© Tabitha Kaylee Hawk / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De voormalige president Trump leek niet te sporen en niet in contact te zijn met zijn achterban toen hij vrijdag tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania de miljardair-erfgenaam van COVID-19 vaccinmaker Johnson & Johnson introduceerde.

Trump prees zijn vriendschap met Jets-eigenaar Woody Johnson, erfgenaam van het farmaceutische bedrijf Johnson & Johnson, tijdens een “Save America”-bijeenkomst in Greensburg, Pennsylvania ter ondersteuning van Senaatskandidaat Dr. Mehmet Oz, waarbij hij weinig tot geen applaus uit het publiek oogstte, bericht Infowars.com.

“Woody Johnson. Een grote gentleman. Ooit gehoord van Johnson & Johnson? Hij is de eigenaar. Ik zal u wat zeggen, deze man heeft geld zoals niemand geld heeft,” kondigde Trump aan.

Om de zaak nog gênanter te maken, schepte Trump vervolgens op over hoe Johnsons vrouw Suzanne uit Oekraïne komt die het “moeilijk” heeft met het conflict met Rusland.

Het voorval lokte op Twitter een wijdverbreide veroordeling uit van de conservatieven.

“Dit is precies waarom elke kandidaat in de GOP-voorverkiezing van 2024 moet stappen. Donald Trump is nooit ontspoord en van zijn achterban vervreemd geweest. Hij is nu ontspoord en van zijn achterban vervreemd,” zei de conservatieve commentator Jesse Kelly. “Alleen concurrentie kan hem terugbrengen. Of hij komt terug of hij verliest. Hoe dan ook, het land wint.”

De conservatieve rapper Bryson Gray zei: “Steunen jullie nu Johnson en Johnson? Ook al veroorzaakt hun prik bloedklonters? Omdat Trump de eigenaar geweldig noemde en zei dat hij veel geld heeft? Ik vraag het maar.”

Dit alles komt nu de Food and Drug Administration (FDA) donderdag het gebruik van de COVID-injecties van Johnson & Johnson heeft beperkt, onder verwijzing naar een verband met levensbedreigende bloedklonters.

  Experimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en maken 5 mensen compleet blind

“Na het uitvoeren van een bijgewerkte analyse, evaluatie en onderzoek van gerapporteerde gevallen, heeft de FDA bepaald dat het risico… rechtvaardigt dat het geautoriseerde gebruik van het vaccin wordt beperkt,” zei de FDA in een verklaring.

Niettemin is Trump, ondanks studies die een reeks gevaarlijke bijwerkingen van de prik aan het licht brachten en talrijke regeringen die het gebruik ervan beperken, hardnekkig de experimentele COVID-19 injecties als veilig en doeltreffend blijven aanprijzen en heeft hij zijn sceptische aanhangers herhaaldelijk aangemoedigd om ze te nemen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDag 73: Rusland zegt Amerikaanse en Europese militaire voorraden in Kharkiv vernietigd te hebben
Volgend artikelAch kijk! Met WO III voor de deur is preppen opeens geweldig en trendy. De vlag draait naar de nieuwe wind!   
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ja volkomen duidelijk, dus Capitol Hill moeras is niet leeggepomp maar loopt nu langzamerhand een beetje over, naar mijn mening zijn dit de laatste politieke stuiptrekkingen van Trump’s, zijn operation Warpspeed wordt nu flink onderuit gehaald, Trump strijkt nu de veren glad van de farmaceutische reus Johnson & Johnson.

  Veel Nederlanders gingen prat op het idee dat dansen met Jansen een super goed idee was in het Convid-19 jaar 2021 toen het Johnson & Johnson vaccin de jeugd zó aansprak, beter hadden zij in de zuipketen kunnen blijven doorgaan dan dit gif in te laten spuiten, propaganda van minister de Jonge deed de overgrote meerderheid overhalen.

 2. Trump hoort dus ook bij de deepstate en mensen denken dat hij ze komt redden
  Al was trump echt het moeras aan het leeghalen en al mocht hij vechten tegen de deepstate hadden ze hem al lang iets aangedaan dit is dus het bewijs hij hoort er ook bij

 3. Johnson & Johnson moet 344 miljoen dollar aan boetes vanwege bekkenbodemmatjes! Die hufters van Johnson & Johnson hebben mijn (inmiddels overleden) moeder ook vernielt met die rotzooi die ze uitbrengen! Door dat bekkenbodemmatje had ze constant helse pijnen.

  Bekkenbodemmatjes: Ze wisten het – deel 1

  https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/bekkenbodemmatjes-ze-wisten-het-deel-1/

  Bekkenbodemmatjes: Ze wisten het – deel 2

  https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/bekkenbodemmatjes-ze-wisten-het-deel-2/

  Johnson & Johnson moet 344 miljoen dollar aan boetes vanwege bekkenbodemmatjes.

  https://systeembug.wordpress.com/2021/04/14/johnson-johnson-moet-344-miljoen-dollar-aan-boetes-vanwege-bekkenbodemmatjes/

  344 miljoen, wat een aanfluiting!

  • Klopt heb deze uitzendingen ook gevolgd, onwaarschijnlijk hoe de farmaceuten er mee weg komen, zo’n boete van 344 miljoen is voor hen een futiliteit, jammer om het zó te zeggen, gecondoleerd met het verlies van uw moeder.

 4. Ik heb van meet af aan gezegd dat trump een schreeuwclown is en dat hij is verzopen in zijn eigen moeras. Het gros van de mensheid liep als een stelletje bakvissen achter de rattenvanger van Hamelen aan in de veronderstelling dat hij de wereld ging redden zonder naar zijn verleden te kijken. Helaas voor hen is hij alles behalve de ‘messias’. Hij zit tot over zijn oren in de deep state en nog steeds zijn er idioten die denken dat hij terugkomt om zijn ‘werk’ af te maken. Ik raad deze mensen aan om een nieuwe wekker te kopen.

 5. Trump (senior) is lost…
  Eerst stopt ie de voor ons en europa belangrijke Nordstream 2 pijpleiding, woest ben ik daarover om zich met ons te bemoeien.
  Dan drukt ie er een onvoldoende getest gen ‘vacs’ erdoor en blijft het promoten ondanks de duizenden doden en miljoenen gewonden enz enz.
  Dan nu ook nog Johnson 1 van die aanbevelen, what the F is going on! het viel me al op dat ie zo ongelofelijk overdreef met alsof ie ‘God’ is de laatste 2+ jaar, terwijl ik een fan van hem was geworden sinds 2016oid, omdat ie niet politiek correct was en wat lui durfde aan te pakken enz enz, maar lijkt nu steeds meer te draaien en anders te praten en? WTF lijkt wel of de deep state oid hem te pakken heeft op de 1 of andere manier… Trump oke (zoals ie was als President), maar nu na nog meer feiten, out! Ron DeSantis in (voor nu)

  • In het laatste verkiezingsdebat met killary clinton riep trump dat ze ‘in jail’ zou belanden vanwege haar email schandaal. Zit die heks al vast? Dat was al een teken aan de wand. Laat staan alle andere zaken die hij niet heeft gedaan welke hij wel had moeten doen om geloofwaardig te zijn. (operation warpspeed, phony fraudci ontslaan, clinton opsluiten, etc, etc) De meeste volgers waren besmet met het trump-virus. Hopelijk zijn ze inmiddels genezen.

   • Ik zou toch ook voor die Desantis gaan.
    Trump heeft zijn kans gehad zou ik zeggen.

    Er zit ondertussen een geurtje aan die Trump.

    Het is een door narratieven opgezette generalisatie dat je krijgt als je op Trump stemt.

    Ik weet al van in 2016 dat Trump een (Joodse?) Vrijmetselaar is, dankzij mijn correspondentie met Niburu.co.
    Niburu.co had me een boek aangeraden om te lezen, en enkele afbeeldingen van Trump gestuurd, waar het venijn in zijn ogen te zien is.

 6. Trump is een narcist. Die zijn zo voorspelbaar als de pest. Het gaat altijd om geld en macht. Zonder dat zijn ze niets en niemand. En dat komt altijd uit hun mond.

 7. @Rene: Waar heb jij het over? Ja, Trump bekritiseerde Europa dat het met Nordstrom 2 veel te afhankelijk van Rusland zou zijn voor energie voorziening. Daarin had hij toch gelijk? Dat zie je nu toch ook duidelijk?
  Ook had hij kritiek op de andere NAVO landen dat ze niet hun afspraken na kwamen voor hun bijdrages, dat dit een gevaarlijke situatie zou opleveren vis a vis Rusland. Daarin had hij dus ook gelijk, dat zie je nu ook duidelijk. Dus, wat is jouw probleem nu eigenlijk?

  • lol, ja… maar begrijp je niet waarom?

   waarom hadden wij dat gas nodig? wij hebben het, maja moet ind e grond blijven (zeggen ze) en dus hebben we wat nodig… vragen we aan duitsland, oeps die hebben zelf niet voldoende… ow wacht, Amerika (toen nog onder Trump kon het toen nog leveren) ah… afhankelijker worden van de corrupte USA United Satan of Amerika… nee das slim! snappie? Rusland moet onze vriend worden als buur van Europa, niet de corrupte USA basis van Nazi NWO Nazi World Order. hopelijk zie je het nu 😉 als je geen water meer hebt en je hebt water nodig moet je het ergens vandaan halen, dus ben je dan afhankelijk van die ander, wie dat ook moge of graag zou willen zijn, ff kort door de bocht.

 8. Wij, veertig jaar in de VS, grote fans van Trump. Zijn style was wel even wennen. Nog steeds fans en zouden weer op hem stemmen, tenzij de goeverneur van Florida Ron Desantis like trekker wordt. Ja, waar Trump ogenblikkelijk mee moet stoppen is het promoten van de zogenaamde ‘vaccins’ (en wij zijn ‘pure bloods’) en zijn opscheppen hoe zijn Warp Speed zo’n groot succes was. Niemand in zijn omgeveving zegt hem blijkbaar dat het hoogste tijd is zich te distantieren hier van. Dus ja, als dat niet stopt dan gaan we liever in zee met een ander, zoals Desantis. In one kennissen kring denken velen er zo over. En dit sentiment moet Trump en zijn mensen niet onderschatten.

 9. hoho, niet zo snel !
  Anons zijn direct gaan graven naar de achtergronden en connecties van:
  – dr Oz, die op zeker een RINO is en banden heeft met spirit-cooker-Abromovich, Oprah, Turkije en Chinese regering (heeft gewerkt in regerings-militair-ziekenhuis in China en hemelt China nog steeds op) maar een hoop (vrouwelijke) kiezers zal wegslepen bij de Dem tegenstander, die daardoor verliest, maar een andere Republ vrouwelijke kandidaat (veel) meer kans op de zetel zou kunnen geven.
  – Johnson&Johnson heeft ook connecties met biolab(s) in Oekrain

  DIG,DIG,DIG er is vast meer shit te vinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in