President Joe Biden leidt de Verenigde Staten “naar de ondergang”, zei Donald Trump zaterdag tegen de Conservative Political Action Conference in Maryland, waarbij hij beloofde te stoppen met het verspillen van Amerikaans belastinggeld aan “domme” buitenlandse oorlogen, terwijl hij steun zoekt voor een mogelijke politieke comeback in 2024, bericht RT.

“Ik was de enige president in decennia die geen oorlog heeft gevoerd,” zei Trump in zijn bijna twee uur durende toespraak op de jaarlijkse conservatieve bijeenkomst in het Gaylord National Resort, waarbij hij beweerde dat als hij nu in functie was, “Oekraïne welvarend zou zijn geweest, er geen doden zouden zijn gevallen, geen verwoeste steden die nooit meer kunnen worden herbouwd.”

Vorige maand beloofde Trump om Moskou en Kiev onmiddellijk te bellen als hij zou worden herkozen, waarbij hij benadrukte dat hij precies weet wat hij de Russische president Vladimir Poetin en de Oekraïense leider Vladimir Zelenski moet vertellen om het conflict te stoppen.

“Ik weet wat ik moet zeggen,” herhaalde hij zaterdag. “Voordat ik in het Oval Office arriveer, zal ik de rampzalige oorlog tussen Rusland en Oekraïne beëindigd hebben… Ik zal het probleem snel oplossen en ik zal er niet langer dan één dag over doen.”

Tegelijkertijd beschimpte Trump Biden voor het verspillen van miljarden dollars van de Amerikaanse belastingbetaler in plaats van de Europese bondgenoten van Washington te dwingen Kiev te financieren.

“Doet de NAVO dollar voor dollar met ons mee?” zei hij. “Wij zetten 140 miljard dollar in en zij slechts een fractie daarvan. En weet je, we willen allemaal succes zien, maar het is veel belangrijker voor hen dan voor ons vanwege die locatie.”

“We gaan nooit meer terug naar een partij die onbeperkt geld wil geven om eindeloze buitenlandse oorlogen te voeren, die stom zijn,” verkondigde Trump.

  Oekraïne doodde eigen krijgsgevangenen om een punt te maken

Trump waarschuwde Amerikanen dat zij voor de “gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van ons land staan, en Joe Biden leidt ons naar de ondergang” en beweerde dat de wereld spoedig in een Derde Wereldoorlog zal storten indien “er niet snel iets gebeurt”.

“Ik ben de enige kandidaat die deze belofte kan doen: ik zal de Derde Wereldoorlog voorkomen,” zei hij.

De afgelopen maanden heeft Trump de VS herhaaldelijk opgeroepen om het voortouw te nemen bij de onderhandelingen over een vredesregeling in Oekraïne, terwijl hij de manier waarop president Biden het conflict heeft aangepakt aan de kaak stelde. Hij veroordeelde ook de belofte van de VS om M1 Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, en zei dat dit een nucleaire oorlog zou kunnen veroorzaken – aangezien Moskou blijft benadrukken dat het Westen door de wapenleveranties een directe partij wordt bij de vijandelijkheden.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Mercola: Leugens rondom de oorlog in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVRESELIJK: Professor “onverwacht” overleden een week na het krijgen van Booster
Volgend artikelTekstberichten onthullen hoe topambtenaren van de Britse gezondheidszorg samenspanden om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen” en vragen “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

 1. Trump, de witte hoedjes, Putin, Gesara, Nesara, Julian Assange, etc….

  Mijn helden!

  Whahahahahahahahahahahahahahaha…..

  • Whahaha… jij gaat liever dood terwijl je medestanders bespot en bespuugd. Tot de praktijk wat anders bewijst, is Trump een medestander. Geen enkele politicus of celebrity doet wat Trump doet. Als Trump een nazi blijkt, dan ben ik de eerste die zijn mening bijstelt, maar tot nu toe is Trump wat hij zegt dat hij is… een patriot.

   Misschien moet je ook even naar jezelf kijken Joep? Hoe gedemoraliseerd ben je zelf? Zie jij een uitweg? Of is jou kop ook gespoeld om nergens meer in te geloven? Kritisch zijn is goed en gezond, maar wat je hier doet is niet kritisch… je roept gewoon dat alles onzin is en je lacht erom. Prima… we zullen zien, als je ongelijk hebt ga je terugkijken en dan blokkeer je waarschijnlijk hoe je je nu gedraagt en dan wist je ineens wel dat Trump de good guy was en dat al die andere onderwerpen wel waar waren. Houd je blik nou maar open ipv bij voorbaat op medestanders te schieten. Info en disinfo lopen zo hard door elkaar, je kan beter afwachten dan op voorhand lachen en spugen. Een echte kritische denker, onderzoekt en onderbouwt ipv dom wat te lachen en spugen.

   • Beste Naam:*,

    Ik lees bijna al jouw reacties en ik snap waar je vandaan komt, hoe je in dit leven staat.
    Nav. jouw reacties heb ik respect voor je.
    No doubt!

    Maar als je nu nog steeds niet snapt hoe de hazen lopen (en in dit geval onze “saviour” Trump), dan heb ik weinig hoop.
    Zelfde geldt voor het feit dat mensen denken dat onze verlossing uit Rusland (Putin) komt.
    We lullen hier over een New World Order.
    Geen halve New World Order.
    De partijen die nu tegengas geven, spelen slechts hun rol.
    Is onderdeel van het hele toneel-spel om straks met z’n allen te zeggen: dit nooit meer!

    Moet ik dit verder uitspellen?

    • Overigens:
     Mocht ik verkeerd zitten, dan zal ik dat altijd (vanuit mezelf) toegeven.
     Zo ben ik nu eenmaal: zit ik fout, dan hoef jij mij daar niet aan te herinneren, nee ik kom naar jou toe om te vertellen dat ik verkeerd zat en de reden waarom.

     Dit als side note 😉

    • Laat ik dit toch even verder uitspellen:

     Zie jij geen overeenkomst met de Putin van nu en de Hitler van enige tientallen jaren geleden?
     Het is precies hetzelfde spelletje. Echt exact hetzelfde spel!

     Putin schijnt nu de bewaker te zijn van de normen en waarden, net zoals Hitler dat deed in zijn tijd.
     Beide wierpen zich op tegen het morale en morele verval, welke bewust ingezet werd door de smerige khazaren (de nep-joden).

     In de tijd van Hitler begon Duitsland zich te ontwikkelen tot een natie van formaat, welvarend, vooruitstrevend, met de juiste normen en waarden, ondanks alle sancties van toen.
     En nu zien we Rusland hetzelfde doen, ondanks de huidige sancties.

     Denk jij dat dit niet gestuurd is?
     Denk jij dat de WOII (en evenzo WOI) geen onderdeel was van het grotere plan?
     Denk jij dat ……

     Wat denk jij hiervan?

     • Correctie:
      “Beide wierpen zich op tegen het morale en morele verval, welke bewust ingezet werd door de smerige khazaren (de nep-joden).”

      Beter schrijf ik:
      Hitler wierp zich op en Putin werpt zich nu op tegen…. jadijadija

      • Ik snap wat je zegt Joep, maar als ik 1 ding heb geleerd in de afgelopen jaren, dan is het dat we geen conclusies kunnen trekken. Ik ben echt geen blinde volger, ik kijk kritisch naar alles. Tot op heden zijn Trump en Putin voor mij twijfelgevallen. Boven alles ben ik an mening dat de mensheid alle geloof in saviours moet loslaten en alleen op zichzelf en God gaan vertrouwen. Ik zie wat jij zegt, maar ik zie ook hoe Trump voor de mensheid samen zou kunnen werken met de BRICS landen. Anyhow… er zijn grote machten bezig, uiteindelijk grotere machten dan ons allemaal. Kwaad vs goed… donker vs licht… er is veel meer gaande dan de show waar wij naar kijken. Het collectieve bewustzijn groeit en dat gaat dingen veranderen. Ow… en Joep… hopelijk lees je mijn reactie niet als aanval, ik probeer te begrijpen wat er gaande is en ik geloof in de kracht van de mensheid en de intelligentie die het leven is. Ook bovenin zitten mensen die zoals ons denken. Uiteindelijk, als er genoeg druk op de mensheid komt, gaat alles kapot en komen we terug bij de kern… LIEFDE… we willen allemaal in LIEFDE samenleven. Als genoeg mensen terugkomen bij die basis, dan kunnen er bijzondere dingen gebeuren, goddelijke dingen. Tot we daar komen, zullen we al ons vertrouwen in saviours moeten verliezen zodat we het zelf weer gaan doen ipv te wachten en te hopen op een saviour. Bedankt voor je reactie Joep. Het maakt niet uit welke invalshoeken we individueel hebben, centraal willen we allemaal dat de LIEFDE in de mensheid komt en dat we gaan samenwerken ipv vechten. WIJ zijn allemaal broeders en zusters, we moeten het alleen weer herinneren en gaan samenwerken. In die zin ben ik het eens dat we alle saviours moeten loslaten.

      • Misschien is Trump de antichrist, maar tot nu toe heb ik nog geen antichrist acties gezien. Ook dat hele warpspeed vaccinatie gedoe vind ik dubbel. Die vaccin shit vind ik zowiezo dubbel. Ik ken best veel mensen en ik woon in een 110% gevaccineerd dorp en er is nog niemand zomaar overleden en de vrouwen hier krijgen aan de lopende band gezonde kinderen. Ik zeg niet dat er niks gebeurt, maar alles lijkt FAKE. Zelfs de oorlog in Oekraïne moeten we maar geloven obv beelden, maar geen van ons komt daar. Het lijkt alsof we wereldwijd naar één grote psyop zitten te kijken. Van warpspeed tot vaccindoden tot alle klimaat bullshit en vluchtelingen en WO3… het lijkt meer fearporn dan dat ik er daadwerkelijk wat van merk.

        • @ Cenco (ik zie hier ook niemand doodvallen in mijn omgeving btw)

         In mijn familie zijn er kort na de doodsprik 4 overleden, terwijl daarvoor niets aan de hand was, met hun gezondheid ? 84, 67, 64, 53. Maar dat zal wel toeval zijn. (Toeval bestaat niet) 2 kennissen van mij, beide een hartaanval. 44, en 46. daarvoor sporten en gezond leven. In zoverre je momenteel nog van gezond leven kan praten? We leven in een zeer ongezonde wereld, vol vergif. Dat dus.

        • @Cenco, beetje morbide maar kijk de rouwadvertentie’s maar in lokale kranten + 500% stijging t.o.z. van voorgaande jaren. ‘Plotseling’, ‘Onverwachts’…En de leeftijden liegen er ook niet om..Bel eens een uitvaartondernemer uit de gein..

        • @ cenco… onder satanisme is idd alles andersom. Ze mindfucken ons om ons helemaal gek te maken. Daarom probeer ik een open blik te houden. Ik laat me niet meer gek maken omdat iets ineens anders blijkt. Ik merk aan mezelf dat ik begin uit te checken van al het ‘nieuws’ em dat ik liever met mn buurman praat en lokaal organiseer dan op de grote schaal zorgen te maken. Laat deze monsters en hun regels maar aan mn voordeur komen, ik doe nergens meer aan mee. Houd je haaks broeder, we moeten deze shitzooi samen opruimen.

     • Joep,
      Hitler deed dit op totaal onwettige wijze en hield zich niet aan binnenlandse noch internationale wetten en regels.

      Poetin daarentegen houdt zich tot nu toe strikt aan alle wetten en regels. Hitler werd geleid en gefinancierd door Big Chem (IG-Farben, oftewel Hoechst, BASF en Bayer) en was dus een fascist in de juiste betekenis van het woord.

      Poetin is duidelijk een patriot die heel moeilijk heeft moeten laveren om de pro-Atlantische en pro-Asië oligarchen in toom te houden en hun invloed te verkleinen zonder daarbij zelf kopje onder te gaan, en vervolgens Rusland zonder hulp van buitenaf zoals bij Hitler het geval was het land uit de armoede te trekken.

      Als jij het veel belangrijkere verschil (dan de overeenkomsten) niet ziet ben jij stekeblind. Voorlopig geef ik Vladimir Vladimirowich het voordeel van de twijfel.

      • @ Casse maart 5, 2023 at 15:44

       Linksom of rechtsom:
       tis precies hetzelfde spel.

       En nu kunnen we lullen over het eventuele feit dat (laten we zeggen) linksom gerechtvaardigd is vanwege het nakomen van onzinnige verdragen etc… of dat rechtsom dat niet behelst.
       Feit is: er is daar dat doel!
       En dat is hun streven; linksom of rechtsom, al naar gelang het hun uitkomt.

       In mijn beleving moet je het zo zien, want de geschiedenis (zover betrouwbaar) leert ons dat het niet om ons gaat, maar om wat de “powers that be” willen dat het heen gaat.
       En elke gebeurtenis is slechts onderdeel van het script.
       Zo ook alle huidige gebeurtenissen.

     • Cenco je reageert uit kortzichtigheid, je roept nog net niet ORANGE MAN BAD. Ik zeg niet dat het allemaal een grote act kan zijn, maar de afgelopen 7jr hebben mij bewezen dat niks is wat het aan de oppervlakte lijkt. Ik heb Trump vanaf 2016 nagenoeg fulltime gevolgd en dat lijkt echt geen act. Als je pas sinds operatie warpspeed naar Trump kijkt, dan heb je een gekleurd beeld. Maargoed… we zullen het gaan zien. Ik wil vooral geloven dat WIJ, de mensheid, gaan ontwaken. Pessimisme helpt daar niet bij, dus ik kies geloof in de mensheid ipv een zwartgallige, gedemoraliseerde en deprimerende houding.

      • Dit is de grote theatershow …voor degene die het zien.
       Ik doe al research sinds 2005
       Al deze miljardairs werken tesamen

       • Minimale kwalificaties van een miljardair: narcistische persoonlijkheid met een niet ontwikkeld geweten en totaal gebrek aan empathie.

        Elke miljardair in deze wereld heeft zijn geld en macht uitsluitend verworven door zijn ziel aan de duivel te verkopen.

        We leven in het tijdperk van de goddelozen op weg naar de New world order, het koninkrijk van satan zelf!

   • Trump zit tot aan z’n nek in The deep State. Verdiep je in judasgeiten. Hij steunt Israël. Hoe duidelijk wil je t hebben…
    Poetin zelfde laken en pak. Vele ‘wakkeren’ dwepen met hem om Europa alsjeblieft te veroveren. Hemel hoe dom. Poetin laat christenen oppakken en martelen omdat ze terroristen zijn. Maar dat hoor je niet in de media, mainstream en alternatief.
    Geen enkel mens kan redding bieden.

   • Idd, iedereen speelt zijn rol..alles wolven in schaapskleren…In ieder land…ook in Nederland… Vertrouw nooit een polilicus…Ze dienen allemaal hetzeldfde doel…

  • Het feit dat Trump aangevallen wordt door de ‘deep state cohorten’ (mainstream media, politici, ambtenaren in overheidsorganisaties, het militair-industrieel complex, etc.) zegt genoeg…

  • Laat 1 ding duidelijk zijn. Meneer Putin is geen heilige. Geen savoir. Maar ..
   Hij is ook geen Adolf Hitler. Dat hij heel Europa wil veroveren tot aan de Noordzee is een sprookje. Hij beschermt Rusland en haar traditie. That is all.

 2. TRUMP van de beruchte Trump-familie zijn ZioNAZI afkomstig uit Khazaria en na emigratie naar de US rond 1900 werkte de hele familie als letterlijk en figuurlijk als pooiers voor de Rockenfellers en CIA.
  Hierna ook mijn reaktie op NACCOS en B-Engel-Bibi op:
  https://www.frontnieuws.com/u-bent-een-vieze-oude-man-of-vrouw/
  @ B-Engel-Bibi XYZ maart 5, 2023 at 11:30
  Leuk B-Engel-Bibi. Ik begrijp wat je zegt. Heb zelf Engelse, Amerikaanse, zelfs Duitse en Franse familie die de Hol_landse taal zeer moeilijk vinden.
  Maar heden ten dage heeft de jeugd ook de grootste problemen daarmede met hun Turbo-taal. Kern is dat we elkaar in essentie en inhoud begrijpen.
  Dat ontbreekt in de internationale relaties vanwege de walgelijke dominante perversen in het Westen en reden voor voortgaande perpetuele oorlogen in de laatste honderden jaren.

  @NICCOS Reaktie op dd 05/03/2023
  Natuurlijk had ik je 2 artikelen goed gelezen. Ook bij herlezing houd ik mijn zelfde indruk. Het pleit voor je karakter dat je reageert. Ik vermoed dat je een rechtgeaarde jongere ben die zoekende is maar helaas zoals massa’s heden dat je volledig gebrainwasht bent met hun Mindfucking.
  MK-Ultra en Tavistock zijn er meesters in met zeer lange ervaring. Dat zouden zelfs Hitler, Bohrman en zelfs Goebbels nog kunnen beamen die daar in London en zelfs in New York hun professionele scholing daarvoor ontvingen.
  Jaja, de US stond dank zij Alan Dulles (die ook in de direktie zat van IG Farben in Auschwitz dat door de Rockefeller architect was gebouwd) volledig open voor de Top-ZioNAZI en werd in 1945 en daarna dankzij de Waffen-SS-er Bernard Lippe met “Operation Paperclip” verder overspoeld met ZioNAZI en reden waarom ZioNAZI als Bush, Clinton, Obama, Trump, Biden, Blinken, Samantha Power (geboren in London), NetanYahu, Brezinski, Nualand/Nudelman etc.etc. (nagenoeg alle Khazarian uit Polen/Ukraine) de wet uitmaken en de wereld vernietigen.
  Zo kon het ook gebeuren dat op 7 january 1942 de beruchte SS-Gestapo- top-spion generaal Ghelen (die na 1945 direkt de BND/DVD = geheime dienst in Duitsland reorganiseerde en opbouwde voor de CIA en Dulles) samen met Bohrman en OSS-CIA-FBI aanwezig was op de kamer van de Servische top-wetenschapper Nicolai Tesla in New York om hem te vermoorden op zijn oude dag en zijn know how en zijn over 200 patenten te stelen waarmee zij WiFi en DEW-wapens hebben ontwikkeld in de laatste 80 jaar.
  Ook Schwab en zelfs Rutte zijn aldus professioneel gehersenspoeld en weten daar alles van, reden ook waarom alles zogezegd afglijd op die kwakzalvers en kwatskoppen.

 3. Trump is Mr warspeed. Hij had het zogenaamde killer virus en genas..Desondanks toch laten prikken (zgn) terwijl hij zijn voedsel zelfs eerst laat checken…Yer right…Nog leuk feitje…Trump is medeontwerper van het Ambrahamic akkoord. Check : “The Abrahamic Familly house” in Abu Dhabi….Een sinister aftreksel hier van…Een Synagoge, Kerk(vaticaan) en Moskee…En een mooi gebouw om te bekeren tot het one world religion geloof…Geen fictie , kojk maar zelf.

 4. PS Volgens Ben Fulford zou er momenteel in het ZioNAZI kamp een scheiding der geesten plaatsvinden tussen de Rothschild’s en de Rockenfellers.
  De Rothschilds zouden geneigd te zijn om een einde te maken aan de rotzooi in de wereld met hun oorlogen omdat ze terecht bang zijn niet te kunnen winnen van Rusland en China.
  De Rockefellers met Biden etc. willen kennelijk alles op de spits drijven.

  Trump die eigenljk een Rockefeller-puppet is, neigt nu naar het Rothschild-kamp waarin NutanYahu en IsraHell zit.

 5. “Trump belooft binnen 24 uur een einde te maken aan het Oekraïne-conflict”

  Blijkt dat minstens de helft van alle Amerikanen nooit van verkiezings retoriek hebben gehoord of gewoon dat ze zó naïef en emotioneel op politici reageren alsware deze engelen der wrake met een brandendzwaard in de aanslag om de tegenparij een kopje kleiner te maken.

  Trump is een crypto-jood.

  • Cenco maart 5, 2023 at 14:22

   Je bent niet meer dan een ordinaire troll.

   Ha
   Waarom ? Omdat ik niemand in mijn omgeving ken die is doodgevallen van de vax ?
   Wil dat zeggen dat dit niet gebeurt ? zeg ik dat ?

  • @ Adriaan W. : Gereageerd op maandag 06/03/2023 10:10
   Trump, altijd al zwaar gefinancierd door zijn ZioNAZI vrienden in/van IsraHell verbonden met de Rotchilds’s en dus ook Rockefeller’s en met Epstein cs in bed, stond dan ook regelmatig in het Witte Huis op de foto met een schare van de zwarte hoeden-brigade als zijn raadsmannen namens de ZioNAZI Banksters-mafia en IsrahHell. Geen twijfel mogelijk. Scheelt niet zo veel met Biden etc.etc.
   De door de ZioNAZI gedomineerde perverse US, UK en EU zijn doomed (hopeloos verloren).
   Ik heb niets tegen Joden. Sterker nog, mijn familie liep met het verzet in WW2 (dat ook inhield om Joden thuis te verbergen en te roteren naar veilige plaatsen) regelrect levensgevaar. Over 25 uit onze familie- en vriendenkring in deze verzetcel werden door de Waffen-SS omgebracht (na verraad vanuit Londen). Waar ik dus een gloeiende hekel aan heb zijn ZioNAZI bedriegers die zich verschuilen achter het Jodendom en dat gruwelijk misbruiken en derhalve ook aan laffe NSB-ers, zijnde ook landverraders/volksverlakkers.
   Een van de beste echte Joodse schrijvers is Henry Makow op henrymakow.com die dagelijks veel informatie levert. Ook de Joodse schrijver Unz op unz.com met zijn grote lijst van betrouwbare schrijvers is zeer interessant en betrouwbaar. Ook de Duitse Dr. Rath die zeer kritisch is op de EU, komt reeds decennia op voor de echte Joden en verafschuwt eveneens de Zionistische ZioNAZI die voor alle rotzooi in de wereld zorgen.
   En , hoe kan het anders, de familie Lippe uit Khazaria waren de mede-oprichters van het World Zionistisch Congres in 1897 in Basel samen met Herzl. Bernard Lippe geboren en getogen in Polen (deel van Khazaria) richtte daarna -bemiddeld door IG Farben, Dulles en de eveneens perverse Churchill- in 1937 de Oranje Lippe-dinasty in Hol_land op als onderdeel van “das Dritte Reich” und jetzt “Das Vierte Reich” vol met NSB-ers !!
   Is voortzetting van het eeuwenoude verbond van de “royals”, de rk en protestantse (opgericht door de rk Franciscanen als een False Flag-30-jarige oorlog) kerken en de ZioNAZI uit Italie (Venetie, Rome, Genua) en Khazaria. Vervolgens richtte deze perverse charletan na WW2 voor de Rotchilds en Rockefellers samen met David Rockefeller en Kissinger de Bilderberg group op, zoals de ZioNAZI Schwab zijn WEF-fies waarin ook de Rotchild bastaard Bill Clinton en Blair deelnamen en nog steeds deelnemen.
   Het kan je dan ook niet verbazen dat voordien reeds Zionistische familie-verbindingen bestonden met de Oranjes zoals ook met Rutte die altijd al hun lakei was en nog is en waarover later meer.
   Het zal je wellicht ook niet verbazen dat in dit kikker-NSB-land pure promotie gemaakt wordt via de omroepen en TV om “joods”(lees fake-joods = ZioNAZI te worden).
   Op Zondag 05/03/2023 Vandaag 15:20-EO AL (= Alle Leeftijden) Titel: “Hoe wordt ik Joods” Zonder Joodse moeder is toch mogelijk om Joods te worden, via het uitkomen. Frans Bromet portretteert personen die willen uitkomen., die al Joods zijn en rabbijnen die het uitkomen mogelijk maken.
   Los van het primitieve taalgebruik bij deze omroep, vraag ik me af of dit ongeveer hetzelfde gebeuren is als het zogenaamde “Uit de kast komen” van homo’s, potten, pedo’s en transgenders ?
   Het lijkt er op dat Hol_land het voorbeeld volgt van het kingdom Khazaria waar rond 800 massaal iedereen fake joods (zionazi) moest worden.
   Een ander voorbeeld: Titel: “ De verandering” Sofie van den Enk-Vandaag-08:32 KRO-NCRV (AL) Presentatrice Sofie van den Enk kampte meerdere malen met depressies. Nu staat ze op het punt Joods te worden. Ze vindt houvast in de tradities en de rituelen van het Jodendom.
   Alles werkelijk voer voor psychologen en de omroepen als trendsetters en Mind-fuckers, ofwel intensieve staatspropaganda mbv belastinggeld. Ik zal mijn tijd hiermee niet langer verdoen en was toe aan een whiskey. Proost.

 6. Amerika helemaal alleen laten, alles van Amerika boycotten, elke Amerikaanse ambassade uit elk land weg sturen, en biden uitleveren aan pruim.

 7. Als de buitenlandse agenda van Amerika/VK zo door blijft hollen dan gaan er nooit verkiezingen komen in Amerika. Komt eigenlijk mooi uit.
  Hoeven ze ook geen stemfraude te plegen.

 8. Citaat: Tegelijkertijd beschimpte Trump Biden voor het verspillen van miljarden dollars van de Amerikaanse belastingbetaler in plaats van de Europese bondgenoten van Washington te dwingen Kiev te financieren.
  Einde citaat.
  En hier gaat Trump bij mij de mist in want hij zegt dat Europa de oorlog MOET voeren met Oekraïne en hij ‘ons’ daar zelfs toe wil dwingen. Hij heeft het helemaal niet over vredesbesprekingen tussen Europa en Kiev, waar het dus eigenlijk wel over zou moeten gaan.
  Hoe gaat hij dan die oorlog beëindigen? Door Rusland ’te dwingen’ oost Oekraïne te verlaten en de Krim op te geven? En dan alsnog de oorlog verklaren of gaat hij luisteren naar Putin en het volk in Oost Oekraïne en die gebieden aan Rusland toewijst en een veilige zone ertussen tot waar de NAVO mag optreden?

 9. In de 2d wereld oorlog zijn we zoals de geschiedenis ons leert bevrijd door zowel de Russen als Canada en usa. Maar de grootste sponser van de snor waren de rockefellers en consorten. Dus veel het maar. Het westen vocht tegen IS in het oosten duurde jaren de Russen hadden veel sneller succes

 10. wat was t ook al weer, hold the line, trust the plan….en het plan gaat verder, maar…. hold the line…jajajajaja tot het plan rond is ja.

 11. Men kan alles van Trump vinden maar hij had dit toch beter aangepakt dan Alzheimer Joe. Daar zullen de meesten het toch wel over eens zijn.

  • U beseft ook nog altijd niet dat trump en biden puppets zijn … net zoals al de rest… En wat nu aan het gebeuren is zo moest zijn…och ja …slaap allemaal maar lekeer verder. Het zal mij een worst wezen.

  • Als Trump president was geweest in zijn 2e termijn had dat uiteindelijk geen verschil gemaakt met de huidige toestand want de wapenlobby is veel te machtig en ze hadden wel wat verzonnen, valse vlag of zo, om uiteindelijk toch in die oorlog te gaan meedoen. En als Trump in de gaten krijgt dat dit ten goede komt van Amerika, want de wapenindustrie draait op volle toeren en dat is goed voor de werkgelegenheid, dan kan hij zijn slogan: “America first” weer goed verkopen.
   Hij wilde ook alle Amerikaanse bedrijven uit China weghalen om ze in de states de werklozen aan het werk te kunnen zetten en China zich te laten verstikken in hun overvloed, liever dan er een kostbare, misschien niet te winnen oorlog mee te gaan voeren..

 12. Respect voor de grote bek van Trump. Ondanks dat hij een 🤡 De tijd zal het leren. Alles is beter dan het demonisch vernietigende Biden team.

 13. Trump: heeft alle waarschuwingen van Rusland genegeerd tijdens zijn regeringsperiode. Heeft de 2014 US politieke acties in de Ukraine niet ongedaan gemaakt.
  24 uur: Leuke leus voor de verkiezingen nu de spanning oploopt. Meer niet. De wereld is het westen zat, terecht. Dat gaat niemand in 24 uur „oplossen“.
  Media in het westen sturen de politiek aan. De Media zijn in handen van het Kapitaal. Publieke opinie wordt daar gevormd.
  Putin is een kapitalist. Niets anders. Zijn verhalen dienen zijn en andere criminelen kapitalisten. In het oosten en westen.
  Werken die criminelen van oost en west samen? Ja natuurlijk. Waarom: beslagen op dure Oligarchen-schepen treffen juridisch geen doel, evenmin op geld van de Russische centrale bank/ niet te vinden. Rusland heeft 400 gevechtsvliegtuigen klaar staan: waarom je druk maken over een handvol oude Mirages? Rusland heeft 400++ tanks, die 20 oude uit Europa over vele maanden te leveren maken geen indruk natuurlijk schieten ze die kapot, goed voor??? Just, het kapitaal! Europa deed na WO-2 na 20 jaar weer lustig zaken met Duitsland… Waarom deden we de Duitsers in de ban? Omdat ze luisterden naar hun politieke leiders ! 🤔
  Laten we 25 miljoen doden na de WO-2 (NATO oorlogen) dus vooral NIET enige hoop op een politieke leider vestigen: alles is puin namelijk.
  Wat wel: aan het werk! We hebben verzuimd om politieke kaders vast te leggen die vermijden dat onze vertegenwoordigers: (voorbeelden)
  -een oorlog kunnen beginnen zonder onze toestemming.
  -een spuit kunnen laten geven tegen onze wil.
  – voedsel ketens kunnen oprollen met alle risiko ‘s van dien.
  – contracten kunnen afsluiten met veroordeelde criminele organisaties als Pfizer (Trump, Brussel etc)
  – Contracten half zwart schilderen die over jouw en mijn gezondheid gaan, die wij betalen/ risico ook!
  Kan nog een uurtje doorgaan…
  Wij zijn zo gewend geraakt aan ‘hun macht’ dat we niet zien hoeveel macht wij hebben: namelijk DE MACHT om een land plat te leggen in alle vrede: en zeggen, nu is het genoeg. Eerst andere mensen, dan eerst een ander Systeem, en dan het Volk regeert mee op vele punten van gezondheid, voedsel, uitgaven, vrede, en absoluut geen oorlog offensief voeren. De idioot die dat wel voorstelt sluiten we levenslang op. Wapen industrie, energie, verzekeringen; nationaliseren. Pharma: discussie punt: ethiek. Gewoon goed vastleggen. Niets moeilijks aan, nomen worden nu niet aangehouden. Dat kan per vandaag ingevoerd worden met andere mensen aan de top. Veroordelingen dienen per direct de Pharma directie te treffen met zware straffen op product beloftes die niet werken. Protesteren moet geen zin hebben.
  Dit is ONZE gezamenlijke verantwoording! Stop alle geld die je
  naar overheden laat vloeien, concentreer je op eigen voedsel, water en gezin. Organiseer je zelf in een groep. Echter: velen denken dat gaat me te ver. Dat kan ik mij voorstellen echter dan lossen we dit probleem van een totaal corrupte overheid niet op! In feite zijn we zelf corrupt want we houden vast aan luxe die er niet meer is! Geen democratie, geen menselijk respect, geen vrijheid van meningsuiting. De fabels waarin we geloven, maakt dat onze politieke vertegenwoordigers kunnen liegen tegen ons zonder einde….. Ze chanteren ons op onze zwakke plek: hunkering naar een goed leven. De realiteit komt echter en haalt de leugen in: daarom, kom uit je stoel en
  ga de straat op! Beheers je geld, en weet hoe je eten produceert! ( Ik ben zelf niet anders, maar wel wakker en
  heb een plan voor een kleine kring)
  Boosheid: ik ben niet meer boos, ik ben aan het werk aan mijn
  Plan… en ben het wachten zat. Ik was dus boos op mezelf, passief wachten
  tot de wereld better wordt achter een toetsenbord gaat niet werken.

 14. @ Adriaan W. en allen:
  Allen: laat ons niet bekvechten met elkaar maar helpen met onderzoek en voorlichting. Alles is natuurlijk complex en zelfs na 60 jaar studie weet ook ik nog lang niet alles, maar heb zeer veel vast liggn in massa’s boeken, rapporten en artikelen.

  @ Adriaan heel juist. Dus Trump is een ZioNAZI = AshkheNAZI fake jew Khazarian Chabad Lubovytz bedrieger die zoals hun achterban de Protocols van Zion volgt. Ligt alles in detail vast in mijn uitgebreide rapporten over deze family vanaf 1900 !!
  Trump, altijd al zwaar gefinancierd door zijn ZioNAZI vrienden in/van IsraHell is verbonden met de Rotchilds’s en dus ook Rockefeller’s en met Epstein cs in bed, stond dan ook regelmatig in het Witte Huis op de foto met een schare van de zwarte hoeden-brigade als zijn raadsmannen namens de ZioNAZI Banksters-mafia en IsrahHell. Geen twijfel mogelijk. Scheelt niet zo veel met Biden, Bush, Clinton etc.etc.
  De door de ZioNAZI gedomineerde perverse US, UK en EU zijn doomed (hopeloos verloren).

  Ik heb niets tegen Joden. Sterker nog, mijn familie liep met het verzet in WW2 (dat ook inhield om Joden thuis te verbergen en te roteren naar veilge plaatsen) met regelrecht levensgevaar. Over 25 uit onze familie- en vriendenkring in deze verzetcel werden vanuit Londen verraden en door de Waffen-SS omgebracht. Waar ik dus een gloeiende hekel aan heb zijn ZioNAZI bedriegers die zich verschuilen achter het Jodendom en dat gruwelijk misbruiken en derhalve ook aan laffe NSB-ers, zijnde ook landverraders/volksverlakkers.

  Een van de beste echte Joodse integere schrijvers is Henry Makow op henrymakow.com die dagelijks veel informatie levert. Ook de Joodse schrijver Unz op unz.com met zijn grote lijst van betrouwbare schrijvers is zeer interessant en betrouwbaar. Ook de Duitse Dr. Rath die zeer kritisch is op de EU, komt reeds decennia op voor de echte Joden en verafschuwt eveneens de Zionistische ZioNAZI die voor alle rotzooi in de wereld zorgen.
  En , hoe kan het anders, de familie Lippe uit Khazaria waren de mede-oprichters van het World Zionistisch Congres in 1897 in Basel samen met Herzl.
  Bernard Lippe geboren en getogen in Polen (deel van Khazaria) richtte daarna -bemiddeld door IG Farben, Dulles en de eveneens perverse Churchill- in 1937 de Oranje Lippe-dinasty in Hol_land op als onderdeel van “das Dritte Reich” und jetzt “Das Vierte Reich” vol met NSB-ers !!
  Is voortzetting van het eeuwenoude verbond van de “royals”, de rk en protestantse (opgericht door de rk Franciscanen als een False Flag-30-jarige oorlog) kerken en de ZioNAZI uit Italie (Venetie, Rome, Genua) en Khazaria.
  Vervolgens richtte deze perverse charletan na WW2 voor de Rotchilds en Rockefellers samen met David Rockefeller en Kissinger de Bilderberg group op, zoals de ZioNAZI Schwab zijn WEF-fies waarin ook de
  Rotchild bastaard Bill Clinton en Blair deelnamen en nog steeds deelnemen.

  Het kan je dan ook niet verbazen dat voordien reeds Zionistische familie-verbindingen bestonden met de Oranjes zoals ook met Rutte die altijd al hun lakei was en nog is en waarover later meer.

  Het zal je wellicht ook niet verbazen dat in dit kikker-NSB-land pure promotie gemaakt wordt via de omroepen en TV om “joods”(lees fake-joods = ZioNAZI te worden).

  Op Vandaag 15:20-EO AL (= Alle Leeftijden) Titel: “Hoe wordt ik Joods”
  Zonder Joodse moeder is toch mogelijk om Joods te worden, via het uitkomen. Frans Bromet portretteert personen die willen uitkomen., die al Joods zijn en rabbijenen die het uitkomen mogelijk maken.

  Los van het primitieve taalgebruik bij deze omroep, vraag ik me af of dit ongeveer hetzelfde gebeuren is als het zogenaamde “Uit de kast komen” van homo’s, potten, pedo’s en transgenders ?
  Het lijkt er op dat Hol_land het voorbeeld volgt van het kingdom Khazaria waar rond 800 massaal iedereen fake joods (zionazi) moest worden.
  Een ander voorbeeld: Titel: “ De verandering” Sofie van den Enk-Vandaag-08:32 KRO-NCRV (AL)
  Presentatrice Sofie van den Enk kampte meerdere malen met depressies. Nu staat ze op het punt Joods te worden. Ze vindt houvast in de tradities en de rituelen van het Jodendom.

  Werkelijk voer voor psychologen en de omroepen als trendsetters en Mind-fuckers, ofwel intensieve staatspropaganda mbv belastinggeld. Ik zal mijn tijd hiermee niet langer verdoen en ben toe aan een whiskey. Proost.

  PS Ten aanzien van Putin, Lavrov etc. heb ik een positief gevoel dat zijn “De-Nazificerings-operatie” serieus is en dat deze zal slagen. Verdiep je in de Russishe cultuur, muziek en hun schrijvers en je zult begrijpen dat het perverse Westen een verkeerde inschatting hebben gemaakt en hun ZioNazistische hand hebben overspeelt. De tijd zal het leren.

 15. Het probleem is dat jullie hier denken dat miljardair poetin of trump jullie zullen redden….Dat is niet zo. Integendeel. Dat zijn kleine garnalen.
  Dit zijn puppets voor jullie het idee te geven dat er een tegenstand is. Dat is er niet. Maar geloof maar lekker dat alles beter zal worden als rusland wint of trumpie aan de macht is…

  De mens is nog nooit vrij geweest.

 16. Geloof er geen barst van.

  De toekomst: Rusland zal gaan winnen, maar hoe, en hoelang het duurt….
  Dan onvoorwaardelijke overgave van Oekiestan, de militairisering, de-nazificering; nieuwe grenzen vaststellen.
  Eerst dan kan er vrede zijn.

  P.s.; Steden herbouwen: onzin. beter een nieuwe plek zoeken en brandnieuwe stad bouwen.
  De puinhopen van oude steden: de crusher in.

  • Geheel met je eens Piere H.M. van de Kletersteeg. Die Trump heeft makkelijk praten want met Zelensky zaken gaan doen is levensgevaarlijk. Met de Russen zaken doen is ook niet mogelijk daar deze dan de Donbas moeten opgeven. Zelensky zal nooit toestaan dat de Donbass naar de Russen gaat. Zelensky is in 2014 door de CIA als president geinstalleerd terwijl de democratisch gekozen president afgevoerd werd. Een staatsgreep die georganiseerd werd door de Amerikaanse CIA. Zelensky haat de Russen en de Russisch sprekenden in de Donbas. Tussen 2014 en 2022 zijn 14000 Russisch sprekenden in de Donbas door het AZOV Nazi leger van Zelensky vermoord.

 17. En toch ben ik voor Trump. En voor die andere man eerder besproken kan ik ook respect tonen . Hij zag al waar t gevaar vandaan kwam

 18. Wat een domme reacties lees ik weer omtrent bedrieger trump.
  Die vent deugt voor geen meter en toch denken velen nog steeds dat hij het moeras gaat legen. Hoe hardleers kan een mens zijn?!

  Lees dit nog even om wakker te worden:

  https://niburu.co/blijvend-actueel/13164-vrijmetselaar-trump-speelt-zijn-rol-vol-overgave

  Als de schellen niet van de ogen vallen, luister dan wat David Icke erover te zeggen geeft:

  https://davidicke.com/2022/08/18/follow-your-leader-off-a-cliff-david-icke-dot-connector-videocast/

  Valt het kwartje nog niet, beschouw jezelf dan maar als reddeloos verloren.

  Diep triest dat mensen maar blijven vasthouden aan een BEWEZEN leugenaar en weigeren in te zien met wat voor schreeuwclown ze te maken hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in