Er schuilt aanzienlijke ironie in het feit dat Donald Trump als president meer dan wie van zijn voorgangers in het gareel van Israël kroop. Hij verplaatste de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem, accepteerde brute Israëlische nederzettingen en controle over de Palestijnse Westelijke Jordaanoever, keurde de Israëlische annexatie van de Syrische Golanhoogte goed en negeerde herhaalde Israëlische oorlogsmisdaden met door de VS geleverde wapens. Maar voor al zijn geschenken aan Israël, die geen enkel werkelijk Amerikaans belang dienden, wordt hij momenteel gekruisigd door de Joodse/Israël Lobby vanwege een idioot diner met een paar vermeende antisemieten, van wie er een als “holocaustontkenner” wordt bestempeld, schrijft Philip Giraldi.

En de extreme reactie van Joodse groepen op de belediging bezit zelf ook een zekere ironie, omdat zij aantoont hoe buitengewoon machtig de voorvechters van Joodse en Israëlische belangen eigenlijk zijn, iets wat diezelfde groepen bij elke gelegenheid proberen te ontkennen, net zoals zij ontkennen een “dubbele loyaliteit” aan Israël te hebben. Feit is dat overmacht zal zegevieren en dat we nu de doelbewuste en methodische vernietiging van de voorgestelde presidentiële campagne van Donald J. Trump voor 2024 zullen zien door Amerikaans-Joodse en Israëlische apologeten.

Trump was al eens naar de achterschuur gebracht voor een flinke afranseling nadat hij op 16 oktober een opmerking had geplaatst op zijn Truth Social network. Hij pochte dat “geen enkele president meer voor Israël heeft gedaan dan ik. Enigszins verrassend waarderen onze geweldige evangelicalen dit echter veel meer dan de mensen van het joodse geloof, vooral degenen die in de VS wonen… Amerikaanse Joden moeten hun zaakjes op orde krijgen en waarderen wat ze in Israël hebben – voordat het te laat is!”

Maar de woede die werd losgelaten door mensen als Jonathan Greenblatt van de Anti-Defamation League (ADL), die de opmerking van 16 oktober bestempelde als “beledigend en walgelijk”, in combinatie met de aanvallen op drie zwarte beroemdheden, begint al weerstand op te roepen, vooral van veel normaal gesproken apolitieke zwarten die boos zijn over de wreedheid van de Joodse “take-no-prisoners” reactie vanwege de vermeende raciale boventonen. Andere waarnemers zijn ook bezorgd over de manier waarop de Joodse groepen en individuen het belang van sommige van de vermeende antisemitische incidenten (volgens hun definitie) overdrijven in een egoïstische poging om hun standpunt te bevestigen dat het Joodse lijden uniek is en niet kan worden vergeleken met andere misdaden tegen de mensheid.

Ook voor degenen die ervoor kiezen het recht op vrije meningsuiting uit het Eerste Amendement te verdedigen, is het ontmoedigend om te zien hoe het mogelijk is bijna alles te zeggen zolang het de Joodse gevoeligheden niet beledigt. Het Congres heeft al stappen ondernomen om kritiek op Joden of Israël strafbaar te stellen, waardoor dergelijke acties de ultieme “haatmisdaad” worden. Tot die specifiek Joodse gevoeligheden behoort absurd genoeg dat iedereen tot antisemiet wordt verklaard die kritiek heeft op het gedrag van Israël terwijl het bijna dagelijks scholen vernietigt en Palestijnse tieners doodschiet. Inderdaad, de Amerikaanse media worden de laatste tijd overspoeld met verhalen over toenemend antisemitisme die allemaal samen het Israëlische/joodse slachtofferschap vieren, terwijl ze ook de oorlogsmisdaden van Jeruzalem negeren en zich in plaats daarvan richten op vermeende samenzweringen tegen Joden. Het meest verachtelijk in de ogen van die beschermers van alles wat Joods is, zijn de weinige zichtbare critici die hebben erkend dat het standaard holocaust narratief dat sinds de Tweede Wereldoorlog kunstig en doelbewust is vormgegeven, vol zit met inconsistenties en fouten in aantoonbare feiten. Zogenaamde “holocaustontkenners” worden boven alle anderen aangevallen, omdat zij juist de raison d’etre aanvallen die de “wonderbaarlijke” Israëlische scheppingsmythe vormt.

  De globalisten gaan over tot de DOODFASE van de menselijke uitroeiing

Onderzoek van wat Kanye West en Donald Trump deden en zeiden, suggereert dat de Greenblatts van deze wereld en hun bondgenoten in de media en in de regering aanzienlijk overdreven hebben gereageerd. Te beginnen met Kanye West, die momenteel Ye heet, blijkt dat zijn aanvankelijke opmerkingen niet bijzonder opzienbarend waren en suggereerden dat Joden de entertainmentindustrie in de Verenigde Staten rechtstreeks bezitten of controleren en beheren, wat duidelijk waar is. Toen de kritiek op Ye, die gelooft dat zwarten afstammen van de oude Hebreeën, verhevigde, reageerde hij met enige felheid, en kwam uiteindelijk met een onsamenhangende tweet om “go death con 3 ON JEWISH PEOPLE.”

De komiek Dave Chappelle reageerde op de controverse door een scherpe monoloog over “Saturday Night Live” te houden over “de Joden” en hun aandeel in de entertainmentindustrie en zei dat het “niet gek is om te denken” dat Joden een buitensporige invloed hebben in Hollywood en de media. Hij suggereerde ook dat Kanye de “regels van de perceptie” van Hollywood had geschonden door te zeggen: “Als ze zwart zijn, dan is het een bende. Als ze Italiaans zijn, is het een maffia. Maar als ze Joods zijn, dan is het toeval en mag je er nooit over spreken.”

Als Greenblatt Ye had genegeerd was zijn slecht geuite commentaar waarschijnlijk snel vergeten, maar zo werken de Greenblatts van deze wereld niet. Elke overtreding van het standaard narratief van het Joodse slachtofferschap vereist een grootschalige oorlog. Berichten van begin vorige week suggereren dat de inspanningen van ADL en anderen om bedrijven die banden hebben met Ye te overtuigen alle banden met hem te verbreken succesvol zijn geweest, wat betekent dat hij niet langer miljardair is en zijn fortuin waarschijnlijk is teruggebracht tot iets in de orde van 400 miljoen dollar.

  Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus

Er zijn soortgelijke reacties gekomen op de recente tweet van basketballer Kyrie Irving ter ondersteuning van de zogenaamde Black Hebrew Israelite-theorie die hij deelt met Ye en die stelt dat zwarten in feite Joden zijn, terwijl de zwarte komiek Dave Chapelle, die de draak steekt met de overdreven reactie van de ADL op Saturday Night Live, onder vuur ligt van die organisatie, die hem heeft beschuldigd van het “populariseren” en “normaliseren” van antisemitisme. Kyrie Irving, die ook gelooft dat de aarde plat is, werd door zijn teameigenaar aangeklaagd als een “persoon die niet geschikt is om mee geassocieerd te worden” en werd door de Brooklyn Nets voor acht wedstrijden zonder loon geschorst, ook al bood hij op karakteristieke wijze verschillende abjecte excuses aan.

Dit alles leidde tot het diner in Mar-a-Lago met Ye en een zogenaamde blanke supremacist Nick Fuentes. Het is niet duidelijk wat er tijdens het diner is besproken, maar Ye verklaart dat Trump onder de indruk was van Fuentes. In de nasleep van de maaltijd, toen het nieuws erover in de media verscheen, barstte een shitstorm los. Trump beweerde zowel dat hij Fuentes niet kende als dat hij was misleid door Ye, dat de man naar de maaltijd was gebracht als gast van Ye. Die beweringen, hoogstwaarschijnlijk leugens, werden overal in de media aangevallen en ook door de usual suspects zoals Greenblatt die aankondigde “De normalisering van het antisemitisme is hier.” De volgende dag ging senator Chuck Schumer, de Democratische meerderheidsleider en zelf een Jood die zich de “Beschermer van Israël in de Senaat” waant, naar de Senaatsvloer om de acties van Trump aan te klagen als “walgelijk en gevaarlijk”, alvorens ze “puur kwaad” te noemen.

Prominente Republikeinen zoals Kevin McCarthy en Marco Rubio hebben ook hun stem laten horen, wat suggereert dat Trump weinig steun zal vinden, zelfs onder die politici die hij normaal als gunstig voor zijn herverkiezing zou beschouwen. Met name de Republikeinse Joodse Coalitie heeft zich aangesloten bij de aanvallen, wat betekent dat er geen campagnegeld naar Trump zal vloeien uit die doorgaans betrouwbare bron. En zelfs Trump’s voormalige advocaat en de man die hij tot ambassadeur van Israël benoemde, David Friedman, heeft zijn oude baas en beschermheer veroordeeld met de woorden: “Zelfs een sociaal bezoek van een antisemiet als Kanye West en menselijk uitschot als Nick Fuentes is onaanvaardbaar.” Ironisch genoeg was Friedman, wiens loyaliteit aan de Verenigde Staten als twijfelachtig kan worden beschouwd, tijdens zijn verblijf in dat land eerder een hardnekkige apologeet voor Israël dan een promotor van Amerikaanse belangen.

  De bubbel is nu aan het barsten: de resultaten van slecht karma worden verwezenlijkt, misschien al deze winter, zo niet eerder

Ik moet bekennen dat ik nog nooit van Nick Fuentes had gehoord, dus heb ik de bewering dat hij een “holocaustontkenner” zou zijn even nagetrokken. Fuentes is goed gedocumenteerd als iemand die opmerkingen maakt waaruit zijn nogal intense afkeer van Joden blijkt, maar wat de holocaust betreft kon ik alleen een opmerking vinden die hij zou hebben gemaakt over de bewering dat zes miljoen Joden zijn omgekomen in wat is beschreven als vernietigingskampen, met de suggestie dat het eerder 200.000 tot 300.000 waren als een realistisch cijfer dat wordt ondersteund door officiële en andere documenten. Hij beschreef die doden als “koekjes”, die in de oven worden gebakken en die critici wellicht meer boos hebben gemaakt dan de opmerking over de aantallen. Interessant is dat het cijfer van zes miljoen een van de meer belachelijke beweringen is die deel uitmaken van het holocaust narratief, omdat het willekeurig tot stand lijkt te zijn gekomen als “aanvaardbaar” en er aanzienlijke onenigheid is geweest over de betrouwbaarheid ervan.

Fuentes, zo lijkt het, is dus geen holocaustontkenner, maar eerder sceptisch over de standaard narratieven, net als ik en vele anderen die de moeite hebben genomen zich te verdiepen in de verifieerbare historische gegevens. Maar dat betekent niet dat iemand met macht in de rij zal staan om zijn gedrag goed te praten. En zijn dinerpartner Donald Trump is nu kennelijk niet meer welkom volgens de normen van de nobele beschermers van Joodse en Israëlische belangen. De grote hoeveelheden campagnegeld zullen niet binnenkomen, er zullen veel minder mensen bereid zijn zijn kandidatuur te steunen, en de media zullen zich nog meer tegen hem keren dan in de afgelopen zes jaar. Dat doen ze nu al. Elke dag zijn er talloze artikelen in de mainstream die steeds opnieuw het verhaal vertellen van het noodlottige diner in Mar-a-Lago. Trump heeft duidelijk de beruchte rode lijn op Joods gebied overschreden. De enige resterende vraag is wat het zal doen met mensen als Greenblatt? Als hij blijft hameren, wat hij zal doen omdat hij zo in elkaar zit, kan de worm dan omslaan en zullen de Amerikanen zich gaan afvragen hoe 2% van de bevolking zoveel macht heeft gekregen? Dat zou een heel interessante ontwikkeling zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Basketbalster: Joden achter de slavenhandel in de VSVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSportverslaggever Bob Rathvun krijgt stuiptrekkingen op tv; en andere video’s van instorting, of plotselinge dood, uit Puerto Rico, Qatar, Singapore, Zuid-Korea en Ecuador, met VIJF uit India
Volgend artikelEuropa’s energiecrisis hervormt de geopolitiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Keep your friends close, but keep your enemies closer.

  We are saving Israël for last… Q

  De joden hebben zo enorm veel macht, die kan je niet rechtstreeks aanvallen. Daarom heeft Trump ze tot ‘vrienden’ gemaakt. En nu laten die ‘vrienden’ hun ware gezicht zien. Al het kwaad wordt in het licht gezet en ontmaskerd. Je kan de joden niet rechtstreeks ergens op aanspreken, dan word je onmiddellijk doodgezwegen met antisemitisme. De joodse elites (Khazaren die zich verbergen achter de joden, zodat ze met antisemitisme iedereen het zwijgen kunnen opleggen) zitten achter de wereldwijde ellende op aarde. Deze Khazaren hebben de spaanse griep en WO1 en WO2 gebruikt om het westen te veroveren en Israël te stichten om het Midden Oosten (olie) te veroveren. Deze Khazaren zijn de zetbazen, Klaus Schwab en zijn slaven zijn de uitvoerders. De Khazariaanse maffia staat er al duizenden jaren om bekend dat ze alles infiltreren en overnemen om oorlog te voeren tegen de mensheid. Komt dat bekend voor… Klaus Schwab heeft het openlijk gezegd… hij en zijn Khazariaanse bazen zijn HEEEEL trots dat ze alle westerse overheden hebben geïnfiltreerd. Zo gaan deze Khazaren al duizenden jaren te werk. KHAZAREN… verdiep U en huiver. Dit zijn geen mensen, maar pure demonen. In de oudheid stonden ze bekend als brute verraders, rovers, plunderaars, verkrachters, moordenaars, etc etc… Khazaren hebben alle westerse landen en alle grote bedrijven en alle geïnstitutionaliseerde geloven geïnfiltreerd en nu willen ze de hele planeet onderwerpen. En iedereen die tegen ze opstaat wordt beschuldigd van alles wat deze krankzinnige nazi satanisten zelf doen. De Khazaren houden hun politieke en media en bank slaven onder controle met honeypot constructies en met fotos en videos van demonen als Epstein en Dutroux. Iedereen met macht wordt in een pedo val gelokt en daarna zijn ze chantabel en dus eigendom van de Khazaren. We worden gegijzeld door monsters. Ik bid voor de echte Joden, de normale onschuldige mensen die als menselijk schild worden gebruikt.

  • Dank voor deze goede samenvatting! 100% gelijk. De echte joden worden uitgeroeid d.m.v. de Covid-19 prikjes. Clif High op bitchute heeft het ook vaak over de Khazaren. De Khazaren zijn meesters in het verbergen onder het volk maar intussen wel stiekum alle macht hebben verworven over de wereld. Kijk maar ‘ns naar de allegrootste investerings maatschappijen, die bezitten al vrijwel alles. Zie de film Monopoly van Tim Gielen.

  • @Naam:* Ook van mij dank voor de heldere uiteenzetting. Goed om een en ander nog eens (kort verwoord) op een rijtje te zien. Geeft weer inzicht. En het emotioneert me. Ik voel door je manier van schrijven ook de pijn van het lijden dat de mensen was, is en wordt aangedaan. Dat er schoften zijn in de wereld dat weten we allemaal wel, maar dat die schoften al zo lang tot en met heden hun gang konden en kunnen gaan, dat is niet te begrijpen en ook niet te verteren.
   Maar toch ben ik ook heel blij dat steeds meer wereldkundig wordt gemaakt en het bewustzijn van de mensen groter wordt.
   Dank dus aan allen die zich hiervoor inzetten!

  • Naam.Bedankt voor uw duidelijke uitleg over die smerige satanische monsters die opereren onder de paraplu van het jodendom.De khazarian mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal deepstate,illuminati. zijn de werkelijke machthebbers op deze aarde samen met satanische italiaanse families van zwarrte adel.De KM zijn de eigenaren van amerika en hebben macht over israel.De KM zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.De KM plannen ook al ongeveer 100 jaar een NWO (new world order) agenda,hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel d.m.v. die dodelijke corona vaccinazi,s,eventueel i.c.m. uithongeren of oorlog.

  • Ik ben het deels met je eens, maar vergeet niet dat joden altijd al een “pain in the ass” waren al lang voordat er sprake was van een Khazaarse vermenging.

 2. Weet je wat ik mis in dit stuk? Het belangrijkste. De echte meesters de zwarte Adel rechtstreeks uit de romeinse tijd…Dat Khazaren een duistere rol spelen is duidelijk neem bv Pfizer…Maar…Biontech,Bayer,Monsanto,Delta fibers….Allen te linken aan zwarte Adel met lijnen naar Beieren en Bavaria. Monarchieën. Deze zijn allerminst van joodse afkomst. Zwaar occulte entiteiten,bloedzuigers eerste klas die wel pacts hebben met elitaire Khazaren. De ww2 klopt ook niet, nazisme is door zwarte adel opgezet samen met khazaren die hun eigen volk, de armere joden beroofde en verraadde…Tuurlijk is de holocaust echt gebeurt mijn halve famillie is erdoor uitgeroeid maar ben mij zeer bewust van het feit dat dit een 1 tweetje was van zieke entiteiten.

  • https://www.henrymakow.com/
   Henry (een jood) weet er alles over

   For those of you who haven’t heard, according to lawyer Alan Dershowitz, Kate’s mother, Carol, is the daughter of Ronald and Dorothy Goldsmith (whose parents, he claims, were also Jews). The Jewish line may thicken with hubby Wills. It’s been speculated that the late Princess Diana’s mother, Frances Shand Kydd, was born a Rothschild. If that weren’t enough, the London Daily Mail reported that Diana is actually the biological daughter of Sir James Goldschmidt, also a Jew.

   Royal ancestry-mavens consider all this hearsay, but between William and Kate, chances are some Jewish blood runs through the bluish.

   In fact, the new heir was born in a “Jewish” wing of St. Mary’s hospital. A Sephardic Jew, Frank Charles Lindo, paid for the wing in 1937! He must be shepping some nakhes!

   • @Klare kijk, jazeker…Veel foute adel is van italiaanse maar voornamelijk Duitse bloed, de onze, de Scandinavische, en de Windsors…Je kan ze allemaal herleiden naar Beieren en Bavaria. Ik heb hier Interresante gesprekken over gevoerd met een kleinzoon van Von Stauffenberg begin 90’s.

 3. Op de een of andere manier heb ik het idee dat de huidige Trump niet de echte is. Kijk eens goed naar de foto. Nadat hij ‘covid’ heeft gehad draaide hij als een blad aan een boom. Hij kreeg toen Remdecivir toegediend wat meestal niet tot herstel leidt. Het lijkt wel alsof hij sindsdien vervangen is door een ‘stand in’.

  • Is niet de enige kloon, er schijnen er momenteel veel rond te lopen. Ook Putin (eerder dacht via FN opgemerkt). Hoorde al heeeel lang geleden van de klonen, maar dacht toen ’t zal wel. Vrij recent werd van Epstein ook gezegd dat hij niet degene was die dood was afgevoerd. Die persoon had een andere neusvorm dan Epstein op andere foto’s.
   Waarom klonen? Kan je van alles over bedenken, zoals dat het origineel “uit de vuurlinie moet worden gehouden” of dat die er niet meer is.
   Doet me denken aan de spannende film de Body Snatchers. Met de kennis van nu: zal ook wel een voorspellende film zijn geweest. Niets is meer vreemd.

  • @Leo, dat heb ik met veel publieke mensen,ook die gouverneur uit Californië en Pelosi, Biden…en nog veel andere….Denkt iedereen serieus dat ze gestopt zij met klonen na schaap Dollie in de 80’s? Ik niet…Je ziet dit vaak aan rare silicone achtige streep bij de nek bij die personen en oren..Kijk clip van Rammstein maar eens “adios”…Zij gebruiken veel symboliek in hun clips net zoals “we all living in america”

 4. Many know that something isn’t right in the world. Nations engage in perpetual war while bankers and armaments makers line their pockets from the carnage.

  The citizens of the world have been cut out of government, whether they live in a democracy, republic, theocracy or dictatorship. All the while, the ruling elite grow richer as the real producers struggle.

  Behind the scenes, events are controlled by puppetmasters.

  How did this world get to the dark place it is? Who could have stopped it and what can we do?

  The book consists of three sections. The first section concerns Hitler. The second section enlarges on the activities of the real culprits. The third section concerns WWI and WWII, their conception, funding and continuity, laws against freedom of expression, and the evolution of the Orwellian state, Mideast mayhem and much more.

  Tell the Truth & Shame the Devil – Gerard Menuhin.

 5. “Europa: The Last Battle” is een veelvuldig gecensureerde documentaire gemaakt door Tobias Bratt. Sinds het midden van de twintigste eeuw heeft de wereld nog maar één kant gehoord van de meest gruwelijke oorlog in de menselijke geschiedenis. We leven vandaag in de wereld van de winnaars van die oorlog en zonder een objectieve, rationele en evenwichtige kijk op onze geschiedenis zijn we gedoemd de fouten te herhalen. Na de Tweede Wereldoorlog schreven de overwinnaars van de oorlog niet alleen onze geschiedenisboeken, maar gingen ze ook zo ver dat ze alleen het in twijfel trekken van de dogma van het officiële verhaal strafbaar maakten. De waarheid is dat onze wereld van vandaag alleen kan worden begrepen door een juist begrip van de Tweede Wereldoorlog, de krachten erachter en de conflicten tussen globalisme en nationalisme.

  Om zeer goede redenen vertrouwen de meeste mensen de reguliere media niet meer. Je hebt de officiële geschiedenis al miljoenen keren gehoord. In deze film tref je de geheime geschiedenis, waar je de echte oorzaken van de gebeurtenissen kunt vinden.

  De bedoeling van deze documentaire is om meer dan 75 jaar aan verkeerde informatie te corrigeren, de waarheid, de eerlijkheid en gerechtigheid in de wereld te herstellen. We moeten de waarheid onder ogen zien, hoe onaangenaam en ongemakkelijk die ook mag zijn. We kunnen niets aan het verleden doen; maar door de verkeerde informatie en verdraaiingen van de waarheid die eraan verbonden zijn, te corrigeren, kunnen we ons verenigen en ervoor zorgen dat deze verschrikkingen nooit zullen worden herhaald.

  De waarheid vreest geen onderzoek.

  https://www.erkenbrand.eu/artikelen/europa-the-last-battle-documentaire/

  • Wat zei sir Winston Churchill (1874 – 1965) in 1945: ‘De geschiedenis zal gunstig over mij oordelen, want ik ga ‘m zelf schrijven.’ In 1953 mochten zijn vrouw Clementine (1885 – 1977) en dochter Mary Soames (1922 – 2014) in Stockholm de nobelprijs voor literatuur ophalen voor o.a. The Second World War.
   Hij heeft trouwens bij het schrijven van dit boek gebruik gemaakt van medescribenten.

 6. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd. Drogreden. Bedrieglijke redenering.
  In tegenstelling tot wat je beweert, suggereert niemand van de reaguurders dat gaskamers geopend moeten worden.
  Laatste waarschuwing.

  • Het is toch belachelijk wat hier gebeurt? De meest grove beschuldigingen aan het adres van ‘de joden’..
   dit is decennia niet meer voorgekomen. maar nu kan het blijkbaar weer. Het is wel precies de lijn die werd ingezet voor de tweede wereldoorlog. Ik ben zelf getuige geweest van het tegendeel wat hier door velen beweerd wordt. Het hele Khazaren verhaal.
   zinnen uit de comments zoals “How did this world get to the dark place it is? ”

   Maar goed, gooi me er maar vanaf, of hoe het ook werkt.

 7. @Frank, Ik snap wel wat je bedoelt, maar veel mensen zijn misleidt door o.a. ‘Europe last battle’ een docu met zwaar irritant depri banaal stemmerje die net zoveel bullshit sproeit als ons op school is geleerd. Ik ben zelf van joodse komaf en erken gewoon dat ik van de Khazaren afstam, kan er niks aan doen maar is wel zo. Ook tegen mij is gelogen. Ze hebben expres stuk geschiedenis weggelaten voor ons. Wil niet zeggen dat iedere jood of khazaar slecht is…Sterker nog hoe denk je dat het voelt om je hele leven in een leugen te hebben geleefd…Deze mensen zijn satanisch en roeien ook hun eigen volk uit zo ook mijn ontwetende voorouders dus tsja….Niemand roept hier op tot gaskamers open of iets dergelijks want dat gooit FN je eraf….Weet je hoeveel mensen van joodse afkomst tegen Israël zijn dat gewoon is opgericht door de UN en werd geregeerd door Freemason Presidenten, allemaal ook Perez….En vrijmetselaars zijn veelal niet eens joods, is een mix van allerhande rare occulte…Het is uiteraard makkelijk de joden nu de schuld te geven maar feit is wel dat elitaire nepjoden betrokken waren in opzet van verwerpelijke ideologieën zoals nazisme en communisme. Maar ze waren en zijn niet alleen, de echte grote boosdoeners komen uit het oude Rome, later grootgrondbezitters en toen zwarte adel zoals o.a. de Orsinis maar dit zien velen niet omdat ze nog in de schaduw luren…

  • Iemand heeft de moeite genomen om de docu ‘Europe last battle’ te controleren op feiten.
   Zie: https://secretsourcesblog.wordpress.com/

   Veruit het grootste deel van deze docu bestaat uit feiten. Het is absoluut niet vergelijkbaar met de bullshit die ons op school geleerd is.
   Niemand roept hier op om alle joden uit te roeien. Wel prikken we waar het stinkt. Helaas blijkt de stank veelal uit de joodse hoek te komen.

 8. Ik ben het helemaal niet eens met de politiek van Israel op veel vlakken. Maar ik zie in het artikel ook beweringen die meegaan met het fakeverhaal dat de VN al decennia probeert te verspreiden, dat Israel zo slecht is voor de Palestijnen. En dat Joodse nederzettingen niet okay zijn. Wist je dat er inmiddels duizenden Palestijnse illegale huizen gebouwd zijn, gesteund door EU en er dus aan beide kanten een nederzettingenbeleid is? Buiten dit artikel, dank voor je werk.

 9. @Jeroen, dat zie je goed…Kaag is ook een mooi voorbeeld. Huisvriendin van mormel wijlen Arafat (Egyptenaar) met ze 4 of meer vrouwen waarvan 1 minderjarig. Met een gepeperde miljarden rekening in waar anders dan Zwitserland op naam van vrouw1. Dat is ons belastinggeld wat Kaag stuurde,rest voor bommen waar ook kinderen mee zijn oogeblszen. Haar man is ook zo’n palestijn. En laat nu uitgerekend deze partij D66 het harts schreeuwen over antisemitisme en holocaust en joden die moesten vluchten…Wat heeft een reptiel ook alweer, oja dubbele tong.

 10. Mijns inziens , kun je een volk geen verwijten maken. Wel degenen die aan de touwtjes trekken en uitvoerders – daar heeft NL er een hoop van.
  adolf hitler, Mark Rutte’s met koloniaal oorlogzucht opgehoest van belasting betalers, de Ursula’s in EU .
  Denk dat khazaren een verzamelnaam is van diverse graaipartijen onder elke gangbare religie te vinden.
  Voorbeeld : yitzak Levi (1740-1809) in Frankrijk die de upside down heeft uitgedragen. “ Werd moslim om uit gevang te komen”
  In het nu;
  VN (mensenrechten) tegen overgestelde.
  NATO , geen oorlog 👀
  EU , ( 1e voorzitter nazi) landen verbinden vs graai strategie
  Pensioen , sparen om leeg te roven
  WHO , geen ziekten: kanker pandemie
  Allemaal planning .

 11. Mijns inziens , kun je een volk geen verwijten maken. Wel degenen die aan de touwtjes trekken en uitvoerders – daar heeft NL er een hoop van.
  adolf hitler, Mark Rutte’s met koloniaal oorlogzucht opgehoest van belasting betalers, de Ursula’s in EU .
  Denk dat khazaren een verzamelnaam is van diverse graaipartijen onder elke gangbare religie te vinden.
  Voorbeeld : yitzak Levi (1740-1809) in Frankrijk die de upside down heeft uitgedragen. “ Werd moslim om uit gevang te komen”
  In het nu;
  VN (mensenrechten) tegen overgestelde.
  NATO , geen oorlog 👀
  EU , ( 1e voorzitter nazi) landen verbinden vs graai strategie
  Pensioen , sparen om leeg te roven
  WHO , geen ziekten: kanker pandemie
  Allemaal planning .
  Trump ; te strak in vel idem Biden
  🍊fake net als de rest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in