Screenshot

Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die het vaccin niet nemen,” beweert Trump. Voormalig president Donald Trump heeft woensdag in een interview de experimentele COVID-19 prikken hartstochtelijk verdedigd, door te beweren dat hun creatie tijdens zijn ambtstermijn “een van de grootste prestaties van de mensheid” is.

In een breed opgezet 30 minuten interview met Candace Owens van The Daily Wire, ging Trump in op een aantal onderwerpen, waaronder de gebeurtenissen van 6 januari, de presidentsverkiezingen van 2020, mondkapjes, en de COVID prikken, schrijft Lifesitenews.com.

Donald Trump: ‘Het vaccin is een van de grootste prestaties van de mensheid’ ‘Alle drie de vaccins (Pfizer, Moderna, J&J) zijn erg goed’ ‘De vaccins werken – Als je het vaccin neemt ben je beschermd’ ‘Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen’ pic.twitter.com/fU8q1sdMda

– Popper (@Kukicat7) 22 december 2021

Na te hebben erkend dat Trump vanaf het allereerste begin een groot voorstander is geweest van de prikken, vroeg Owens de voormalige president naar zijn standpunt over het verplichten van het gebruik ervan, waarbij zij uitlegde dat wat ooit een vrije optie was, nu voor veel mensen, waaronder militair personeel, een kwestie van baanverlies is geworden.

De voormalige president verklaarde zich te verzetten tegen het wettelijk verplichten van het gebruik van de prik en zei tegen Owens “vergeet de mandaten. Mensen moeten hun vrijheid hebben.”

Hij richtte zijn aandacht echter al snel op de injecties zelf en verdedigde hun snelle ontwikkeling en inzet als “een van de grootste prestaties van de mensheid”. Hij zei dat het land een soortgelijk lot zou zijn beschoren als tijdens de Spaanse griepepidemie van 1917, die volgens hem aan ongeveer 100 miljoen mensen het leven kostte en “een einde maakte aan de Eerste Wereldoorlog.”

Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

“Er waren geen vaccins, er was niets,” voegde hij eraan toe.

De president ging verder met pochen over het tijdsbestek waarin de injecties werden ontwikkeld en zei dat hij met “drie vaccins [Johnson & Johnson, Moderna, Pfizer] kwam, die allemaal heel, heel goed zijn. Ik kwam met drie van hen in minder dan negen maanden; wat normaal 5 tot 12 jaar zou hebben geduurd”.

Owens benadrukte dat “er dit jaar meer mensen zijn gestorven onder COVID … onder Joe Biden dan onder u, maar meer mensen namen het vaccin dit jaar,” waardoor de effectiviteit van de prik in twijfel werd getrokken.

“Nee,” antwoordde Trump, “de vaccins werken, maar sommige mensen nemen ze niet. Degenen die erg ziek worden en in het ziekenhuis belanden, zijn degenen die het vaccin niet nemen, maar het is nog steeds hun keuze.”

Trump zei dat hij respect heeft voor “iemand die de prik niet wil nemen,” waarbij hij speciale vermelding gaf aan degenen die bezwaar maken op religieuze gronden, maar benadrukte dat hij “zo trots is op wat we hebben gedaan met het vaccin, maar het moet niet verplicht worden gesteld.”

Hoewel hij erkende dat “de mandaten onze economie om zeep helpen” en dat “mensen niet naar hun werk kunnen gaan … vanwege het mandaat,” weigerde Trump kritiek te leveren op de injecties en koos hij ervoor om het gebruik ervan aan te moedigen.

“Ik ben een grote fan van het vaccin. Ik ben niet van plan om dat op te geven. Miljoenen en miljoenen levens heb ik gered.”

Jacques Baud: "Het verval van de Amerikaanse hegemonie in de komende decennia"

In tegenstelling tot wat de voormalige president beweert, blijkt uit gegevens uit het Verenigd Koninkrijk dat de prikken niet hebben bijgedragen aan het stoppen van de verspreiding van COVID-19. Evenmin is gebleken dat de prikken de kans op ziekenhuisopname aanzienlijk hebben verminderd, maar de maatstaf voor succes is het voorkomen van ernstige symptomen van het virus. Bovendien zijn er sterke aanwijzingen dat de “gevaccineerden” evenveel kans lopen het virus te dragen en over te dragen als de ongevaccineerden.

Bovendien blijkt uit gegevens uit Japan dat jongeren door het nemen van de prik in feite een zeven keer groter risico lopen te overlijden dan door COVID.

Verder is er zowel in de VS als elders sprake van een toename van zogenoemde “doorbraakinfecties”, waarbij een “volledig gevaccineerde” persoon het virus oploopt.

De federale regering beschouwt meer dan 202 miljoen Amerikanen (bijna 61% van de in aanmerking komende) als “volledig gevaccineerd” (een bewegend doel gezien de tijdelijke aard van de vaccins), maar uit gegevens van de Johns Hopkins University die in oktober werden gerapporteerd, blijkt dat er op dat moment in 2021 meer Amerikanen aan COVID-19 zijn overleden (353.000) dan in heel 2020 (352.000).

Toch hield Trump vol dat “als je het vaccin neemt, je beschermd bent. De resultaten van het vaccin zijn zeer goed, en als je het [het virus] krijgt, is het een zeer geringe vorm.” Hij voegde eraan toe dat degenen die het wel nemen, “in wezen immuun zijn [voor COVID],” en “het geen tweede keer zullen krijgen. Het is een zeer sterke vorm van immuniteit.”

Nieuwe Britse studie: Het ziet er niet goed uit voor de gevaccineerden

“Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen,” voegde hij eraan toe, ondanks het feit dat alleen al in de VS meer dan 20.000 mensen zouden zijn overleden na het nemen van de COVID-injecties.

In een interview met het televisieprogramma Bill O’Reilly on Sunday, heeft Trump zichzelf opnieuw gecrediteerd voor de ontwikkeling van de COVID-prikken en onthulde hij dat hij een booster-prik heeft gekregen, waarbij hij boegeroep kreeg van leden van het publiek.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID prikken: Ondoeltreffend, Onderdrukkend en Gevaarlijk
Volgend artikelVaccinatie verhoogt het risico op Covid-19
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

66 REACTIES

 1. Het is trouwens nooit bewezen dat de befaamde Spaanse griep wel een griep was. 92% van al de testen die zijn gedaan op bewaarde lichamen of lichamen die in de permafrost bewaard zijn gebleven tonen aan dat het een pneumokokken bacterie was, wat de snelheid waarmee mensen doodgingen zou verklaren. Trump is een narcistische oligarch, reken er niet op. Bij herverkiezing in 2024 gaan we met die man naar de hel! DeSantis is een betere keuze denk ik, of de VS omvormen naar een confederatie met nationale onafhankelijke staten, wat trouwens ook in Europa moet gebeuren.

    • Hallo Feniks,

     Ik had je opmerking al wel gelezen en dank je wel daarvoor. Om eerlijk te zijn, zat ik naar aanleiding daarvan met mijn mond vol tanden niet goed wetende hoe ik hierop zou reageren. Vandaar dat ik dat pas nu doe en aangespoord daartoe door je opmerking op een ander draadje ‘Wie geef je de schuld ..’. Weliswaar is het daar niet echt duidelijk tot wie je je richt aangezien ook de eerste reageerder al jaren mee schrijft en ook niet de minste is. Begin volgend jaar schrijf ik alweer zeven jaren mee en tegen de tijd dat ik hier binnen stapte waren eerstgenoemde en ook jij hier al stamgasten. Vandaag de dag zie ik je niet zoveel meer op het blog, maar ik ben je zeker niet vergeten! Ik begrijp dat je tegenwoordig wel leest en volgt, maar minder in het toetsenbord kruipt. Naar mijn weten en afgaande op mijn herinnering wonen wij niet bij elkaar in de buurt. Reizen doe ik eerlijk gezegd niet en nu met de maatregelen zeker niet als zijnde OV-afhankelijke en waarvoor je h.w.s. wel begrip zult hebben. Vervolgens ben ik nogal op mezelf en niet zozeer gericht op menselijke contacten. Alhoewel ik soms nog wel eens een ‘goed gesprek’ heb en afhankelijk van degene wie ik voor me heb, ben ik niet altijd even constructief communicatief en gaat schrijven me vaak net even beter af. Dus met mijn mond vol tanden vanwege je opmerking(en) kwam de intermediair in mij behulpzaam in actie met de idee om je te wijzen op startpagina.mediacollectief.nl waarop diverse plaatsen van ontmoeting te vinden zijn en waar je wellicht en naar ik zeer hoop geestverwanten zou kunnen vinden die misschien ook dichterbij wonen. Ik hoop oprecht dat ik je met deze reactie die niets anders is dan eerlijk heb kunnen antwoorden alhoewel niet helemaal zoals gehoopt misschien, waarvoor gemeend excuus. Ik wens jou en de jouwen in elk geval al het goede toe; gisteren, vandaag, morgen en in de toekomst.

     Groet en respect en tot de volgende,
     Greengo

 2. Tenzij trump dit doet omdat hij niet wil dat hij weer verkozen word tot president…..misschien zit er iets achter.hij verkoopt trumpcoins van goud met de miljoenen…..vraag me af wat daar achter zit….zouden er al meer dan 100 miljoen van verkocht zijn. Zouden de amerikanen straks met trumpgeld gaan betalen?

 3. De spaanse griep was geen pandemie, maar elektriciteitsleidingen die aangesloten werden en tegelijkertijd werden miljoenen vaccins gegeven die dodelijk waren om die twee te maskeren noemende ze het een pandemie die eigenlijk nooit heeft bestaan, als ik dat als boerentrut met drie stappen kan bewijzen waarom zou trump dan zulke onzin uitkotsen…..

 4. Ik herken Trump niet meer bij deze uitspraak van hem. Hij pochte nog zo fier dat HCQ en zink hem gered hadden van een covid besmetting.
  Enkele denkpistes hieromtrent :
  1) Trump en zijn gezin zijn met de dood bedreigd door de Big Pharma en de elites
  2) Er bestaan toch beelden die Trump linken aan Epstein en pedofiele handelingen, en hij is daarmee afgedreigd.
  3) Hij heeft zelf zwaar geinvesteerd in Big Pharma of een aantaal aandelen toegestoken gekregen

  Ik stel vast dat Trump geen gratie heeft verleend aan Julian Assange van Wikileaks. Waarom ?
  Had die soms ook bezwarende info over hem die niet mocht uitlekken ?

  Waarom nam Trump nooit enige aktie tegen George Soros, de grote motor achter de immigratiestromen.
  Hij blijkt in het verleden ooit geld geleend te hebben van George Soros, misschien vandaar.

  Wat er ook van aan moge zijn : Trump is niet meer te vertrouwen en een puppet van de nieuwe wereldorde.

  Spijtig, ik ben zwaar teleurgesteld en had meer verwacht van hem.

  “We, the people” zullen het verzet en de grote opkuis zelf moeten klaren.

   • autist als ik ben
    en analytische vergelijking maak

    ik moest aan Qkoorts denken.
    mensen gingen dood aan geiten koorts…
    Q trump goat
    greatest of all time…

    het roadmap boek de bijbel
    waarschuwde al.
    er komt iemand die iedereen geloofd en compleet besodemieterd.
    waar verberg iemand zich die de wereld wijs maakte dat ie niet bestond.
    daar waar ze nooit zullen zoeken.
    in plain sight.

 5. Ik vrees dat wij allemaal gecontroleerde oppositie zijn. Vooraleer ik overstelpt wordt van kritiek verklaar ik me nader.
  Wij zijn allen, zowel particulieren, bedrijven als ook Staten afhankelijk van de privé eigenaren van de banken die als enige andere partijen geld mogen lenen. Geldcreatie door schuld zonder noemenswaardige dekking. En zoals het oud spreekwoord zegt; wiens brood men eet diens woord men spreekt. Zonder politieke hervormingen kan er geen fundamentele financiële hervorming verwezenlijkt worden. De irrationele en suïcidale richting die wij nu bewandelen is door deze parasitaire elite uitgestippeld opdat ze hun macht over ons kunnen cementeren en vereeuwigen. PZG.

 6. Trump is net zo controlled als alle andere VS-presidenten sinds de moord op Kennedy.
  Vrijmetselaar en Jezuïet.
  Gegroomed voor deze rol.
  Allemaal poppenkast. En trump is een hele grote pop, let maar eens op.
  Hij zou zelfs de antichrist kunnen zijn, het beest van openbaring 13.
  In de jaren ’80 wist hij al dat hij in 2016 president zou worden:
  https://www.youtube.com/watch?v=gSxC4sn-08U&t=392s
  – het wordt bizar vanaf 3:45 –
  Je ziet de twin towers (twee kaarsjes op de verjaardagstaart, foto’s van wolkenkrabbers gaan heen en weer, aardbeving. En dan komt iemand vanuit de toekomst meedelen dat als Trump de kaarsjes uitblaast, hij president zal worden in … 2016…. Predictive programming is hun hobby.
  Ook dit verhaal is één en al misleiding:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/misleiding

  • De vijand wil ons opzetten tegen de nationale regeringen zodat ze met een nieuwe wereldleider onze harten kunnen veroveren. Zouden ze Trump als de eerste nieuwe wereldleider naar voren schuiven?

 7. Het kan een truc zijn van Trump: wanneer hij herkozen is, dat hij de boel omdraait. Tenminste, dat hoop ik. Hij wil de gentherapie niet verplicht stellen, dat is in elk geval iets.

 8. Ik ga mee in alle hierboven vermelde reacties, een kind kon de was doen d.w.z. kijk alleen naar het feit dat Dokter dood Antony Fauci (Operation Warpspeed) 4 jaar lang deel uit maakte van de Trump administration.

  Ook de verhalen en feiten dat hij zó corrupt en gecorrumpeerd is dat hij gewoon in de kaart speelde van de Nieuwe Wereld Orde.

  https://youtu.be/WOGNUVG5SFw

  Ja hij heeft ook goede wetgeving geïmplementeerd en natuurlijk belasting verlaging voor het freaking bedrijfsleven en het militaire industrieelcomplex, hoppa wat is nieuw, misschien een oorlog met de Russische Federatie, dat valt nog te bezien.

 9. Af en toe kan ik zo pissig worden van de manier waarop zaken worden verkocht. De Spaase griep had “zoveel” doden omdat: in die periode in vele landen hongersnood was, er net een hele grote oorlog was afgelopen, mensen verzwakt waren door ziekten van luizen etc…gebrek aan ongeveer alle basis behoeften, grote delen van Azie waren totaal verwoest door de oorlogen in China en aanverwante gebieden….
  Eigenlijk was ondervoeding en leven onder minimale omstandigheden voor eht grootste deel van de bevolkign van deze planeet de realiteit. Dus als iemand al ondervoed is en dood gaat van een griep dan is de griep niet de oorzaak maar de druppel van de welbekende emmer. Dat het veel jongere mensen raakte is ook logisch, oud worden was toen voor de simpele burger niet echt een algemeen iets, velen gingen door rond de 50….

  Als je oversterfte neemt als uitgangspunt en je gebruikt die cijfers als ijkpunt, dan ben je als wetenschapper en als politicus een grote NUL.
  Pas als je levensverwachting, geboorten etc meetelt kun je iets van koffiedik kijken…de baby boomers zijn nu op statistiek bewezen sterfte leeftijd, dus 70 jaar na het begin van de geboortegolf heb je een sterftegolf, met of zonder Covid….Neem daarbij het niet verlenen van preventieve hulp en het doen van preventieve onderzoeken en je kunt je sterftecijfer wat opkrikken. Zet er pshychische druk bij en je kunt nog wat procenten “oversterfte” creeren….Door te werken met bepaalde manieren van het tellen van Covid “doden΅ en met wat paniekzaaiende pers hoernalisten kun je een pandemie verhaal ophangen…zorg je daarbij nog dat iedere persoon met een afwijkende mening geen podium krijgt en negeer iedere wetenschapper die niet JOU verhaal wil bevestigen en je het een pandemie, een pandemie van smerige leugens. Een Rutte past exact in deze leugenbrij als een made in een hoop stront…

  We kunnen hier veel over schrijven, maar het komt erop neer dat een grote groep achterlijke burgers het gewicht is waarmee een zelfdenkende groep word afgemaakt.

  Inspuiten tegen je wil is hetzelfde als iemand een gaskamer in dwingen.
  het uitsluiten van mensen die geen inspuiting willen is een vorm van dwang die enkel stopt als de verantwoordelijke politicus tussen de ballen in de kerst boom te bewonderen is of je kunt intekenen op een nationaal rouw register.
  Wanneer de regering inspuiting verplicht door het leven onmogelijk te maken zonder QR code dan is iedereen die daaraan meewerkt iemand die jou wil doden. Solidariteit is dus een dood woord, welke denkwijze je er ook aan vasthangt.

  Wees sneller dan de razzia die jou straks op transport zet of met geweld ene naald in de arm drukt, of jou leven zo beperkt dat je in je eigen huis mag dood hongeren.

  Wat mij betreft en eigenlijk heb ik een voor mij ongewilde mening gevormd door wat ik zie en lees, mag mijns inziens de huidige politieke kaste en hun achterliggende handlangers tegen de muur worden gezet in het belang van vrijheid, democratie, het in stand houden van grondwet en mens zijn en welzijn van het Nederlandse volk. Thuis afscheid nemen van een leven vol leugens en bedrog is ook prima.

  Het laatste wat mij doet walgen is het kransleggen op 4 mei en de bijbehorende toespraken van dezelfde lui, over de doden heen hun politiek van dictatuur verspreiden is op ieder moreel vlak en in iedere cultuur een walgelijke vertoning. En toch is er niemand die ze stopt. Spreken van vrijheid en ondertussen mensen opsluiten, en geen splinter geweten. Dat is wat ons leven denkt te bepalen. Je zou van oud verzets mensen verwachten dat ze nog een keer een kogel gericht afvuurden tijdens zo’n speechmoment, in naam van volk en vrijheid…maar misschein is het fijner te leven in het verleden….

  Van mij mogen ze gisteren al gestorven zijn. Dit zijn geen mensen, dit zijn stukken ongedierte.

 10. Als Trump controlled oppositie was, waarom dan al dat gedoe, de false flag rond het Capitool en de rechtzaken en afzettings procedures? Trump moest weg, hij zat de globalisten in de weg: https://www.youtube.com/watch?v=sb9jRqgDOJ8&t=1093
  Waarom hij nu openlijk pro gifspuiten is? Ik denk dat hij gechanteerd wordt door Big Pharma of de deep state. Hij is nu als niet-president veel kwetsbaarder. Als herkozen president zou hij misschien wraak kunnen nemen, maar is allemaal zeer onwaarschijnlijk.
  Hoe dan ook, ik denk dat de rol van Trump uitgespeeld is, voorgoed met zijn pro-vax verhaal. Hij wordt ook te oud voor nog 4 jaar president.

  • Het is allemaal veel genuanceerder dan zwart tegen wit, rechtslinks, goedkwaad.
   Er lopen op deze globe meerdere groepen met aanzienlijke macht.
   Wat zij gemeen hebben is dat ze geen religieuze basis hebben.
   Zij volgen gnostische of hermitstische regels.
   Vanuit ons oogpunt allemaal ‘satanisch’ maar als je beetje onderzoek doet komt zelfs een streng geïndoctrineerde ex christen als ik dat dat ook allemaal bs is.
   Satan is slechts een verzonnen naam om de gelovige geest bezig te houden.
   Zij zijn puur opportunistisch en egoistisch( wat de kern is van wat wij satanisme noemen nl het vieren van het ego) werken samen als het uitkomt, maar verraden elkaar net zo makkelijk.
   Ze doen puur wat hen maar het beste uitkomt dat is voor ons verwarrend.
   Wij worden door middel van religie, school, staat en psychiatrie getraind onbaatzuchtige volgers te zijn zodat de gevangene de cipier wordt.
   ‘slechte eigenschappen’ worden gevreesd terwijl we van nature al sociaal genoeg zijn.
   Ja tuurlijk je moet voor jezelf opkomen maar niet teveel anders ben je een satanist, crimineel of asociale narcist.
   Zij hebben daar lak aan.

 11. Trump is ooit door een selecte groep gekozen om president te worden. Toen was al duidelijk voor deze groep dat ze moesten handelen om de wereld van een catastrofe te redden. Mijn vermoeden is, dat Trump ergens een faux pas heeft gemaakt. Op dit moment worden voor heel veel leiders en bekende figuren verhalen naar voren gebracht, zodat IEDEREEN terecht aan hen kan gaan twijfelen. De Trump acteur zal beslist de opdracht hebben om Trump zoveel mogelijk in het diskrediet te brengen, zodat de mensen die zo pro Trump waren ook kunnen gaan geloven dat hij verkeerde dingen heeft gedaan en dat het terecht is dat hij niet verder kan en wellicht zelfs terecht moet staan.

 12. Trump zou militair ingrijpen hebben geweigerd na de verkiezingsfraude en daarmee offscript zijn gegaan. Dit wordt dus ook voor hem een enkeltje schavot.

 13. Trump zou militair ingrijpen hebben geweigerd na de verkiezingsfraude en daarmee offscript zijn gegaan. Dit wordt dus ook voor hem een enkeltje schavot…..

 14. Toen Trump president was , was alles wat hij zei slecht , belachelijk enz.
  Nu dat hij alles looft , hetgeen hij vroeger in vraag stelde , is het ook niet goed. Zou het niet zijn dat hij ons op het verkeerde been zet , dat wij erin getrapt zijn.

 15. Donald trump is een zakenman en is voor hij president werdt failliet gegaan.Hij heeft toen bij de rotschilds geld geleend,dat is hetzelfde als je ziel aan de duivel verkopen.

 16. Hou toch op over Trump. Die shithead was altijd al een israel hoer. Weet je nog dat hij de ambassade in jerusalem plaatste alswel de deal door Jared met marocco beste vriend met israel..?

 17. MARK RUTTEKUT /HUGO de SNUIFIE /BIDEN /KAAG /TRUMP /EN ALLE POLITIEKE LEIDERS DIE VOOR FAKE VACCIN IS! VAL KAPOT NAZIES (NEURENBERG 2.0 (DE STROP)

  • ik sluit me aan bij dit betoog, omdat verdere woorden nutteloos zijn. Mocht er een Neurenberg 2.0 komen wol ik graag deel zijn van het vuurpeleton. ik skiet wel veel mis maar is dat erg..?

   …we zijn station redelijkheid en station wederzijds respect ondertussen ver gepasseerd. Dat bepaalde figuren dit land moeten verlaten is bittere noodzaak, wil dit volk overleven. Wil dit volk nog in vrijheid een toekomst hebben….

   En voor wie het allemaal wel prima vind: sterf vuile kut slaaf. Jou laf karakter gaat niet mijn vrijheid beperken. Bek dicht en ga je booster nummer 17 halen, als je zover komt…

   Wat we nodig hebben is een Zwitsers kiessysteem, waarbij iedere schoft direct benaderbaar is en ter verantwoording kan worden geroepen. Via je dikbetaalde ministerpost een zak smeer-pijp-geld ontvangen, dan thuis in het park met hulp van je kiesdistrict/achterban bungee jumpen met een startkabel rond je nek. Zo werkt gecorrigeerde integriteit bij gebrek aan moraal en fatsoen.

   Corrupte politici horen aan de galg, liegende hoernalisten tegen de muur, en dit land zit vol met corrupte schoften en schoftinnen.
   Moeten enkelen tienduizenden die beëdigd onze belangen zouden behartigen en dit absoluut niet doen het lot en leven van miljoenen bepalen….?

   Wij als bevolking zijn station vergeving ook gepasseerd, wie nu nog niet ziet welke soort er aan de leiding zijn, laat hun stemrecht afgenomen worden en hun mond dichtgenaaid, al die hebben gestolen, al die hebben gelogen, al die volks verraders zijn zullen bomen met takken vinden , maanlicht schijnt op onze verraders. Vandaag werd een “politiebox” voor het huis van Hugo de Jongeuh ( kom uit Brabant) geplaatst wegens bedreiging. Aangifte doen wegens bedreiging tegen Hugo lukt niet, hij kan openlijk dreigen met teksten als : ik weet wie er niet ingespoten is” maar andersom kan alles…

   in 1994 werden de leden van de Centrum Democraten overal aangevallen en de stem van de bevolking weggeslagen en gejaagd. Democratie is toen gestorven, iedere bedreiging tegen politici nu is het gevolg van het laten vallen door de politiek van de democratische waarden van Nederland destijds. Omdat het hun uitkwam. Idem met Pim Fortuyn. Dit nieuwe geweld is de Boomerang, het boontje komt om zijn loontje, het zaaien van de wind…en mochten de Heeren en vrouwen hoog denkend at ze veilig zijn, zolang er burgers zijn met een geheugen en een vertrouwen in democratie en grondwet bent u niet veilig.
   Het opkopen van politie en rechters is geen garantie voor een vakantie zonder zorgen. Overal zullen burgers zijn, en ook uw vakantieadres is een risico./ U heeft deze situatie gecreëerd, u krijgt de rekening, en met pensioen gaan zal u geen anonimiteit geven, enkel uitstel. altijd ergens een benadeelde burger , altijd een kans…

   Even heel serieus: onze rechtstaat is dusdanig corrupt, willekeur is de nieuwe normaal, en nog zit iedereen thuis. nog lopen er lieden in uniform die deze schoften de bescherming bieden waardoor ze kunne doen wat ze doen. Weet nog iemand dat ze eigenlijk waren afgetreden wegens zware wanprestatie en structureel liegen en eigen wet en recht van burgers negeren? Weet iemand dat nog? Dat heeft levens gekost van mensen zoals ik en U !
   Wat hier aan de macht is laat een land bombarderen waar we geen oorlog mee hebben, geeft ruim 300 miljoen aan terroristen die verbonden zijn met dezelfde soort die in de BATACLAN een massaslachting aan richten tegen ongewapende jongeren…

   De politici die Rutte 4 gaan vormen zijn medeplichtigen aan terreur en moord, aan genocide en ze schofferen iedere dode die gevallen is voor onze vrijheid. Dit soort lui hoort maar op een plek thuis….als decoratie met kerst. Volgens mij beseft de helft dit niet eens….

   We hebben een keuze: ofwel sluipen we in stilte weg van alle offers die onze voorouders hebben gebracht, ofwel slopen we de schoften die ons verkopen, die onze naam als volk tot stront maken met hun terroristen steun en die onze grondwet en rechtssysteem als wc papier gebruiken.

   De woede die iedereen heeft is mij niet vreemd, mensen, verenig u en stap het probleem tegemoet, ik ben er ook. Rutte en consorten zijn niet Nederland, ze zijn aan het werk voor derden betaald met ons geld. Ontslag is te mild. Volksrechtbank, publiek, met advocaat en aanklager. Maar dus niet uit hun loonlijst….

   en daarna…er zijn capabele mensen om dit land te leiden en te laten groeien, om stabiliteit te creëren en ons vertrouwen te geven, daarvoor moet er het gezel dat er nu zit weg.

   5 mei bevrijding van de terreur? of morgen….u roept, maar kom dan godverdomme ook.

   Verenig u, NU !

   5 man, 10 man, drie man….een man en een paardenkop…dezelfde dag, dezelfde plaats…een gemotiveerd leger totaal getergde burgers tegen een stel zichzelf onkwetsbaar achtende huurlingen…

   Mijn vrijheid is me meer waard dan mijn leven als slaaf en spuitgast, junk van de regering.

   En U.

   [email protected] mailen mag als u ook zinnig iets te melden heeft. (emigratie is niet meer mogelijk door de terreur maatregelen en andere beperkingen, dus nu op eigen bodem vechten voor vrijheid of vrij sterven, wat prima is.)
   s.v.p. geen huilverhalen, woon je in het zuiden dan gaan we massaal in het bos wandelen. Kun je gelijk een medemens spreken en leren kennen.

   Mijn land, maar niet mijn regering, en ik sta niet achter de terreur die de regeringen Rutte en Bak Ellende ons land hebben besmeurd. Alles waar Nederland voor stond is door deze lieden genegeerd, aan de kant geschoven, tot wc papier gedegradeerd. Geen discussie meer, er is geen redelijkheid of wederzijds respect van uit hun kant, het onze moet worden bewaard voor lieden die wel iets waard zijn. Wij zijn of een vrij land en een democratie, of een slavenstaat met een genocide beleid. Voor het een sta ik, tegen het ander vecht ik zover als nodig is.

   Omdat mijn grondwettelijke rechten en de uwe zwaar geschonden worden en de rechtstaat kapot is.
   Opdat alle offers in het verleden niet voor niets zijn geweest.
   Zodat dit land niet de slavenstaat word die het nu aan het worden is.

   De eerste plicht van iedere Nederlander is opkomen voor zijn of haar medeburger. En wie de staat als eerste prioriteit plaatst heeft zichzelf van zijn eigen identiteit ontdaan, en daarmee zijn broeder of zuster verraden, zijn ouders en voorouders verloochend. Ons als volk verraden. Vervloekt zij die persoon, vervloekt zij alles daaruit voortkomend.

   Kotsbeu ben ik het. Sta op !

   Duchesne

   • Vergeet mijn mailadres, het is net ontoegankelijk gemaakt dor hen die ons controleren. dit is je vrijheid mensen !
    Ik kan er niet meer bij

 18. Trump is net zo’n figuur als Geert Wilders. Op het moment dat je ze geweldig vind komt een tijd daarna de aap uit de mouw en blijken ze niet meer dan controlled opposition. Al tijdens de ambtsperiode van Trump werd hij zomaar opeens een voorstander van de Corona gekte. Daarna weer teruggedraaid, en nu na zijn ambtsperiode weer een groot voorstander van de gifspuit. Geen tweede keer Trump a.u.b. Bovendien is hij dan al veel te oud. Waarom zijn die Amerikaanse presidenten altijd van die ouwe zakken, c.q. seniele en versleten mannen. Veel jongere kandidaten zouden de norm moeten zijn, zoals John Fidgerald Kennedy destijds, toen de Democratische partij nog niet zo gek was om op te stemmen.

 19. Obama was door de zionisten ook een Manchurion candidate, net zoals Trump, wat ik zó intrigerend van Trump vond, was dat hij de politiek correcte spelletjes die elke wereldleider, president of Bondkanselier speelt niet mee speelde, hij ging er met een gestrekt been erin. Deze manier van internationaal optreden maakte hem zo geliefd bij velen.

  Maar de oplettende lezer had al aan het begin van zijn ambtsperiode kunnen weten; dat hij op bezoek ging naar Saudi Barbarije om een enorme wapen deal te sluiten waarmee miljarden US Dollars gemoeid, alleen om door Iran gesteunde rebbelen in Jemen in de pan te laten hakken door SA, wat jammerlijk op de grootste menselijke tragedie uitloopt.

  De Verenigde Staten zijn groothandelaars in menselijk leed basta.

 20. Een mythologie rond Trump groeit, dat hij stiekem briljant is, stiekem vecht tegen ‘het moeras’ en ‘Diepe staat’ ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel. Voor de meerderheid van de Amerikanen gaat het gewoon door, de rijken steelt alles wat los en vast zit, dat is enorm en het is een 12%, geheime inkomstenbelastingstijging voor de hogere en middenklasse Amerikanen, de grootste in de geschiedenis, dit is Trump elke dag ten voeten uit.

  Lake Michigan gevuld met cyanide en dode vissen, olie-en gasboringen in onze parken, hele steden met vergiftigd water als gevolg van fracking en dumpen van industrieel afval, terwijl medische zorg, sociale zekerheid, veteraan-voordelen, voedsel- en drugsveiligheid en, het ergste van alles, vrije verkiezingen behoren tot het verleden, dit zijn de echte verhalen.

  Toch zijn er echte gelovigen, zij die denken dat de voortdurende zaken zoals, leugens en blunders deel uitmaken van een groot plan. Of er nu een groot plan bestaat of niet, één ding is zeker, dingen zijn veranderd.

  Aan de goede kant, zijn de aandelenmarkten grotendeels goed met uitzonderingen, schuldenkwesties en arbeidskwesties. Amerikanen zijn te veel geld schuldig, meer dan deze zoals in 2008 bestonden en de VS gaat in een verbazingwekkend tempo failliet. Dit kan op een gegeven moment problematisch worden.

  Bron:
  https://www.veteranstoday.com/2019/08/25/neo-death-to-america-trumps-secret-plan/

 21. niemand is zo rijk wonder toestemming van
  de pupet master van de hebzucht.
  niemand.

  je hebt waardes
  of je hebt waarde.
  je kunt niet de dag en de nacht zijn.

  • trouwen wel een x gelezen dat in het trump “vaccine” al die door de nw0 verboden middelen zaten.
   zoals ivermectine en chloroquine.

   misschien iets te voorbarig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in