Trump stelde ook dat de vaccinatie van Johnson & Johnson nooit onderbroken had mogen worden om bloedstolsels te onderzoeken.

Er is een nieuwe video opgedoken van voormalig president Donald Trump waarin hij de omstreden COVID-19 vaccins nogmaals aanprijst. Dit onderstreept de breuk met zijn populistische basis waarmee hij te maken zal krijgen, mocht hij zich in 2024 herkiesbaar stellen, bericht Lifesitenews.com.

Het pas vrijgegeven fragment komt uit een 80 minuten durend zoom-gesprek dat Trump afgelopen zomer had met een groep historici die zijn presidentschap onder de loep namen.

“Er zijn mensen die zeggen dat mijn grootste prestatie het verkrijgen van het vaccin was, want er werd gezegd dat het vaccin 3 tot 5 jaar zou duren, en de meeste mensen zeiden dat het niet zou gebeuren, en of het nu Dr. Fauci was of iemand anders, ze dachten allemaal dat het heel lang zou duren,” zei Trump. “En wij hadden de mogelijkheid van een uitkomst als de Spaanse griep in 1917, waarbij misschien wel honderd miljoen mensen zouden sterven. En het vaccin heeft hen gered.”

Trump uitte verder kritiek op de gezondheidsbureaucratie van de overheid omdat die sommige geneesmiddelenbedrijven bevoordeelt ten opzichte van andere, en noemde met name de aanbeveling van de Amerikaanse Food and Drug Administration van april 2021 om het gebruik van de prik van Johnson & Johnson te pauzeren wegens zes meldingen van bloedstolsels een “zeer slechte zaak”. De FDA hief die pauze slechts tien dagen later op, en verklaarde het vaccin veilig, maar erkende wel de zeldzame “mogelijkheid van deze bijwerkingen”. (Een paar maanden later stierf Jessica Berg Wilson, een gezonde 37-jarige vrouw die zich door J&J liet inenten om betrokken te blijven bij het onderwijs van haar kinderen, aan bloedstolsels).

  Australië gaat volledig Sovjet over COVID-19: De overheid moedigt burgers aan om buren te verraden die vriendelijke gesprekken voeren

Trump, die blijft zinspelen op plannen voor een nieuwe campagne voor het Witte Huis, heeft zich overweldigend voorstander getoond van de vaccins, die in het kader van het “Operation Warp Speed”-initiatief van zijn regering zijn ontwikkeld in een tiende van de tijd die de ontwikkeling van vaccins gewoonlijk in beslag neemt en een kwart van de tijd die de vorige recordhouder, het bofvaccin, erover deed.

Hij heeft de vaccins tegen conservatieve kritiek verdedigd als “een van de grootste prestaties van de mensheid,” heeft bevestigd dat hij een booter heeft gehad (ondanks het feit dat hij maanden voor zijn eerste inenting COVID kreeg en daarvan herstelde), en heeft beweerd dat zijn aanhangers “links in de kaart spelen” door niet met de eer te gaan strijken.

Aangezien veel van Trump’s conservatieve beleid teruggedraaid is door uitvoerende orders van president Joe Biden, zijn rechterlijke benoemingen niet zo uitpakten als de conservatieven gehoopt hadden, en veel van zijn campagneplannen van 2016 (zoals de muur aan de zuidgrens en de revisie van federale agentschappen) niet uitgevoerd zijn, zijn de COVID-vaccinaties waarschijnlijk Trump’s meest blijvende erfenis als president, waardoor hij er veel belang bij heeft dat ze positief bekeken worden.

Maar zij zijn waarschijnlijk ook de grootste bron van verdeeldheid tussen Trump en velen in zijn eigen achterban, vooral nu steeds meer bewijsmateriaal een beslist minder gunstig licht werpt op de versnelde ontwikkeling van de vaccins en Trump’s beroep op de federale aansprakelijkheidsbescherming voor vaccinfabrikanten.

Tijdens een hoorzitting die eind februari over het COVID-19 vaccin werd gehouden, presenteerde de advocaat van de Amerikaanse senator Ron Johnson (R-WI), Thomas Renz, medische factureringsgegevens uit de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) van het Pentagon, waaruit bleek dat er in 2021, vergeleken met het vorige vijfjarig gemiddelde, een dramatische toename was van een aantal diagnoses voor ernstige medische problemen, waaronder hoge bloeddruk (2.181%), neurologische aandoeningen (1.048%), multiple sclerose (680%), Guillain-Barre syndroom (551%), borstkanker (487%), onvruchtbaarheid bij vrouwen (472%), longembolie (468%), migraine (452%), eierstokklachten (437%), teelbalkanker (369%) en hartkloppingen (302%).

  Dr. Tau Braun: De ZOMBIE APOCALYPSE is hier - en het staat bekend als VACCINSCHADE

In een verklaring aan de linkse “factchecking” krant PolitiFact bevestigde Peter Graves, woordvoerder van de Armed Forces Surveillance Division van het Defense Health Agency, het bestaan van de gegevens, maar hij beweerde dat een handig getimede “vervalsing van de gegevens” de aantallen voor de periode vóór 2021 veel lager deed lijken dan de werkelijke aantallen gevallen voor die jaren, die PolitiFact voor waar aannam.

Bovendien hebben de COVID-19 vaccins, in tegenstelling tot deze risico’s, geen einde gemaakt aan de pandemie. De federale regering verwacht dat meer dan 218 miljoen Amerikanen (meer dan 65% van degenen die in aanmerking komen) “volledig gevaccineerd” zullen zijn (een bewegend doel, aangezien de vaccins in de tijd beperkt zijn), maar uit gegevens van de Johns Hopkins Universiteit die in oktober jl. zijn vrijgegeven blijkt dat er op dit moment in 2021 meer Amerikanen aan COVID-19 zijn gestorven (353.000) dan in heel 2020 (352.000). Het vaccin van Moderna was gedurende heel 2021 beschikbaar; de vaccins van Pfizer en Johnson & Johnson werden eind februari beschikbaar gesteld.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Angstaanjagende oversterfte toename sinds de invoering van het COVID-19 vaccin – Alle Gevaccineerden DOOD tegen 2025?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk: Chinezen knielen op straat voor de autoriteiten terwijl hun inentingskaarten door Chinese ambtenaren gescand worden
Volgend artikelDr. Malone wil namen: “Het is tijd om het Wereld Economisch Forum tevoorschijn te halen, laten we die mensen gaan pakken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Zo zie je maar weer, ook Trump blijkt gewoon een zelfde soort zelfingenomen kl**tz*k als bijna alle andere leiders. De sprookjes die rondom hem verteld worden, als zou hij ons gaan verlossen van de cabal, blijken dus echt sprookjes, hij is er zelf onderdeel van.
  Mijn ijdele hoop is gevestigd op de hier zo gehate Poetin. (Totdat hij ook door de mand valt dus).
  De tijd is onze beste leermeester.

 2. Wat iedereen op zijn vingers kon natellen nadat president Trump zijn 2e termijn door zijn neus werd geboord door een ongelofelijke plat opgezette verkiezingsfraude was dat hij Anthony Fauci in zijn administration hield, een man met een IQ van 156 zag niet dat Fauci verkeerd bezig was? Ach kom op Trump is net zo goed fout als elke westerse wereld leider die wij allen kennen, Trump heeft meer fuckup’s gemaakt ook bijv. de verkeerd gelopen regime change in Venuzuela enz.

 3. Trump heeft de blanken in de VS onder de bus gegooid met zijn schandelijke Platinum Plan. De joden bezitten en gebruiken hem. Trump is een ordinaire oplichter, net als alle huidige andere politici.

 4. Trump is vele malen beter voor het land en vele inwoners daar dan Biden, echter Trump heeft een paar grote fouten gemaakt en gelooft er nog steeds in (not smart), idd het nep vaccin en zijn kijk eens wat ik heb gedaan idioterie, maar ook door de Nordstream 2 pijpleiding tegen houden! WTF bemoeid ie zich mee, die pijp was voor Europa, voor ons GVD.

  Magoed, Trump heeft ook veel goeds gedaan, desondanks 4-5 jaar volle tegenwerking van alle kanten incl MSM van de tegenpartijen, dat vond ik wel knap en hij leek wat te doen tegen de NWO o.d. bv de WHO eruit te gooien, dat was al gedurfd, magoed daar zal ook wel iets achter zitten.

  Velen willen net als ik gewoon vrienden zijn met Rusland, liever een goede buur dan de corrupte USA met hun deep state en Washington DC UN NATO CIA FBI sh+tshow gedoe NWO.

  Geef mij Rusland als goede buur any time, boven traitor verpakt in mooi jasje USA en hun puppetmasters KM?

 5. In dit dossier is Trump uitermate teleurstellend gebleken. Wel is het zo dat Trump vaccinaties nooit verplicht wilde stellen. Niet onbelangrijk. Toch is het zo dat Amerika veel beter af zou zijn onder Trump dan onder Joe Biden die al meerdere malen de New World Order aanprees. De vraag die men zich kan stellen: Is Trump gehersenspoeld door al die zogenaamde ‘experts’ die om hem heen cirkelen of is hij part of the club? Mijn gevoel blijft dat hij geen deel uitmaakt van de Cabal ondanks zijn stellingname inzake die gifprikken.

 6. Ik heb altijd gezegd dat Trump géén Savior was, is en nooit zal zijn. Trump is gewoon de zoveelste oligarch die president kan worden omdat hij een campagne kan betalen! En een hoog IQ betekent geenzins een hoge graad van wijsheid! Dat is héél duidelijk bij de huidige politieke kaste in het Westen!

 7. Tegenwoordig verbeelden vele hoog geplaatsten dat die Paranormaal begaafd zijn
  Hoog geplaatsten betekend
  Mensen met gespleten Tongen
  Mensen geslepen in list en bedrog
  Beduvelen Bedonderen Belazeren
  Paranormaal Begaafd zijn is een andere koek
  Rutters door de meeste slimme boekenwurmen gekozen HMFiel is er ook eentje van
  Weet helaas niet veel over HondHughug
  Oo zit Hij in HongKong – Foei ?!
  Alle Criminelen opdoeken is het beste remedie om oorlog te stoppen
  Oppakken & Berechten
  Niet vergeten
  Zelf de bevolkingsgroei canaliseren
  Dus als man zijnde niet te veel bij vrouwtje Kroelen
  En als vrouw zijnde niet te veel over de regenpijp naar benee glijden
  Oehoe Mien heer Tol zong het zo mooi

  Dank U

 8. Zomaar een theorie van een simpele boerenlul,niet intelligent of slim.Zou het niet zo kunnen zijn dat die “warpspeed” vaccinaties waar trump over praatte placebos zijn. Om te voorkomen dat de bevolking gevaccineerd zou worden door de echte dodelijke corona vaccinazi,s.Zomaar een theorie.

  • Beste Ron Jaspers

   Denk en onthoud een ding
   Hoe is Hij zo Rijk geworden ??

   Hij doet net zo hard mee met The Great Reset
   Zelf nog Harder
   Valse Vlag heiser

   Alleen via een andere Route
   Wel te weten
   Een sluip route
   Via de dunne smalle gangen stelsels
   Listeger dan al die anderen

   Die anderen vielen en vallen zo door de mand
   Niet slim genoeg in geslepenheid
   In comperisson met Trump

   Trump is een Super geslepen persoonlijkheid
   De Burgers hebben helemaal geen geslepen Super Listige Boekenwurmen als hun leider nodig

   Universele Liefde delers schenkers daar in tegen zijn zeer Welkom

   Dank U

   • Ringo Dada.Ik weet dat trump een zakenman is,en ik weet ook dat hij in het verleden failliet geweest is.Hij heeft geld geleend bij de meest machtige en gehate familie op aarde de rotschilds (nepjoden) khazariaanse mafia a.k.a. de cabal,deep state,illuminati.Als iemand geld leent bij de rotschilds dan moet je het contract tekenen met je eigen bloed,oftwel je ziel verkopen aan de duivel.

 9. En toch blijft hij één van de betere presidenten ooit!
  Is nooit een oorlog begonnen of uitgelokt zoals terrorist Obama en voorgangers…
  Ging zelfs handje schudden met de Russen en Noord-Korea, mijn blijdschap kon toen niet op maar de linkse idioten hier werden gek en zaten al die jaren op zijn kap. Hij was zelfs een Russische spion…
  En lees dat ze hem hier nog steeds haten maar weten niet waarom, haha

  Nu over die vaccins… hij heeft ruzie gehad met zijn beste (zwarte zeer intelligente) vriendin Candace Owens omdat hij echt denkt dat hij de wereld heeft gered. Hij is dus niet alleen idioot op Twitter maar ook ergens super naïef… Kan natuurlijk STEEDS dat die democraten hem en zijn familie hebben bedreigd want in zijn wereld durven ze alles.
  Ik wist heel goed dat wanneer Trump zou verliezen, de Miserie en Chaos ging losbreken…
  Als je op die grote schaal durft sjoemelen met de verkiezingen dan zit daar een groot duivels plan achter. En zag gedurende de nacht heel goed met wat ze bezig waren.

  Ik zou dus zeggen GENIET allemaal van jullie Biden en – The Great Reset.
  Alleen Trump kon ons nog wat GOEDE JAREN GEVEN.
  Begin maar alvast te bidden of de hemelpoorten zullen niet opengaan… haha.

  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.”
  -Albert Einstein
  .

  • Beste Jossi
   Dat wat Hij heer Trump deed was
   Trumpeteren
   Trumetaktiek
   De Wereldse Bevolking op een dwaalspoor zetten
   In een Goed daglicht stellen
   Zand in de ogen strooien heet dat

   Dank U

 10. Leuk, maar foutje. Er was helemaal geen dodelijke ziekte, geen epedemie, geen pandemie.

  • Beste Pierre
   Groot gelijk heeft U
   Een uit de duim gezogen verhaal is dat
   Heel goed is scene gezet
   Met de MoordWapens en ziek makers als
   Layser wapens
   Beem Tech
   Darpa Tech
   Harp Tech
   EMP Tech
   Samen met
   G5 en Hoger
   Met dezen kunnen willekeurig belichamingen tot op meer dan de 1000ste millimeter nauwkeurig worden getraseert ziek gemaakt en vermoord worden

   Dank U

 11. Dat hij er eerst intrapte is te vergeven ,want de wetenschap die weet het (sarcastisch). maar dat Trump dit blijft beweren is zwak . maar hij wil natuurlijk de stemmers houden die er ook erin trapten.En dat ie geen dwang wilde enz . is wel een feit . En hij kan ook niet beginnen als ie herkozen zou worden .Wat dat nazituig natuurlijk niet wil laten gebeuren. Want dat stemmen ging ook niet zuiver bij Biden.

 12. Wie weet wat Trump werkelijk denkt?
  Deze video is inderdaad van 2021 maar mag ik er wel op wijzen dat hij sinds dit jaar GEEN ENKELE KEER nog zulke uitpraken om zijn ego op te poetsen, heeft gedaan.
  Hij rept er met geen woord meer over. Ik geef hem nog steeds het voordeel van de twijfel.
  Hij steunt openlijk politici en gouverneurs die vaccinatie plicht verbieden en dit in wet vast leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in