De publieke toespraken van Trump over het vaccin zijn niet meer te onderscheiden van die van Fauci. Tijdens een recent evenement in Dallas, Texas, zat Trump naast Bill O’Reilly en schepte hij op over het nemen van de booster prik, en voegde hij eraan toe dat alle Trump-aanhangers “met de eer moeten strijken” voor Operatie Warp Speed en de manier waarop Trump erin geslaagd is de goedkeuring en ontwikkeling van het vaccin te verkorten van 5-12 jaar tot minder dan een jaar, schrijft Mike Adams.

Trump heeft dat natuurlijk gedaan door alle noodzakelijke klinische proeven over te slaan, en zo een dodelijke covid-prik te produceren die nu naar schatting 800.000 Amerikanen het leven heeft gekost (en dat aantal loopt nog op).

Trump negeert volkomen deze massale sterfte in heel Amerika en minacht zijn eigen publiek door te zeggen: “Spot niet met de gevaccineerden.” Hij lijkt volkomen toondoof voor de realiteit dat het de gevaccineerden zijn die worden gedemoniseerd, bespot, van hun baan worden ontslagen, uit restaurants geschopt en gearresteerd in plaatsen als New York.

Trump lijkt nu volledig geïsoleerd te zijn van het echte Amerika en toont nul begrip voor de totalitaire nachtmerrie die ongevaccineerde Amerikanen momenteel doormaken. Trump heeft totaal geen voeling met zijn eigen achterban en de problemen waarmee zij te maken hebben, die voor een groot deel te wijten zijn aan het feit dat Trump hen heeft uitgeleverd aan Big Pharma en de Federal Reserve.

Trump veroordeelt verder zijn eigen achterban door hen te vertellen dat als zij twijfelen aan het vaccin, “jullie ze recht in de kaart spelen”. Wiens handen? De handen van het farmaceutische kartel dat Trump heeft verrijkt met Operation Warp Speed?

Maar Trump heeft in dit alles een fatale fout gemaakt, en het ziet ernaar uit dat dit een einde zal maken aan Trump’s resterende populariteit onder echte Amerikanen: zijn aanhangers zijn geen hersendode zombies zoals Biden-aanhangers, en Trump-stemmers denken voor zichzelf. Dat betekent dat ze dwars door deze poppenkast heen kijken en zich realiseren dat het Trump is die de Big Pharma in de kaart speelt.

Trump says he got Covid vaccine booster shot, tells supporters not to boo him for it

Net als Biden, steunt Trump het eindeloos drukken van geld en beweerde hij dat een bubbelmarkt een “goede economie” was.

  Wetenschappelijk onderzoek: lockdown kost alleen al in de Verenigde Staten één miljoen levens

Terwijl Republikeinen Biden’s multi-miljard dollar defict uitgaven “stimulus” foefjes bekritiseren, zijn ze snel vergeten dat het Trump was die de eerste covid stimulus helikoptergeld initiatieven lanceerde. De massale geldcreatie stopte daar ook niet: onder Trump voerde de Federal Reserve enorme “kwantitatieve versoepelings”-programma’s uit, die niets anders zijn dan gelddrukprogramma’s om banken en de markten overeind te houden, waarbij letterlijk geld werd gedrukt om activa te kopen en een ineenstorting van de markt te voorkomen.

Trump misleidde het Amerikaanse volk en beweerde dat de stijgende (zeepbel) aandelenmarkt een “geweldige economie” was. Maar het was allemaal geld drukken in fiat valuta, met niets als onderpand. In feite, vanuit een reëel, technisch oogpunt, stortten de fundamenten van de aandelenmarkt in tijdens het presidentschap van Trump, maar hij hield de markt aan de beademing met het drukken van geld dat tot op de dag van vandaag doorgaat. De markt is gereanimeerd als een zombie. Het is nu een zombiemarkt die wordt gedomineerd door zombiebanken en zombiebedrijven.

Het enige wat al dat geld drukken echter heeft bereikt, is het kweken van inflatie. Zodra Biden het Witte Huis overnam met de gemanipuleerde verkiezingen van 2020, verhoogde de Federal Reserve het waanzinnige gelddrukken tot triljoen dollar. De resulterende economische catastrofe – op hol geslagen inflatie en devaluatie van de dollar – is het resultaat van het absurde economische beleid van zowel Trump als Biden, dat voor Amerika ruïneus zal blijken te zijn.

Wat het drukken van geld en vaccins betreft, hebben Trump en Biden in feite bijna hetzelfde beleid. Ze willen allebei elke Amerikaan injecteren met dodelijke mRNA / spike-eiwitinjecties, en ze willen allebei eindeloos geld drukken, helikoptergeld en lage rentetarieven in de economie injecteren, waardoor de marktbubbels nog sneller zullen groeien en op een dag zullen barsten, wat extreme catastrofale gevolgen zal hebben. (Trump wilde zelfs dat de Fed de rente negatief zou maken!)

Dus als de Democraten vandaag klagen dat de inflatie in 2021 de schuld van Trump is, hebben ze het niet helemaal mis. De steun van Trump voor het drukken van geld en het geven van stimulansen heeft inderdaad sterk bijgedragen tot de inflatie onder Biden. Maar Biden verergerde de situatie met zijn eigen schulduitgaven en stimuleringshand-outs. Nu kijken we voor de komende jaren naar een op hol geslagen inflatie… en heel misschien de ineenstorting van de dollarmunt op een bepaald moment als de gelddrukmachine krankzinnige wanhopigheidsniveaus bereikt.

  Een baby van 10 maanden kan VIER Covid-prikken krijgen voor "de beste bescherming"

Trump krijgt de schuld van het grote vaccinsterven

Trump lijkt geen idee te hebben hoe hij waarschijnlijk strafrechtelijk zal worden aangeklaagd en vervolgd voor misdaden tegen de mensheid als het vaccinsterven versnelt. Het was Trump die de FDA opdracht gaf de andere kant op te kijken terwijl vaccinfabrikanten de klinische proeven oversloegen die gewoonlijk worden gebruikt om de veiligheid van een product vast te stellen. Trump zette Pfizer en Moderna onder druk om in het kader van Operation Warp Speed het vaccin koste wat het kost op de markt te brengen, en het resultaat is dat zij vaccins produceerden die in recordaantallen mensen doden en verminken.

Het VAERS-rapportagesysteem (HHS) laat nu meer dan 20.000 sterfgevallen zien die kunnen worden toegeschreven aan covid-vaccins. Via verschillende analysemethoden is vastgesteld dat de onderrapportagefactor (URF) ongeveer 40 bedraagt. Dit betekent dat het werkelijke aantal Amerikanen dat door deze vaccins is gedood 20.000 x 40 = 800.000 is. (En die aantallen zijn voorzichtig.)

Dit betekent dat Trump’s overhaaste vaccin bijna een miljoen Amerikanen heeft gedood. Toch viert Trump het vaccin en beweert, zonder enig bewijs, dat zonder het vaccin “tientallen miljoenen” mensen zouden zijn gestorven. Serieus? Aan een griepstam die in de meeste leeftijdsgroepen een overlevingspercentage van bijna 100% heeft?

Dit is dezelfde Trump die in februari 2020 zei dat de pandemie niets voorstelde en in april 2020 op magische wijze zou zijn verdwenen. Maar nu, nu het vaccin bijna een miljoen Amerikanen doodt, beweert hij dat zonder het vaccin tientallen miljoenen zouden zijn gestorven.

En door dit alles, kan Trump het nog steeds niet opbrengen om vitamine D aan te bevelen. Of zink. Of Quercetine. De Dr. Zev Zelenko protocollen werken, weet je. Florida’s State Surgeon General heeft de moed om de waarheid te zeggen en mensen aan te sporen vitamine D te nemen en goed te eten, maar Trump kan het niet eens opbrengen om dat te zeggen. Vraag je je niet af waarom?

Trump klinkt nu precies als Fauci, een ware misdadiger tegen de mensheid. En wij vragen ons af of Trump en Fauci samen als medeplichtigen zullen worden vervolgd wanneer de internationale tribunalen voor oorlogsmisdaden eindelijk van start gaan. Het was tenslotte Trump die Fauci aan de macht hield en hem de leiding gaf over Amerika’s reactie op de pandemie. Trump had Fauci op elk moment kunnen ontslaan, en hij had de FDA kunnen opdragen zich te concentreren op de veiligheid van vaccins in plaats van op snelheid. Maar het enige waar Trump om gaf, was het overeind houden van de zeepbelmarkt en vervolgens beweren dat hoe groter de zeepbel, hoe beter de economie. Dat was zijn hele herverkiezingsplan in een notendop. Pompen en dumpen. Puur theater.

  Media Blackout: 'Grote hoeveelheid onwelwordingen' tijdens marathon Amsterdam

Op een gegeven moment, verwachten we dat deze vaccin holocaust wordt blootgelegd. Het script zal worden omgedraaid. Zodra dat gebeurt, zal Trump de schuld krijgen van de hele zaak, omdat hij degene was die de verkorte procedures van de FDA en het overhaaste schema van Big Pharma regisseerde om te beginnen met het injecteren van mensen met experimentele serums die worden ondersteund door geen enkel bewijs van veiligheid of werkzaamheid.

En Trump is zelf in de val gelopen. Tegen de tijd dat de globalistische media klaar zijn met dit alles, zal het Trump zijn die wordt bestempeld als de moderne Josef Mengele, niet Fauci.

In de tussentijd lijden we allemaal onder Trump’s inflatie (nu Biden’s inflatie) en versnellende sterfte terwijl we de donkere winter ingaan die Joe Biden belooft gevuld te zullen zijn met “dood” voor de ongevaccineerden.

Het begint erop te lijken dat Trump en Biden voor hetzelfde team spelen, is het niet?

Dat is waarschijnlijk omdat ze dat doen.

Het is allemaal theater, vrienden… Republikeinen vs. Democraten, rood vs. blauw, rechts vs. links… beide partijen voeren een bijna identiek beleid van massale dood, slavernij en de totale financiële plundering van het Westen. Het enige echte verschil is dat de Democraten graag kinderen verkrachten, terwijl de Republikeinen liever hun eigen aanhangers verkrachten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrijheid van meningsuiting? Trump’s ‘Truth Social’ onderneming verbiedt in zijn servicevoorwaarden expliciet elke kritiek op het platformVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins
Volgend artikelZijn deze mensen slecht of gewoon krankzinnig?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ik heb een of meerdere kanttekeningen bij Mike Adams die ik altijd volg.

  Zoals onze overheid een horde gedragspychologen / gedragsdeskundigen / influencers en andere mensen heeft ingehuurd om angst te zaaien en mensen de overheid te laten volgen blijft bij mij een opmerking, van Flavio Pascino of Max von Kreyfelt , NEDERLAND ZIT IN EEN KRAMP !

  Hoe krijg je mensen uit die kramp ?
  door mensen een oplossing voor het probleem te bieden. nl een geneesmiddel.

  Dat is in Amerika niet anders of zelfs nog veel erger. Amerikanen zijn nog meer beïnvloed door de media de laatste 60 jaar.

  Waarin onderscheidt Pr. Trump zich.?
  Hij heeft laten zien dat toen er nog geen injecties waren dat HCQ. ( Zelenka protocol ) een erg effectief wapen was tegen een/het virus. Let wel hij deed dit voor de ogen van de wereld.
  Wat werd hij belachelijk gemaakt door de media !!! ook de Nederlandse. Ik heb de filmpjes van belangrijke personen in mijn database.
  ( Pr. Trump heeft met dit gebaar de corruptheid van het hele Mainstream Media Complex in alle landen van de wereld genadeloos blootgelegd) .

  Daarna bood hij een oplossing in de vorm van operatie Warp Speed. ( snel een vaccin regelen om Amerika te redden.)
  Het is niet aan de President om voor de veiligheid van de geneesmiddelen te zorgen. Dat is de verantwoordelijkheid van de MEDICIJNFABRIKANT
  . Nu heeft de wereld kennis gemaakt met de scrupuloosheid van de Big Pharma , namelijk de uitrol van een ‘vaccin’
  ( de dag nadat Pr. Trump ‘verloren’ had kwam Pfizer met het vaccin!) Nu blijkt dat Pfizer wist dat het vaccin in de periode van december 2029 tot februari 2021 42000 mensen ca 130.000 bijwerkingen hadden en ruwweg 1 op 37 mensen hieraan overleden is. Toch hebben ze dit gif wereldwijd uitgerold !!! waarbij mensen als proefdieren wereldwijd zijn ingezet.
  (Trump heeft hij de intense corruptie en het bandietisme van de Big Pharma blootgelegd.)

  Twitter bleek in staat de MACHTIGSTE MAN VAN DE WERELD te kunnen blokkeren / censureren. Hoe terecht, toen, een grote massa het vond laat ik in het midden. Naderhand bleek dat iedereen die een geluid liet of laat horen dat tegen een overheid ingaat (OTT) door de Big Tech gecensureerd wordt.
  (De Big Tech is voor de ogen van de wereld ontmaskerd als een verlengstuk van corrupte regeringen)

  Met het ‘ met de eer gaan strijken van de vaccins’ kun je opnieuw een strategische zet zien. Heel de wereld praat over Pr. Trump en de grote belangen van de vaccinfabrikanten.
  (genadeloos legt hij indirect de vraag neer bij ons hoe is eigenlijk het belang van de Pharma en onze regiringen)

  Men ziet een patroon in de verrichtingen van President Trump. Hin last de mensen voelen aan den lijve wat er aan de hand is. Met deze basale informatie kun je nu zelf research gaan doen.

  Interessant is nu wat de volgende cruciale actie in dit gevecht zal zijn, een actie die op korte termijn uitgevoerd gaat worden voordat een overvloed aan informatie ons gaat bereiken . Dit gebeurt hoop ik in het 1e kwartaal 2022 ? Het uitschakelen van de media.!

  • trump is een clown die alles bij elkaar liegt. Wat loop je deze pathologische leugenaar nou te verdedigen? Mag ik je er even aan herinneren dat onder zijn bewind de hele wereld in lockdown is geplaatst? Om nog maar te zwijgen over zijn dubieuze verleden (o.a epstein). Hij is gewoon een illuminatie puppet, niks meer niks minder. Of je nou in corona of in trump gelooft, de ogen willen maar niet open.

   • Lulkoek, Amerika ging veel later in lockdown dan Europa. De Amerikaanse MSM ging vol op het orgel voor lockdown. Hij wilde helemaal geen lockdown. Dat Lockdown maken de Gouverneurs van de US staten uit. Trump had daar niets over te zeggen.

    • Als hij werkelijk zo’n ‘geweldige’ president en ‘messias’ was geweest waar zoveel mensen op hebben vertrouwd, dan was er al helemaal geen lockdown geweest. De beslissingen in de wereld worden door de globalisten genomen en niet door politici. (bijna) Alle politici te wereld zijn slechts uitvoerende trekpoppen die het beleid mogen verkopen aan het publiek. Daarmee is dus verklaard dat trump een clown is in dienst van de wereld elite en geen enkele zeggenschap heeft. Zodoende is het vertrouwen in deze clown van meet af aan nooit gerechtvaardigd geweest. Helaas zijn mensen zo dom om te stemmen op wat ze graag willen horen i.p.v. verder te kijken dan hun neus lang is. Politici zijn beroepsleugenaars/-dieven/-bedriegers. FACT! Daar stopt het verhaal al. Alles wat ze zeggen is toneel en stemmen heeft al helemaal geen zin. trump heeft gewoon willens en wetens de boel belazerd.

  • Helemaal mee eens. Met als toevoeging dat hij niks anders kon dan het zeepbel beleid voort te zetten. Wat had hij anders moeten doen? Zodra hij de markten het gevoel zou geven dat de dollar een zeepbel is dan zou de dollar waardeloos worden. En dit terwijl alle productie in China is. De VS zou dan per direct een 3e wereld land worden. Het enige wat hij kon doen is eerst de productie terug naar de VS te halen. En daarna pas de zeepbel te ontmantelen.

   Of hij daarna de zeepbel zou ontmantelen weten we natuurlijk niet. Ook niet hoe de vaccinatie campagne onder zijn presidentschap zou zijn verlopen. Ik wil Trump dus zeker niet vrijspreken van het zijn van een gecontrolleerde opisitie, maar als ik echt eerlijk moet zijn denk ik dat hij dat niet is. In dat geval was het nl. slimmer geweest om hem als buitenstaander een 2e termijn te gunnen en alles te laten slopen waarna het establishment zich als redder op zou kunnen stellen en op de puinhopen van Trump the great reset te kunnen voltooien en voor eens en altijd afrekenen met het populisme. Met Biden aan het roer die voor velen d.m.v. verkiezingsfraude aan de macht is gekomen nemen ze hierin een enorme en eigenlijk ook een onnodige risico.

 2. Dus met andere woorden, Amerika is f*cked. Ze hebben NIEMAND in de politiek die het voor de normale mensen opneemt. Dan zal er een generaal oid moeten zijn die de touwtjes in handen gaat nemen. Er is zoveel onderlinge vijandigheid onder de bevolking, er zijn zoveel (linkse/ woke) idioten die normale mensen het leven zuur willen maken, het kan maar op 1 ding uitlopen: rellen/chaos/oorlog.

 3. ik heb een biografie over Kennedy gelezen. Kennedy was ook chantabel.
  Als je niet chantabel bent wordt je in de VS geen president.
  ik betwijfel of het elders (Nederland) beter is.

  • Daarom hebben ze hem Marilyn Monroe cadeau gedaan, net als zijn broer Robert.
   Als iemand bij de illuminatie geen betekenis meer heeft worden ze opgeruimd.

 4. Deze discussie heeft geen zin. Mensen die info hebben van de MSM hebben een ander beeld.

  We zullen moeten zien of Amerika ons uit de ellende kan halen. Ik heb er hoge verwachtingen van dat hun acties hier een ommekeer brengen op korte termijn ( binnen een aantal 2 tot 4 maanden).

  Het is niet Trump, het zijn 11 combattant generals die in de wereld de militaire dienst uitmaken en alle 11 zijn ze door pr. Trump ( nog steeds president ! ) aangesteld en dragen aan hem verantwoording af. Sinds 2018 is D. Trump namelijk een ‘warpresident’ met veel grotere bevoegdheden dan een gewone president. Interessant zijn de Executive orders die hij heeft uitgevaardigd

  https://www.federalregister.gov/documents/2018/09/14/2018-20203/imposing-certain-sanctions-in-the-event-of-foreign-interference-in-a-united-states-election

  Dit is er een die slaat op China , Soros en enkele andere organisaties

  • Je hebt duidelijk geen idee wie er in de wereld aan de touwtjes trekt. Blijf maar lekker geloven in DE AS van het kwaad USA en pipo trump, dan weet ik gelukkig beter.

 5. Operatie warp speed was bedoeld om de geldstromen te kennen ,wie allemaal in het complot zaten.
  Evenzo , denk ik , zijn de uitlatingen van Trump over de inspuitingen , een middel zijn om de meningen en de trouw van de bevolking te peilen .( Vergelijk het met dictators die hun eigen overlijden laten aankondigen om de tongen los te maken ). Ik denk dat Trump en de zijnen goed bezig zijn maar de tegenstand ( de Cabal ) zij bikkelhard.

  • trump staat in dienst van de cabal. Als hij niet doet wat zij zeggen, dan wordt hij ‘ge-zelfmoord’, ‘ge-hartaanvald’ of ge-auto ongelukt’. Dat geldt voor (bijna) alle politici op deze planeet. Ze hebben hun ziel verkocht aan de duivel voor wat roem en geld en er is geen weg terug.

   • als dat zo was ,was hij nu nog president . de wereld is in de macht van de !% ,dat zijn de bazen .En die hebben maar een geloof ,meer geld

 6. Ik kan maar 1 ding concluderen..waar je mee omgaat, word je mee besmet!(misschien verkeerde woordkeuze tijdens deze plandemie, maar jullie begrijpen me wel). Alle! Mensen met miljarden, waar trump er 1 van is, komen vanzelf in aanraking met satanische rituele offers, om nog meer macht te krijgen, en vanuit de satanisten om chantagemiddelen te hebben! Denk nou niet dat trump daar niet aan is blootgesteld of niet aan heeft meegedaan! Ze dienen allemaal de mammon en offeren aan de moloch. Er is er maar 1 die dit kan stoppen en zal stoppen! Time to choose

 7. Trump heeft alles in het werk gesteld om vaccin onderzoekers en producenten maximaal te ondersteunen in de zoektocht naar een vaccin , operatie Warp-speed voorzag hen van alles waar ze nood aan hadden, direct en krachtdadig zoals enkel zijn administratie dat deed.
  Dat is de verdienste van zijn administratie.
  De vaccinfabrikanten van hun kant echter hebben iedereen – inclusief alle overheden – ervan verzekerd dat de vaccins veilig en effectief zijn, en dat doen ze nog steeds.
  Iedereen die zo enthousiast is over deze vaccins is grote dank verschuldigd aan de enige administratie ter wereld die zonder tijdverlies alles ter beschikking stelde aan deze vaccinfabrikanten terwijl andere overheden veel beloofden maar weinig gaven.
  De sponsor verdient de eeuwige dank voor deze onbaatzuchtigheid ten overstaan van de ganse mensheid.
  Als de hebzuchtige farma bedrijven evenwel iedereen beloven en bedrogen hebben met ineffectieve en onveilige experimentele genetische therapieën dan zijn enkel zij daar verantwoordelijk voor, zij hebben alles genomen en er niets voor in de plaats teruggegeven.
  Een autoritaire overheid regeert via mandaten, mandaten zijn dictaten, dictaten zijn dictatoriaal , Trump verwerpt deze vaccinatiedwang terwijl Biden deze injecties via mandaten en overheids-chantage aan iedereen wil opleggen.

  • Toch is het wel grappig als ik de verscheidenheid aan reacties zie.

   De stellingname is frappant terwijl de reactie van u constructief genoemd kan worden. Mensen die de Amerikaanse media volgen op de niet-gecensureerde platform aanbieders hebben toch een gedegen mening over datgene wat over ons uitgestrooid is.

   b

 8. Ik volg Amerika intensief en breed
  vorig jaar werd ik via een kanaal gewezen op ‘codename Freejack Octagon Zodiac’
  Trump is oorlogspresident en weet veel meer dan hij prijs kan geven. Ik probeer altijd tussen zijn regels door te lezen maar mijn intelligentie is te beperkt om de ontbrekende schakels te verzinnen.

  https://www.dailykos.com/story/2020/3/20/1929584/-What-Trump-Knew-When-about-the-pandemic-and-What-He-Told-Us

  Daarom lees ik erg veel , misschien zonde van de tijd maar ik zie dat niet zo. Ik heb hele prettige en bruikbare contacten opgedaan

  Begin 2020 had ik een toevalstreffer op YT
  nl Nana Akufo Addo met een opgenomen videoboodschap. later werd deze met Nederlandse vertaling gepresenteerd.
  Deze video werd meteen in mijn Gmail verwijderd en een week later in in mijn Wattsapp!!! 3x terwijl de pdf van Rockefeller Lockstep ca bleef staan, later is die ook verdwenen

  op het einde van de video wordt een beklemmende boodschap uitgesproken.
  Dit blijft in mijn hoofd spelen.
  Ook met het Marburg-narratief wat nu verspreid wordt

  Op elke ingreep van de overheden kon ik middels de video anticiperen en zo de inhoud toetsen aan de tijdlijn en omgekeerd.

  https://www.bitchute.com/video/PkDP86qimpTG/

  Fijne Kerstdagen.
  Helmond LB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in