledige werkwijze uit die op haar en vele anderen is toegepast. Wil je weten hoe diep deze satanische shit gaat? Dan raad ik je aan te kijken..

   https://youtu.be/RCqBKyvzsM8?si=iOeWtcosdeQFWRS5

    • Je hebt de hele film gepost zie ik, die ga ik vannacht weer eens kijken. Ik heb hem ooit als kind op tv gezien en vond het toen een doodenge film. Kijken hoe ik er nu tegen aankijk. Bedankt voor het delen.

     • Graag gedaan Gijp. Ik vind het zeer belangrijk kennis & inzichten te delen en deze site is daarvoor bij uitstek geschikt.

      • Ik heb hem gisteren overigens gekeken Ron. Naast mooie plaatjes van Wenen eind jaren 70 werden er toch ook wel serieuze dingen gezegd over klonen van mensen. Ze maakte het daar heel simpel, je vernietigd een eicel praktisch helemaal met uv licht en met een druppel bloed zou er een kloon kunnen ontstaan. Het lijkt me iets te simpel maar ze zijn er er al zo lang mee bezig. Ik ben er bijna zeker van dat het bestaat en dat het kan en gebeurt.

    • Laat de doden rusten.
     Het is als een paar mannen waar ik mee zat te praten, die me attent maken op de verborgen camera’s. Door je ervan bewust te maken doe je al mee aan de controle. Je kunt zo geen held worden.
     Je helpt enkel het kwaad verder te manipuleren en verergeren. Dat is wat er aan de hand is.

    • De les van Mengele, niet te ver mengen. Op deze manier is het kwaad overgesprongen op steeds andere dingen, bijvoorbeeld Israël, maar niet alleen, het sentiment van de botterik. En karma en reïncarnatie betekenen dat de muis die door de leeuw opgegeten wordt die leeuw wordt.

  • Hmmmm …
   De ouders die hun kinderen aanboden voor
   deze experimenten / onderzoek

   Zijn niet veel beter dan deze dokters / slagers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in