© Staff Sgt. D. Myles Cullen (USAF)

Eergisteren hebben de kiesmannen in de Verenigde Staten gestemd en is de democratische kandidaat Joe Biden tot president benoemd. Zelfs als Donald Trump zijn strijd voortzet en Biden pas begin januari, wanneer het Congres hem goedkeurt, formeel wordt benoemd, lijkt alles naar Biden’s wens te gaan. Dit is goed nieuws voor China, zegt voormalig UKIP-leider Nigel Farage.

Over de relaties van China met Joe Biden en zijn zoon heeft Frontnieuws onlangs over bericht in verband met een video van een lezing met een Chinese economieprofessor die veel aandacht trok. De video werd al snel uit de sociale media in China gehaald, maar werd door Tucker Carlson op Fox News onderschept.

Het komt erop neer dat China, samen met zijn bondgenoten in de Verenigde Staten, ervoor hebben gezorgd dat Biden de verkiezingen won, aangezien hij veel gunstiger is voor China. Deze conclusie is iets waar Nigel Farage het mee eens is. De voormalige UKIP-leider zegt dat China “zijn mond likt” bij de gedachte aan Biden als president.

In een artikel in de krant Newsweek schrijft Farage dat de Chinese economie als een trein loopt terwijl zijn leiders de zwakkere Westerse landen intimideren. Volgens de informatie zou China ook het land moeten zijn waarvan de economie zich na de pandemie als eerste volledig zal herstellen.

Een ramp

Bovendien is Farage van mening dat China, met zijn hantering van het Coronavirus, de wereld in 2020 heeft vernietigd, waarvoor ze verplicht zouden moeten worden om zeer hoge schadevergoedingen te betalen. Maar nu Trump weg is en Biden in het Witte Huis wordt geïnstalleerd, voorspelt hij dat er geen gevolgen zullen zijn voor China en dat het land zijn weg naar de wereldheerschappij zal vervolgen – een ramp, volgens Farage.

FBI's kinderporno-rechercheur onderzoekt de Biden-clan

Biden’s keuze tot nationale veiligheidsadviseur, Jake Sullivan, heeft openlijk gepleit dat de Verenigde Staten de ‘opkomst’ van China steunen.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here