Het door Pakistan gecontroleerde Kasjmir heeft een wet aangenomen die chirurgische castratie en de doodstraf toestaat als straf voor degenen die schuldig zijn bevonden aan kinderverkrachting en seksueel misbruik, zodat het dient als afschrikmiddel voor andere pedofielen, volgens de wetgever die de wet heeft ingevoerd.

Kindermisbruik is een zeer gruwelijke misdaad en het gebeurt dat kindermisbruikers na enkele jaren uit de gevangenis komen en dan kinderen weer beginnen te misbruiken, aldus lid van de wetgevende vergadering, Ahmed Raza Qadri.

Qadri zei dat hij om deze reden het wetsvoorstel heeft ingediend dat woensdag in het parlement is aangenomen. “Als ze uit de gevangenis komen, kunnen ze geen kinderen meer misbruiken”.

De wijze van castratie, chirurgisch of chemisch, zal worden bepaald door de rechterlijke macht. Het wetsvoorstel staat ook andere straffen toe, zoals levenslange gevangenisstraf of de doodstraf.

“Het zal aan de rechter zijn welke straf hij toekent met het oog op de omstandigheden”, legt Raza uit.

Het wetsvoorstel zal moeten worden ondertekend door Kasjmir president Masood Khan voordat het wetgeving wordt, wat Raza verwacht in de komende dagen zal gebeuren.

Ontvoerd, verkracht, vermoord, op de vuilnisbelt gegooid: Het lot van christelijke kinderen in islamitisch Pakistan

  Ondanks protest Zweedse Milieupartij politica: Syriër die een 12-jarig meisje heeft verkracht in een asielaccommodatie wordt gedeporteerd
Vorig artikelChristelijke activiste smijt verf op De Blasio’s ‘Black Lives Matter’ straatschildering: “BLM is een marxistische beweging”
Volgend artikelEen paar historische fraudegevallen I – Einstein, fraudeur en intellectueel eigendom dief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik zou ‘t op prijs stellen als iets dergelijks óók in NL zou kunnen, ‘t hoeft niet erg gruwelijk te zijn : het onverdoofd verwijderen van hun pielemuis lijkt mij voldoende afschrikwekkend.

 2. Hier kan Nederland een voorbeeld aan nemen. Wel brabbelen over kinderbruidjes maar dit zien ze niet. Dit is DE oplossing. Hier wordt zelfs een pedo handboek goed bevonden. Schaam me dood voor mijn eigen land

 3. Helemaal goed , dat zou hier ook moeten zijn , ik hoop dat het mijn kleindochters bespaart blijft want ik heb dan geen wet nodig om hem zelf te castreren .

 4. Tot voorbeeld en straf..zeker goed…Nederland en hele wereld volg dit voorbeeld..
  Houd in ere het recht van veiligheid en goed leven voor mens en dier..groot en zeker klein..kleur geur cultuur geloof waar ook ter wereld..
  Nederland wees krachtig in uw beleid.
  Durf uzelf in de spiegel zien..
  Reinig uzelf

 5. Ik weet niet hoe dat werkt bij mensen in vergelijking met dieren, maar ik had een gecastreerde kater en die kon nog steeds een stijve krijgen.

  • Maar een stijve krijgen gaat niet meer wanneer er niets meer is om stijf te krijgen. Maar wanneer de pedofiel in de club van satan zit, gaat het denk ik meer om peinigen en dat kan zeker ook op andere manieren helaas

 6. Whatever you think of Vladimir Putin, he is the ONLY (!) leader in the world who openly confronted the Minister President of the Netherlands, Mark Rutte, about this political party for the promotion of pedophilia. Putin said: “If Russia had a political party for pedophilia, the Russian people would take up their guns!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in