© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

In een vurige toespraak voor een grote menigte in Iowa op maandagavond, beloofde president Trump “de deep state volledig uit te roeien” en noemde hij zijn kandidatuur voor een tweede termijn “de laatste strijd”.

“Vergis u niet, onze vijanden willen ons wanhopig tegenhouden, omdat ze weten dat wij de enigen zijn die hen kunnen tegenhouden,” zei Trump tegen de juichende menigte, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

“Ik zal de ongekozen bureaucraten ontslaan die ons rechtssysteem hebben gewapend,” vervolgde de president. “Ik zal het ministerie van Justitie opdracht geven om achter marxistische openbare ministeries aan te gaan om hen te laten betalen voor hun illegale, op ras gebaseerde handhaving van de wet. Veel racisten zitten daar.”

“Als u mij weer in het Witte Huis zet, zal de heerschappij van het corrupte establishment in Washington voorbij zijn, dat garandeer ik u,” voegde Trump eraan toe.

De president sprak ook over het afbreken van het Ministerie van Onderwijs, door te zeggen dat het een “enorme verspilling van belastinggeld” was geworden en de kinderen van Amerika in de steek liet.

Terwijl sommige aanwezigen enthousiast waren over de krachtige woorden van Trump, waren anderen sceptischer en merkten op dat soortgelijke beloften al eerder waren gedaan.

  Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEF

“Trump heeft in het verleden grote woorden gesproken, maar het valt nog te bezien of hij deze beloften kan waarmaken,” zei een aanwezige, die anoniem wenste te blijven.

Niettemin raakte de boodschap van Trump een snaar bij veel aanwezigen, die geloven dat de president de enige is die Amerika kan redden uit de klauwen van de deep state en zijn marxistische bondgenoten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Trump belooft binnen 24 uur een einde te maken aan het Oekraïne-conflictVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFailliete banken, voedselcrisis, gedwongen vaccinatie en onze grimmige toekomst. “Deze keer heeft het virus het geld zelf geïnfecteerd”
Volgend artikelEen baby van 10 maanden kan VIER Covid-prikken krijgen voor “de beste bescherming”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

 1. Gaat die clown weer een poging wagen met zijn bla bla bla? (bekijk de vidoe’s)

  https://www.youtube.com/watch?v=IYtGYGButRQ&t=81s

  https://davidicke.com/2022/08/15/in-one-minute-why-trump-should-never-again-be-president-and-why-a-real-not-a-fraud-anti-globalist-should-run-instead/

  https://davidicke.com/2022/08/18/follow-your-leader-off-a-cliff-david-icke-dot-connector-videocast/

  Die puppet van de deep state gaat helemaal niks, hij heeft zijn kansen gehad en gefaald. De grammofoonplaat blijft hangen. Mensen die nu nog in die gladde praatjes trappen zijn wel erg hardleers.

   • @Flying Dutchman… het eerste dat in een oorlog sterft is de waarheid. We zitten in een wereldwijde psyop. Alle data worden vervalst. Ik ken veel mensen en mijn dorp is 110% gevaccineerd en er gebeurt NIKS mbt alle fearporn over vaccins. Als shedding echt was, zouden we nu allemaal kapot gaan. Maar er gebeurt NIKS.

    WAT ER WEL GEBEURT… IS DAT AL HET KWAAD IN HET LICHT IS GEZET DANKZIJ TRUMP ZIJN PRESIDENTSCHAP.

    Word wakker uit je demoralisatie. De vijand van mijn vijand, is mijn vriend. Zodra wat anders blijkt, stel ik dat meteen bij. Maar tot nu toe ontwaakt Trump miljarden mensen ipv ze in slaap te sussen.

  • En meteen weer de gebruikelijke gif reacties. Pfff… deze man bereikt WERELDWIJD MILJARDEN mensen. Hij spreekt dit openlijk uit. En meteen begint het spugen, sissen, schelden en haten weer.

   Het valt mij op dat de mensen die Trump haten, allemaal hopen dat iemand van buiten ons gaat redden. Trump motiveert ons om onszelf te redden. Haha.. de wereld is gek. Ik weet zeker dat ik nu wordt aangevallen om wat ik zeg.

   WIJ hebben grote namen nodig om de mensheid te verenigen… TOT NU TOE IS TRUMP ÉÉN VAN DE WEINIGEN DIE DAT DOET. En wat doen de diepst gehersenspoelde zombies, Trump aanvallen en afvallen. WIJ moeten het idd zelf gaan doen, maar daarbij zijn krachtige spelers van groot belang. Zolang Trump ons steunt, ben ik pro Trump. ZODRA DIE STEUN VERANDERT IN VERRAAD LAAT IK HEM VALLEN. Hetzelfde geldt voor Thierry en FvD en alle andere mensen die tot nu toe aan onze kant staan.

   Stop nou eens om medestanders in de rug te schieten!!! THE ENEMY OF MY ENEMY IS MY FRIEND!!!

   Nou… kom maar op met de boosheid en de haat en de angst en de demoralisatie en de verdeeldheid… schiet mij ook maar af, laten we al onze medestanders en alle motivatie kapot maken… DAT ZAL DE VIJAND LEREN… HAHA… WIJ VERNIETIGEN ONSZELF WEL, DAAR HEBBEN WE GEEN VIJAND VOOR NODIG.

   • Je negeert KEIHARD bewijsmateriaal. Dat doen struisvogels meestal zolang die kop maar in het zand blijft zitten. Suck6 met je cognitieve dissonantie.

    • @Jan… ik negeer helemaal niks. Jij eet blind op wat ze je aan de oppervlakte voeren en je roept dat ik cognitief kapot ben. Haha… dit schaakspel is multidimensionaal en jij ziet alleen de oppervlakte. Op een dag besef je dit en zie je dat je als een wilde tekeer ging omdat je maar 1 dimensie ziet… de oppervlakte.

    • Jan,
     Je hebt bewijsmateriaal en bewijsmateriaal. Kies maar!! Ik sta volledig achter Naam. Een van de weinige die een dieper onderzoek doet op Internet. Er zijn vele spelers die het spel meespelen met de cabal, maar ondertussen ondergronds een heel ander spel spelen, waar ze verdomt goed in zijn, wat heel weinige van jullie doorhebben. Meestal komt dat omdat jullie al een mening hebben, zonder een artikel eens goed doordacht te lezen. Ik doe al 30 jaar onderzoek op internet, wat begon met een ISDN modem. Alternatief nieuws stond nog in de kinderschoenen, maar ik kon toch nieuws vergaren met enkele zoekmachines die er al waren, al duurde een pagina inladen 1 tot 2 minuten. Met de zoekmachine AltaVista in 1995 ging het wat sneller. Ik heb nu ongeveer 300 wereldwijde alternative sites op mijn oude laptop. Elke dag lees ik Frontnieuws, wat ik na al die jaren een verademing vind van al die andere Nederlandse sites door de jaren heen, die ik bijna niet meer bezoek. Hierbij een pluim naar de eigenaar van FN. Ik heb een goed vergelijk met mijn sites, van wat waar is en wat fake is. Goed onderzoek is uiteindelijk weten of niet weten Iets anders bestaat niet. Er zijn hier nog veel mensen die denken iets te weten, wat ik ook in het begin had, maar weten niks of weinig. Ik raad aan: Meer onderzoek doen en wat minder denken en geloven. Daarmee kom je een heel eind..

   • @Naam:*,
    Beste, ben het met U eens.
    Voordeel van de twijfel geven, tot hij de verkeerde kant uit beweegt.
    Soms is een pact nodig om de vijand te verslaan.
    Wel scherp blijven volgen door continu zijn agenda in de gaten te houden.

   • Dat is de tragiek van het gewone volk.
    Ze vallen elkaar af daar waar de hogeren, hoogsten op de maatschappelijke ladder elkaar helpen, elkaar de beste ballen toespelen. Altijd.

 2. Je kunt het een puppet vinden, maar hoe dan ook, het laat men nadenken over de gevestigde macht. Dat nu meer mensen dan ooit zien dat het allemaal een grote corrupte bende is zal in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Het moet eerst nog veel erger worden voordat het beter wordt, maar gelukkig geeft dit het de kans om ooit nog beter te worden.

 3. “Trump slaakt een epische strijdkreet: Belooft deep state te vernietigen en nieuwe wereldorde omver te werpen”

  Alweer…! verkiezingsretoriek van een crypto-jood Trump

  https://twitter.com/i/status/1553863873069027332

  Trump spoort niet: MAGA-menigte niet onder de indruk als Trump vriendschap verkondigt met Johnson & Johnson erfgenaam tijdens rally
  https://www.frontnieuws.com/trump-spoort-niet-maga-menigte-niet-onder-de-indruk-als-trump-vriendschap-verkondigt-met-johnson-johnson-erfgenaam-tijdens-rally/#comment-76477

  Trump is toast
  https://www.frontnieuws.com/trump-is-toast/

  Covid Hoax Pushers (inclusief Trump) willen u dood hebben
  https://www.frontnieuws.com/covid-hoax-pushers-inclusief-trump-willen-u-dood-hebben/

  Trump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn “Warp Speed” vaccins
  https://www.frontnieuws.com/trump-beweert-dat-100-miljoen-mensen-aan-covid-gestorven-zouden-zijn-zonder-zijn-warp-speed-vaccins/

  Alex Jones haalt uit naar Donald Trump voor doorgaan met promoten van COVID-19 vaccins in ‘Dringende kerstdag waarschuwing’
  https://www.frontnieuws.com/alex-jones-haalt-uit-naar-donald-trump-voor-doorgaan-met-promoten-van-covid-19-vaccins-in-dringende-kerstdag-waarschuwing/

  Trump bejubelt opnieuw de COVID prikken, zegt dat ze “”een van de grootste prestaties van de mensheid zijn”
  https://www.frontnieuws.com/trump-bejubelt-opnieuw-de-covid-prikken-zegt-dat-ze-een-van-de-grootste-prestaties-van-de-mensheid-zijn/

  Trump’s vaccin-pooierende retoriek bewijst dat beide partijen prostituees van pharma zijn
  https://www.frontnieuws.com/trumps-vaccin-pooierende-retoriek-bewijst-dat-beide-partijen-prostituees-van-de-pharma-zijn/

  Fool Me Twice: Donald Trump is een verrader
  https://henrymakow.com/2023/02/donald-trump-is-a-traitor-who.html

  22 jan. Seriemoordenaar Trump woont begrafenis bij van zijn Vax-slachtoffer
  https://henrymakow.com/2023/01/jan-22–trump-attends-funeral-.html

  COVID-FRAUDE EN DOOFPOTAFFAIRE – TRUMP, AZAR, BIDEN EN FAUCI
  https://aim4truth.org/2021/09/14/covid-fraud-and-cover-up-trump-azar-biden-and-fauci/

  De lijst van Trump’s zijn “prestaties” zijn meer dan 2 armen lang en als je genoeg je best hebt gedaan om op de term Trump te zoeken dan vind je ze meteen, hij heeft ook goede dingen gepresteerd maar daar weet ik niets vanaf.

  • Ik ken al deze filmpjes en verhalen… en toch zie ik boven al die ‘bewijzen’, dat Trump de mensheid wakker schud.

   Miljarden mensen horen wat hij zegt. En hij zegt hele rake dingen. Niet heel raar dat hij op alle mogelijke manieren zwart wordt gemaakt.

   Ik redeneer simpelweg… the enemy of my enemey, is my friend.

   We zitten te kijken naar een schaakspel met zoveel dimensies, dat niemand echt kan zien wie er wint. Het enige dat ik kan zien is dat miljarden mensen zijn ontwaakt dankzij Trump zijn presidentschap. En zelfs nu spreekt hij zich uit op manieren die de mensheid ontwaakt.

   Ik ben geen blinde volger, maar zolang Trump onze vijand aanwijst steun ik hem.

 4. Ja de vorige slogan was drain the swamp. Ha, 🤣😂😁😃😅😆😄😃🤣😂😁🤣🤣🤣😃😄😃🤣😂😁😂😁

 5. Russian jet collides with American drone over Black Sea, U.S. military sayshttps://www.cbsnews.com/news/russia-jet-us-drone-collide-black-sea/

 6. Trump maakt verschil dat is waar. Dat juich ik toe. Maar het blijft kiezen tussen kwaad en minder kwaad. De wereld is niet te redden.
  Krishnamurti: “the only revolution is the inner revolution”.
  Have a nice day friends, brothers and sisters,

  • Krishnamurti: “the only revolution is the inner revolution”.

   We hebben allemaal verschillende perspetieven, maar dit is de echte revolutie die nodig is. In het midden zijn we het allemaal eens! De mensheid moet ontwaken en transformeren. Dat proces is gaande. We moeten daarvoor uiteindelijk alle vertrouwen in autoriteiten en leiders verliezen om te beseffen dat wij onszelf bewust moeten gaan leiden. Dankjewel voor deze reactie Flying Dutchman. We zijn aan het transformeren van dualisme, naar non-dualisme. LIEFDE aan ieder één.

 7. Trump is zelf ook lid van de deep state en een vuile khazaarse illuminati zionist [ anders was hij nooit zo rijk geworden en had hij nooit t witte huis bereikt 7 jaar geleden] . Hij zal niks doen als hij weer in t witte huis komt. Hij liegt en bedriegt de echte wakkere mensen

 8. Martin Vrijland, bij sommigen wel bekend, heeft over deze ontwikkelingen een interessante theorie waarin ook Trump een rol speelt. Volgens hem is het “oprollen” van de “deepstate” ook een spelletje van de werkelijke deepstate, waarbij de “bad guys” opgeruimd worden door de “good guys” en dat de “good guys” dan de reddende engel kan spelen richting bevolking, m.b.v. CBDC bijvoorbeeld. inderdaad zie je, als je het nieuws volgt, een soort van blootlegging van allerlei schandalen, die de “bad guys” ontmaskert. Problem-reaction-solution, het bekende recept, wordt ook hier weer gespeeld. Zo kan de werkelijke deepstate zichzelf profileren als de “good guys”…. en doooorrrrr!

 9. Dus waarom deed Trump dit niet tijdens zijn 1ste termijn als president?
  Of is hij ook gewoon elite en worden zijn kwajongensstreken getolereerd zolang hij binnen de lijntjes blijft kleuren???

 10. Trump heeeft zich door de Deep State over laten halen om mee te doen als Sovereign in het nieuwe financiele systeem.
  Zijn supporters zullen onder Quarantined vallen.

  “Bill: I keep getting questions about Trump, DeSantis, Alex Jones, all Sovereigns but no in-flows. Did your guys ever check back up on them?

  Gideon: “Yes, just for Trump. The first in-flow was detected last week. An amount of $1 Million US Dollars, a bank wire from a Cayman Islands bank under what must be some kind of shell company. Trump ended up with $43.1 Million USDR due to the conversion rate.””

  https://web.archive.org/web/20220722003753/https://oculumlabs.com/intel-drop-4-life-as-a-sovereign/

  De Sovereigns zijn inmiddels hun geld aan het overhevelen naar het nieuwe systeem voordat het oude crasht en iedereen zijn poen kwijt is behalve deze club.

 11. Tuurlijk, Trump gaat de ” deep state ” vernietigen, hahaha!
  Een ieder die een wezenlijk gevaar vormt voor de ” deep state ” wordt per definitie om zeep gebracht.
  Dit heeft de geschiedenis ons allang uitvoerig aangetoond!

  En ja, Trump was o.a apentrots op de gifspuiten die onder zijn leiding zeer snel beschikbaar waren. Hij bleef maar verkondigen dat jong en oud de prikken moesten nemen, ook nadat hij geen president meer was.
  En daarbij zijn er zoveel overige zaken waardoor acteur Trump voor mij allang door de mand is gevallen.
  Hij kan echter wel zijn aanhangers uitstekend manipuleren omdat hij het verrotte spel uitstekend speelt …als joodse puppet van de ” deep state! “

 12. Ter aanvulling: Trump had niet eens de macht om terug te keren naar de sociale media, nadat hij hiervan was verwijderd tijdens zijn presidentschap.
  Maar de goedgelovige schaapjes geloven nu wel dat hij de totale macht heeft om de ” deep state ” te kunnen vernietigen, als herkozen president.
  Hoe dom kan een mens zijn…pffff.

 13. Deel 1
  Vaccin Aas &Switch: Terwijl Miljoenen Uit De WHO Worden Getrokken, Geeft Trump Miljarden Aan Het Door Gates Opgerichte GAVI.

  ´Half mei kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan dat de VS hun financiële steun aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en COVID-19-hulp zouden beëindigen. De stap werd in de reguliere pers afgekeurd als een uit de hand gelopen politicus die financiering trok van een vitale wereldwijde gezondheidsorganisatie tijdens het midden van een pandemie. Voor de aanhangers van Trump werd de beslissing met het typische gejuich ontvangen en gevierd als een nieuwe overwinning van Trump tegen de ‘globalisten’. Om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, moeten we de acties van Donald Trump onderzoeken, niet zijn tweets of media-uitspraken.

  Laten we beginnen met te kijken naar de financiering die de Amerikaanse regering in voorgaande jaren aan de WHO heeft verstrekt. De laatste cijfers van het fiscale jaar 2018 (cijfers zijn niet beschikbaar voor 2019-20) tonen een geschatte $ 281,6 miljoen aan de WHO vanuit de VS. De gegevens geven aan dat na de Amerikaanse regering, de Bill and Melinda Gates Foundation en GAVI, de Vaccine Alliance, de 2e en 3e topfinanciers van de WHO zijn. De AMERIKAANSE defunding van de WHO verstevigt in feite de technocraten die al een stevige greep hebben op een andere mondiale instelling.

  Dit betekent dat toen Donald Trump verklaarde dat de VS de WHO niet langer zullen financieren, de Gates Foundation en GAVI in de financiële toprol stapten. Daarnaast werd GAVI opgericht door en grotendeels gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation in 2000. Hoe dan ook, Bill Gates is de belangrijkste donor en zal zijn invloed en dominantie van het wereldwijde gezondheidsbeleid blijven uitbreiden. Zoals gemeld in deel 2 van mijn Bill Gates-onderzoek, lanceerde de Bill and Melinda Gates Foundation in 2010 het “Decennium van vaccins” en riep op tot een “Global Vaccine Action Plan”. Sinds die tijd hebben ze hun netwerk en invloed op de WHO, GAVI en andere organisaties alleen maar uitgebreid om het volksgezondheidsbeleid vorm te geven op een manier die winst oplevert voor de Gates zelf.

  Terwijl de aanhangers van Trump de terugtrekking van de VS uit de WHO-financiering zagen als een overwinning voor nationalisme of een zwart oog voor de globalisten, is de waarheid een beetje genuanceerder.

  Begin juni verklaarde de Trump-regering steun voor GAVI voor een donatie van $ 1,16 miljard USD. Trumps steun voor GAVI kwam via de allereerste virtuele Global Vaccine Summit. Op deze top overtrof GAVI het doel van $ 7,4 miljard, in plaats daarvan haalde het $ 8,8 miljard USD op en verzekerde het zich van toezeggingen van de meeste grote landen over de hele wereld. GAVI ontving zelfs een donatie van $ 5 miljoen dollar van de Rockefeller Foundation. GAVI verklaarde dat de financiering zal gaan naar “routinematige immunisatieprogramma’s” en ook de publiek-private samenwerking zal helpen “een belangrijke rol te spelen bij de uitrol van een toekomstig Covid-19-vaccin.”

  Meer dan 25 staatshoofden en 50 leiders van internationale agentschappen, NGO’s en de particuliere industrie woonden het fondsenwervende evenement bij. Deelnemers waren onder meer de Duitse bondskanselier Angela Merkel, VN-secretaris-generaal António Guterres, de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  VN-secretaris Guterres verklaarde dat het vaccin niet genoeg zou zijn en riep in plaats daarvan op tot “wereldwijde solidariteit … om ervoor te zorgen dat iedereen overal toegang krijgt tot het vaccin.” Guterres merkte ook op dat “onze individuele gezondheid afhangt van onze collectieve gezondheid.”

  Donald Trump, GAVI en Bill Gates
  Het was op deze Global Vaccine Summit waar een vooraf opgenomen boodschap van Donald Trump werd afgespeeld. In zijn videoverklaring zei Trump dat de Britse premier Boris Johnson hem vroeg om een boodschap op te nemen.

  Tijdens zijn korte toespraak verklaarde Donald Trump: “Het is geweldig om met je samen te werken. We zullen hard werken, we zullen sterk werken.” Trump noemde COVID-19 ook “gemeen” en “smerig” en zei dat het heeft laten zien “er zijn geen grenzen, het discrimineert niet”.

  Trumps steun voor GAVI werd herhaald op het twitteraccount van het United States Agency for International Development (USAID). “USAID echo’s @Realdonaldtrump’s woorden en is er trots op om samen te werken met @Gavi door $ 1,16 miljard toe te zeggen om mensen te beschermen door middel van vaccins, omdat #VaccinesWork”, luidt de tweet. (Opgemerkt moet worden dat USAID ook is beschuldigd van het creëren van nep-sociale medianetwerken in een poging om onrust in het buitenland aan te wakkeren.)

  Het was eigenlijk USAID die in februari voor het eerst de toezegging van US $ 1,16 miljard aankondigde. De Trump-administratie nam die toezegging van $ 1,16 op als onderdeel van het budget voor de fiscale jaren 2020-2023. Het budget voor het fiscale jaar 2021 omvatte $ 290 miljoen voor GAVI. Vergeet niet dat de records van het fiscale jaar 2018 een geschatte $ 281,6 miljoen aan de WHO uit de VS laten zien. De aankondiging van de Trump-regering van een initiële investering van $ 290 miljoen overtrof gemakkelijk de Amerikaanse investering in de WHO. In de komende drie jaar zullen de VS meer dan $ 800 miljoen aan GAVI geven voor hun vaccinatieprogramma’s.

  Nogmaals, dit plaatst Bill Gates en zijn organisaties aan de top van de wereldwijde gezondheidspiramide. Dus wat had de heer Gates te zeggen over het succes van de Global Vaccine Summit?

  “Sinds de oprichting heeft GAVI geholpen bij het vaccineren van meer dan driekwart miljard kinderen … En nu stapt het op en zegt het bereid te zijn om een Covid-19-vaccin te leveren zodra er een beschikbaar is om de pandemie zo snel mogelijk te beëindigen,” zei hij op de top. “We moeten ook onze toewijding vernieuwen om elk levensreddend vaccin dat er is aan elk kind op aarde te leveren.”

  De steun van de Trump-regering voor de ontwikkeling van vaccins om COVID-19 te bestrijden, is ook zichtbaar in een recenter virtueel evenement georganiseerd door Global Citizen en de Europese Commissie. Op 27 juni organiseerde Global Citizen het “Global Goal: Unite for Our Future – The Concert” dat werd ondersteund door Bloomberg Philanthropies, Bill &Melinda Gates Foundation, Wellcome Trust en Corporate Partners Citi, Procter &Gamble, SAP, Verizon en Vodafone. Nogmaals, het geld dat tijdens het evenement werd opgehaald, ging naar de door Gates opgerichte GAVI.´

 14. Deel 2
  Vaccin Aas &Switch: Terwijl Miljoenen Uit De WHO Worden Getrokken, Geeft Trump Miljarden Aan Het Door Gates Opgerichte GAVI.

  ´Tijdens dit evenement kondigde Kelly Craft, ambassadeur van de Verenigde Staten bij de Verenigde Naties, de Amerikaanse toezegging van $ 545 miljoen voor GAVI aan voor COVID-19-hulpinspanningen. “Samen moeten we op een open, transparante en ondersteunende manier werken aan een veiligere, veerkrachtigere wereld. We moeten de ware multilateralist zijn in de beste zin van het woord, werkend aan het algemeen welzijn,” zei Craft.

  Op een virtuele top in mei 2020, ook georganiseerd door de Europese Commissie, heeft de regering-Trump toegezegd nog eens $ 775 miljoen aan noodhulp voor gezondheid, humanitaire hulp, economie en ontwikkelingshulp te geven aan regeringen, internationale organisaties en liefdadigheidsinstellingen die de pandemie bestrijden. Op hetzelfde evenement droeg de Bill and Melinda Gates Foundation $ 125 miljoen bij.

  Hoe dan ook, Gates wint
  Alles bij elkaar genomen – de mei-betaling van $ 775 miljoen; de aankondiging begin juni van $ 1,16 miljard; en de gift van eind juni van $ 545 miljoen – deze door de belastingbetaler gefinancierde investeringen zullen overvloedige middelen bieden voor GAVI en vervolgens de Bill and Melinda Gates Foundation. Deze fondsen wegen gemakkelijk op tegen de schamele $ 281,6 miljoen die de VS aan de WHO gaf.

  Het is belangrijk om te begrijpen dat de WHO deel uitmaakt van de Verenigde Naties, die zelf een “intergouvernementele organisatie” is die probeert natiestaten zoals we ze vandaag kennen te vervangen ten gunste van mondiale bestuursschema’s. GAVI is een “publiek-privaat partnerschap” waarbij overheidsinstanties en particuliere organisaties samenwerken om een soort openbare dienst te bieden. Geen van deze organisaties is gekozen door het vrije volk van de naties waarin zij actief zijn.

  Ondanks dit feit blijft de Trump-regering miljarden aan GAVI geven en daarmee het doel van Bill Gates om 7 miljard mensen te vaccineren bevorderen. Trump heeft misschien geld van de WHO getrokken, maar die beslissing stelt Gates in staat om de volledige controle over het WHO-beleid te nemen en Amerikaanse belastinggelden te blijven gebruiken om vaccinprojecten te financieren, waaronder een gehaast vaccin voor COVID-19. Dit was waarschijnlijk de hele tijd het plan.

  Zoals we in eerdere rapporten duidelijk hebben aangetoond, heeft Gates een buitenmaatse invloed op het COVID-19-herstel en de wereldwijde gezondheid in het algemeen. Een rapport uit 2015 met de titel Philanthropic Power and Development: Who shapes the agenda?, onderzoekt de invloed van wereldwijde filantropie en geeft voorbeelden van de ongepaste invloed die Gates en anderen kunnen uitoefenen. Het rapport merkte op dat onderzoekers kritisch zijn geweest over GAVI voor het volgen van een “Gates-benadering” over wereldwijde gezondheidsuitdagingen, “gericht op ziektespecifieke verticale gezondheidsinterventies (door middel van vaccins), in plaats van horizontale en holistische benaderingen (bijv. Versterking van het gezondheidssysteem).”

  Verder verwees Gavi CEO Seth Berkley in mei 2019 naar “anti-vaccin sentiment” als een ziekte die van internet moet worden gecensureerd. Berkley’s uitspraken sluiten perfect aan bij de visie van Bill Gates en de bredere agenda van eugenetica. Het publiek kan niet worden toegestaan om de veiligheid van vaccins in twijfel te trekken – hoe gehaast ze ook zijn.

  Dit is de reden waarom de Trump-regering een Big Pharma-lakei heeft aangesteld om “Operation Warp Speed” te leiden, het plan van Trump om de ontwikkeling van vaccins voor COVID-19 te versnellen. In mei benoemde Trump Moncef Slaoui, een voormalige leidinggevende bij vaccinfabrikant GlaxoSmithKline, om te dienen in een vrijwilligersfunctie, bijgestaan door legergeneraal Gustave Perna, de commandant van het Materieel Commando van het Amerikaanse leger. Volgens de Trump-regering richt het Operation Warp Speed-programma zich op vier vaccins, met de hoop 100 miljoen doses te testen en te produceren tegen oktober 2020, 200 miljoen in december en 300 miljoen doses in januari. Slaoui heeft gezegd dat hij gelooft dat het doel van vaccins tegen januari 2021 een “geloofwaardig doel” is.

  Nogmaals, de vingerafdrukken van Gates zijn overal in de situatie. Slaoui zelf heeft een lange geschiedenis bij de Bill and Melinda Gates Foundation, waar hij zitting heeft in de raden van bestuur van bedrijven die verbonden zijn aan de organisatie.

  Het lijkt erop dat ondanks de publieke verklaringen van het afstoten van de WHO of tweets over het opstaan tegen de globalisten, de Trump-regering de agenda blijft pushen om elke persoon op de planeet te vaccineren.´

  Bron:
  https://www.thelastamericanvagabond.com/vaccine-bait-switch-millions-pulled-from-who-trump-gives-billions-gates-founded-gavi/

 15. Naam:* maart 15, 2023 at 10:04
  “Maar tot nu toe ontwaakt Trump miljarden mensen ipv ze in slaap te sussen.”
  Het hangt er helemaal van af hoe ze ‘ontwaken’. Trump heeft namelijk al bewezen dat hij een crypto-Zionist is, (daar ga ik nu geen feiten meer voor opsommen. De rest van de Reagluurders hier weten dit ook al meer dan twee jaar, en sommigen al veel langer.) Verder, mensen wachten op een ‘Redder’ maar die is er echt niet.

  Het ‘ontwaken’:
  Ze ontwaken ook niet; ze lijken alleen maar te ‘ontwaken’ omdat ze (1) beseffen dat ze er in gestonken zijn, en (2) ze nu een ‘vijand’ aangewezen hebben gekregen door Trump, namelijk de ‘deep state’ waar ze wel eens van gehoord hebben, en (3) ze denken dat zodra Trump die ‘vijand’ heeft verslagen, dat ze weer verder kunnen met grazen. Ze zijn namelijk niet aan het ‘ontwaken’ – wat jij ziet, is onrust. De kudde is gestoord in hun grazen en ze willen dat de ‘hoeder’ de storing opheft. Hoe hij dat doet, maakt ze niet uit. Trump speelt daar op in voor zijn eigen agenda.

  Zo zit het, helaas. En niet anders. Het ‘redden’ komt vanuit de groep die zichzelf wilt redden, en daar is onder meer communicatie voor nodig, contact, planning, etc, maar dat is weer een ander verhaal….
  Ciao, ciao… 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in